Saydiklarindan Ares ve Elfin oneririm ama Ares'i daha cok seviyorum bu ara. Zumra'yi cok severdim ama son fali tam cikmadi, cok detaya girdi cok karisti netlesmedi.Kızlar bana falcı önerin aşk ile ilgili zümra Ares doğadan şevdar Elfin hangisi ya da başka bildiğiniz artık iyice karman çorman oldu kafam
Teşekkür ederim bende arese baktırmayı düşünüyordum zaten sevgililer günü indirimini değerlendireceğim :)Binnaz'da telefonda fal en az 10 dk kredine gore daha fazla oluyor. Kartlari secip gonderiyorsun sorunla birlikte, aranmak istedigin telefon numarasini yaziyorsun falci seni ariyor bazilari hemen ariyor bazisi 10 dk sonra ariyor, kartlari inceleyip hazirlanip arayabiliyor bazisi. Neyse ariyor, 10 dk boyunca yorum yapiyor. Bazisi soru cevap seklinde sohbet gibi ilerliyor ki o tarz bakani ben sevmiyorum, sure yetmiyor o zaman. Ares mesela sen araya giremeden, kendi anlatiyor sureyi de iyi kullaniyor. sure bitmeden 1 dk once uyari yapiyor kapanacak diye, Kredi ve sure bitince de kesiliyor. Sonrasinda yazili soru hakkin olmuyor ama.
Evet vade veriyor hatta bana 3 vade vermişti 2 si tuttu 3.de dediği gibi ilerliyor umarım o da çıkarAres bana yakin gelecek soyledikleri oldu, bana da Mart gibi vade vermisti net konusmalar olacak diye tabi but 1-2 oynayabilir, net zaman dedikleri an olmayabilir ozellikle kart fali bakanlar vadelerde birebir bilemiyorlar, bir kac gunluk veya cok yakin zamani daha net goruyorlar. Yesilcingene vade veriyor muymus? Iki defa baktirdim hep yuvarlak konustu bana, hic vade vermedi zaten.
AA tam da arese baktırmayı düşünüyordum. Şu ana kadar hep anlık durum için bakım yaptırdım gelecek çok da önemli değildi ama onda bile tam olarak çoğu şeyi bilebilen kimse olmadı. O yüzden artık daha çok yakın gelecek odaklı baktırmam lazım. Gelecek öngörüleri tutan birisi oldu mu acaba??Ares bana hep olumsuz konusuyor. Sonu yok bnimle diyor.israrla. Her konusmamizda kotu bi haberim var sana diye anlatiyor acayip canim sıkılıyor aha geliyor yine diyorum, ama gercekci olmasi önemli oldugu icin benim icin bundan sikayetci degilim. Yapcak bisey yok. Gelecek öngörüleri tutmadi ama bende hic. Anlik iyi.
Bana Ares tuttu gelecek soyledikleri, Elfind e tuttu. Zumra anlik iyi gelecek soyledigi gecen seneki fallarinda olmustu son falinda bazi dediklerini yasamadim.AA tam da arese baktırmayı düşünüyordum. Şu ana kadar hep anlık durum için bakım yaptırdım gelecek çok da önemli değildi ama onda bile tam olarak çoğu şeyi bilebilen kimse olmadı. O yüzden artık daha çok yakın gelecek odaklı baktırmam lazım. Gelecek öngörüleri tutan birisi oldu mu acaba??
Elfin bende anda bile tutmamıştı daha önce de bahsettiğim gibi :) ama aresden çok güzel enerji aldım vazgeçmeden önce ona bi atayım ben en iyisi belki bende de bilirBana Ares tuttu gelecek soyledikleri, Elfind e tuttu. Zumra anlik iyi gelecek soyledigi gecen seneki fallarinda olmustu son falinda bazi dediklerini yasamadim.
AA tam da arese baktırmayı düşünüyordum. Şu ana kadar hep anlık durum için bakım yaptırdım gelecek çok da önemli değildi ama onda bile tam olarak çoğu şeyi bilebilen kimse olmadı. O yüzden artık daha çok yakın gelecek odaklı baktırmam lazım. Gelecek öngörüleri tutan birisi oldu mu acaba??
