Binnaz Abla

Merhaba vade ne kadar sarkti acaba?

Peki sen beklemekten vazgecip dusunmeyi biraktiktan sonra mi oldu bu dönüş ? Yoksa yine aklında miydi

Allah yardımcın olsun. Zor zamanlar geçiriyorsun çok belli. Bende geçtim o yollardan. İnşallah çalışıyorsundur kafan biraz meşgul olur çünkü en küçük bir boşluk düşünmeye itiyor ve ardından fal. Yazdıklarını okudum sen zaten iyi denilen herkesi denemişsin. Falcıdan çözüm çıkmıyor olacağı varsa oluyor. Ne desem boş biliyorum.

Kizlar bir guncelleme de benden gelsin tam bazi seyler rayina girecek gibi oluyor hop yine olumsuzluk,bugun cok fena bir durum yasadim .Ares in dedigi sekilde ilerliyor adamin dusuncelerini tegit ettik dogru aresin soyledigi ile ares gelexegi hala olumlu goruyor ama su an zor bir surecteyiz.Doganin nokta atisi bir iki durumu ve analizi oldu.Zumra en son baktigi falda sen bu adamla ilgili birseye uzuleceksin dedi evet bugun uzuldum .Yani ufak tefek cikmaya basladi fallar ama sonucu bilemeyiz tabi.Sanirim biraz daha beklentiyi azaltinca akisa birakinca ve az baktirinca ufak ufak cikiyor.Su an ki durum ve surec beni cok uzdu sadece onu soyleyebilirim.Geleecegi yasayip gorucegiz ciktikca guncellleme yapicam.

Umarim guzel olur her sey

Arkadaşlar umarım hepimizin gönlündeki hayrına olacak şekilde gerçekleşir. Bende vade bekleyenlerdenim. Ah ah geçen sene de vade beklemekteydim. Tekrar aynı şekilde bu yıl da beklemek şaka gibi. Size beklediğim kişinin geçen sene nasıl geldiğini söyleyeyim. Vadeler tutmuyordu, umudum kalmamıştı. Artık geleceğini düşünmüyordum. Öyle de istiyordum ki. Hep aklımdaydı. Beklemediğim vakitte ama son fallarımda verilen tarihte geldi. Galiba vadeyi beklememek işe yarayan. Kafanızdan o kişiyi, durumu silin demiyorum ama sadece tarih yaklaştı olacak diye beklemeyin. Diğer türlü akışı mı tıkıyoruz nedir. ( Bunu şu an yazmam bana da farkındalık verdi, hiç üstüne düşünmemişim. Yıllar öncesi de vade beklemiştim hiçbir şey olmamıştı. O yıl espri olmuştu arkadaşlarla hepimiz o tarihi bekliyorduk. Ve ben hala neden vade bekliyorum ki? Beklerken hiç kazancım olmamış. Deli miyim neyim, akıllanmamışım.) Galiba falı da dillendirmemek lazım benim kimseye bahsetmediğim vadem tutmuştu. Bilmiyorum zıttı davranıp falı tutan var mı aramızda? Ay yazının girişinde vade bekliyordum ama yazının sonunda vade beklememem gerektiğini fark ettim.

Son düzenleme:
Ares ve Elfin benim favorim. Ares hatta biraz daha iyi bildi son fallarında. Vadeye takılma gerçekten, 1-3 ay oynayabiliyor, çok yakın vade verilmedikçe boyle. Ben sana binnaz’da Biray Demir onerebilirim onun da sesi konuşması guzeldir, hisleri guclu diye dusunuyorumz Mısırlı talia uyguna bakıyor falasepeti ve bildi bana anlık durumu çok guzel ozetlemiş, 7 dakikalik sesli fal gondermis ben begendim. Bir de Ecem23 tellwe, o da genel olarak bildi bana.

Areste Benim dikkatimi çeken katina max 6 aylik öngörülerde bulunurken aresin gelecek hakkinda bi konu hakkinda sonsuza kadar kesin konusmasi. Mesela bu is hep boyle olacak şöyle bitecek atıyorum evlendikten sonra sunlar soyle bosanacaklar, mesela omur boyu bi bitis bu. hic bi zaman olmaz tarzi. Bu bana mantiksiz geliyor. Ornegin zumra 4 5 aylık dir her aciljm bu soylediklerim cok takma anlik veirir genelde, oyle düşün diye uyarir.

Ares levi bana 3 gün içinde patlamıştı. Çok iyi demişti yeni tanıştığım adam için iyi bir ilişki olacak falan, 3 gün içinde başlamadan bitirdik.

Valentina Wolf ' u denedim. Pek beğenmedim, geçmişe ve anlık duruma dair pek nokta atışı yoktu. Gelecek hakkında dedikleri çıkarsa bildiririm.

Bizlerin falı ciddiye alması ne kadar sağlıksızsa bu kişilerin de o denli sağlıksız olduğunu düşünüyorum halen nasıl bir alışkanlık olmuşsa aklım karıştığında gönderip göndermemek arasında kalıyorum o zaman buradaki gerçekçi yorumları okuyorum.Aynen sizin dediğiniz gibi mantıksızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…