- 28 Aralık 2015
- 173
- 252
- 103
Valla bu aralar çok bosluktayim can sıkıntısından Fal bakmak istiyorum düşük kredililere atıyim diyorum onlara da yetisemiyorum kiYarin o da cikar 1500 ugrastiginla kalirsin. Binnazda cok baktirdim bu kiside övülmüs ama hem yeni hemde bilmedigim birinede o kadar para harcamam. Gerci artik sadece arada zevk olsun diye baktiriyorum allah a şükür eski halim kalmadi hergun baktiriyordum hergun o krediyi veriyordum pufff yazik diyorum
Aynen bende oyle tatildeyim boslukta zaman gecsin diyorum birde sebnem isik a bakayimValla bu aralar çok bosluktayim can sıkıntısından Fal bakmak istiyorum düşük kredililere atıyim diyorum onlara da yetisemiyorum ki
Evet abartmış gerçekten hay dilimi eşek arısı soksaydı da açmasaydım zişan konusunu ahahajajEvet bende onu yazmistim burayi mi takip ediyolorlar napiyorlar en azindan 200 den yarin a ciksaydi veya 1000 fln ucmus resmen bir anda
Bakalim yetişebilecek miyizAynen bende oyle tatildeyim boslukta zaman gecsin diyorum birde sebnem isik a bakayim
Aynen bende hediye kredilerle bakmayı hayal etmiştim birden kredisi tavan yaptı Binnaz eskiden böyle değildi 150 tl çok fazlaZişan Işık’ın konusu çok geçince baktırayım dedim, hatta uygulamayı tekrar yükledim :) ama hediye kredilerle baktırırım diyordum ki öğlen 175 olan kredi akşam 1500 olmuş
Yalnız bu gerçekten insan kazıklamak ve haksız kazanç.
Yazık, günlüğü 150 liraya bile çalışamayan insanlar var.
Birkaç cümle kur, hoop sonra al 150 lirayı. Yazık günah.
Ben cok kisiye baktirdim hani net olarak dedikleri oldu diyemem halen fal baktirdigimda yine ayni kpnu uzerinden baktiriyorum ve sonuc hep ayni herkes anlasmis gibi ayni seyi soyluyor. Ama ben anlik durum ve kisi analizi icin memnun kaldiklarim var. Zumra elfin dogadan kahvede engin gumus ares levi ve en son bir bayana baktirmistim biray demir binnazda bu kisilerBakalim yetişebilecek miyiz
bu arada kimlere baktın kimler tuttu kimler patladı
Bende geçen seneden beri baya baktirdim maya demir pelin bilge çıktı tarihleri gecikti sadece.Ben cok kisiye baktirdim hani net olarak dedikleri oldu diyemem halen fal baktirdigimda yine ayni kpnu uzerinden baktiriyorum ve sonuc hep ayni herkes anlasmis gibi ayni seyi soyluyor. Ama ben anlik durum ve kisi analizi icin memnun kaldiklarim var. Zumra elfin dogadan kahvede engin gumus ares levi ve en son bir bayana baktirmistim biray demir binnazda bu kisiler
Gercekten bu enerji isi heralde ben onlara baktirdim acikcasi pek memnun kalmadim hani enerji diyebilirim. Mesela ben boynuzlandimBende geçen seneden beri baya baktirdim maya demir pelin bilge çıktı tarihleri gecikti sadece.
Aynen tatlım enerji meselesi bunlar .. genelde benim fallar hiç çıkmaz olumlu olumsuz hep çıkmasını bekledim. Mesela bir arkadaşım var kime atsa çıkıyor aynı gün bile çıkan şeyler oluyorGercekten bu enerji isi heralde ben onlara baktirdim acikcasi pek memnun kalmadim hani enerji diyebilirim. Mesela ben boynuzlandimengin gümüş kadin konusunu hic kabul etmiyor ama kisi analizi bir harika adamin durumunu aynen aktariyor bir kadinda anlasamiyoz belkide sevgi olmadigindan yada yuz yuze gorusme ona baktirdigim sure icinde olmadigi icin yok dedi hep. Ama konustuklari var diyordu.
