Ben de zamanında falcıların dedigi seyleri cok taktım, insan uzuluyor gercekten ozellikle habersiz ve ayrı oldugu zamanlar. Soyle dusun, en iyi falcı da yanılıyor o yuzden moralini bozma. Anlık durumlarda favorilerim Ares, Elfin, Zümra ve Biray. Hepsini teyit ettim, içlerinde Zümra’nın bazı yanıldıgı durumlar, bazı karakter cesitlerini direkt kartlardan birebir yorumladıgını dusundurten bazı gelişmeler oldu son zamanlarda ama genel anlamda hepsi iyi. Bu saydıklarım yine diğerlerine gore gelecek ongoruleri az çok çıkanlar, yanıldıkları da çok oluyor ama hepsi anlık durumlarda online baktırdıkları içinde en iyileri. Uyumsuz degil Elfin Zümra daha iyi biliyor yani.Ya bu nasıl iş böyle gerçekten gecem mahvoldu artık zaten aramız 1 aydır bozuk aof of
Astrotürk deniz hanıma baktırdım senden hoşlanıyor fakat duygularınızı dile getiremediğiniz için tartışmalar büyüyor birbirinizden emin olamıyorsunuz dedi karşınızdaki bey çok evcimen fakat özgürlüklerine de düşkün biri çok bunaltılmayı özel alanına çok girilmesini sevmiyor dedi bu doğruBaska neler dedi canim kime baktirdin. Ve bildi mi anlatsana biraz :)
Allahım inşallah öyledir yani gerçekten keşke atmasaydım ona fal dedimBen de zamanında falcıların dedigi seyleri cok taktım, insan uzuluyor gercekten ozellikle habersiz ve ayrı oldugu zamanlar. Soyle dusun, en iyi falcı da yanılıyor o yuzden moralini bozma. Anlık durumlarda favorilerim Ares, Elfin, Zümra ve Biray. Hepsini teyit ettim, içlerinde Zümra’nın bazı yanıldıgı durumlar, bazı karakter cesitlerini direkt kartlardan birebir yorumladıgını dusundurten bazı gelişmeler oldu son zamanlarda ama genel anlamda hepsi iyi. Bu saydıklarım yine diğerlerine gore gelecek ongoruleri az çok çıkanlar, yanıldıkları da çok oluyor ama hepsi anlık durumlarda online baktırdıkları içinde en iyileri. Uyumsuz degil Elfin Zümra daha iyi biliyor yani.
Bana Ares en tutarlı ve gidişat dedigi gibi gidiyor şu an. Telefonda baktırmayı sevmesem bile ondan yorum almayı seviyorum. Bugün tekrar baktırsam mı dedim sonra vazgectim yeni yorum aldığım için. Doğa bana d aaz çok biliyordu ama 150 çok geliyor, bir de aranız iyi olacak ayrılmayacaksınız demişti arkadaşıma kız ayrıldı tamamen bitti hatta kotu bitti ilişkileri şimdi cocuk baskasıyla bir geri donus de soz konusu degil. Bu kadar yanılınca onda, ben de sogudum acıkcası.Ares bana çıkmadı. 2 kere baktırdım ilkinde tutarlı geldi ufak tefek çıkanları oldu ikinci falında ilkinin zıttı olunca ve çıkmayınca da bıraktım. Favorim doğa benim. Bu zamana kadar en spesifik bilen ve çıkan o. Bide istanbulda mandal kafe toprak iyi biliyor ki bıktı benden:))
Şah sultanda doğayla paraleldi yeni denediklerimden.
Bu durumlar o kadar zor ki bazen sırf duymak istediğim şeye kendimi inandırıyorum belki de haklı uyumsuz telwee de gamzesigulen diye biri var o nasıl acaba 10kredim var bitsin diye atsam mı kiBana Ares en tutarlı ve gidişat dedigi gibi gidiyor şu an. Telefonda baktırmayı sevmesem bile ondan yorum almayı seviyorum. Bugün tekrar baktırsam mı dedim sonra vazgectim yeni yorum aldığım için. Doğa bana d aaz çok biliyordu ama 150 çok geliyor, bir de aranız iyi olacak ayrılmayacaksınız demişti arkadaşıma kız ayrıldı tamamen bitti hatta kotu bitti ilişkileri şimdi cocuk baskasıyla bir geri donus de soz konusu degil. Bu kadar yanılınca onda, ben de sogudum acıkcası.
