Gelecek icin bana da iki kisi arasinda kalma var dedi ama iki erkek karti vardi ona istanden soylemis biraz kartlar biraz hislerle bakiyor gibi bilemedim.Bana 100 de 80 olumlu konustular elfin aslihan yilmaz ve tellwede. 3 4 kisi disinda olumsuz konusan yok ama bilemiyorum .Bana 3 haftaliik vade vermiz kizlar cikarsa yazicam.Bende beğendim mısırlı taliayı. Duygu auradan daha iyi buldum. Yaşadığım durumu iyi analiz etti. Gelecek için çok kesin konuşmadı ama iyi bir yorumcu bence.
Gelecek icin bana da iki kisi arasinda kalma var dedi ama iki erkek karti vardi ona istanden soylemis biraz kartlar biraz hislerle bakiyor gibi bilemedim.Bana 100 de 80 olumlu konustular elfin aslihan yilmaz ve tellwede. 3 4 kisi disinda olumsuz konusan yok ama bilemiyorum .Bana 3 haftaliik vade vermiz kizlar cikarsa yazicam.Bende beğendim mısırlı taliayı. Duygu auradan daha iyi buldum. Yaşadığım durumu iyi analiz etti. Gelecek için çok kesin konuşmadı ama iyi bir yorumcu bence.
Onun pisman oldugunu benim ahimi aldigini ki bu dogru onun yuzune demistim baskasininda ahi var dedi evet gelecek dedi nisan a kadar flnBen de begendim acikcasi, soylemedigim bazi seyleri de soylemis, hisleri oldugunu dusunuyorum. Gelecek konusunda bana sen karar vereceksin demis aslinda cok net konusmamis. Sana ne dedi o adami bosver birak disinda? Sana hic gelecek, konusma yapacaksini falan demis mi diger falcilar gibi?
Binnaz abladaTeşekkür ederim:)) arnisa bahadır hangi sitede?
Kızlar dün birini denedim zişan ışık. Binnaz da yeni galiba ve 49 kredi.çok ilgili ve tatlı bir kadın ve baktırdığım kişinin benim hakkımdaki düşünceleri ve iç dünyası hakkında Elfin demet le paralel şeyler söyledi şaşırdım.Başka baktıran varsa düşüncelerini alabilir miyim?
Tarot baktırdım kendi açılımıyla desteklemiş. Hissiyatlı mı bilmiyorum ama iyi bir kart okuyucusu. 49 krediye göre fazla ilgili özenli geldi bana bilemiyorum kısa zamanda kredisi yükselecek gibiTatmin edici bakiyor mu peki
Kızlar dün birini denedim zişan ışık. Binnaz da yeni galiba ve 49 kredi.çok ilgili ve tatlı bir kadın ve baktırdığım kişinin benim hakkımdaki düşünceleri ve iç dünyası hakkında Elfin demet le paralel şeyler söyledi şaşırdım.Başka baktıran varsa düşüncelerini alabilir miyim?
Misirliya baktirdin mi baktircakmisin baktiranlardan begenmeten varmi onuSırf üslubu için bile baktırabilirim. "4 yıldız vereni keserim, beni beğenmeyeni biçerim" diye nara atmayan falcılara sempatim var. Onu ve son günlerin favorisi Mısırlı hanımı listeme koydum.
ben baktırdım kısa bir bakım olmuş öncelikleMisirliya baktirdin mi baktircakmisin baktiranlardan begenmeten varmi onu
Misirliya baktirdin mi baktircakmisin baktiranlardan begenmeten varmi onu
Yorumcu zeusa da baktırmıştım o da çok olumlu konuştuFal sepetinde senanur tan, emre dinç, medyum gizem, hale yıldırım, dennis ve zülal şene katina attım hepsi durumla ilgili çok pembe şeyler söylediler bugün de alexe baktırdım hepsinin tam tersi olarak çok olumsuz şeyler söyledi baktıranlar yorumlarınu yazabilir mi rica etsenm
Yorumcu zeusa da baktırmıştım o da çok olumlu konuştu
Bir ben denk getiremiyorum sanirim bu yorumcuyuHazır kredim varken baktırdım (tarot) ve açıkçası bugüne kadar aldığım en iyi yazılı faldı. Bende de Elfin Demet ve birkaç isimle daha paralel şeyler yazmış, epeyce de derine inmiş. Benim için öngörülen sonuç zaten öyle şahaneeee falan değil, orta şekerli. O yüzden çıkar mı çıkar
Alex in söylediği şeyler hiç çıkmadı banaFal sepetinde senanur tan, emre dinç, medyum gizem, hale yıldırım, dennis ve zülal şene katina attım hepsi durumla ilgili çok pembe şeyler söylediler bugün de alexe baktırdım hepsinin tam tersi olarak çok olumsuz şeyler söyledi baktıranlar yorumlarınu yazabilir mi rica etsenm
Hazır kredim varken baktırdım (tarot) ve açıkçası bugüne kadar aldığım en iyi yazılı faldı. Bende de Elfin Demet ve birkaç isimle daha paralel şeyler yazmış, epeyce de derine inmiş. Benim için öngörülen sonuç zaten öyle şahaneeee falan değil, orta şekerli. O yüzden çıkar mı çıkar[/QUOTE
175 krediye çıkmış zişanın tarot
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?