Binnaz Abla

Bende beğendim mısırlı taliayı. Duygu auradan daha iyi buldum. Yaşadığım durumu iyi analiz etti. Gelecek için çok kesin konuşmadı ama iyi bir yorumcu bence.
Gelecek icin bana da iki kisi arasinda kalma var dedi ama iki erkek karti vardi ona istanden soylemis biraz kartlar biraz hislerle bakiyor gibi bilemedim.Bana 100 de 80 olumlu konustular elfin aslihan yilmaz ve tellwede. 3 4 kisi disinda olumsuz konusan yok ama bilemiyorum .Bana 3 haftaliik vade vermiz kizlar cikarsa yazicam.

Bende beğendim mısırlı taliayı. Duygu auradan daha iyi buldum. Yaşadığım durumu iyi analiz etti. Gelecek için çok kesin konuşmadı ama iyi bir yorumcu bence.
Gelecek icin bana da iki kisi arasinda kalma var dedi ama iki erkek karti vardi ona istanden soylemis biraz kartlar biraz hislerle bakiyor gibi bilemedim.Bana 100 de 80 olumlu konustular elfin aslihan yilmaz ve tellwede. 3 4 kisi disinda olumsuz konusan yok ama bilemiyorum .Bana 3 haftaliik vade vermiz kizlar cikarsa yazicam.

Onun pisman oldugunu benim ahimi aldigini ki bu dogru onun yuzune demistim baskasininda ahi var dedi evet gelecek dedi nisan a kadar fln

Kızlar dün birini denedim zişan ışık. Binnaz da yeni galiba ve 49 kredi.çok ilgili ve tatlı bir kadın ve baktırdığım kişinin benim hakkımdaki düşünceleri ve iç dünyası hakkında Elfin demet le paralel şeyler söyledi şaşırdım.Başka baktıran varsa düşüncelerini alabilir miyim?

Kızlar binnazda ipek keskine baktırdınız mı? %99 gözüküyor da merak ettim fiyatına göre.
Bide mısırlıyı bende denedim ama bence karıştırıyor, bildiği detaylar oldu ama falda aynı konuda başta başka sonda başka bişey demiş bilemedim

Tatmin edici bakiyor mu peki

Sırf üslubu için bile baktırabilirim. "4 yıldız vereni keserim, beni beğenmeyeni biçerim" diye nara atmayan falcılara sempatim var. Onu ve son günlerin favorisi Mısırlı hanımı listeme koydum.

Sırf üslubu için bile baktırabilirim. "4 yıldız vereni keserim, beni beğenmeyeni biçerim" diye nara atmayan falcılara sempatim var. Onu ve son günlerin favorisi Mısırlı hanımı listeme koydum.
Misirliya baktirdin mi baktircakmisin baktiranlardan begenmeten varmi onu

Misirliya baktirdin mi baktircakmisin baktiranlardan begenmeten varmi onu
ben baktırdım kısa bir bakım olmuş öncelikle
genel izlenimim hissiyatsız bir kadın değil .
ama tabiki bir doğa bir zümra ares gibi ayrıntılı değil
karıştırdığı noktalar var
ücret açısındn makul baktırılabilir .öngörü olarak 20 günlük süre vermiş çıkar ise yazacağım size .yeni biri ilişki vs bakalım

Fal sepetinde senanur tan, emre dinç, medyum gizem, hale yıldırım, dennis ve zülal şene katina attım hepsi durumla ilgili çok pembe şeyler söylediler bugün de alexe baktırdım hepsinin tam tersi olarak çok olumsuz şeyler söyledi baktıranlar yorumlarınu yazabilir mi rica etsenm

Yorumcu zeusa da baktırmıştım o da çok olumlu konuştu

Yorumcu zeusa da baktırmıştım o da çok olumlu konuştu

Fal sepetinde bu isimlere baktırmadım çünkü o site hakkında ne düşüneceğimi bilemedim açıkçası. Zamanında 1 kez Demir'e baktırmışım, yazılı: bol gül suyu kokulu çingene pembesi bir yorum... Sonra Melisa Donukuk'a sesli baktırmışım: o da tövbe estağfurullah, önce cenaze havasında başlamış anlatmaya, böyle kapkara bir tablo... resmen içim çekilmişti dinlerken, ses tonu vs. Birden aniden "ama yok, ay bi dakka!" demişti ve fal olumluya dönmüştü.

Gerçi hakkında soru sorduğum kişi de fazlasıyla karışık bir adam, yani falcıları bile yoldan çıkarması gayet doğal... Şimdi de Mısırlı Talia'yı düşünüyorum işte. Ben de merak ettim diğer Fal sepeti falcılarıyla ilgili yorumları.

Hazır kredim varken baktırdım (tarot) ve açıkçası bugüne kadar aldığım en iyi yazılı faldı. Bende de Elfin Demet ve birkaç isimle daha paralel şeyler yazmış, epeyce de derine inmiş. Benim için öngörülen sonuç zaten öyle şahaneeee falan değil, orta şekerli. O yüzden çıkar mı çıkar

Bir ben denk getiremiyorum sanirim bu yorumcuyu

Alex in söylediği şeyler hiç çıkmadı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…