Binnaz Abla

Ya bu nasıl iş böyle gerçekten gecem mahvoldu artık zaten aramız 1 aydır bozuk aof of
Ben de zamanında falcıların dedigi seyleri cok taktım, insan uzuluyor gercekten ozellikle habersiz ve ayrı oldugu zamanlar. Soyle dusun, en iyi falcı da yanılıyor o yuzden moralini bozma. Anlık durumlarda favorilerim Ares, Elfin, Zümra ve Biray. Hepsini teyit ettim, içlerinde Zümra’nın bazı yanıldıgı durumlar, bazı karakter cesitlerini direkt kartlardan birebir yorumladıgını dusundurten bazı gelişmeler oldu son zamanlarda ama genel anlamda hepsi iyi. Bu saydıklarım yine diğerlerine gore gelecek ongoruleri az çok çıkanlar, yanıldıkları da çok oluyor ama hepsi anlık durumlarda online baktırdıkları içinde en iyileri. Uyumsuz degil Elfin Zümra daha iyi biliyor yani.

Baska neler dedi canim kime baktirdin. Ve bildi mi anlatsana biraz :)
Astrotürk deniz hanıma baktırdım senden hoşlanıyor fakat duygularınızı dile getiremediğiniz için tartışmalar büyüyor birbirinizden emin olamıyorsunuz dedi karşınızdaki bey çok evcimen fakat özgürlüklerine de düşkün biri çok bunaltılmayı özel alanına çok girilmesini sevmiyor dedi bu doğru
Mart nisan gibi bu bey gelip açılacak dedi
Şuan hayatında kimse yok etrafında onu beğenen kızlar çok ama o şuanda böyle bir şey düşünmüyor kendi halinde dedi

Allahım inşallah öyledir yani gerçekten keşke atmasaydım ona fal dedim

Bana Ares en tutarlı ve gidişat dedigi gibi gidiyor şu an. Telefonda baktırmayı sevmesem bile ondan yorum almayı seviyorum. Bugün tekrar baktırsam mı dedim sonra vazgectim yeni yorum aldığım için. Doğa bana d aaz çok biliyordu ama 150 çok geliyor, bir de aranız iyi olacak ayrılmayacaksınız demişti arkadaşıma kız ayrıldı tamamen bitti hatta kotu bitti ilişkileri şimdi cocuk baskasıyla bir geri donus de soz konusu degil. Bu kadar yanılınca onda, ben de sogudum acıkcası.

Bu durumlar o kadar zor ki bazen sırf duymak istediğim şeye kendimi inandırıyorum belki de haklı uyumsuz telwee de gamzesigulen diye biri var o nasıl acaba 10kredim var bitsin diye atsam mı ki

Valla bende baktirdim bu cok tehlikeli biri.benim oturdugum evin adresini bile soyledi. Koruma muskasini kime yaptirdigima kadar .dedikleri dogru mu sence de o kisi ile ilgili

Valla bende baktirdim bu cok tehlikeli biri.benim oturdugum evin adresini bile soyledi. Koruma muskasini kime yaptirdigima kadar .dedikleri dogru mu sence de o kisi ile ilgili
Bilmiyorum hiçbir fikrim yok sadece karakteri ile ilgili dediği şey biraz tutuyor çok bunaltılmayı sevmez diğerlerini bilmiyorum bekleyip göreceğiz ama umudum yok

Bu durumlar o kadar zor ki bazen sırf duymak istediğim şeye kendimi inandırıyorum belki de haklı uyumsuz telwee de gamzesigulen diye biri var o nasıl acaba 10kredim var bitsin diye atsam mı ki
Tellwe’de cogu falcının uyduruk oldugunu dusunuyorum acıkcası. Ben ufak ucretlere çok onerilmedikçe fal atmıyorum artık cunku 10 oraya 30 buraya verip boşa atacagıma bir kere bildigim falcıya veriuorum. Bence cok kişiye danışma derim hem kafanı da karıştırır. Binnaz’da Ares’i dene hem pozitif bir bakımı var modumu yukseltiyor hem de anlık çok iyi biliyor. O olmazsa Biray demir de tatlıdır iyi bakmıştı bana. Bu ikisi dışında oneremiuorum açıkçası

Bilmiyorum hiçbir fikrim yok sadece karakteri ile ilgili dediği şey biraz tutuyor çok bunaltılmayı sevmez diğerlerini bilmiyorum bekleyip göreceğiz ama umudum yok
Sen yarin melek e su fali baktir.seval selam yolladi dersin.astrocenter da baktirdim

Binnaz Merve Katre, telllwe’de Evremdamla iken 7 tl ye baktıgı falı dinledim, 7 tl için çok iyi, anlık bildiği seyler var ama gelecek dedikleri hiç olmamış 10 ay geçmiş vadesinin ustunden. Şimdi Binnaz’da 150 tl ye fal bakıyor, puanı da %100, inanilmaz gexekten. Gerçi Binnaz’da Meral Saydam(tamamen hikaye) Efsun Yıldız(hiç bilemedi bana) 99-100 puandalar, nasıl oluyor anlamıyorum.

Ben de ikisini begeniyorum Biray anlik iyi gibi ama gelecekte de ciktigi oldumu sana ?Anlik biliyormu sen ce ?

Ben de ikisini begeniyorum Biray anlik iyi gibi ama gelecekte de ciktigi oldumu sana ?Anlik biliyormu sen ce ?
Bence anlık iyi, bir kere baktırdım bana gelecek soyledigi henuz olmasa da anda bildiği şeyler oldu, karşı tarafı birebir anlattı. Gerçi bir zaman vermedi ve bir davanış şekli onerdi, tavsiyesini dinlemedim başta ama artık onun dediği gibi davranmaya başladım. Verdiği tavsiye aslında benim aklkmdan geçen bir şeydi. Biray’ım bakım tarzını da sevdim enerjisi çok guzel, konusması ses tonu, cumle kuruşu, çok ozenli geldi bana.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba. Büyük arkana ilişki açılımı yaptım aşk açılımı yani. 1.kart düşünceleri(denge)
2.kart hisleri(araba)
3.kart eylemi(imparator
4.kart benim tutumum ne olucak( dünya)
5. Kart sonuç nedir(azize)
Yorumlayabilecek olan varsa aöığım lütfen

Kime baktrdınnız acaba nerde

Suan benim favorimde ares ve talia ares zaten bikti benden :) benim malin her halini söyluyor gibi talia da iyi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…