Binnaz Abla

Ne var kitap okuduysam kafam dagilsin diye yaptim, sen dememis miydin, ille de birini gorcez diye kendinizi kasmayin diye? Ben de konu kafamdan ciksin diye 2. Dunya savasiyla ilgili bir kitap okudum, gercekten de Rus tu Alamndi derken konuyu unutup yattim, kendimi kasmadim bak

Dediklerin benimkine öyle çok benziyoki.Canım şöyle söyliyim ilk falıma baktığında temmuzdu son falıma eylülde baktı.Hep olumlu aynı şeyleri söyledi.Hadi yine sonuncuyu geçtim diyelim,ilk falını baz aldığımda su an bambaşka bi gidişatın içinde olmam gerekirdi.En çokta Rezzan a güvenmiştim.Beni en çok o hayâl kırıklığına uğrattı,belkide bu yüzden falcıların içinde en çok ona tepkiliyim.

Iyide canım benim ben kasmayın dediysem,kalkın başka şeyle uğraşın anlamında demedim.Sadece uyucamda ruya görücem,evleneceğim kişiyi görücem diye kendinizi şartlandırmayın bağbında söyledim.Açıkçada yazdım.İstiharelerin hepsinde dua yapıldıktan sonra başını yastığa koyup her geceki gibi ruya göreceğine şartlanmadan konuşmadan rahatça uyuman gerekir.Bence eğer istersen tabiki tekrar denemen en doğrusu Cherrym.

esinceye hiç baktırmadım canım...
rezzan abla'nın da dediklerinden yaşadıklarım oldu ama önemli olan beklemede....bekliyorum bakalım.....evet enerji işi gerçekten....

Canımcım ben Esince yi beğenmiştim bence sen baktırma özgecim.Fikrin olsun hani.Rezzanın sana dediklerinin çıkmasına memnun oluyorum,çünkü insanın yorumuna fal anlamında güvendiği birini bulması gerçekten güzel.

Aa demek gördün,hayır olsun inşallah.Yalnız bişey takıldı şimdi kafama,gören herkes bende dahil mutlaka bi şekilde tanıdığı,bildiği yada bi şekilde bi yerlerden aşina olduğu birini görmüş oluyor.Yani hiç tanımadığı birini gören yok,bu ne demek acaba?Palamut tu galiba oda bildiği birilerini görmüştü.Ama çocuğun sana karşı duyguları varmış o enteresan ama.Bu gecede yap istersen,belki daha netlik kazanır.Diğer istihareyide yazıcam tabiki canım,biraz uzun bi duası var,kitaptan birebir yazarım,gün içinde mutlaka yazıcam.

Bu topigi sevdim ank topiginden cok iyi ve guzel paylasimlar var..kizlaarr ankda aradigimi bulamadim falci konusunda baska sehirleden tavsiyeniz var mi? İst olur izmir olur...

Ben de Ankaraliyim, topikte kimse yok cunku Ankara'da adam gibi falci yok dostum. Ben en son Eylul kafe Mustafaya gittim, dedigi bir olaya 2 hafta var, cikarsa yazarim.

Bence telefonda bakan Istanbullu Burak ve Yigit e yonel :2:

Evet bu ay brnde cok bsktırdım,bi dahaki ay bunları denicem inşallah,ist topicten babypinke tarihi ve detayıyla burakta yiğitte çıktı.

Sen dua etki bu tarihi kitap üzerine ölü birini koca olarak görmedin:)

Yani tanidigimiz birini gormekte ilginc bir sey yok bence, hele de hoslanmadigimiz biriyse Tanimadigim birini gormek ilginc olurdu.

Rezzanı deniyim bende o zaman bi merak ettim

Yani tanidigimiz birini gormekte ilginc bir sey yok bence, hele de hoslanmadigimiz biriyse Tanimadigim birini gormek ilginc olurdu.

