- 11 Ağustos 2018
- 1.256
- 1.619
- 133
- 43
Ben de aynı düşüncedeyim hem paramızı hem de enerjimizi emdilerNeden niye ki? Birikmis kredilerle baktiriyorum.Valla millet havuzdan bile almıyo.sonra binnaz a laf söyleyince suclu ben olurum. Valla bi ramon um vardi firuze vardi onlar bile bana bakmiyo. Herhalde açlar paraya doydular. Ben kesmiyorum
Ben de aynı düşüncedeyim hem paramızı hem de enerjimizi emdiler
Beni kimse reddetmedi de ne oldu kafamın karışması yanıma kar kaldı
Şimdi böyle yorum yapınca reklam yapıyor gibi görünüyorsunuz, üzgünüm.Ben daha
Ben daha konusssam binnaz hakkinda milletin agzi acik kalir.ben bunlara inanıp kaptirmayin diyorum ama kotü ben oluyorum. Siz daha beni kötü bilin. Daha guzel siteler varken siz bunlarla zaman kaybedin. Neyse ben iyiliginize konusayim da varsin ben kötü olayim
Şimdi böyle yorum yapınca reklam yapıyor gibi görünüyorsunuz, üzgünüm.
Daha güzel siteler derken, her sitede aynı üçkağıtlar dönüyordur. Bu fal olayının çoğu üçkağıt zaten.
Ayrıca madem Binnaz hakkında kötü yorumlarınız var, o zaman niye inatla orada fal baktırmaya çalışıyorsunuz?
Bence deneme derim baska sitelerden bak :)Kızlar yeniyim binnazda çok kişiye fal attım ama vadeler geçti karşıdaki kişinin ne düşündüğünü net söyleyen var mı artık vadelere de takılmıyorum
Baktırmışımdır mutlaka ama hiç hatırlamıyorum demek ki herhangi bir etki bırakmamış bendeKızlar havuzdan falimı birsen yıldız almış.
Nasil biri bilen var mi
Bana da pek bilemedi cok genel ve yuvarlak konustu acikca. Ilerleyen zamanlarda iyi olacak dedi.Baktırmışımdır mutlaka ama hiç hatırlamıyorum demek ki herhangi bir etki bırakmamış bende
Vadelere takilma burda surekli patladi cikmadi diyenlerden biri bendim ama gecen gun cikti falim hmm anlik durum ve karsi tarafi en iyi anlatan benim acimdan soyluyorum oneri degil tabiki ares levi ve engin gumuş zumra ve dogadanida begeniyorum ama israrla su olcak diyen ve en iyi karsi tarafi beni okuyan onlar oldu benim icinKızlar yeniyim binnazda çok kişiye fal attım ama vadeler geçti karşıdaki kişinin ne düşündüğünü net söyleyen var mı artık vadelere de takılmıyorum
Ben begenmistim acikcasi sadece sure cok kisa 6 veya 7 dkmısırlı talia yı tavsiye eder misiniz uygun da ucreti?
