bende denk getiremedimBir ben denk getiremiyorum sanirim bu yorumcuyu
bende denk getiremedim
tamam elimde telefon bekleyeceğim :)Akşam çok geçe kalmadan deneyin derim (saat 20-21 gibi). Bildiriminiz de açık olsun çünkü fazla durmuyor sitede sanırım :)
Bütün bilgileri istiyormuş kendisi.Biri dedemin adını bildin, Bi diğeri elbisemin rengini bildin falan yazmış yorumlarda. Bana samimiyetsiz geldi. Sosyal medyadan stalklayıp sallama ihtimali yüksek.Ki çoğu kişi de böyle düşünüyor. Sonra herhangi Bi isim bilince, aa dedemin adını bildi oluyoruz.Ayrıca yorumların hep olumlu oluşuna aldanmayın, olumsuzları kaldırıyor benden söylemesi :)bir de iş konusu için kimi önerirsiniz?
bide bu telwedeki havadisefredegonda için yorumlarınız neler
Evet bende artik karistiriyorum hatraburda bir isim gecince acaba oba baktirdim mi diye hemen baktirdigim fallara bakiyorumbende denk getiremedim
karman çorman oldum bunca fal baktırınca .geçmiş falları dinliyorum şimdi elfin hanımçok olumsuz konuşmuştu ama malesef hakkını yedim sanırım süreç onun dediği gibi ilerledi.
Ayy ciksin ya bana cok istedigim birseyi söylemisti :)Mısırlı Talia 'yı ben de denedim ve beğendim. Hiç detay vermememe rağmen hayatımla alakalı önemli bir kaç detayı bilmiş, şaşırdım açıkçası. Hisli biri kesinlikle. Dedikleri çıkar mı bekleyip göreceğiz.
Evet gordum az önce olmus takip ediyordum bende cevrimici olcakmi diyeZişan ışığı bende bekliyorum 200 kredi olmuş bile
Ve 200 krediden 1500 cikmis sanirim burada isim gectikce oluyor ben baktırmaktan fln vazfectim ne bu ya anlik degistirmelerZişan ışığı bende bekliyorum 200 kredi olmuş bile
Evet bende onu yazmistim burayi mi takip ediyolorlar napiyorlar en azindan 200 den yarin a ciksaydi veya 1000 fln ucmus resmen bir andaİnanmıyorum bildirim geldi 1500 olmuş
Çok fazla bence henüz yeni bu ne hızEvet bende onu yazmistim burayi mi takip ediyolorlar napiyorlar en azindan 200 den yarin a ciksaydi veya 100 fln ucmus resmen bir anda
Şimdi de Şebnem ışık diye yeni biri var baya övmüşler bildirim geldi tıkladım 5 kişiyi almış bile yetişemedimEvet bende onu yazmistim burayi mi takip ediyolorlar napiyorlar en azindan 200 den yarin a ciksaydi veya 100 fln ucmus resmen bir anda
Yarin o da cikar 1500 ugrastiginla kalirsin. Binnazda cok baktirdim bu kiside övülmüs ama hem yeni hemde bilmedigim birinede o kadar para harcamam. Gerci artik sadece arada zevk olsun diye baktiriyorum allah a şükür eski halim kalmadi hergun baktiriyordum hergun o krediyi veriyordum pufff yazik diyorum simdiŞimdi de Şebnem ışık diye yeni biri var baya övmüşler bildirim geldi tıkladım 5 kişiyi almış bile yetişemedim
Evet bende onu yazmistim burayi mi takip ediyolorlar napiyorlar en azindan 200 den yarin a ciksaydi veya 1000 fln ucmus resmen bir anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?