- 25 Temmuz 2018
- 90
- 88
- 8
- 30
Daha 2 hafta geçmiş vade bence size de gecikmeli de olsa çıkabilir iyi düşünün iyi olsun :)o an evet bende cok begenmistim. bakım sekli güzeldi ama dedikleri olmadı bana. zamanı da olmayınca dedim ı ıh hic olmayacak belli. belki size cıkar.
Eyup bana biraz fazla pozitif gelmisti sana nasilAres den vazgeçip Eyüp denize attım. Umarım enerjimiz uyar da bende de bilir herşeyi :)
Yoo aksine pozitif ve negatif yönleriyle durum değerlendirmesi yapması çok hoşuma gitti benim.Bu yolun kolay olmayacağından zorluklarından,üzüleceğimden, sıkılacağımdan ama bunları göze alırsam da yolun sonunda muhtemel kuvvetle beni güzel şeylerin beklediğinden bahsetti. Gelecek öngörüsüyle birlikte benim derdime ortak olup tavsiyeler vermesi çok güzeldi. Gelecek öngörüsü ve vadeleri çok tutarlı. Anda zaten diyecek söz bulamıyorum. Tekrar tekrar dinleme isteği var içimde. Herkes ısrarla bu adamın hayatında kimse yok derken, Eyüp deniz tak diye başka kadın enerjisi alıyorum dedi. Ama bunu söylerken bile o kadar naifti ki istemsizce gülümsetti kayıt boyunca. Bence kötü ve negatif şeyleri söylerken bile yumuşatarak söylediği için,dolu tarafından bakmamız gerektiğini aksettirdiği için,, pembeci gibi geliyor olabilir. Ama bende durum böyle. Bundan böyle iki favorim var çingene +Eyüp deniz :)Eyup bana biraz fazla pozitif gelmisti sana nasil
Firuze bende zamanlama olarak patladi ama durumu biliyor.Kizlar burda biri zamanında binnazda çalışan biriyle görüştüğünü ve baktirilacaksa gercek falcinin firusze ahu tanyeli ates guclu bi de levent gunes oldugunu yazmıştı. Bunlar hakkinda ne dusuosunuz baktiran var mi?
Firuze bende zamanlama olarak patladi ama durumu biliyor.
Fena degildi ben de o kadar detay bekleme ama tarihi soruda belirtmis falda tarih yoktu.Soyle olur boyle olur tarzindaydi.Verdigi tarih gecmis maalsef 2 3 ay.Anlik hakim mi yani ? Mesela areste anlik güveniyorum hakim bayag gelecek daha olmasa da o acidan baktirilir mi diosun firuzeye?
Talia ya baktirdiniz mi hic bence anlikta o da cok iyi bugun bana bir ayrinti soyledi ki gercekten ihtimal verilmez birseydiAnlik hakim mi yani ? Mesela areste anlik güveniyorum hakim bayag gelecek daha olmasa da o acidan baktirilir mi diosun firuzeye?
Talia ya baktirdiniz mi hic bence anlikta o da cok iyi bugun bana bir ayrinti soyledi ki gercekten ihtimal verilmez birseydi
Gelecekle ilgili degil ama andaki bir durumu bilmesine mumkun olmayan birseyi soylediBildi mi yani teyit mi ettiniz, fal sepetinde miydi o?
Banada cikmadi eyup denizo an evet bende cok begenmistim. bakım sekli güzeldi ama dedikleri olmadı bana. zamanı da olmayınca dedim ı ıh hic olmayacak belli. belki size cıkar.
Cikmadi daha oncede baktirmistim cikmamisti.Fal sepetinde bugraya baktiran anlik durum karsi tarafi bildi diyen veya gelecekle ilgili soyledikleri cikti diyen varmi ?? Cikmayanlarda tabiki
En aci tarafi da bu sanirimsimdi bana fallarda zaman veriliyor ve kesin olacak diye söyleniyor. tamam anlık durumu güzel tahmin ediyorlar ama sonrası çıkmıyor. o zaman bu fallara cıkmıs diyemeyiz. o an beğeniyorum. harika işte bu diyorum ama olmuyor yani.
örnek mısırlı talia. buraya cok begendigimi yazdım. ama kendi verdigi tarihi gectik. tabiki olursa geri döner buraya yazarım ama bu sekilde olanlar çok oldu o zaman ben falı cıkmadı sayıyorum
eyüp deniz öyle aynı şekilde, mısırlı talia aynı sekilde vadeler gecti.vade gecti dedikleri de olmadı yani sadece vadede degil. sonra ares ve doga nın vadesi ay sonu doluyor.elfin, zumra,geysu... çıktı diyebilmem için bir şeylerin hareketlenmesi lazım hiç birsey yok. suan hiçbiri çıkmadı o yüzden.
evet gercekten cok üzücü. yani neyi yanlıs yapıyoruz veya yapıyorlar? enerji okunan birsey evet gidisatı mı degistiyioruz beklentiye girip yatayda mı kalıyoruz işin bir uzmanı da cıksın şundan dolayı şöyle şöyle desin. her seyin bilimin tıbbın çaresi bilmemnesi ilerlemişken bunun da bir izahı olmalı. arkadaş seninki çıkmıycak şundan dolayı veya çıkacak bundan dolayı desin çaresine bakalım. şimdi enerjiler görünmeyen birşey evet ama ölçülmeyen birşey değil. fizik kuralları gereği enerji belirlenen birşey. bunun ileri gelmişleri okumuşları alimleri yok mu bir kitap yazılsın bir tv de yayın yapılsın arkadaş neye göre bekliycez neye göre olmayacak bilelim haybeye fal baktırıyoruz. sonuç sıfır.En aci tarafi da bu saniriminsanin beklentiye girmesi bunu yoğun yaşamasi ve her seyin aslinda istenilen yönde sonuclanmamasi genede olumluya yoralim insallah her sey hayirli sonuclanir konu her ne olursa olsun.
Fal baktirmanin sonu yok beklentiye girmiyorum baktirsam bile ne olucagibi kimse kestiremez
İki fal baktırdım buğra ya vadeler geçeli çok oldu dediği hiç bir şey çıkmadıFal sepetinde bugraya baktiran anlik durum karsi tarafi bildi diyen veya gelecekle ilgili soyledikleri cikti diyen varmi ?? Cikmayanlarda tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?