Ha işte benimde kastettiğim bu,neden herkes bildiği insanı gördü?Bunun altında yatan mesaj nedir?Ya yokmu iyi bi ruya yorumcusu?Yani hiç nette zaman geçirmesen iyi olurmuş,eğer bu gece uygunsan emin olmak için tekrar dene canım.Bakalım yine aynı kişiyimi görücen merak ettim şimdi.Mesela bende eskiden tanıdığım ve iki yıldır hiç görmediğim birini gördüm.Mantık olarak banada kendi adıma ihtimal vermiyorum,ama Allah ın işine akıl sır ermez.Hepimiz görebildiğimiz kadarını algılayabiliyoruz,bide göremediğimiz taraf var ,onuda Allah bilir.
canım doktor aynı doktor değil sadece önceki de doktordu. hatta dün de dedim ya böyle doktora gidiyodum hamileydim dün de bir anlamda doktor gördüm. bugünde sadece böyle film afişi gibi bi tepede ellerini başlamış mağrur mağrur uzaklara bakan bir doktor gördümyüzünü hatırlamıyorum ama..şu arada uyanmalar olmasa benimkini de görüyorum 2 gecedir..
Bu arada palamutçum bu istiharede benim bildiğim tanımadığı birini gören ilk kişisin.canım doktor aynı doktor değil sadece önceki de doktordu. hatta dün de dedim ya böyle doktora gidiyodum hamileydim dün de bir anlamda doktor gördüm. bugünde sadece böyle film afişi gibi bi tepede ellerini başlamış mağrur mağrur uzaklara bakan bir doktor gördümyüzünü hatırlamıyorum ama..şu arada uyanmalar olmasa benimkini de görüyorum 2 gecedir..
Rica ederim bacım ,ne demek.Sesli sana falsepetinden Hale yıldırım diyebilirim.Tek bişeu soruyosun ama kadın Allah için hayattaki herşeye değiniyo.Sonrada istediğin kadar sor,hepsini cevaplıyo.16 dk dolu dolu bi faldı benimki.Defne Babürde sesli bakıyo ama onu yakalamak daha zor oluyda denenebilir diyebilirim.İstihare sonucunuda merakla bekliyorum.
ayyy denemezmiyim bebeğim ben bu işi 7 gün boyunca hergün yaparım:)))) yeterki kocacığımı göreyim :)))
kuzum aynen ya espiri yaparak söyledim ama gerçekten banada öyle geldi... çünkü 3-4 ay önce rüyamda eski bi arkadaşımla evlendiğimi görmüştüm ( aramızda bişey olması imkansız ) bi bayan vardı yorumlatmıştım. o dönem benım adamla ayrılalı 1,5 ay olmuştu..eski bi arkadaşınla evlendiğini görmen eski sevgilinin sana döneceğine çıkar falan demişti:))) aradan 1 hafta geçti benimki döndüüü :)) ama barışmadım:))))
Bu arada palamutçum bu istiharede benim bildiğim tanımadığı birini gören ilk kişisin.
Ah canım benim bende seni çok sevdim,burdaki herkesi tanımış görmüş gibi ayrı ayrı çok seviyorum.Anlatılmaması gereken Ya Habir Ya Vedud birinden haber alma istiharesi,eğer bunu yaptıysan evet canım anlatma.Ama diğerlerini anlatabilirsin bende hepsini anlattım.Hale yide bi dene bakalım,inşallah memnun kalırsın.İnşallahta canım kredini kurtarırsın.Ben falalemden kurtarmıştım,umarım falsepeti inatçı çıkmaz.alcanzar ben seni pek sevdimistiare sonucunu yazcam sana ama anlatılmaması gerek demiştin ya bacım yarın inşallaaah görürüm benimkini haleyi denemedim dur kovalayım onu denerim kredi iadesi için bolca mail atın demiştin sen onu deniyorum ne kurtarsam kar sokaktan toplamıyoruz parayı
:18:
göremedim ki tipini mipiniama benimkini gördüm iki gündür keşke o olsa. dün bide nasıl özür diler gibi geldi..
bu arada falsepetinde bir tarot kredim bir kahve kredim birde kahve resimlerim var.