Ama neden herkes tanıdığını görüyo bende ona takıldım.Herkes tanıdığı kisiylemi evlenecek?Duyduğum burda da ,dışarıda bikaç kişide, herkes tanıdığını gördü.Çòzemedim.

canım yok kesinlikle esinceyi denemem:)) evet canım kızların geneli eski arkadaşlarını gördüler... bende dahil.. ama alcanzarcım öyle bişey olmazki yaa ben hiç o gözle bakmayı düşünmem bile o kişiye karşı:)))) acaba şöyle bi anlam çıkarabilirmiyiz...hepimiz geçmişimizdeki kişileri gördü ya geçmişten bi kişiyle olacak bi evlilik:) eski sevgilimiz falan :))) (tamam kabul pembe tablo rüya yorumu oldu)))
bu arada dün bende okuduktan sonra yaklaşık bir saat yatağın içinde döndüm döndüm uyuyamadım.. nete takıldım bişeyler araştırdım bişey olur mu kiii?????

Son düzenleme:
Kesira yı denedim canım hiçbi dediği çıkmadı tavsiye etmem.Defne banada mart demiş evet.Vallaha bilmiyorumki canım yaşayıp gòrücez.

İiyiki baktırmamışım o vakit Nesibenin bi dediği cıktı az önce ama en büyüğüne az zaman var söylerim nedense fal baktırmak istiyorum yazılı hariç sesli önerin var mı yazılıyı sevemedim herkese aynısını yazıyo gibiler :26::26::26:bende bu gece istiare yapıcam onuda senden öğrendim saol bacım

kızlar istihare bende de garip sonuçlar verdi 2. gecesinde..

ilk bir doktor gördüm..daha önceki bir istiharemde de doktor görmüştüm hayırdır inş

sonra uyandım bir ara..çok kısa. beynim şartlanmış herhalde..direk mülk 14ü okudum birkaçkez yine daldım.. bu sefer dünkü gibi yine benimkini gördüm. olumlu ve mahçup bi şekilde yaklaşıyordu bana..bugün bir daha denemem lazım hiç emin olamıyorum çünkü hep arada bir uyanma oluyor..

Ha işte benimde kastettiğim bu,neden herkes bildiği insanı gördü?Bunun altında yatan mesaj nedir?Ya yokmu iyi bi ruya yorumcusu?Yani hiç nette zaman geçirmesen iyi olurmuş,eğer bu gece uygunsan emin olmak için tekrar dene canım.Bakalım yine aynı kişiyimi görücen merak ettim şimdi.Mesela bende eskiden tanıdığım ve iki yıldır hiç görmediğim birini gördüm.Mantık olarak banada kendi adıma ihtimal vermiyorum,ama Allah ın işine akıl sır ermez.Hepimiz görebildiğimiz kadarını algılayabiliyoruz,bide göremediğimiz taraf var ,onuda Allah bilir.

Rica ederim bacım ,ne demek.Sesli sana falsepetinden Hale yıldırım diyebilirim.Tek bişeu soruyosun ama kadın Allah için hayattaki herşeye değiniyo.Sonrada istediğin kadar sor,hepsini cevaplıyo.16 dk dolu dolu bi faldı benimki.Defne Babürde sesli bakıyo ama onu yakalamak daha zor oluyda denenebilir diyebilirim.İstihare sonucunuda merakla bekliyorum.

Son düzenleme:

Hayır olsun.Aynı doktoru görmen,şaşırtıcı ya.Peki tanıdığın birimi bu doktor?Ben bi kere bu yastık altı anahtar istiharesi varya evlilik için onyapmıştım geçen yıldı,bu vakıa yasin istiharesindeki aynı insanı gördüm.Seninkide buna benziyo.Bu doktoru gördüğün vakıa yasin istiharesimiydi?Bence yine yap bu gece ,7geceye kadar yolu var zatwn.

yakışıklımıydı doktor kız???? ay yoksa hem bi dr kısmetın hemde eski sevgilin kısmet olarak mı gelecek:))
bende bugün topikte rüya tabircisi gibi oldum

canım doktor aynı doktor değil sadece önceki de doktordu. hatta dün de dedim ya böyle doktora gidiyodum hamileydim dün de bir anlamda doktor gördüm. bugünde sadece böyle film afişi gibi bi tepede ellerini başlamış mağrur mağrur uzaklara bakan bir doktor gördüm yüzünü hatırlamıyorum ama..şu arada uyanmalar olmasa benimkini de görüyorum 2 gecedir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…