- 31 Ocak 2019
- 443
- 305
- 23
Ben de baktirdim 2 kere kendisine. Binnaz ablada yeni bir yorumcu olmasi ilk defa fal bakiyor anlamina gelmiyor degil mi?? :))) Sitede altin uyeyim , hem yeni uyeleri hem de eski uyelerden surekli yorumlar alirim. 1500 puani sizce her uye hakediyor mu? Ben 2 kere tarot baktirdim ikisinde de cok detayliydi detayliydi sorulara da cok uzun cevaplar verdi. Satis stratejisiyse stratejisiyse hepsinde var. Parasi olan baktirir olmayan baktirmaz.zişan ışık 7 tane katina bakmış ve 1500 mü? farkında mısınız bilmiyorum ama bu tamamen satış stratejisi. ocağın 23 ünde fal bakmaya başlamış. ben inanmıyorum malesef.
Aaa hoş geldiniz Zişan hanım.Ben de baktirdim 2 kere kendisine. Binnaz ablada yeni bir yorumcu olmasi ilk defa fal bakiyor anlamina gelmiyor degil mi?? :))) Sitede altin uyeyim , hem yeni uyeleri hem de eski uyelerden surekli yorumlar alirim. 1500 puani sizce her uye hakediyor mu? Ben 2 kere tarot baktirdim ikisinde de cok detayliydi detayliydi sorulara da cok uzun cevaplar verdi. Satis stratejisiyse stratejisiyse hepsinde var. Parasi olan baktirir olmayan baktirmaz.Birazcik mantikli yorumlar yapalim. Yoksa hepimizi destekledigi eski yorumcular var
Aaa hoş geldiniz Zişan hanım.
‘Parası olan baktırır olmayan baktırmaz.’ Hayatımda duyduğum en net çözüm gerçekten.
Sanırım 10 dkden aşağı değildiKızlar binnazda pelin bilge özdogru kac dakika ses kaydi atiyo. 6 dakikaysa istemem
Bende uzun zamandir biriktiriyorum her gün 5 kredi ile nereye kadar geleceğim :) tabi arada 10 20 50 veriyorKredi biriktirdim su an 21 tl oldu 5 gunde
Ben aslinda binnaz dakinleri sevmiyorum. Ama kaliteli insanlar da var. Hakkini yiyemem. Levent günes cok iyi bir astrolog mesela. 800 krediye bakiyo amaBende uzun zamandir biriktiriyorum her gün 5 kredi ile nereye kadar geleceğim :) tabi arada 10 20 50 veriyor
Astroloji hiç bakmadım nasıl bir şeyBen aslinda binnaz dakinleri sevmiyorum. Ama kaliteli insanlar da var. Hakkini yiyemem. Levent günes cok iyi bir astrolog mesela. 800 krediye bakiyo ama
Anladım canım merak ettim deneyebilirimAstroloji yıldızname gibi net tarihler veriyor dogumdan ölüme herseyi ićeriyo
Kızlar binnazda pelin bilge özdogru kac dakika ses kaydi atiyo. 6 dakikaysa istemem
Benim bir ayda daha 29 tl olduKredi biriktirdim su an 21 tl oldu 5 gunde
Ben baktirdim olumluydu anlik durum belkide iyiydi o an begenmistim ana vadeler patladi hemde ilk onun vadeleri patladi bendeHaleh cetinerden memnun kalan var mı? Ben baktirdim cok ilgili baktı hoşuma gitti ama elif hanzade ile şevdar avaz olumsuzdu onların tersini söyledi açıkçası olumlu olmasını isterdim
Peki şevdar avaz elif hanzade ?Ben baktirdim olumluydu anlik durum belkide iyiydi o an begenmistim ana vadeler patladi hemde ilk onun vadeleri patladi bende
Benim bir ayda daha 29 tl oldubana cimrilik yapiyor bunnaz 5 krediden fazla vermiyor bir defa mi ne 50 verdi sanirim bir kac kezde 20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?