Fal sepetinse misirli talia yi cok begendim ,deneyen varmi bizden sureci ve gecmisi cok iyi bilmis.Biraz kisa bakmis 5 dakika ama analizlerini iyi buldun baktiran varmi bizden ?Deneyen olursa yazarmi fiyatida uygun.
Ne fali bakiyor bu kisiBen de senin mesajin uzerine gonderdim, gercekten iyi bakmis hem de fiyatina gore iyi 7 dk lik bir ses kaydiydi ve durumlari cok iyi bilmis, nolta atisli yerleri vardi.
Rica ederim cnm dönüşün için teşekkür ederimCanım tarot kartlarına hiç aşina değilim..
Katina’ dan anlarım biraz :))
Keşke bilseydim..
Merhaba ben tarotta arnisa bahadıri çok begeniyorum dediklerinin çoğunu yaşadım bide yakın zaman da rüzgar gundogana tarot attim gelecekle ilgili bir şey diyemiyorum fakat gecmis kişi analizi anlık durumu çok iyi anlattı hatta burayada yazdım geçmişteki baktirdigimiz fallari gormuyorsa çok başarılı nacizane tarotta bunlar benim tavsiyemsağlam bi tarot okuyucusu önerir misiniz genel baktırmak istiyorum
Ben de attîm fal ,beğendim evet.heleki binnazdaki birçok yorumcuya bin basar fiyatına göre.Fal sepetinse misirli talia yi cok begendim ,deneyen varmi bizden sureci ve gecmisi cok iyi bilmis.Biraz kisa bakmis 5 dakika ama analizlerini iyi buldun baktiran varmi bizden ?Deneyen olursa yazarmi fiyatida uygun.
Canım katinadaki bütün kadın kartlarını toplamışsın:)..ŞAka bi yana.mısırlı talia ya fal baktırdım bana bu adamdan uzak dur dedi çıkarn kartlar zaten bir olay
urmiaa
güneş
tagral (ters)
kızçocuğu
ev (ters)
parsadra
isfahan(ters)
arimal(ters)
selçuksassa
dasrat(ters)
yani demem o ki hep kadın çıktı uzak dur boşver dedi
Hahhaha naparsin adam abaza olunca öyle oluyor zaten bütün yorumcular bu adam dengesiz naptigini bilmiyor sorunlari var dedi genel olarakCanım katinadaki bütün kadın kartlarını toplamışsın:)..ŞAka bi yana.
Rana canim sen begendin mi misirli talia yiCanım katinadaki bütün kadın kartlarını toplamışsın:)..ŞAka bi yana.
Merhaba ben tarotta arnisa bahadıri çok begeniyorum dediklerinin çoğunu yaşadım bide yakın zaman da rüzgar gundogana tarot attim gelecekle ilgili bir şey diyemiyorum fakat gecmis kişi analizi anlık durumu çok iyi anlattı hatta burayada yazdım geçmişteki baktirdigimiz fallari gormuyorsa çok başarılı nacizane tarotta bunlar benim tavsiyem
Katina canim gelecegi bilememde mevcut durumda baya iyiydi.Tellwe ve binnaz daki cogu yorumcudan iyi gibi birde durugugorusu var gibi geldi net.Ne baktırdın canım?
Bi kaç ayrıntıyı tutturdu diyebilirim,detay vermemiştim şu anki benim kafamdan geçenleri ve karşı tarafın mevcut durumuyla ilgili,gelecek öngörüsü çıkarmı bilmiyorum...keza zaten biz duygu düşüncelerimizi biliyoruz,bunları duymak için fal baktırmiyoruz lâkin fiyatına göre beğendim açıkçası ve pişman olmadimRana canim sen begendin mi misirli talia yi
Hepte kötü kadınlar ara bozanlar ilişkideki 3.kadınlar denk gelmiş.. bir zamanlar fallarımın vazgeçilmez kartlarımısırlı talia ya fal baktırdım bana bu adamdan uzak dur dedi çıkarn kartlar zaten bir olay
urmiaa
güneş
tagral (ters)
kızçocuğu
ev (ters)
parsadra
isfahan(ters)
arimal(ters)
selçuksassa
dasrat(ters)
yani demem o ki hep kadın çıktı uzak dur boşver dedi
Merhaba ben tarotta arnisa bahadıri çok begeniyorum dediklerinin çoğunu yaşadım bide yakın zaman da rüzgar gundogana tarot attim gelecekle ilgili bir şey diyemiyorum fakat gecmis kişi analizi anlık durumu çok iyi anlattı hatta burayada yazdım geçmişteki baktirdigimiz fallari gormuyorsa çok başarılı nacizane tarotta bunlar benim tavsiyem
Ne fali bakiyor bu kisi
Dun baktirdim harem kurmus adamBen Katina attim, ask icin katina tercih edin yazmis.
Ben de begendim acikcasi, soylemedigim bazi seyleri de soylemis, hisleri oldugunu dusunuyorum. Gelecek konusunda bana sen karar vereceksin demis aslinda cok net konusmamis. Sana ne dedi o adami bosver birak disinda? Sana hic gelecek, konusma yapacaksini falan demis mi diger falcilar gibi?Dun baktirdim harem kurmus adamama begendim sen cok baktirirsin lizya sence nasildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?