3 kişi var aday nasıl kombine etsem? birini dışarıda bırakıcam..
nesibeye tarot + defneye kahve
defneye tarot + haleye kahve
haleye tarot + defneye kahve
ne yapsam size kimi dışarda bıraksam?
göremedim ki tipini mipiniama benimkini gördüm iki gündür keşke o olsa. dün bide nasıl özür diler gibi geldi..
bu arada falsepetinde bir tarot kredim bir kahve kredim birde kahve resimlerim var.
3 kişi var aday nasıl kombine etsem? birini dışarıda bırakıcam..
nesibeye tarot + defneye kahve
defneye tarot + haleye kahve
haleye tarot + defneye kahve
ne yapsam size kimi dışarda bıraksam?
Ah canım benim bende seni çok sevdim,burdaki herkesi tanımış görmüş gibi ayrı ayrı çok seviyorum.Anlatılmaması gereken Ya Habir Ya Vedud birinden haber alma istiharesi,eğer bunu yaptıysan evet canım anlatma.Ama diğerlerini anlatabilirsin bende hepsini anlattım.Hale yide bi dene bakalım,inşallah memnun kalırsın.İnşallahta canım kredini kurtarırsın.Ben falalemden kurtarmıştım,umarım falsepeti inatçı çıkmaz.
nesibede çıktı zaten. hale+defne yaparım. dışarı çıkıcam çıkamıyorum:d defneyle halenin belli saatleri oluyor mu? yoksa rastgele mi giriyorlar
canım bişey soracağım sana ya habir 1000 ya vedud 1000 seklindemi yoksa ya habir ya vedud deyip 1000 keremi
Nesibe dahil "olur" diyen herkesin falı patladı..Bilginize..
Çağan ariman, açelya, Medyumselena, ugga olmaz dediler, haklı çıktılar
Belirteyim istedim..
Nesibe dahil "olur" diyen herkesin falı patladı..Bilginize..
Çağan ariman, açelya, Medyumselena, ugga olmaz dediler, haklı çıktılar
Belirteyim istedim..
Ayrı ayrı değil canım,Ya Habir Ya Vedud beraber 1000 defa okunuyor.Yaparsan bir daha görmen adına anlatma canım.
Olmayan şey seni şu an belki üzmüştür ama inşallah senin için hayırdır.
Sekerim vallahi uzuldum . Ben senin bir fotona yorum yapmistim, Medcezir ne guzel kadinsin demistim, anlayamadim neden ve nasil olmadi, ne salak bir adam bu???
Neyse, patlayanlarin listesini yapar misin?
Acelya yi dikkate almiyorum, herkese olumsuz konusmus, Beyza'ya bosanacaksin demis ama olmadi tabi, sanirim herkese olumsuz konusunca olumsuz olan birine dek gelince tutmus iste. Cagan Ariman in bana atip tuttugu hicbir sey cikmadi. Cagan a kalsa coktan evlenmistim.
Selena yi ben de begeniyorum, Ugga dan supheliyim. Ugga bana daha iyisi gelecek, sen bunun yuzune bakmayacaksin dedi ama yeni biriyle tanistigim falan yok, soyledigi zaman gecti. Daha once de buraya yazmistim bence Ugga herkese ayni seyi salliyor, bununla olmaz ama daha iyisi olacak diyor. Duvarina baktim, herkes ayni seyi sormus, yenisiyle ne zaman tanisirim diye. Ben de sormustum, bana dedigi tarih gecti, gelen giden yok.
Açelya ya bende çok baktırdım,ağzımı açık bırakan falcıdır kendisi.Bana olumlu konuşmuştu ama çıkmadı.Ugga yı yıldıznamdedenedim,falını bilmem ama yıldıznamede kötüydü.Tabi canım öyle, o zorlu dönemi bir nebze atlattım zaten :)
Erkek cinsi değil mi şekerim, valla hepsi başka model
Canım açelyaya ben birden fazla baktırdım ve nokta atışları fazlaydı bana epey..Çağana bir defa baktırdım, aslında memnun kalmıştım o dönem..
Selena malum zaten, çok iyi cidden..Ugga da genelde gelecekten ziyade, hayatındaki ya da görüşmekte olduğun insanla ilgili nokta atışları yapıyor. Şimdiye kadar ona da çok baktırdım ve cidden olmaz dediği hiç bir şey olmadı.
Bir ara listeyi yazarım, ama bu saydığım isimler hariç hepsi patladı diyebilirim. Zaten gelecekle ilgili beklenti içerisine girmiyorum ben bu fal olaylarında. O yüzden hazırlıklı olduğum bir durumdu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?