Kizlar ya butun binnaz bana gıcıgı var galiba. Bugun kime fal gondersem bana enerji uyumsuzlugu nedeni ile iade ettiler. Saka gibi. Hakaret etmiyom kufur etmiyom.olumsuz yorum yapmiyom. Adam gibi birisi yok mu ya
Neden niye ki? Birikmis kredilerle baktiriyorum.Valla millet havuzdan bile almıyo.sonra binnaz a laf söyleyince suclu ben olurum. Valla bi ramon um vardi firuze vardi onlar bile bana bakmiyo. Herhalde açlar paraya doydular. Ben kesmiyorum
Binnazla bir yılını geçirmiş olarak diyebilirim ki hiçbiriBaşka hangi siteler var ki? Diğer sitelerde güven vermiyor. Falsepeti Buğra iyiydi ama ses kaydını dinlemek büyük efor anlaşılmıyor. Sürekli aynı şeyi tekrarladı. Telvede baktırdım hepsi rezaletti bi yulee bi geysu iyiydi. Yulee karşı tarafı iyi analiz etti geysu da benim içimden geçenleri, beni çok iyi anlattı ama vadeleri tutmadı o kadar bekledim. Binnazda benimde çok paralarım gitti 2.5 yıldır baktırıyorum ama bu sene psikopata bağladım en az 10.000 bin gitmiştir. Bu paraları kolay kazanmıyoruz. Anda bilen oluyor ama verdikleri o vade bir türlü gelmedi. Her yolladığımda 1 ay daha öteleniyor. En son Zümra sürekli bekleme halinde olma diye ikaz attı. Anda gerçekten iyi, benim favorimdir. Ama acaba benim düşündüklerini söylüyor bilmiyorum benim karşı tarafı teyit etme gibi şansım yok. Aresi çok beğenmiştim Şubat'ın başı iletişim olacak dedi olmadı. Telefonda konuşurken anı bildi ve çok iyi değerlendirdi. Artık karşı tarafı iyi bilen çıksın istiyorum. Hem belki iyi mi kötü mü diye bilip umudumu keserim. Anda olumsuz bakanda sonucu olabilirliğe bağlıyor. İade hakkı kalktığı için boş giden 100- 150 tllerim de oldu. Merve Katre hiçbir şey bilemedi. Kemal devrim, eylem tüzün, Zeynep aksu, destina eren, şevdar avaz hiçbiri olmadı. Şevdar zaten fal mı bakıyor şifa mı dağıtıyor belli değil. Bana dua verdi. Giden paralarım gelmeyecek. Ama artık kriz durumu gibi oldu. Ne kadar baktırmayacam desem de yine gidip birine atıyorum. Elfin artık gelme parana yazık dedi. Gerçekten insanlığı iyi olan bir falcı. Onunda vadesini çok bekledim. Zorlu bir süreç ama geçecek dedi ama hala benim için zor zamanlar. Artık daha uygun ücret ve hediye kredilerle fal baktırıyorum. En son melek yıldız, armina türkay ve Banu sağlama fal atmışım. 3ü de şuanki durumumu da güzel özetlemiş. Melek yıldız karşı tarafı benim gördüğüm gibi anlattı iş ile yaşadığım haksızlığı bildi. 21 şubat olacak dedi bekliyorum. Armina türkay benim ruh halimi döktü adam ile aramızdaki uzaklığı bildi sesini çok sevdim terapi gibi. Banu sağlam olumsuz konuştu bana geleceğini de söyledi. Hayatında bir kadın var diyen o oldu. Ama ben sosyal medyasına bakıyorum yok ama olabilir de. Şu an 350 kredim var kime baktırayım? Karşı tarafın düşüncesini söyleyen biri olsun. Artık vade gelecek beklemiyorum. Teyit ettirdiğinz varsa en iyisi kim? Vade verenler için Mart'ın 15ine kadar bekleyeceğim vadeler tutmazsa artık hepsi işe yaramaz diyecem.
Ya önceden düşük puan verdin ya da çok fazla soru sordun :) bi falcı bana şey demişti bazen kişinin sorusundan bile olumsuza kapalı olduğu anlaşılıyor, ne zaman barışacağız ne zaman arar ne sıklıkla beni düşünüyor gibi sorularla direk bana olumlu yorum yap hissi veren kişilere bakmıyorum demişti. Bunu deme sebebi de sende çok soru sormuşsun ama olumsuza açıksın en azından falan diyerek anlatmıştı. Merak ettim bana bunu anlatan kimdi bulursam söylerim :)
Dedigim gibi benim icin ares levi kahvede engin gumus yalniz engin gumus kadini asla ciddi olarak kabul etmedi ben israrla soylememe ragmen konustugu kadin var dedi ares surekli kadinin bunun pesinde oldugunu kadinin cabalariyla yurudugunu soyledi bende hep oyle dusunuyordum. Ama karsi tarafin durumunu ruh halini cok guzel anlatmislardi evet dogadan ve zumra da dahil ares ve engin gumus israrla bana gorusme olacak bu adam yuz yuze gorusme istiycek dedi vade gecti ama istedi yarin gorusecegiz yani ve bende surekli fallarim patladi zaman gecti diyip duruyordum burda. Dun arese attim benim korkumu kendime soyleyemedigimi bana soyledi zatenBahane32 alıntı nasıl yapılıyor ben zumrayi zaten beğeniyorum başka kim çıktı özellikle karşı taraf düşüncesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?