Binnaz Abla

Biliyor musun bana da ayni sey oldu. Aylarca kimse yok dendi. Kac aydir hayatındaymis oysa adamin yazik valla yazik yani ben de de ikj ares bilmişti

Orta ve uzunumsu vade senin ifade tarzina hastayim

Bayanlar haberlerim var ares levinin engin gumusun israrla her falda soyledigi ve dogadan ve zumraninda falinda dile getirdigi bir olay oldu adam benle gorusmek istedigini soyledi ben yazarkende halen suan gorusmek icin yaziyor
Aa ben de senden bu haberi bekliyordum açıkçası, o kadar butun falcılar aynı şeyi soylemişti. Hayırlısı olsun.

Sabrin icin seni kutlarim. Falci arkadaslarinda bu sekilde basarilarinin daim olmasini dilerim. Bizimde yuzumuz guler insallah
Insallah herkesin gonlune göre versin Allah ben birliktelik istemedim olmazda ihanet girdi araya sadece bu halini gormek istemistim yeter bana. Ama misırli talia da en son demisti 5 hafta 25 gun 15 gun 5 gun her an birseyler olabilir diye

Aleyna Yıldızlar ile Melis Eren’i nasıl bilirsiniz? 15 ocakta sıfırlanmıştı kredim günlük krediler 680 oldum yine

Katina kartlarimi kendim yaptım. Umarim olur neticede satilanlarda fabrikasyon degil mi oyle basiliyor bende kendim bastirdim o mantıkla dedim :)

Katina kartlarimi kendim yaptım. Umarim olur neticede satilanlarda fabrikasyon degil mi oyle basiliyor bende kendim bastirdim o mantıkla dedim :)
bi ara ne almak istemiştim bu kartlardan ama yoktu nasıl yaptınız çok merak ettim :) gerçi artık merakımda kalmadı ama :)

Arkadaşlar Merhaba size falcı deneyimlerimi anlatmak istiyorum
Zümra anlık durumda gerçekten iyi fakat oldukça pahalı aramız ne zaman kötü olsa hoşlandığım kişiyle yazacak dediğinde yazdı karakter analizleri de gayet başarılı
Buğraya yeni baktırdım şuanlık beğendim
Walantina wolf sanırım malesef geçmişteki şeyleri doğru söyleyemedi bu yüzden gelecek ve şuana inancım pek yok açıkcası
Mısırlı Talia nasıl baktıran var mı yardımcı olur musunuz

bi ara ne almak istemiştim bu kartlardan ama yoktu nasıl yaptınız çok merak ettim :) gerçi artık merakımda kalmadı ama :)

Renkli ciktilarini aldim. Arkaisna da siyah karton aldim cok kalin olmayanindan. Her birini Kesip o kartona yapıştırdım tek tek yani muazzam biseye benzemedi ama bu onei degildir sanirim bir de bu kartlara sahip olanin negatif enerjiye sebep olacagi uğursuzluk getirecegininsoyleyen var dogru mu ya o

Eline sağlık, güle güle kullan :) Uğursuzluk söylentilerine gelince, bu biraz koşullanma, hatta hurafe gibi geliyor bana açıkçası. Romanını okuyup etkileniyorlar belki de. Malum Katina pek tekin bir karakter değil ve gerçekte yaşamış biri. Ama olumsuzluları kendine çekmek için bir deste karttan daha fazlası gerekir gibi geliyor bana.

Insallah ya neticede büyü ruh falan var isin icindr karakterden dolayi ne kadar yanlis olabilir ki diyor insan ama ustune cok dusmeyecegim bakalim :))

Kizlar ya butun binnaz bana gıcıgı var galiba. Bugun kime fal gondersem bana enerji uyumsuzlugu nedeni ile iade ettiler. Saka gibi. Hakaret etmiyom kufur etmiyom.olumsuz yorum yapmiyom. Adam gibi birisi yok mu ya

Kizlar ya butun binnaz bana gıcıgı var galiba. Bugun kime fal gondersem bana enerji uyumsuzlugu nedeni ile iade ettiler. Saka gibi. Hakaret etmiyom kufur etmiyom.olumsuz yorum yapmiyom. Adam gibi birisi yok mu ya
Bence bunları bi işaret kabul et ve fal baktırmaktan vazgeç:)

Bence bunları bi işaret kabul et ve fal baktırmaktan vazgeç:)
Neden niye ki? Birikmis kredilerle baktiriyorum.Valla millet havuzdan bile almıyo. sonra binnaz a laf söyleyince suclu ben olurum. Valla bi ramon um vardi firuze vardi onlar bile bana bakmiyo. Herhalde açlar paraya doydular. Ben kesmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…