Ben de begendim ama basta olumlu dedigine sanki sonda olumlu dedi gibi geldi yani iki defa dinledim bir netlik oluşmadı tam. Ona bir kere daha baktırabilirim o yuzden.ben cok begendim mısırlı talia yı. ınsallah bu cizgisini hic bozmaz
Ares ne dedi bu konuda? Hislerini açıkla dedi mi? Biray’ a baktır istersen o da guzel tavsiye veriyor katşı tarafla ilgili.Bayanlar benim bir tavsiyeye ihtiyacim var simdi bu adam sanirim ben tersledim konulari actirmadim diye uzaklasti kizdi talianin ve aresin fikride bu yani bende bitti olarak biliyor napayim hislerimin bitmedigini soylesem ama affedemedigimi soylesem en azindan bilmesini saglayayim mi
Geçmiş olsun.Kızlar ben nişanı attım. Bugün astroturk te melek hanim acik baktirabilirsiniz
Astrocenter euro degilmi ama
evet ılk defa baktırdım bugun. begendim. durumu harika bilmis. cıkan var mı?Bildi mi yani ve ilk defami baktirdin
merhaba onu nasıl yapıyoruz ? yoksa fal baktırırken mi soracaksınız< :)Doga neden girmiyor acaba ?Birseyler sorasin geldi.
evet benim de oyle oldu. cevap olumsuz geldi. ama oyle degil aslındaHorary ilişkilere pek uyumlu değil yani şöyle diyeyim bir ay sonra kavga edersiniz o gün baktırırsınız haritaya o sırada kavgalı olduğunuz için olumsuz çıkar çünkü kavgalısınız. Ama Solar yada Lunar kullanılsa o sırada bir yılı baz aldıkları için daha sağlıklı sonuç çıkar
Binnaz'da telefonda fal en az 10 dk kredine gore daha fazla oluyor. Kartlari secip gonderiyorsun sorunla birlikte, aranmak istedigin telefon numarasini yaziyorsun falci seni ariyor bazilari hemen ariyor bazisi 10 dk sonra ariyor, kartlari inceleyip hazirlanip arayabiliyor bazisi. Neyse ariyor, 10 dk boyunca yorum yapiyor. Bazisi soru cevap seklinde sohbet gibi ilerliyor ki o tarz bakani ben sevmiyorum, sure yetmiyor o zaman. Ares mesela sen araya giremeden, kendi anlatiyor sureyi de iyi kullaniyor. sure bitmeden 1 dk once uyari yapiyor kapanacak diye, Kredi ve sure bitince de kesiliyor. Sonrasinda yazili soru hakkin olmuyor ama.Bişey sormak istiyorum telefonla baktırma olayı nasıl oluyor daha önce hiç denemedim onu?
Ben astrolojiye inanmam :) Yani genel hatlariyla bilseler de hissiyati olan yorumcu astrolojiye gore daha net bliyor. Sana gelme zamani ne verdiler?smdi ben horary den soru sordum sorumgeldicom da. geri gelmiycek demis. yesilcingene doga zumra mısırlı talia ares levi ve birkac kisi daha gelcek diyor. astrolojiye mi inanayım fal bakanlara mı? karar veremedim
dogru dedin lizyaa. ben de horaryi sallamamayı dusunuyorum. moralimi de bozmayayım.Ben astrolojiye inanmam :) Yani genel hatlariyla bilseler de hissiyati olan yorumcu astrolojiye gore daha net bliyor. Sana gelme zamani ne verdiler?
Ares bana yakin gelecek soyledikleri oldu, bana da Mart gibi vade vermisti net konusmalar olacak diye tabi but 1-2 oynayabilir, net zaman dedikleri an olmayabilir ozellikle kart fali bakanlar vadelerde birebir bilemiyorlar, bir kac gunluk veya cok yakin zamani daha net goruyorlar. Yesilcingene vade veriyor muymus? Iki defa baktirdim hep yuvarlak konustu bana, hic vade vermedi zaten.dogru dedin lizyaa. ben de horaryi sallamamayı dusunuyorum. moralimi de bozmayayım.
smdi cok enteresan falsepetinde kasım ayında hale yıldırıma baktırmıstım. bana falında 4 gun 4 hafta 4 ay, yok cnm 4 ay surmez 4 hafta kadar sonra arama sorma var demisti. sonra durumu hissiyatı super bildi. ama 4. aydayız ve vakıt veren falların hepsi 4. ayı gosterıyor. mesela eyup denız ocak subat dedi, ares yine subat sonu, cingene subat, talia da subat dedi.
eger cıkarsa zaman konusunda bu saydıklarımı bas tacı yaparım :)
ocak basında baktırdıgımda bir vade icinde dedigi icin ben onu subat olarak aldım :)Ares bana yakin gelecek soyledikleri oldu, bana da Mart gibi vade vermisti net konusmalar olacak diye tabi but 1-2 oynayabilir, net zaman dedikleri an olmayabilir ozellikle kart fali bakanlar vadelerde birebir bilemiyorlar, bir kac gunluk veya cok yakin zamani daha net goruyorlar. Yesilcingene vade veriyor muymus? Iki defa baktirdim hep yuvarlak konustu bana, hic vade vermedi zaten.
evet ben de öğrenmek istiyorum cokKizlar Ares'ten yorum alanlar yazabilir mi ehrkes icin genelde olumlu bir yorum mu yapar yani sordugunuz kisi icin hep bir donus var diyor mu?
Kizlar Ares'ten yorum alanlar yazabilir mi ehrkes icin genelde olumlu bir yorum mu yapar yani sordugunuz kisi icin hep bir donus var diyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?