- 23 Ağustos 2012
- 52.033
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.487
- 898
Bende kesiraya kahve baktırmıstım yazdı o zaman hicbi dediği çıkmadı canım.Senin beğenmene sevindim.Keske namz kılmasaydın canım tabiki kılmış olma çok güzel ama benim verdiğim Yasin ve Vakıa istiharesinde namaz yoktu.Namaz içinde sonuçta bi sürü dua geçiyo uygulamayı etkileyebilir.Ben namazsız olduğunu yazmıştım canım.
Ohaa simdi gördüm bide üstüne kitapmı okudun?Olmaz Cherrym olmaz ,sen dün gece hiç yapmadım say,tekrar uygulamaya çalış canım.
Dediklerin benimkine öyle çok benziyoki.Canım şöyle söyliyim ilk falıma baktığında temmuzdu son falıma eylülde baktı.Hep olumlu aynı şeyleri söyledi.Hadi yine sonuncuyu geçtim diyelim,ilk falını baz aldığımda su an bambaşka bi gidişatın içinde olmam gerekirdi.En çokta Rezzan a güvenmiştim.Beni en çok o hayâl kırıklığına uğrattı,belkide bu yüzden falcıların içinde en çok ona tepkiliyim.Rezzan ablaya ilk defa haziran ayinda fal baktirmistim öyle güzel seyler anlatmisti ki masal gibiydi gercek olamayacak kadar güzeldi.Inanamamistim hatta burda bile yazmistim..Ona kalsa simdiye terfi etmis belki baska br sehirde kisa süre bir egitime katilmis cok kaliteli birisiyle birlikteligi olan biri olmaliydim ve evlilige giden bir iliskim olmaliydi ama su anki durumum tam tersi isimde terfi etmedim isimi biraktim yapayanlizim...yani fala inansam bile gerceklesmedi tabiki tutku seklinde inanmadim ama gercek olmadi sonucta olumsuzluklar yasadim..bu bakimdan seni cok iyi anliyorum alcazarcim..rezzan abla olabilecek seyleri anlatiyor olabilir belkide gördükleri öyledir ama hayatimizda olabilcek durumlari engelleyen etmenlerde var sanirim..
Ya da rezzan abla gercekten pembe tablocu :)
Iyide canım benim ben kasmayın dediysem,kalkın başka şeyle uğraşın anlamında demedim.Sadece uyucamda ruya görücem,evleneceğim kişiyi görücem diye kendinizi şartlandırmayın bağbında söyledim.Açıkçada yazdım.İstiharelerin hepsinde dua yapıldıktan sonra başını yastığa koyup her geceki gibi ruya göreceğine şartlanmadan konuşmadan rahatça uyuman gerekir.Bence eğer istersen tabiki tekrar denemen en doğrusu Cherrym.Ne var kitap okuduysam kafam dagilsin diye yaptim, sen dememis miydin, ille de birini gorcez diye kendinizi kasmayin diye?Ben de konu kafamdan ciksin diye 2. Dunya savasiyla ilgili bir kitap okudum, gercekten de Rus tu Alamndi derken konuyu unutup yattim, kendimi kasmadim bak
esinceye hiç baktırmadım canım...
rezzan abla'nın da dediklerinden yaşadıklarım oldu ama önemli olan beklemede....bekliyorum bakalım.....evet enerji işi gerçekten....
canımmm günaydın.... ay bizede ver bu yöntemi:)))) canım rüyan güzelse yorumlatma öyle derler...
bu arada dünki istihare çalışmalarım sonucunda rüyamda bi arkadaşımı gördüm arkadaşım dediğim yıllardır tanıdığım artık kardeş gibi olduğum bi insan şimdi ben bu çocukla mı evleneceğim ya :))) yıllardır kardeş gibiyiz..çocuğun bana karşı duyguları var ama ben görmezden geliyorum olmaz yani olmaz..yıllardır ufacık bişey hissetmedim:))))
Bu topigi sevdim ank topiginden cok iyi ve guzel paylasimlar var..kizlaarr ankda aradigimi bulamadim falci konusunda baska sehirleden tavsiyeniz var mi? İst olur izmir olur...
Ben de Ankaraliyim, topikte kimse yok cunku Ankara'da adam gibi falci yok dostum. Ben en son Eylul kafe Mustafaya gittim, dedigi bir olaya 2 hafta var, cikarsa yazarim.
Bence telefonda bakan Istanbullu Burak ve Yigit e yonel :2:
Ne var kitap okuduysam kafam dagilsin diye yaptim, sen dememis miydin, ille de birini gorcez diye kendinizi kasmayin diye?Ben de konu kafamdan ciksin diye 2. Dunya savasiyla ilgili bir kitap okudum, gercekten de Rus tu Alamndi derken konuyu unutup yattim, kendimi kasmadim bak
Aa demek gördün,hayır olsun inşallah.Yalnız bişey takıldı şimdi kafama,gören herkes bende dahil mutlaka bi şekilde tanıdığı,bildiği yada bi şekilde bi yerlerden aşina olduğu birini görmüş oluyor.Yani hiç tanımadığı birini gören yok,bu ne demek acaba?Palamut tu galiba oda bildiği birilerini görmüştü.Ama çocuğun sana karşı duyguları varmış o enteresan ama.Bu gecede yap istersen,belki daha netlik kazanır.Diğer istihareyide yazıcam tabiki canım,biraz uzun bi duası var,kitaptan birebir yazarım,gün içinde mutlaka yazıcam.
