Binnaz Abla

Evet, muhtemelen 30 falı tamamladığı için (?) Başarılı olduğu da belli. Katina'sı hala 49 kredide ama dün akşam Katina için çevrimdışı görünüyordu. Sitede var öyle 1-2 isim; birkaç kez Katina (ya da başka fal türü) bakıp sonra onu tamamen bırakanlar. Yani A türü falda 1500 kredilik olup oradan devam ediyorlar, B türü falda ise birkaç açılımdan sonra bırakıyorlar galiba ve B'nin fiyatı 49 kredi diye kalıyor da, B'de aktif olmuyorlar bir daha.

Matematik şeyi gibi anlatmışım :#

Mısırlı Talia 'yı ben de denedim ve beğendim. Hiç detay vermememe rağmen hayatımla alakalı önemli bir kaç detayı bilmiş, şaşırdım açıkçası. Hisli biri kesinlikle. Dedikleri çıkar mı bekleyip göreceğiz.

bir de iş konusu için kimi önerirsiniz?
bide bu telwedeki havadisefredegonda için yorumlarınız neler
Bütün bilgileri istiyormuş kendisi.Biri dedemin adını bildin, Bi diğeri elbisemin rengini bildin falan yazmış yorumlarda. Bana samimiyetsiz geldi. Sosyal medyadan stalklayıp sallama ihtimali yüksek.Ki çoğu kişi de böyle düşünüyor. Sonra herhangi Bi isim bilince, aa dedemin adını bildi oluyoruz.Ayrıca yorumların hep olumlu oluşuna aldanmayın, olumsuzları kaldırıyor benden söylemesi :)

Evet bende artik karistiriyorum hatraburda bir isim gecince acaba oba baktirdim mi diye hemen baktirdigim fallara bakiyorum sanirim aksamlari aktif bu aksamda ugrasacagim bakalim.

Ayy ciksin ya bana cok istedigim birseyi söylemisti :)

Evet bende onu yazmistim burayi mi takip ediyolorlar napiyorlar en azindan 200 den yarin a ciksaydi veya 100 fln ucmus resmen bir anda
Şimdi de Şebnem ışık diye yeni biri var baya övmüşler bildirim geldi tıkladım 5 kişiyi almış bile yetişemedim

Şimdi de Şebnem ışık diye yeni biri var baya övmüşler bildirim geldi tıkladım 5 kişiyi almış bile yetişemedim
Yarin o da cikar 1500 ugrastiginla kalirsin. Binnazda cok baktirdim bu kiside övülmüs ama hem yeni hemde bilmedigim birinede o kadar para harcamam. Gerci artik sadece arada zevk olsun diye baktiriyorum allah a şükür eski halim kalmadi hergun baktiriyordum hergun o krediyi veriyordum pufff yazik diyorum simdi

Arkadaşlar bu kez ciddiyim: biz de başvuru yapıp girelim siteye. Bize fal baktıran olmasa bile en kötü şöyle altın günü usulü birbirimize bakarız dönüşümlü, her birimizin sırayla aylık bazı masrafları karşılanıverir.

Şebnem Işık a baktirmistim ben de cidden cok iyi yorumlamis Zişan Işık a baktiracaktim 49 krediyken ama 1500 kredi hayatta vermem ayni sekilde Şebnem Işık da oyle birikmis kredilerle baktiriyorum artik 100-150 lira gibi paralar cok fazla cunku fal icin

Evet bende onu yazmistim burayi mi takip ediyolorlar napiyorlar en azindan 200 den yarin a ciksaydi veya 1000 fln ucmus resmen bir anda

Millet birbirine daha 24 saat geçmeden "aağğşşkıımm" diye hitap ediyor ya, sözde çiftler miftler. O hesap. Yangından mal kaçırmaca.

Artık forumda birini öveceğimiz zaman kod adı/lakap falan kullanalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…