Binnaz Abla

Ares ne dedi bu konuda? Hislerini açıkla dedi mi? Biray’ a baktır istersen o da guzel tavsiye veriyor katşı tarafla ilgili.

smdi ben horary den soru sordum sorumgeldicom da. geri gelmiycek demis. yesilcingene doga zumra mısırlı talia ares levi ve birkac kisi daha gelcek diyor. astrolojiye mi inanayım fal bakanlara mı? karar veremedim

evet benim de oyle oldu. cevap olumsuz geldi. ama oyle degil aslında

Bişey sormak istiyorum telefonla baktırma olayı nasıl oluyor daha önce hiç denemedim onu?
Binnaz'da telefonda fal en az 10 dk kredine gore daha fazla oluyor. Kartlari secip gonderiyorsun sorunla birlikte, aranmak istedigin telefon numarasini yaziyorsun falci seni ariyor bazilari hemen ariyor bazisi 10 dk sonra ariyor, kartlari inceleyip hazirlanip arayabiliyor bazisi. Neyse ariyor, 10 dk boyunca yorum yapiyor. Bazisi soru cevap seklinde sohbet gibi ilerliyor ki o tarz bakani ben sevmiyorum, sure yetmiyor o zaman. Ares mesela sen araya giremeden, kendi anlatiyor sureyi de iyi kullaniyor. sure bitmeden 1 dk once uyari yapiyor kapanacak diye, Kredi ve sure bitince de kesiliyor. Sonrasinda yazili soru hakkin olmuyor ama.

smdi ben horary den soru sordum sorumgeldicom da. geri gelmiycek demis. yesilcingene doga zumra mısırlı talia ares levi ve birkac kisi daha gelcek diyor. astrolojiye mi inanayım fal bakanlara mı? karar veremedim
Ben astrolojiye inanmam :) Yani genel hatlariyla bilseler de hissiyati olan yorumcu astrolojiye gore daha net bliyor. Sana gelme zamani ne verdiler?

Ben astrolojiye inanmam :) Yani genel hatlariyla bilseler de hissiyati olan yorumcu astrolojiye gore daha net bliyor. Sana gelme zamani ne verdiler?
dogru dedin lizyaa. ben de horaryi sallamamayı dusunuyorum. moralimi de bozmayayım.

smdi cok enteresan falsepetinde kasım ayında hale yıldırıma baktırmıstım. bana falında 4 gun 4 hafta 4 ay, yok cnm 4 ay surmez 4 hafta kadar sonra arama sorma var demisti. sonra durumu hissiyatı super bildi. ama 4. aydayız ve vakıt veren falların hepsi 4. ayı gosterıyor. mesela eyup denız ocak subat dedi, ares yine subat sonu, cingene subat, talia da subat dedi.

eger cıkarsa zaman konusunda bu saydıklarımı bas tacı yaparım :)

Ares bana yakin gelecek soyledikleri oldu, bana da Mart gibi vade vermisti net konusmalar olacak diye tabi but 1-2 oynayabilir, net zaman dedikleri an olmayabilir ozellikle kart fali bakanlar vadelerde birebir bilemiyorlar, bir kac gunluk veya cok yakin zamani daha net goruyorlar. Yesilcingene vade veriyor muymus? Iki defa baktirdim hep yuvarlak konustu bana, hic vade vermedi zaten.

ocak basında baktırdıgımda bir vade icinde dedigi icin ben onu subat olarak aldım :)

Kizlar Ares'ten yorum alanlar yazabilir mi ehrkes icin genelde olumlu bir yorum mu yapar yani sordugunuz kisi icin hep bir donus var diyor mu?

Kızlar bana falcı önerin aşk ile ilgili zümra Ares doğadan şevdar Elfin hangisi ya da başka bildiğiniz artık iyice karman çorman oldu kafam

Kizlar Ares'ten yorum alanlar yazabilir mi ehrkes icin genelde olumlu bir yorum mu yapar yani sordugunuz kisi icin hep bir donus var diyor mu?

Ares bana hep olumsuz konusuyor. Sonu yok bnimle diyor.israrla. Her konusmamizda kotu bi haberim var sana diye anlatiyor acayip canim sıkılıyor aha geliyor yine diyorum, ama gercekci olmasi önemli oldugu icin benim icin bundan sikayetci degilim. Yapcak bisey yok. Gelecek öngörüleri tutmadi ama bende hic. Anlik iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…