Evet ben ondan pozitif enerji aliyorum o yuzden fal baktirmak konusmak iyi geliyor.Elfin bende anda bile tutmamıştı daha önce de bahsettiğim gibi :) ama aresden çok güzel enerji aldım vazgeçmeden önce ona bi atayım ben en iyisi belki bende de bilir
Elfin bende anda bile tutmamıştı daha önce de bahsettiğim gibi :) ama aresden çok güzel enerji aldım vazgeçmeden önce ona bi atayım ben en iyisi belki bende de bilir
binnaz ablada onerileriniz varmi gelecegi tutturan dediginiz? nil gunes'e baktirdim genel gecer bir faldi cok begenmedim. artik iadede kesin bir sekilde yapmiyorlarmis :/
evet benim de oyle oldu. cevap olumsuz geldi. ama oyle degil
Horary bana da olumsuz dedi ya çok moral bozucu
Ares den vazgeçip Eyüp denize attım. Umarım enerjimiz uyar da bende de bilir herşeyi :)Evet, ne yazık ki iade hakkı epeydir kalktı. Oysa geri koysalar çok daha "profesyonel" gözükecekler, ama neyse...
Daha önce de yazdığım gibi, bende vadeleri tam tutan bir tek Eyüp Deniz ve Zümra Lal oldu. Yukarıda arkadaşlarımızın söz ettiği Ares Levi'yi de beğeniyorum + birkaç isim daha, ama gelecek konusunda şimdilik dedikleri gibi olmadı açıkçası. 1-2 ayrıntı dışında. Buna şükür tabii :)
Nil Güneş bende de biraz fazla genel ve isabetsiz bakmıştı, ama o sırada "konuyla ne alaka??" dedirttiği bazı şeyler sonradan çıkıveriyor.
Benim hep listemdedir ama bir turlu deneyemedim. Yorumlarini yazarsin.Ares den vazgeçip Eyüp denize attım. Umarım enerjimiz uyar da bende de bilir herşeyi :)
Bayıldım!! Sesi, samimiyeti, neşesi o kadar iyi geldi ki anlatamam. Karakter analizi anlık durum çok net açıklandı. Başka kadın olduğunu da bildi.Ama çingene gibi o da bu durumun geçici olduğunu söyledi. Vadeler verdi, çingenenin vadesiyle hemen hemen aynı. Bakalım bekleyip göreceğiz.Ben çok sevdim kendisini :)Benim hep listemdedir ama bir turlu deneyemedim. Yorumlarini yazarsin.
Ben cok fal attim bu ara, hep ayni kisilere atiyorum o zaman kredim biriksin Eyup'u deneyeyim gelecek ay ben de.Bayıldım!! Sesi, samimiyeti, neşesi o kadar iyi geldi ki anlatamam. Karakter analizi anlık durum çok net açıklandı. Başka kadın olduğunu da bildi.Ama çingene gibi o da bu durumun geçici olduğunu söyledi. Vadeler verdi, çingenenin vadesiyle hemen hemen aynı. Bakalım bekleyip göreceğiz.Ben çok sevdim kendisini :)
Bilemiyorum ben anda bile elfinden daha başarılı buldum kendisini. Karakter analizi olsun anlık düşünceler benim yaklaşımım onun yaklaşımı ve hatta onun yaşadığı sıkıntılara kadar. Bana çok iyi geldi açıkçası ihtiyacım varmış gerçek bir bakıma.Vadeler ne olur bilemiyorum çok da takılmıyorum. Süreç onun dediği gibi ilerlerse yeter benim için. Sen hiç memnun kalmadın mı Eyüp deniz den, an, analiz yada gidişat konusunda nasıldı sende?eyup deniz bir ay kadar önce bana ocak sonuna kadar haber alacagımı soylemıstı. dedigi gibi olmadı. vadesini yaşayanlar varmıs gecikmeli de olsa cıkan oldu mu bilmiyorum ama ben soylediklerini yasamadım
o an evet bende cok begenmistim. bakım sekli güzeldi ama dedikleri olmadı bana. zamanı da olmayınca dedim ı ıh hic olmayacak belli. belki size cıkar.Bilemiyorum ben anda bile elfinden daha başarılı buldum kendisini. Karakter analizi olsun anlık düşünceler benim yaklaşımım onun yaklaşımı ve hatta onun yaşadığı sıkıntılara kadar. Bana çok iyi geldi açıkçası ihtiyacım varmış gerçek bir bakıma.Vadeler ne olur bilemiyorum çok da takılmıyorum. Süreç onun dediği gibi ilerlerse yeter benim için. Sen hiç memnun kalmadın mı Eyüp deniz den, an, analiz yada gidişat konusunda nasıldı sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?