Astrotürk deniz hanıma baktırdım senden hoşlanıyor fakat duygularınızı dile getiremediğiniz için tartışmalar büyüyor birbirinizden emin olamıyorsunuz dedi karşınızdaki bey çok evcimen fakat özgürlüklerine de düşkün biri çok bunaltılmayı özel alanına çok girilmesini sevmiyor dedi bu doğru
Mart nisan gibi bu bey gelip açılacak dedi
Şuan hayatında kimse yok etrafında onu beğenen kızlar çok ama o şuanda böyle bir şey düşünmüyor kendi halinde dedi
Bilmiyorum hiçbir fikrim yok sadece karakteri ile ilgili dediği şey biraz tutuyor çok bunaltılmayı sevmez diğerlerini bilmiyorum bekleyip göreceğiz ama umudum yokValla bende baktirdim bu cok tehlikeli biri.benim oturdugum evin adresini bile soyledi. Koruma muskasini kime yaptirdigima kadar .dedikleri dogru mu sence de o kisi ile ilgili
Tellwe’de cogu falcının uyduruk oldugunu dusunuyorum acıkcası. Ben ufak ucretlere çok onerilmedikçe fal atmıyorum artık cunku 10 oraya 30 buraya verip boşa atacagıma bir kere bildigim falcıya veriuorum. Bence cok kişiye danışma derim hem kafanı da karıştırır. Binnaz’da Ares’i dene hem pozitif bir bakımı var modumu yukseltiyor hem de anlık çok iyi biliyor. O olmazsa Biray demir de tatlıdır iyi bakmıştı bana. Bu ikisi dışında oneremiuorum açıkçasıBu durumlar o kadar zor ki bazen sırf duymak istediğim şeye kendimi inandırıyorum belki de haklı uyumsuz telwee de gamzesigulen diye biri var o nasıl acaba 10kredim var bitsin diye atsam mı ki
Sen yarin melek e su fali baktir.seval selam yolladi dersin.astrocenter da baktirdimBilmiyorum hiçbir fikrim yok sadece karakteri ile ilgili dediği şey biraz tutuyor çok bunaltılmayı sevmez diğerlerini bilmiyorum bekleyip göreceğiz ama umudum yok
İptal ediyorum de, sil falı geç boşver :) çok iyi falcı olsalar tellwe’de o fiyata kalamazlardı merak etme :)Umarım çıkmaz uyumsuzun falı çok teşekkür ederimLizyaa
Ben de ikisini begeniyorum Biray anlik iyi gibi ama gelecekte de ciktigi oldumu sana ?Anlik biliyormu sen ce ?Tellwe’de cogu falcının uyduruk oldugunu dusunuyorum acıkcası. Ben ufak ucretlere çok onerilmedikçe fal atmıyorum artık cunku 10 oraya 30 buraya verip boşa atacagıma bir kere bildigim falcıya veriuorum. Bence cok kişiye danışma derim hem kafanı da karıştırır. Binnaz’da Ares’i dene hem pozitif bir bakımı var modumu yukseltiyor hem de anlık çok iyi biliyor. O olmazsa Biray demir de tatlıdır iyi bakmıştı bana. Bu ikisi dışında oneremiuorum açıkçası
Bence anlık iyi, bir kere baktırdım bana gelecek soyledigi henuz olmasa da anda bildiği şeyler oldu, karşı tarafı birebir anlattı. Gerçi bir zaman vermedi ve bir davanış şekli onerdi, tavsiyesini dinlemedim başta ama artık onun dediği gibi davranmaya başladım. Verdiği tavsiye aslında benim aklkmdan geçen bir şeydi. Biray’ım bakım tarzını da sevdim enerjisi çok guzel, konusması ses tonu, cumle kuruşu, çok ozenli geldi bana.Ben de ikisini begeniyorum Biray anlik iyi gibi ama gelecekte de ciktigi oldumu sana ?Anlik biliyormu sen ce ?
Kime baktrdınnız acaba nerdeAstrotürk deniz hanıma baktırdım senden hoşlanıyor fakat duygularınızı dile getiremediğiniz için tartışmalar büyüyor birbirinizden emin olamıyorsunuz dedi karşınızdaki bey çok evcimen fakat özgürlüklerine de düşkün biri çok bunaltılmayı özel alanına çok girilmesini sevmiyor dedi bu doğru
Mart nisan gibi bu bey gelip açılacak dedi
Şuan hayatında kimse yok etrafında onu beğenen kızlar çok ama o şuanda böyle bir şey düşünmüyor kendi halinde dedi
Astrotürk deniz ama doğru mu dedikleri bilmiyorumKime baktrdınnız acaba nerde
Suan benim favorimde ares ve talia ares zaten bikti benden :) benim malin her halini söyluyor gibi talia da iyi gibiBence anlık iyi, bir kere baktırdım bana gelecek soyledigi henuz olmasa da anda bildiği şeyler oldu, karşı tarafı birebir anlattı. Gerçi bir zaman vermedi ve bir davanış şekli onerdi, tavsiyesini dinlemedim başta ama artık onun dediği gibi davranmaya başladım. Verdiği tavsiye aslında benim aklkmdan geçen bir şeydi. Biray’ım bakım tarzını da sevdim enerjisi çok guzel, konusması ses tonu, cumle kuruşu, çok ozenli geldi bana.
Mısırlı Talianın dedikleri çıktı mıSuan benim favorimde ares ve talia ares zaten bikti benden :) benim malin her halini söyluyor gibi talia da iyi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?