Tabikide, TELWE De "arefzaur, poyraz15, kahinfevzi, taraca, eceline, kalaycı, firuze, nakta ve beni en çok hayal kırıklığına uğratan geysu. BİNNAZDA ise "melisa Asya, bahar yağız, ece gülener, şebnem ışık, zişan ışık ve özellikle ELFİN DEMET. Gelecek çıkıp çıkmaması çok da umrumda olan birisi değilim ama an benim için çok önemli ve baktırdığım fallara da hep bunun için baktırdım. Ama Elfinde dahil olmak üzere ısrarlaa adamın hayatında birisi yok kalbi boş dendi bana hep. Adamın aylardır sevgilisi var ve ciddi gibiler. Bu kadar bariz bisey bile bilinemeyecekse neyin 50-100-1500 kredileri bunlar? Gerçekten hayal kırıklığı. Patlamayan tek falım yeşilçingeneninki. Şu an durum onun dediği gibi ilerliyor ve adamın hayatında, isminin içinde şu şu harfler geçen, şu boyda şu yaşlarda biri var diyen sadece oydu. Başlayacaklarını da, başladıklarını da o söyledi ve ilişkinin nisanda biteceğini de söyledi umarım o da gerçekleşir.Tabi aptal gibi inanmak istediğime inandığım için o pek işime gelmemişti ama Demem o ki, ah Yeşilçingenem, burayı okuyorsan eğer sana şükranlarımı bir borç bilirim :))
Merhaba. Benim liste klasik. Somut olarak ve orta/uzunumsu vadede tutanlar: Eyüp Deniz, Zümra Lal, Biray Demir + gecikmeli de olsa Mert Göktürk ve Doğa Dan (Doğa'nınkiler yeni dank etmeye başladı).
Anlık ve kısa vadede: Elfin Demet, Arnisa Bahadır, Ares Levi.
Cumartesi gunu yazarim ayrintili artik onlar israrla gorusmek istiycek yuz yuze demisledi ben anlik sevsemde cikmadi demistim hani vade gecsede dedikleri cikti yaniAy cok sevindim. Bana ayni seyi dedi hepsi cikti demekk :)
TellweCingene hangi sitede?
Aa ben de senden bu haberi bekliyordum açıkçası, o kadar butun falcılar aynı şeyi soylemişti. Hayırlısı olsun.Bayanlar haberlerim var ares levinin engin gumusun israrla her falda soyledigi ve dogadan ve zumraninda falinda dile getirdigi bir olay oldu adam benle gorusmek istedigini soyledi ben yazarkende halen suan gorusmek icin yaziyor
Bakalim dedigim gibi cumartesi olur dedim benim istedigimde sadece bu halini gormekti zaten yeter benim icinAa ben de senden bu haberi bekliyordum açıkçası, o kadar butun falcılar aynı şeyi soylemişti. Hayırlısı olsun.
Sabrin icin seni kutlarim. Falci arkadaslarinda bu sekilde basarilarinin daim olmasini dilerim. Bizimde yuzumuz guler insallahBakalim dedigim gibi cumartesi olur dedim benim istedigimde sadece bu halini gormekti zaten yeter benim icin
Insallah herkesin gonlune göre versin Allah ben birliktelik istemedim olmazda ihanet girdi araya sadece bu halini gormek istemistim yeter bana. Ama misırli talia da en son demisti 5 hafta 25 gun 15 gun 5 gun her an birseyler olabilir diyeSabrin icin seni kutlarim. Falci arkadaslarinda bu sekilde basarilarinin daim olmasini dilerim. Bizimde yuzumuz guler insallah
Nasil ya 15 ocaktan bu yanami benim ocagin 1 den bu yana daha 450 oldu cimriler bana 5 kredi veriyolar hepAleyna Yıldızlar ile Melis Eren’i nasıl bilirsiniz? 15 ocakta sıfırlanmıştı kredim günlük krediler 680 oldum yine
Vallahi bilmiyorum kiNasil ya 15 ocaktan bu yanami benim ocagin 1 den bu yana daha 450 oldu cimriler bana 5 kredi veriyolar hep
bi ara ne almak istemiştim bu kartlardan ama yoktu nasıl yaptınız çok merak ettim :) gerçi artık merakımda kalmadı ama :)Katina kartlarimi kendim yaptım. Umarim olur neticede satilanlarda fabrikasyon degil mi oyle basiliyor bende kendim bastirdim o mantıkla dedim :)
bi ara ne almak istemiştim bu kartlardan ama yoktu nasıl yaptınız çok merak ettim :) gerçi artık merakımda kalmadı ama :)
Renkli ciktilarini aldim. Arkaisna da siyah karton aldim cok kalin olmayanindan. Her birini Kesip o kartona yapıştırdım tek tek yani muazzam biseye benzemedi ama bu onei degildir sanirim bir de bu kartlara sahip olanin negatif enerjiye sebep olacagi uğursuzluk getirecegininsoyleyen var dogru mu ya o
Insallah ya neticede büyü ruh falan var isin icindr karakterden dolayi ne kadar yanlis olabilir ki diyor insan ama ustune cok dusmeyecegim bakalim :))Eline sağlık, güle güle kullan :) Uğursuzluk söylentilerine gelince, bu biraz koşullanma, hatta hurafe gibi geliyor bana açıkçası. Romanını okuyup etkileniyorlar belki de. Malum Katina pek tekin bir karakter değil ve gerçekte yaşamış biri. Ama olumsuzluları kendine çekmek için bir deste karttan daha fazlası gerekir gibi geliyor bana.
Bence bunları bi işaret kabul et ve fal baktırmaktan vazgeç:)Kizlar ya butun binnaz bana gıcıgı var galiba. Bugun kime fal gondersem bana enerji uyumsuzlugu nedeni ile iade ettiler. Saka gibi. Hakaret etmiyom kufur etmiyom.olumsuz yorum yapmiyom. Adam gibi birisi yok mu ya
Neden niye ki? Birikmis kredilerle baktiriyorum.Valla millet havuzdan bile almıyo.Bence bunları bi işaret kabul et ve fal baktırmaktan vazgeç:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?