Binnaz Abla

zişan ışık 7 tane katina bakmış ve 1500 mü? farkında mısınız bilmiyorum ama bu tamamen satış stratejisi. ocağın 23 ünde fal bakmaya başlamış. ben inanmıyorum malesef.
Ben de baktirdim 2 kere kendisine. Binnaz ablada yeni bir yorumcu olmasi ilk defa fal bakiyor anlamina gelmiyor degil mi?? :))) Sitede altin uyeyim , hem yeni uyeleri hem de eski uyelerden surekli yorumlar alirim. 1500 puani sizce her uye hakediyor mu? Ben 2 kere tarot baktirdim ikisinde de cok detayliydi detayliydi sorulara da cok uzun cevaplar verdi. Satis stratejisiyse stratejisiyse hepsinde var. Parasi olan baktirir olmayan baktirmaz. Birazcik mantikli yorumlar yapalim. Yoksa hepimizi destekledigi eski yorumcular var

Aaa hoş geldiniz Zişan hanım.

‘Parası olan baktırır olmayan baktırmaz.’ Hayatımda duyduğum en net çözüm gerçekten.

Aaa hoş geldiniz Zişan hanım.

‘Parası olan baktırır olmayan baktırmaz.’ Hayatımda duyduğum en net çözüm gerçekten.

‘Parası olan baktırır olmayan baktırmaz.’bu cümleyi sarfeden birinin hisisyatı olduğuna inanmıyor empati yeteneğinin yüzdelik dilimde çok çok alt seviyede olduğuna inanıyorum.
49 kredi dahi olsa baktırmam .
Zişan Hanım Hazır forumda yorumlar başlamışken adına, satış stratejisi yapıp krediyi yükseltmekte bulmuş çareyi.
Sonra Verilen tepki, fal talebinin azlığı kendisini rahatsız etmemiş olacak ki ;sitemkar yorumu ile karşımızda

Zisan isterse Binnaz'daki en iyi yorumcu olsun, 30 falda kredisini 1500'e cikararak baslamadan bitirdi bende, asla baktirmayi dusunmem bu kisiye. Binnaz yonetimi de artik yorumcularina biraz sinir cizmeli, tamam kendileri belirlesinler ama mesela 100 fal olmadan 800 Kredi 200 fal olmadan 1500 Kredi yapamasinlar. Boyle sey mi olur, 30 kisinin begenmesi, yuksek puan vermesi iyi oldugunu gostermiyor, bu ne kendine guven.

Kızlar binnazda pelin bilge özdogru kac dakika ses kaydi atiyo. 6 dakikaysa istemem

Bende uzun zamandir biriktiriyorum her gün 5 kredi ile nereye kadar geleceğim :) tabi arada 10 20 50 veriyor
Ben aslinda binnaz dakinleri sevmiyorum. Ama kaliteli insanlar da var. Hakkini yiyemem. Levent günes cok iyi bir astrolog mesela. 800 krediye bakiyo ama

Astroloji yıldızname gibi net tarihler veriyor dogumdan ölüme herseyi ićeriyo

Kızlar binnazda pelin bilge özdogru kac dakika ses kaydi atiyo. 6 dakikaysa istemem

Benim falda 15 dakika konuşmuş.

Ruhurevani ben astrolojiye 1 kez baktırdım, o yüzden hepsi aynı yöntemi mi uyguluyor bilmiyorum ama Solar Fire diye bir yazılım var. Onu kullanarak senin doğum tarihindeki gezegenlerin konumuyla mevcut konumlarını karşılaştırarak analiz yapıyorlar.

Zişan konusu ise rezillik... O kadar da övdük bir de. Lades.

Haleh cetinerden memnun kalan var mı? Ben baktirdim cok ilgili baktı hoşuma gitti ama elif hanzade ile şevdar avaz olumsuzdu onların tersini söyledi açıkçası olumlu olmasını isterdim

Bende biryolunvar da ramon a baktirdim cok. Simdi bir daha dusunmuyorum o kadar ovdum rezil oldum. Adamın keyfi olunca canı isterse güzel bakim yapiyo. Istemezse reddediyo.Bu ne ala memleket. Mail attim enerjisi uymayanlarla calismiyomus.Reddetme hakki varmis.sinir oldum ya

Haleh cetinerden memnun kalan var mı? Ben baktirdim cok ilgili baktı hoşuma gitti ama elif hanzade ile şevdar avaz olumsuzdu onların tersini söyledi açıkçası olumlu olmasını isterdim
Ben baktirdim olumluydu anlik durum belkide iyiydi o an begenmistim ana vadeler patladi hemde ilk onun vadeleri patladi bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…