Astrocenter cnmCanim hangi siteye girdin
20 dakika iyi olur uzun konusmalar icin. Ama hulya hanim acik degil su anAstrocenter cnm
9 da acik olacak sanırım ama 18 euro diyor doğru degilmi biraz pahalı degermi bilemedim20 dakika iyi olur uzun konusmalar icin. Ama hulya hanim acik degil su an
Canim almadiysan kredi yarin astroturk te baktir. 20 dakika 35 tl9 da acik olacak sanırım ama 18 euro diyor doğru degilmi biraz pahalı degermi bilemedim
Tamam cnn çok teşekkür ederim sen hangi fala baktirdin kahve tarot katinaCanim almadiysan kredi yarin astroturk te baktir. 20 dakika 35 tl
Saat 6 dan beri acik olacak
Su baktirdim. Ama sasirdim resmenTamam cnn çok teşekkür ederim sen hangi fala baktirdin kahve tarot katina
Anlık ve geçmiş durumlardaki iyiydi gelecek öngörüsünde çıkan oldumuSu baktirdim. Ama sasirdim resmen
Nasil baktirdin miAnlık ve geçmiş durumlardaki iyiydi gelecek öngörüsünde çıkan oldumu
Yok cnm sana sormuştum şaşırdım deyince nasıldı anlık geçmiş konulardami iyiydi gelecek öngörüsünde çıkan bir şey oldumu diyeNasil baktirdin mi
Astroturkte euro hesabi gerekiyor dememismiydinGecmis konularinda super gelecek konularinda benim katil olacagimi soylemedi tekanlik durumda iyi. Karsi tarafi cozumler.astroturk te kendisi.
Astrocenter da euroAstroturkte euro hesabi gerekiyor dememismiydin
Teşekkür ederimGecmis konularinda super gelecek konularinda benim katil olacagimi soylemedi tekanlik durumda iyi. Karsi tarafi cozumler.astroturk te kendisi.
Üzme kendini. Ve fala şartlandırma kendini. Bazen baktırdıktan sonra keşke baktırmasaydım diyor insan.Gecmis konularinda super gelecek konularinda benim katil olacagimi soylemedi tekanlik durumda iyi. Karsi tarafi cozumler.astroturk te kendisi.
Teşekkür ederim
Ama bildi yaÜzme kendini. Ve fala şartlandırma kendini. Bazen baktırdıktan sonra keşke baktırmasaydım diyor insan.
9 ay önce atmışım. Dedikleri çıkmamışArkadaşlar telwee uyumsuzz nasıl fal attım şartlı kabul etti olumsuz şeyler söyleyecek daha önce baktıran var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?