Sevdar avaz a baktirdim ya hani ben bir ara cok baktirdim hergun yani bazilarinin anlik durumu cok begendim ki bunlari yazdim ama cok baktirinca mi surekli dinleyince mi fallari sonuc olarak en begendiklerimde dahi cikan olmadi. Gani bana cok baktirma dinleme fali otelersin diyorlardi. En begendiklerimi zaten surekli yaziyorum zumra lal dogadan elfin kahvede engin gumus ares levi ve en son biray demir diye bir bayana baktirdim onuda cok begendim anlik durumda hepside hosuma gitti ama gelecek icin soylenenler cikmadiPeki şevdar avaz elif hanzade ?
O nasil oldu ya bunlarin cimrilikleri bana mi almiycam bir daha kredi fln zatenBana bir keresinde günde iiki kez 50 vermişti
Son falimdan sonra bir faha baktirmam demiştim icimden bu kezdr bir suru kredi geldiO nasil oldu ya bunlarin cimrilikleri bana mi almiycam bir daha kredi fln zaten
Anladım canım ahh kafayı yedik bu fallarla inşallah istediğimiz gerçekleşirSevdar avaz a baktirdim ya hani ben bir ara cok baktirdim hergun yani bazilarinin anlik durumu cok begendim ki bunlari yazdim ama cok baktirinca mi surekli dinleyince mi fallari sonuc olarak en begendiklerimde dahi cikan olmadi. Gani bana cok baktirma dinleme fali otelersin diyorlardi. En begendiklerimi zaten surekli yaziyorum zumra lal dogadan elfin kahvede engin gumus ares levi ve en son biray demir diye bir bayana baktirdim onuda cok begendim anlik durumda hepside hosuma gitti ama gelecek icin soylenenler cikmadi
Anladım canım ahh kafayı yedik bu fallarla inşallah istediğimiz gerçekleşir
Sevdar avaz a baktirdim ya hani ben bir ara cok baktirdim hergun yani bazilarinin anlik durumu cok begendim ki bunlari yazdim ama cok baktirinca mi surekli dinleyince mi fallari sonuc olarak en begendiklerimde dahi cikan olmadi. Gani bana cok baktirma dinleme fali otelersin diyorlardi. En begendiklerimi zaten surekli yaziyorum zumra lal dogadan elfin kahvede engin gumus ares levi ve en son biray demir diye bir bayana baktirdim onuda cok begendim anlik durumda hepside hosuma gitti ama gelecek icin soylenenler cikmadi
Satis stratejisiyse stratejisiyse hepsinde var. Parasi olan baktirir olmayan baktirmaz.Birazcik mantikli yorumlar yapalim. Yoksa hepimizi destekledigi eski yorumcular var
YUH....Bunca zamandır okurum topiği bu denli aleni terbiyesizliği ilk defa görüyorum. Şimdi sakın bu uye cıkıp da ben Zişan değilim dıye kimseyi salak yerine koymaya kalkmasın lütfen, parası olup da aklı kıt olanlar da buyursunlar bu vatandaşa gitsinlerAaa hoş geldiniz Zişan hanım.
‘Parası olan baktırır olmayan baktırmaz.’ Hayatımda duyduğum en net çözüm gerçekten.
Bu aralar bana da geldıler fal baktırasım tuttu yıne,bahsettıgım arkadasımın falı uzerıne ben de fal gönderdım Ramon'a...Rezalet....Bende biryolunvar da ramon a baktirdim cok. Simdi bir daha dusunmuyorum o kadar ovdum rezil oldum. Adamın keyfi olunca canı isterse güzel bakim yapiyo. Istemezse reddediyo.Bu ne ala memleket. Mail attim enerjisi uymayanlarla calismiyomus.Reddetme hakki varmis.sinir oldum ya
Walla sevgili Raprap bu lafının üzerıne söylenecek baska da söz bulamıyorum. Mısırlı Talia'yı denedım "sayenizde" Yahu burada bır falcı ıyı dıye yazıldımı viral bır sekılde hepımızde merak uyandırıyor. Talia "gecmişi,olanı" ınanılmaz ıyı göruyor ama gelecek ıcın bana öyle bır sey dedı kı orada "tamam,bıttı" dedım. Kendimi,sınrlarımı,yapmı o kadar ıyı bılıyorum kı, mesela dıyelım iş için 1 sey sordum falcı bana yenı bır ıs,ortaklık vs. dese o saat o falcıdan buz keserım.Niye? Yıllardır şansımı o kadar denedım kı,neye elımı atsam kurutacagımı cok ıyı bıldıgımden asla böyle bır seye bulasmam,şans oyunu oynamam vs...Talia'da bunu gördüm. Sizi,sordugunuz durumu o kadar ıyı goruyor kı gelecek konusunda da bu ısten bır hayır gelmez dıye düşündüğü an sordugun kısı olmayacak ama baska bırı olacak dıyor....Mevcut duruma göre cıkarım yapıyor. Yani fal konusundakı asıl merakınız gelecek ıse bence Talia da bır zaman sonra cıkmadı,patladı sözlerıne maruz kalacak.Geçmişi bilmesi bir işe yaramıyor açıkcası. Umarım gelecekte de iyidir.