Maşallah kiskandim yaa :) asil net olarak cikmadi ama hani hergun baktiriyordum surekli dinliyordum yorumlari budan ve yorumculardan cok baktirma ertelersin diyenlerde cok oldu. Gerci fal yani sonucta kimse allah degil ben kotu gunler yasiyordu. Teselli ariyordum simdide aliskanlik oldu sanirim dusuk kredilere atiyorum zaman gecsin gibisinden eglencesine. Ama bir yolun varda iki yorumcu vardi bu kisi hayatima girmeden uzun sure once bana herseyiyle cikacagi zamana kadar isi tipi isminin harfleri herseyi soylemislerAynen tatlım enerji meselesi bunlar .. genelde benim fallar hiç çıkmaz olumlu olumsuz hep çıkmasını bekledim. Mesela bir arkadaşım var kime atsa çıkıyor aynı gün bile çıkan şeyler oluyor
Evet eski falları dinlememek ve düşünmemek lazımmış. Zaten benim çıkanlar da tüm falları sildikten sonra çıktı . Her canım. Sıkıldığında açıp okuyordum ya da dinliyordum en son silince gerçekleşti tabi onlarda öyle aman aman şeyler değildi sadece hayatıma girmek isteyen birini tutturdular. Ama gerçekten bu fal işi bağımlılık yapıyo ben suan kredi almamak için zor tutuyorum kendimiMaşallah kiskandim yaa :) asil net olarak cikmadi ama hani hergun baktiriyordum surekli dinliyordum yorumlari budan ve yorumculardan cok baktirma ertelersin diyenlerde cok oldu. Gerci fal yani sonucta kimse allah degil ben kotu gunler yasiyordu. Teselli ariyordum simdide aliskanlik oldu sanirim dusuk kredilere atiyorum zaman gecsin gibisinden eglencesine. Ama bir yolun varda iki yorumcu vardi bu kisi hayatima girmeden uzun sure once bana herseyiyle cikacagi zamana kadar isi tipi isminin harfleri herseyi soylemisler
Kimdir onlar tatlim bizimle de paylas.Maşallah kiskandim yaa :) asil net olarak cikmadi ama hani hergun baktiriyordum surekli dinliyordum yorumlari budan ve yorumculardan cok baktirma ertelersin diyenlerde cok oldu. Gerci fal yani sonucta kimse allah degil ben kotu gunler yasiyordu. Teselli ariyordum simdide aliskanlik oldu sanirim dusuk kredilere atiyorum zaman gecsin gibisinden eglencesine. Ama bir yolun varda iki yorumcu vardi bu kisi hayatima girmeden uzun sure once bana herseyiyle cikacagi zamana kadar isi tipi isminin harfleri herseyi soylemisler
Toprak ve gizli hisler ama burda daha oncede yazmistim ben bunu gizli hislerden pek memnun kalmamislar enerji isi dedikleri burda devreye giriyor sanirim isteKimdir onlar tatlim bizimle de paylas.
Gercekten bu enerji isi heralde ben onlara baktirdim acikcasi pek memnun kalmadim hani enerji diyebilirim. Mesela ben boynuzlandimengin gümüş kadin konusunu hic kabul etmiyor ama kisi analizi bir harika adamin durumunu aynen aktariyor bir kadinda anlasamiyoz belkide sevgi olmadigindan yada yuz yuze gorusme ona baktirdigim sure icinde olmadigi icin yok dedi hep. Ama konustuklari var diyordu.
Geçmişi bilmesi bir işe yaramıyor açıkcası. Umarım gelecekte de iyidir.Falsepetim melisa donukuk baktirdim. Cok tatli enerjisi yuksek bi bayan kızlar. Ama cogu seyi nokta atisi bildi.sizce mümkun olbilir mi iliskim hakkimda. Siz baktirdiniz mi cikan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?