Doğaya baktırdın mı? Bende çok kişiye çok fazla baktırdım ama aralarda başkaları olunca bilen doğa oldu bende. O konuda güveniyorum da ona o yüzden. Çünkü birinden şüpheleniyodum. Kime sorsam hayır yok dedi doğa evet görüşüyolar hatta böyle böyle olmuş diye anlattı anlattı. Onlar olmayacak ama dedi. Baktım hala görüşüyolar dedim heralde olacak doğa üzmek istemedi beni ama olmadılar ve doğa haklı çıktı.O kadar çok kişiye fal baktırdım ki hepsi bu kişinin sana karşı hisleri var demişti uyumsuz sana karşı sadece arkadaş olarak duygusu var hayatında uzun zamandır da aşık olduğu bir kadın var seni düşünmüyor bile dedi kime neye inananacağımı şaşırdım yıkıldım ya doğruysa dedikleri bu kadar zaman beklentime mi verdiğim paralara mı o kadar severken onu olmamasına mı yanayım
edigim yerd baktirdin mi canimO kadar çok kişiye fal baktırdım ki hepsi bu kişinin sana karşı hisleri var demişti uyumsuz sana karşı sadece arkadaş olarak duygusu var hayatında uzun zamandır da aşık olduğu bir kadın var seni düşünmüyor bile dedi kime neye inananacağımı şaşırdım yıkıldım ya doğruysa dedikleri bu kadar zaman beklentime mi verdiğim paralara mı o kadar severken onu olmamasına mı yanayım
Doğaya hiç baktırmadım binnazdaydı değil mi binnazda zümra şevdar elfine baktırdım hepsi benzer şeyler dediler sana karşı hisleri var seviyor diye telwee yeşilçingene yulee de hoşlanıyor dedi fal sepeti buğra firuzen mısırlı Talia da hoşlanıyor dedi uyumsuz uzun zamandır sevdiği bir kız var aklında ondan başkası yok seni sadece arkadaş olarak görüyor ve sen bazı davranışlarını yanlış anlayıp seni sevdiğini sanmışsın olmaz seni düşünmüyor dedi yıkıldım cidden çok kötü oldumDoğaya baktırdın mı? Bende çok kişiye çok fazla baktırdım ama aralarda başkaları olunca bilen doğa oldu bende. O konuda güveniyorum da ona o yüzden. Çünkü birinden şüpheleniyodum. Kime sorsam hayır yok dedi doğa evet görüşüyolar hatta böyle böyle olmuş diye anlattı anlattı. Onlar olmayacak ama dedi. Baktım hala görüşüyolar dedim heralde olacak doğa üzmek istemedi beni ama olmadılar ve doğa haklı çıktı.
Dediğin kişiye değil başkasına attım o kapalı diye o kişide senden hoşlanıyor dediD
edigim yerd baktirdin mi canim
Bana uyumsuz biraz bilmişti ama tam da dediği gibi olmadı aslında, genel gidişatı bildi daha çok. Tellwe’de tek Ecem23 seviyorum illa orada baktırmak iatiyorsan. Uygun fiyatlı olarak Mısırlı Talia falsepeti de iyiydi.O kadar çok kişiye fal baktırdım ki hepsi bu kişinin sana karşı hisleri var demişti uyumsuz sana karşı sadece arkadaş olarak duygusu var hayatında uzun zamandır da aşık olduğu bir kadın var seni düşünmüyor bile dedi kime neye inananacağımı şaşırdım yıkıldım ya doğruysa dedikleri bu kadar zaman beklentime mi verdiğim paralara mı o kadar severken onu olmamasına mı yanayım
Binnazda dediklerin içinde doğa dışında zümra elfine baktırdım. Geçenlerde şah sultanı dedim. Doğa ile paraleldi anlık durumu çok iyiydi onunda ama çıkarsa yazarım. Zümra ilk fallarda bildi bana ama sonra çıkmadı ki bıraktım ona fal baktırmayı. Elfind 2-3 kere attım fena değildi sanki, bi kaç şeyi hatırlıyorum ama tekrar dinlemem gerek. Ya ben yıllardır fal baktırıyorum malesef ki bu bir batak biliyorum ama karşı koyamıyorum diyelim ki hayatımda kötü doğal olarak. Fal neticede hemen demoralize olma. Bi durum varsa er geç görüyosun karşına çıkıyor. Her falcı bilecek diye bişey yok. Bak desim ya uyumsuz bana çıkmamış okudum falını, anlık karakter analizi iyiymiş ama sonrası tırt:)Doğaya hiç baktırmadım binnazdaydı değil mi binnazda zümra şevdar elfine baktırdım hepsi benzer şeyler dediler sana karşı hisleri var seviyor diye telwee yeşilçingene yulee de hoşlanıyor dedi fal sepeti buğra firuzen mısırlı Talia da hoşlanıyor dedi uyumsuz uzun zamandır sevdiği bir kız var aklında ondan başkası yok seni sadece arkadaş olarak görüyor ve sen bazı davranışlarını yanlış anlayıp seni sevdiğini sanmışsın olmaz seni düşünmüyor dedi yıkıldım cidden çok kötü oldum
Ecem23ün fiyatları coşmuş. 70 tl nedir :))Bana uyumsuz biraz bilmişti ama tam da dediği gibi olmadı aslında, genel gidişatı bildi daha çok. Tellwe’de tek Ecem23 seviyorum illa orada baktırmak iatiyorsan. Uygun fiyatlı olarak Mısırlı Talia falsepeti de iyiydi.