Ben ikisini de begendim hatta ikisi bana paralel seyler soylese de sonuc olarak ayrildilar. Ares sen bu kisiyle devam karari alacaksin derken Talia sen bu kisinin bu tavrindan sikilip devam etmeme karari alacaksin dedi. Yani bana kalmis olabilir orasi ama anlik durumda ikisi de iyi, Ares zaten kac defa teyit ettim anlik super biliyor, yakin gelecek de dedikleri cikti. Subat-Nisan arasi da bazi gelismeler var soyledigi bilmiyorum uzak gelecek de cikar mi.genel durumlari ve gecmis nedenlerini merak eden baktirabilir Ares'e.Ares levi ve misirli talia yi begendim buradaki yorumlara gore secmistim gelecek olaraktan ziyade an icin iyilerdi
Ranon ve talia ya bende baktirdim aynen sizin durumdayim bir isim gectimi hemen atlar oldum sanirim bagimlilik oldu ama yuksek meblalar vermiyorum artik. Ranon dan pek memnun kalmadim begenmedim yani talia icin ise ben anlik durum icin baktirdigim icin memnun olmustum açıkcasiYUH....Bunca zamandır okurum topiği bu denli aleni terbiyesizliği ilk defa görüyorum. Şimdi sakın bu uye cıkıp da ben Zişan değilim dıye kimseyi salak yerine koymaya kalkmasın lütfen, parası olup da aklı kıt olanlar da buyursunlar bu vatandaşa gitsinler
Bu aralar bana da geldıler fal baktırasım tuttu yıne,bahsettıgım arkadasımın falı uzerıne ben de fal gönderdım Ramon'a...Rezalet....
Walla sevgili Raprap bu lafının üzerıne söylenecek baska da söz bulamıyorum. Mısırlı Talia'yı denedım "sayenizde" Yahu burada bır falcı ıyı dıye yazıldımı viral bır sekılde hepımızde merak uyandırıyor. Talia "gecmişi,olanı" ınanılmaz ıyı göruyor ama gelecek ıcın bana öyle bır sey dedı kı orada "tamam,bıttı" dedım. Kendimi,sınrlarımı,yapmı o kadar ıyı bılıyorum kı, mesela dıyelım iş için 1 sey sordum falcı bana yenı bır ıs,ortaklık vs. dese o saat o falcıdan buz keserım.Niye? Yıllardır şansımı o kadar denedım kı,neye elımı atsam kurutacagımı cok ıyı bıldıgımden asla böyle bır seye bulasmam,şans oyunu oynamam vs...Talia'da bunu gördüm. Sizi,sordugunuz durumu o kadar ıyı goruyor kı gelecek konusunda da bu ısten bır hayır gelmez dıye düşündüğü an sordugun kısı olmayacak ama baska bırı olacak dıyor....Mevcut duruma göre cıkarım yapıyor. Yani fal konusundakı asıl merakınız gelecek ıse bence Talia da bır zaman sonra cıkmadı,patladı sözlerıne maruz kalacak.
Bu arada tellwede Rezzaneabla dıye yenı bır falcı gördum. Tellwe Seruven aynı zamanda falalem Rezzan Abla.Acaba dedım Seruven,telwe'de 2. bır hesap daha mı actı? Bır de orada medyumcuabla ile falcıkahine ilgimi çekıyor,baktıran varmı hiç?
Harbi yine şirazem kaymaya başlamış.
Çok sinirle yazilmis bir yazi olmus ki bazen yazdigi kelimeleri iki defa yazmis farkinda olmadan sanirim :) demek ki her yorumcu burayi takip ediyor ona gore davraniyorAaa hoş geldiniz Zişan hanım.
‘Parası olan baktırır olmayan baktırmaz.’ Hayatımda duyduğum en net çözüm gerçekten.