Sen dua etki bu tarihi kitap üzerine ölü birini koca olarak görmedin:)
Rezzan dan baktırdığın an memnun kalacağından eminim.Çünkü diliyle ve abla haliyle kendine bağlıyo zaten.Bende memnun kalmıştım.Beş fal baktırdım ben Rezzan a en son falım eylül başıydı.İyikide beş falda kesmişim,zararın neresinden dönsen kâr.Hayatım onun söylediklerinin tam zıddı yönde ilerlemekte.Her ne kadar pembe tablocu olmadığını iddia etsede bence aynen öyle,benim fal tamamen pozitif sonuçlarla doluydu.
Yani tanidigimiz birini gormekte ilginc bir sey yok bence, hele de hoslanmadigimiz biriyseTanimadigim birini gormek ilginc olurdu.
Bence tekrar denemende yarar var.Zor uzun dualar da değil zaten,tekrar tekrar rahatça yapılıyo.Ben ilk gece görmüştüm yinede tamamladım yedi geceye.Aklima nedense Napolyon geldi, bakalim belki onu gorurum
Canımcım ben Esince yi beğenmiştim bence sen baktırma özgecim.Fikrin olsun hani.Rezzanın sana dediklerinin çıkmasına memnun oluyorum,çünkü insanın yorumuna fal anlamında güvendiği birini bulması gerçekten güzel.
Aa demek gördün,hayır olsun inşallah.Yalnız bişey takıldı şimdi kafama,gören herkes bende dahil mutlaka bi şekilde tanıdığı,bildiği yada bi şekilde bi yerlerden aşina olduğu birini görmüş oluyor.Yani hiç tanımadığı birini gören yok,bu ne demek acaba?Palamut tu galiba oda bildiği birilerini görmüştü.Ama çocuğun sana karşı duyguları varmış o enteresan ama.Bu gecede yap istersen,belki daha netlik kazanır.Diğer istihareyide yazıcam tabiki canım,biraz uzun bi duası var,kitaptan birebir yazarım,gün içinde mutlaka yazıcam.
Kesira yı denedim canım hiçbi dediği çıkmadı tavsiye etmem.Defne banada mart demiş evet.Vallaha bilmiyorumki canım yaşayıp gòrücez.
canım yok kesinlikle esinceyi denemem:)) evet canım kızların geneli eski arkadaşlarını gördüler... bende dahil.. ama alcanzarcım öyle bişey olmazki yaa ben hiç o gözle bakmayı düşünmem bile o kişiye karşı:)))) acaba şöyle bi anlam çıkarabilirmiyiz...hepimiz geçmişimizdeki kişileri gördü ya geçmişten bi kişiyle olacak bi evlilik:)eski sevgilimiz falan :))) (tamam kabul pembe tablo rüya yorumu oldu)))
bu arada dün bende okuduktan sonra yaklaşık bir saat yatağın içinde döndüm döndüm uyuyamadım.. nete takıldım bişeyler araştırdım bişey olur mu kiii?????
Rica ederim bacım ,ne demek.Sesli sana falsepetinden Hale yıldırım diyebilirim.Tek bişeu soruyosun ama kadın Allah için hayattaki herşeye değiniyo.Sonrada istediğin kadar sor,hepsini cevaplıyo.16 dk dolu dolu bi faldı benimki.Defne Babürde sesli bakıyo ama onu yakalamak daha zor oluyİiyiki baktırmamışım o vakitNesibenin bi dediği cıktı az önce ama en büyüğüne az zaman var söylerim nedense fal baktırmak istiyorum yazılı hariç sesli önerin var mı yazılıyı sevemedim herkese aynısını yazıyo gibiler :26::26::26:bende bu gece istiare yapıcam onuda senden öğrendim saol bacım
kızlar istihare bende de garip sonuçlar verdi 2. gecesinde..
ilk bir doktor gördüm..daha önceki bir istiharemde de doktor görmüştüm hayırdır inş
sonra uyandım bir ara..çok kısa. beynim şartlanmış herhalde..direk mülk 14ü okudum birkaçkez yine daldım.. bu sefer dünkü gibi yine benimkini gördüm. olumlu ve mahçup bi şekilde yaklaşıyordu bana..bugün bir daha denemem lazım hiç emin olamıyorum çünkü hep arada bir uyanma oluyor..
kızlar istihare bende de garip sonuçlar verdi 2. gecesinde..
ilk bir doktor gördüm..daha önceki bir istiharemde de doktor görmüştüm hayırdır inş
sonra uyandım bir ara..çok kısa. beynim şartlanmış herhalde..direk mülk 14ü okudum birkaçkez yine daldım.. bu sefer dünkü gibi yine benimkini gördüm. olumlu ve mahçup bi şekilde yaklaşıyordu bana..bugün bir daha denemem lazım hiç emin olamıyorum çünkü hep arada bir uyanma oluyor..
Hayır olsun.Aynı doktoru görmen,şaşırtıcı ya.Peki tanıdığın birimi bu doktor?Ben bi kere bu yastık altı anahtar istiharesi varya evlilik için onyapmıştım geçen yıldı,bu vakıa yasin istiharesindeki aynı insanı gördüm.Seninkide buna benziyo.Bu doktoru gördüğün vakıa yasin istiharesimiydi?Bence yine yap bu gece ,7geceye kadar yolu var zatwn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?