Binnaz Abla

Arkadaşlar binnazda rüzgar gundogana fal baktiran oldumu geçmiş falları gorebiliyormu anlık ve geçmiş analizi çok başarılıydı geleceği bilemiyorum böyle olunca başkalarına attığımız geçmiş fal sorularını yorumlarını gorebiliyormu diye tereddüt ettim baktiran varsa yorumu nedir acaba

Fal sepetinse misirli talia yi cok begendim ,deneyen varmi bizden sureci ve gecmisi cok iyi bilmis.Biraz kisa bakmis 5 dakika ama analizlerini iyi buldun baktiran varmi bizden ?Deneyen olursa yazarmi fiyatida uygun.

Ben de senin mesajin uzerine gonderdim, gercekten iyi bakmis hem de fiyatina gore iyi 7 dk lik bir ses kaydiydi ve durumlari cok iyi bilmis, nolta atisli yerleri vardi.

sağlam bi tarot okuyucusu önerir misiniz genel baktırmak istiyorum
Merhaba ben tarotta arnisa bahadıri çok begeniyorum dediklerinin çoğunu yaşadım bide yakın zaman da rüzgar gundogana tarot attim gelecekle ilgili bir şey diyemiyorum fakat gecmis kişi analizi anlık durumu çok iyi anlattı hatta burayada yazdım geçmişteki baktirdigimiz fallari gormuyorsa çok başarılı nacizane tarotta bunlar benim tavsiyem

mısırlı talia ya fal baktırdım bana bu adamdan uzak dur dedi çıkarn kartlar zaten bir olay
urmiaa
güneş
tagral (ters)
kızçocuğu
ev (ters)
parsadra
isfahan(ters)
arimal(ters)
selçuksassa
dasrat(ters)
yani demem o ki hep kadın çıktı uzak dur boşver dedi

Fal sepetinse misirli talia yi cok begendim ,deneyen varmi bizden sureci ve gecmisi cok iyi bilmis.Biraz kisa bakmis 5 dakika ama analizlerini iyi buldun baktiran varmi bizden ?Deneyen olursa yazarmi fiyatida uygun.
Ben de attîm fal ,beğendim evet.heleki binnazdaki birçok yorumcuya bin basar fiyatına göre.

Canım katinadaki bütün kadın kartlarını toplamışsın:)..ŞAka bi yana.

Arnisa Bahadır'ın tarotunu ben de çok beğeniyorum. Vadesi hakkında bir şey diyemem henüz, ama kartları konuya güzel bağlıyor. Anlık ve yakın geçmişi isabetli, hatta uzak geçmişi bile şaşırtıcı derecede doğru bende.

Rana canim sen begendin mi misirli talia yi
Bi kaç ayrıntıyı tutturdu diyebilirim,detay vermemiştim şu anki benim kafamdan geçenleri ve karşı tarafın mevcut durumuyla ilgili,gelecek öngörüsü çıkarmı bilmiyorum...keza zaten biz duygu düşüncelerimizi biliyoruz,bunları duymak için fal baktırmiyoruz lâkin fiyatına göre beğendim açıkçası ve pişman olmadim

Hepte kötü kadınlar ara bozanlar ilişkideki 3.kadınlar denk gelmiş.. bir zamanlar fallarımın vazgeçilmez kartları

Teşekkür ederim:)) arnisa bahadır hangi sitede?

Dun baktirdim harem kurmus adam ama begendim sen cok baktirirsin lizya sence nasildi
Ben de begendim acikcasi, soylemedigim bazi seyleri de soylemis, hisleri oldugunu dusunuyorum. Gelecek konusunda bana sen karar vereceksin demis aslinda cok net konusmamis. Sana ne dedi o adami bosver birak disinda? Sana hic gelecek, konusma yapacaksini falan demis mi diger falcilar gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…