Bu fali yani falcilarin gelecek öngörüleri yasayanlar siz de beklio musniz bakalım cikacak mi vs diye beklenti icinde mi bekliosunuz yoksa bir daha o falo dinlemio musunuz? Boyle ongoruleri duyunca beklenti icinde olmasini bekleyip de çıkanlar kimler ??
Ben. Gayet beklenti içinde de oluyorum, döne döne de dinliyorum 5466 kez. Beğendiklerimi tabii. "Çok dinlersen bereketi kaçar" gibi laflara da kesinlikle inanmıyorum. Ama hayatımı endekslemiyorum, dinlerken de öyle nasıl desem, dost sesi dinler kafasıyla dinliyorum. Zira yakın çevrem bıkmıştır diye artık onlarla nerdeyse konuşmuyorum bu konuları.
Ama ben pek normal sayılmam: aynı filmi aynı gün 3 kez izlemişliğim var. Onu da hesaba katmak gerek.
Çıkanlardan örnek olarak: daha önce buraya yazdığım gibi, Eyüp Deniz'in falında verdiği tarih çıkmıştı (ya da denk geldi diyelim). O falı da defalarca dinlemiştim, beklentim de vardı. Ama haftalarca beklediğim mesaj geldiği sırada bir yerde kahve içiyordum keyifli keyifli, o anda beklentim sıfırdı. Hatta mesaj gelip de telefon ötünce "offff sabah sabah kim bu münasebetsiz???" diye isteksizce bakmıştım telefona.
capella79 bu arada Fazla alternatif gelecek sunduklarında ben de sinir oluyorum.
Hayirlisi olsun canim senin icin posta ccp verdigin icin tesekkurler bu aradaBen ikisini de begendim hatta ikisi bana paralel seyler soylese de sonuc olarak ayrildilar. Ares sen bu kisiyle devam karari alacaksin derken Talia sen bu kisinin bu tavrindan sikilip devam etmeme karari alacaksin dedi. Yani bana kalmis olabilir orasi ama anlik durumda ikisi de iyi, Ares zaten kac defa teyit ettim anlik super biliyor, yakin gelecek de dedikleri cikti. Subat-Nisan arasi da bazi gelismeler var soyledigi bilmiyorum uzak gelecek de cikar mi.genel durumlari ve gecmis nedenlerini merak eden baktirabilir Ares'e.
Balım,fazla alternatif gelecek:) demişssin de şimdi ben bu durumu nasıl özetlesem.....Şöyle diyeyim sen de bilirsin psikolojide ögrenilmiş çaresizlik diye bir şey var veya nasıl desem bazı ınsanların kısmeti daha geniş olur bazısının daha dar. Hayat dediğin şey herkes için basit bir denklem şeklınde gelısmıyor, ıkı ıle ıkının carpımı gercek hayatta her zaman dört olmuyor....Uzun hikaye...Ama bu uzun hıkayenın kendı hayatımda yasayıp gördüğüm, HİÇ BİR ZAMAN şaşmadan "kimine kazmayla kimine gezmeyle verilen" bir dünyada ben daima kaza kaza,eşe eşe elde ettim. O nedenle de çektim herseyden kendımı. Azla mutlu olurum,yeterkı huzurum olsun.Ben. Gayet beklenti içinde de oluyorum, döne döne de dinliyorum 5466 kez. Beğendiklerimi tabii. "Çok dinlersen bereketi kaçar" gibi laflara da kesinlikle inanmıyorum. Ama hayatımı endekslemiyorum, dinlerken de öyle nasıl desem, dost sesi dinler kafasıyla dinliyorum. Zira yakın çevrem bıkmıştır diye artık onlarla nerdeyse konuşmuyorum bu konuları.
Ama ben pek normal sayılmam: aynı filmi aynı gün 3 kez izlemişliğim var. Onu da hesaba katmak gerek.
Çıkanlardan örnek olarak: daha önce buraya yazdığım gibi, Eyüp Deniz'in falında verdiği tarih çıkmıştı (ya da denk geldi diyelim). O falı da defalarca dinlemiştim, beklentim de vardı. Ama haftalarca beklediğim mesaj geldiği sırada bir yerde kahve içiyordum keyifli keyifli, o anda beklentim sıfırdı. Hatta mesaj gelip de telefon ötünce "offff sabah sabah kim bu münasebetsiz???" diye isteksizce bakmıştım telefona.
capella79 bu arada Fazla alternatif gelecek sunduklarında ben de sinir oluyorum.