Mısırlı Taliayı ben de beğenmiştim ama uyumsuzun dedikleri çok kötü etti beni sen onun davranışlarını farklı algılamışsın seni arkadaş olarak görüyor uzun zamandır birini seviyor dedi bana neden söylemedi o zaman arkadaşıysamBana uyumsuz biraz bilmişti ama tam da dediği gibi olmadı aslında, genel gidişatı bildi daha çok. Tellwe’de tek Ecem23 seviyorum illa orada baktırmak iatiyorsan. Uygun fiyatlı olarak Mısırlı Talia falsepeti de iyiydi.
Zümra ve Elfin daha iyi tabi ki Uyumsuzz a gore, bence takma kafana. Binnaz’da Ares oneriyorum anlık durumda bana en çok o bildi. Biraz Demir de guzel bakıyor. Bunlar dışında binnaz’da pek onerecegim yok açıkçası.Doğaya hiç baktırmadım binnazdaydı değil mi binnazda zümra şevdar elfine baktırdım hepsi benzer şeyler dediler sana karşı hisleri var seviyor diye telwee yeşilçingene yulee de hoşlanıyor dedi fal sepeti buğra firuzen mısırlı Talia da hoşlanıyor dedi uyumsuz uzun zamandır sevdiği bir kız var aklında ondan başkası yok seni sadece arkadaş olarak görüyor ve sen bazı davranışlarını yanlış anlayıp seni sevdiğini sanmışsın olmaz seni düşünmüyor dedi yıkıldım cidden çok kötü oldum
Mısırlı talia için benim yorumum da eh. Çünkü karıştırdı bende falı ufak tefek bişeyler bilmiş anlık durumda. Gerisi ıı ıııh.Bana uyumsuz biraz bilmişti ama tam da dediği gibi olmadı aslında, genel gidişatı bildi daha çok. Tellwe’de tek Ecem23 seviyorum illa orada baktırmak iatiyorsan. Uygun fiyatlı olarak Mısırlı Talia falsepeti de iyiydi.
le mi olmuş, ben baktırdıgımda 35’ti. 75 vermem tabi ki ona. Bir de çok kişi baktırmıyor tam tersi insirim yaptıracagına yukseltmiş.Ecem23ün fiyatları coşmuş. 70 tl nedir :))
Sen yazınca baktım şok oldum:))) 50 minimumu da 70 şu özel falları. Bu nedir dedim yaaa.Oy
le mi olmuş, ben baktırdıgımda 35’ti. 75 vermem tabi ki ona. Bir de çok kişi baktırmıyor tam tersi insirim yaptıracagına yukseltmiş.
Bence hisleri var boş degil ama bende de aslında bir kafa karışıklığı yaptı falı. Basta sanki davranışlarından sonra sen olumlu dusuneceksin demis sonra falı bitirirken sen istemeyeceksın sıkılacaksın demiş. O yuzden sonra belki netlik içi bir kere daha atabilirim ona.Mısırlı talia için benim yorumum da eh. Çünkü karıştırdı bende falı ufak tefek bişeyler bilmiş anlık durumda. Gerisi ıı ıııh.
Sen Ares’e baktırdın mı peki?Sen yazınca baktım şok oldum:))) 50 minimumu da 70 şu özel falları. Bu nedir dedim yaaa.
İnşallah öyledir gerçekten çok etkiledi bu batağa düştüm hepsi bir şey diyor kafam karışıyor aramız soğuk olduğu her dakika fal atıyorum yani bilmiyoeım inanmak istemiyorum uyumsuza ya da insan beyni işte işine gelmeyince görmüyor duymuyor mu acaba gerçekleri diyorum ne yapacağım bilmiyorumBinnazda dediklerin içinde doğa dışında zümra elfine baktırdım. Geçenlerde şah sultanı dedim. Doğa ile paraleldi anlık durumu çok iyiydi onunda ama çıkarsa yazarım. Zümra ilk fallarda bildi bana ama sonra çıkmadı ki bıraktım ona fal baktırmayı. Elfind 2-3 kere attım fena değildi sanki, bi kaç şeyi hatırlıyorum ama tekrar dinlemem gerek. Ya ben yıllardır fal baktırıyorum malesef ki bu bir batak biliyorum ama karşı koyamıyorum diyelim ki hayatımda kötü doğal olarak. Fal neticede hemen demoralize olma. Bi durum varsa er geç görüyosun karşına çıkıyor. Her falcı bilecek diye bişey yok. Bak desim ya uyumsuz bana çıkmamış okudum falını, anlık karakter analizi iyiymiş ama sonrası tırt:)
Ares bana çıkmadı. 2 kere baktırdım ilkinde tutarlı geldi ufak tefek çıkanları oldu ikinci falında ilkinin zıttı olunca ve çıkmayınca da bıraktım. Favorim doğa benim. Bu zamana kadar en spesifik bilen ve çıkan o. Bide istanbulda mandal kafe toprak iyi biliyor ki bıktı benden:))Sen Ares’e baktırdın mı peki?
Ya bu nasıl iş böyle gerçekten gecem mahvoldu artık zaten aramız 1 aydır bozuk aof ofZümra ve Elfin daha iyi tabi ki Uyumsuzz a gore, bence takma kafana. Binnaz’da Ares oneriyorum anlık durumda bana en çok o bildi. Biraz Demir de guzel bakıyor. Bunlar dışında binnaz’da pek onerecegim yok açıkçası.
Dediğin kişiye değil başkasına attım o kapalı diye o kişide senden hoşlanıyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?