tamam canım sağolasın
Ne demek canım,inşallah ilk gecede görürsün.
Ne demek canım,inşallah ilk gecede görürsün.
Acelyayi cok begendimm bana baktigi fal cok guyeldi insallah gerceklesirrr :) ben sevdim onu
açelya bana olumlu konuşmuştu ama an ve geçmişe dair öyle saçmalamıştı ki hiçbir tutarlı yanı yoktu.. çok üzülmüştüm ona harcadığım krediye. açelya tura değil mi açelya dediğin.
arkadaşlar.. çok samimi bir kız arkadaşımın eşinin bir arkadaşlık sitesine üye olduğunu öğrendim.. adam boşandım şimdi bekarım diyor resmini de koymuş.. sizce böyle bir durumda arkadaşınıza söyler misiniz yoksa aile saadetinin bozulmaması için görmezden mi gelirsiniz.. iki çocukları var ..
yahu benim falımda dönüyor dönüüyor bi gitmiyor bi terslik var sitede.. yollyamayacam ben bu kıza falhoş bugünde rağbet yok hiç
Doğru bende onu duymuştum ama burda zaten amaç kişi görmek ve bu normal ruya değil istihare ruyası farklı olur.ya bu rüyalarda hep tanıdık kişilerin görülmesi şeyden galiba, insan tanımadığı birini rüyasında göremezmiş hani kişisel olarak tanıdığı biri değilse bile mutlaka bir yerlerde gördüğü biri olurmuş diye biliyorum ben yanılıyorsam söyleyin
inşallah canım bu arada defneyi beklemekten bilgisayırın başından kalkamadım halede yok galiba
nesibe bir daha girmez herhalde..nesibe ya da hale kim gelirse tarotu o kaparzeusu okudum da beklerken yahu beni ne güzel tarih etmiş geçen falında şimdi bir daha hayret ettim..
Kızlar merhaba bende ilkay melih nesibe haleh ve rezzana fal baktırdım bunlar için yorumlarınız nelerdir melihi hiç beğenmedim ilkay bikaç falında olumlu konuşmuştu son falında olumsuz dedi haleh nesibe ve rezzan olumlu dediler ve aynı zamanı verdiler
senın su yorumların benı benden alıyosımdı ben bısey sorucam bu ıstıharde gorebılen kızlar hangısını yaptınız?ben goremıyorum ya yok goremıyorum yanı hangısını yapıyosanız soyleyın bende onu yapıyım ben 9 tane okunan ıstıhareyı yaptım dun gece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?