Bizlerin falı ciddiye alması ne kadar sağlıksızsa bu kişilerin de o denli sağlıksız olduğunu düşünüyorum halen nasıl bir alışkanlık olmuşsa aklım karıştığında gönderip göndermemek arasında kalıyorum o zaman buradaki gerçekçi yorumları okuyorum.Aynen sizin dediğiniz gibi mantıksızlık
Nasıl yani canım? Kim bu? İlkinde bildi bu sefer bilemedi mi bildi de zoruna giden bişey miydi?Kızlar dün su fali baktirdim aglamaktan telef oldum. Bi kisiye 2.sans verdim yeniden bilir mi diye. Bu sefer şok oldum ya. Pembe tablocu degil. Ne soru sorarsaniz size soyluyo. Ben dakika paketi aldim.20 dakika konustum. Gun icinde ihanete gittigimi ogrendim
Nasıl yani canım? Kim bu? İlkinde bildi bu sefer bilemedi mi bildi de zoruna giden bişey miydi?
Baska bi sitede telefon ile baktirdim.20 dakika ..yaklasik 10 gun once baktirdim sok oldum..kritik noktalari asiri derecede iyi bildi. ama benim kafam karisti icime suphe düstü. 2.ye arayayım dedim dün. Bu sefer gene bilecek mi diye. Bana dedi ki bi kisiden haber alacaksin.icinde n harfi gecen o iyi olmayacak dedi. Ve gozunle birsey goreceksin. Ve isyan edeceksin. Daha 2 saat oldu keske gormeseydim dedim.
Malesef ki. Keske gozum kör kulagim sagir olsaydi da duymasaydim. Yeni site bu. Astrocenter cok pahali. Ramon varken oraya dadandim.simdi baska yeni siteleri deniyorum. Burada bana kiziyolar reklam yapiyosun diye ben ozel mesaj ile sorarsan sana detayli iletirim canim. Sormak istedigini sorarsinYani iki söylediği de çıktı mı? Kimmiş bu hangi site? Astrocenter mı?
Ben geçenlerde iş için baktırdım canım bana da şartlı teklif etti kabul ettim ve baktı. Olayla ilgili durum olumsuz ise olduğu gibi anlatıyor ve bazı insanlar olumsuza açık olmadığı için sorun yaşıyor sanırım o yüzden şartlı bakıyor. Ama korkma olumsuz ise gayet güzel anlatıyor. Aslında zaten hepimiz biliyoruz içimizde durumun olumlu yada olumsuz olduğunu fal atarken ama hep bi Umut besliyoruz ve birinin söylemesi işimize geliyor. Bana şartlı baktı ama tamamen olumsuz değildi mesela korkma baktır bence çünkü çingene gerçekten farklı açıdan bakmanı sağlıyor olayaArkadaşalar merheba yesilcingeneye fal attim şartli olarak fali kabul edecegini belitmis merhaba cnm daha oncede enerji alamamıştım senden muhtemelen olumsuz durumları duymaya kapalı geldi isen gorumude kapamissindir bu yüzden site olumsuzluk içeren fallar için şart li bakım sistemi getirdi demiş ok dedim kabul ettim iade vs edemiyormusum daha bakmadı ama ben biraz korktum şimdi kötü şeyler söylerse vs diye sizin yorumunuz nedir
deme kendine öyle o nasıl söz ! sağır olsam falan:/Malesef ki. Keske gozum kör kulagim sagir olsaydi da duymasaydim. Yeni site bu. Astrocenter cok pahali. Ramon varken oraya dadandim.simdi baska yeni siteleri deniyorum. Burada bana kiziyolar reklam yapiyosun diye ben ozel mesaj ile sorarsan sana detayli iletirim canim. Sormak istedigini sorarsin
Canim ya üzuldum dunden beri agliyorumdeme kendine öyle o nasıl söz ! sağır olsam falan:/
Dur bi kor sagir olsam filan deme tobe tobeCanim ya üzuldum dunden beri agliyorum
O kisi bana bu durumu yasatti. Ben nisani falan atmayi dusunuyorum sahsen. Yani gelecege yonelik seyler de soyledi. Keske yanilsa dicem ama hic sanmiyorum
Ya canim benim gözümle gordugume duyduguma da mi inanmayayim. Sok oldum ya . Canim bu site yeni astroturk diye bi site. Uzman melek .astrocenter da hulya akinDur bi kor sagir olsam filan deme tobe tobe
Emin olmadan falcilarin sozuyle hareket etme sakin bi sakinles dusunursun durum.nedir bilmiyorum ama her ne olursa olsun acele kararlar alma şu an
Hangi site bu ?
Üzülme bence yeşilçimgene bana çıkmadı geçen sene anda bile çok kötüydü hep sorumdan yürümüştü.. ayrıca iki farklı hesaptan atmıştım ikisinde de farklı senaryo yazdıArkadaşalar merheba yesilcingeneye fal attim şartli olarak fali kabul edecegini belitmis merhaba cnm daha oncede enerji alamamıştım senden muhtemelen olumsuz durumları duymaya kapalı geldi isen gorumude kapamissindir bu yüzden site olumsuzluk içeren fallar için şart li bakım sistemi getirdi demiş ok dedim kabul ettim iade vs edemiyormusum daha bakmadı ama ben biraz korktum şimdi kötü şeyler söylerse vs diye sizin yorumunuz nedir
Çoktesekkur ediyorum cnm ilgin ve açıklaman içinBen geçenlerde iş için baktırdım canım bana da şartlı teklif etti kabul ettim ve baktı. Olayla ilgili durum olumsuz ise olduğu gibi anlatıyor ve bazı insanlar olumsuza açık olmadığı için sorun yaşıyor sanırım o yüzden şartlı bakıyor. Ama korkma olumsuz ise gayet güzel anlatıyor. Aslında zaten hepimiz biliyoruz içimizde durumun olumlu yada olumsuz olduğunu fal atarken ama hep bi Umut besliyoruz ve birinin söylemesi işimize geliyor. Bana şartlı baktı ama tamamen olumsuz değildi mesela korkma baktır bence çünkü çingene gerçekten farklı açıdan bakmanı sağlıyor olaya
Iptal ettim cnm fali zaten çok teşekkür ederimÜzülme bence yeşilçimgene bana çıkmadı geçen sene anda bile çok kötüydü hep sorumdan yürümüştü.. ayrıca iki farklı hesaptan atmıştım ikisinde de farklı senaryo yazdı
Ikisi aynı kisimi hangi sitede baktiralimYa canim benim gözümle gordugume duyduguma da mi inanmayayim. Sok oldum ya . Canim bu site yeni astroturk diye bi site. Uzman melek .astrocenter da hulya akin
Ayni kisi.astroturk te yarin sabah 6 itibari ile tam gun. Astrocenter da bugun aksam 9 itibari ile acikIkisi aynı kisimi hangi sitede baktiralim
Peki ben siteyi hiç anlamadim kredi kartıyla bakiye yüklenecek sanırım 10 dk lık bir konuşma yetermi bunun için ne kadar odeme yapmam lazım çok anlamadim siteyiAyni kisi.astroturk te yarin sabah 6 itibari ile tam gun. Astrocenter da bugun aksam 9 itibari ile acik
Canim hangi siteye girdinPeki ben siteyi hiç anlamadim kredi kartıyla bakiye yüklenecek sanırım 10 dk lık bir konuşma yetermi bunun için ne kadar odeme yapmam lazım çok anlamadim siteyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?