Binnaz Abla

Mısırlı Talianın dedikleri çıktı mı
Soyle soyleyeyim ilk falinda ilk iletisim zamanimizi bilmisti 5 gun 15 gun 25 gun 5 hafta bu tarihlerrde hetan birseyler olabilir dedi 15 gun sonra gorustuk bugun anttim anlik durum yine guzel aktardi diger kadinla bir iletisimi tekrar baglantisi olabilir dedi bilmiyorum olurmu olur adam dengesiz ben begendim acikcasi ama areste kadin konusu tamamiyle kapanmis dedi onunda cok guzel analizleri var bekleyip gorecem ama banada bitti gibi geliyor kadin ama ikiside sana sinirli tarsi konustular

Suan benim favorimde ares ve talia ares zaten bikti benden :) benim malin her halini söyluyor gibi talia da iyi gibi
Gerçekten anlık durumda iç yuzunu cok guzel anlatıyor. Alıskanlık yapıyor yalnız Ares’in falı, kasım sonundan beri 3 defa baktırdım ki ben ayda en fazla bir kere giderim birine, şimddi de merak ettiğim şeyler var baktırsam mı yine diye geliyor arada tutuyorum kendimi, en azından Mart’a kadar baktırmamayı dusunuyorum, sevgililer gunu indirimi olursa alırım kredi artık. Talia’ya su falı attın mı atacaktın?

Merhaba taliaya ne zaman baksam hep mesgul nasil yakaliyorsunuz?

Evet dun baktirdim ona bugunde arese attim mal adam beni yine falkolik yapti olsede kurtulsam özur dilerim bayanlar gercekten dengesiz bir insan o yuzden
Buradan takip ettiğim kadarıyla baktırdığın kişi ile bir iletişim yaşadın. Bundan sonrasına sen yön versen nasıl olur? Hani ben olsam öyle yapardım. Kafanı topla ne istediğine karar ver. Benim fikrim tabi. Parana yazık.

canım benimöyle yapmayı istiyorum ama adam dengesiz saniyesi saniyesine uymayan bir insan ne istediğini bilmeyen kafasındakileri anlamak mümkün değil ve bir kadın olayı var ondan mıkaynaklı onuda bilemiyorum. binbirtürlü bahaneyle görüşüp daha sonra eskisi gibi davranan insan

Boş yere para harcama bence eninde sonunda bi sonuc olucak cok sinir ediyor insani dengesiz insan ama boylesiyle ugrasiyosan onunla ilgilenmemen lazim

Boş yere para harcama bence eninde sonunda bi sonuc olucak cok sinir ediyor insani dengesiz insan ama boylesiyle ugrasiyosan onunla ilgilenmemen lazim
Evet but7n yorumculari istisnasiz ortak soyledigide bu zaten adam dengesiz naptigini bilmiyor kafasi karisik sorunlari var psikolojisi bozuk vs vs bunun icin de fala gerek yok zaten biliyorum.

Kızlar ben nişanı attım. Bugün astroturk te melek hanim acik baktirabilirsiniz

Bayanlar benim bir tavsiyeye ihtiyacim var simdi bu adam sanirim ben tersledim konulari actirmadim diye uzaklasti kizdi talianin ve aresin fikride bu yani bende bitti olarak biliyor napayim hislerimin bitmedigini soylesem ama affedemedigimi soylesem en azindan bilmesini saglayayim mi

Canim ne istiyosan söyle. Bak ben nişanı attım bitirdim .

Aynen içinden geldiği davran
Hiç değilse ileride pişmanlık yaşamazsın

Kizlar astrocenter da seyma tana bi girin bakin derim efsane gözukuyor sadece kartla odeme kabulnetyigi icin baktiramadim ve 10 dksi 5 tl binnazda 10 dk 150 olup ta bos beles insanlar var. Ve bu kizinyere goge koyamamislar. Tarih falan veriomus ve onlarda tutuyormuş. Profiline baktim da bayag profesyinel katinaci.

Astrocenter euro degilmi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…