Canim ben enerjiyi saldım gitti bu sefer adam da gitti. Isin uzerine gittim is oldu. Bi seyi zamana birakmak bi nevi pes etmek demek bana goreZaten enerjiyi saldigin anda olur derler ya
Canim ben enerjiyi saldım gitti bu sefer adam da gitti. Isin uzerine gittim is oldu. Bi seyi zamana birakmak bi nevi pes etmek demek bana gore
Aynen ikisini dr denedim bilio musun biraktim 2 ay biktim çünkü o arada olmuş ne olduysa. Ama ote yandan da hep ben emerjimle zorlayaraj mi goturucem biseyleri dedim kendi kendime ne biliyim biktim. Isin kirilma noktasi su sanirim : enerjiyi odakla olmasini istedigin skilde o ani hisset ve orda birak akisi. Surekli yogunlastiginda enerjiyi serbest birakmadigimiz için gerceklestirmesi icin de izin vermiyoruz gibi oluyor. Ama sana tavsiye edebilecegim ve ise yaradigina taniknoldugum bazi esmalar var. Asiri enerjiyi yonlendirio gerçekten de mesrla karsi tarafin surekli seni düşünmesini ve kalbinin aklinin sende olmasini istiosan 336 kere ya musavvir ay saatinde. Musavvir yaratmak tasvir etmek anlamina geldigi icin beni karsintarafin aklında yarat oluştur demis oluyorsun. Ve bu esma seni karsi tarafa cok güzel gosteren bir enerjiye sahip. Ben bu esmayi cekmeye basladigimdan beri istedigim kiloya geldim ve guzellestim nusavvirin yeri bende cok ayridir o yuzden.
Ay nerdeb nereye geldim yine
Melisa dedigin kisi melisa donukuk mu ben falimi dinledim sitede dolasiyordum 6 kisi sirada olunca dikkatimi cekti burda onu sorcaktim. O ise bahsettigin nasil begendin mi veya burda baktiran var mi melisa donukuk aBalım,fazla alternatif gelecek:) demişssin de şimdi ben bu durumu nasıl özetlesem.....Şöyle diyeyim sen de bilirsin psikolojide ögrenilmiş çaresizlik diye bir şey var veya nasıl desem bazı ınsanların kısmeti daha geniş olur bazısının daha dar. Hayat dediğin şey herkes için basit bir denklem şeklınde gelısmıyor, ıkı ıle ıkının carpımı gercek hayatta her zaman dört olmuyor....Uzun hikaye...Ama bu uzun hıkayenın kendı hayatımda yasayıp gördüğüm, HİÇ BİR ZAMAN şaşmadan "kimine kazmayla kimine gezmeyle verilen" bir dünyada ben daima kaza kaza,eşe eşe elde ettim. O nedenle de çektim herseyden kendımı. Azla mutlu olurum,yeterkı huzurum olsun.
Şimdi böyle bırı falcıya "falanca işim ne olacak dıye sordugunda,falcı ona sen kendı ısını kuracaksın derse" o dakıka senın fal bu kadar derım. Aynı şekılde a kişisi olmayacak ama bekle b kişisi gelecek dediği an falcı..... tamam arkadas dıyorum sen de klasık falcı yolunu ızlıyorssun,tamam gecmısı muazzam gördun ve ona göre cıkarım yaptın ama gelecek konusunda daha benım sert karakter çizgılerımı bıle göremeden gelen çocugu eli boş göndermeyeyım,dur elıne bır tane yalandan lolipop vereyım dedın ve bende bıttın dıyorum....Bazen bir falcı nasıldır dıye buradakı arama butonunundan arattıgımda eskı yazılanları da okuyorum,bılıyormusunuz o kadar çok denk geldımkı "a kişisi gelmeyecek bekle muhtesem b kişisi gelecek" dıye yorum yapan falcılardan bahsedıldıgını.....Ben de aldım boyle yorumlar,eski fallarıma bakıyorum da...O zaman da bunu dıyen falcıyı sılmısım,şimdı de....Yüreğimi titretip,hayatıma girecek bir b kişisi hiç olmadı...Olmasını da istemedim,istemiyorum da.Daha fazla yorgunluk istemiyorum hayatımda ille de beyaz atlı prens masalı anlatacaklar,yoksa gunaha gırerler.....Melisa,talia,Ramon,Senanur,Bugra...of...bu liste uzar gıder....ben sıkıldım onlar sıkılmadı....Sanki bir kadın için hayatın tek ve yegane anlamı yanlızca bır erkekmıs gıbı...Sanki tüm kadınlar aynı tornadan cıkmıs da tek bır kafa yapısındaymış gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?