Binnaz Abla

Valla bu aralar çok bosluktayim can sıkıntısından Fal bakmak istiyorum düşük kredililere atıyim diyorum onlara da yetisemiyorum ki

Zişan Işık’ın konusu çok geçince baktırayım dedim, hatta uygulamayı tekrar yükledim :) ama hediye kredilerle baktırırım diyordum ki öğlen 175 olan kredi akşam 1500 olmuş
Yalnız bu gerçekten insan kazıklamak ve haksız kazanç.
Yazık, günlüğü 150 liraya bile çalışamayan insanlar var.
Birkaç cümle kur, hoop sonra al 150 lirayı. Yazık günah.

Aynen bende hediye kredilerle bakmayı hayal etmiştim birden kredisi tavan yaptı Binnaz eskiden böyle değildi 150 tl çok fazla

Bakalim yetişebilecek miyiz
bu arada kimlere baktın kimler tuttu kimler patladı
Ben cok kisiye baktirdim hani net olarak dedikleri oldu diyemem halen fal baktirdigimda yine ayni kpnu uzerinden baktiriyorum ve sonuc hep ayni herkes anlasmis gibi ayni seyi soyluyor. Ama ben anlik durum ve kisi analizi icin memnun kaldiklarim var. Zumra elfin dogadan kahvede engin gumus ares levi ve en son bir bayana baktirmistim biray demir binnazda bu kisiler

Bende geçen seneden beri baya baktirdim maya demir pelin bilge çıktı tarihleri gecikti sadece.

Bende geçen seneden beri baya baktirdim maya demir pelin bilge çıktı tarihleri gecikti sadece.
Gercekten bu enerji isi heralde ben onlara baktirdim acikcasi pek memnun kalmadim hani enerji diyebilirim. Mesela ben boynuzlandim engin gümüş kadin konusunu hic kabul etmiyor ama kisi analizi bir harika adamin durumunu aynen aktariyor bir kadinda anlasamiyoz belkide sevgi olmadigindan yada yuz yuze gorusme ona baktirdigim sure icinde olmadigi icin yok dedi hep. Ama konustuklari var diyordu.

Aynen tatlım enerji meselesi bunlar .. genelde benim fallar hiç çıkmaz olumlu olumsuz hep çıkmasını bekledim. Mesela bir arkadaşım var kime atsa çıkıyor aynı gün bile çıkan şeyler oluyor

Aynen tatlım enerji meselesi bunlar .. genelde benim fallar hiç çıkmaz olumlu olumsuz hep çıkmasını bekledim. Mesela bir arkadaşım var kime atsa çıkıyor aynı gün bile çıkan şeyler oluyor
Maşallah kiskandim yaa :) asil net olarak cikmadi ama hani hergun baktiriyordum surekli dinliyordum yorumlari budan ve yorumculardan cok baktirma ertelersin diyenlerde cok oldu. Gerci fal yani sonucta kimse allah degil ben kotu gunler yasiyordu. Teselli ariyordum simdide aliskanlik oldu sanirim dusuk kredilere atiyorum zaman gecsin gibisinden eglencesine. Ama bir yolun varda iki yorumcu vardi bu kisi hayatima girmeden uzun sure once bana herseyiyle cikacagi zamana kadar isi tipi isminin harfleri herseyi soylemisler

Evet eski falları dinlememek ve düşünmemek lazımmış. Zaten benim çıkanlar da tüm falları sildikten sonra çıktı . Her canım. Sıkıldığında açıp okuyordum ya da dinliyordum en son silince gerçekleşti tabi onlarda öyle aman aman şeyler değildi sadece hayatıma girmek isteyen birini tutturdular. Ama gerçekten bu fal işi bağımlılık yapıyo ben suan kredi almamak için zor tutuyorum kendimi

Kimdir onlar tatlim bizimle de paylas.

Bana da ikisi tutmadi maalesef

Falsepetim melisa donukuk baktirdim. Cok tatli enerjisi yuksek bi bayan kızlar. Ama cogu seyi nokta atisi bildi.sizce mümkun olbilir mi iliskim hakkimda. Siz baktirdiniz mi cikan oldu mu

Zişan Işık a katina baktirdim tarot 1500 ama katina hala 49 krediydi genel olarak iyiydi ha 1500 kredi tabiki etmez 1 ay vade verdi zaten bu zamana kadar burada adi gecen cogu kisiye baktirdim vadelerin dolmasini bekliyorum o zaman uzun uzun yazacagim buraya da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…