Binnaz Abla

Acelyayi cok begendimm bana baktigi fal cok guyeldi insallah gerceklesirrr :) ben sevdim onu

açelya bana olumlu konuşmuştu ama an ve geçmişe dair öyle saçmalamıştı ki hiçbir tutarlı yanı yoktu.. çok üzülmüştüm ona harcadığım krediye. açelya tura değil mi açelya dediğin.

evet canim acelya tugra
bende gecmisten hic bahsetmedi hep gelecekten bahsetti ve cogu falci ile ayni zamanlari söyledi
olumsuz bisiler ciksa söylerdi diye dusunuyorum cunku burda bicok kisiye olumsuz konustu ama bana öyle bisi bahsetmedi

arkadaşlar.. çok samimi bir kız arkadaşımın eşinin bir arkadaşlık sitesine üye olduğunu öğrendim.. adam boşandım şimdi bekarım diyor resmini de koymuş.. sizce böyle bir durumda arkadaşınıza söyler misiniz yoksa aile saadetinin bozulmaması için görmezden mi gelirsiniz.. iki çocukları var ..

Sahsen ben olsam soylemezdim. Birak kari kocayi. Arkadaslarimin sevgililerinin bile aldattiklarina sahit oldum asla söylemedim. Bisey bozulacaksa veya yikilacaksa buna vesile olmak istemem

yahu benim falımda dönüyor dönüüyor bi gitmiyor bi terslik var sitede.. yollyamayacam ben bu kıza fal hoş bugünde rağbet yok hiç

ya bu rüyalarda hep tanıdık kişilerin görülmesi şeyden galiba, insan tanımadığı birini rüyasında göremezmiş hani kişisel olarak tanıdığı biri değilse bile mutlaka bir yerlerde gördüğü biri olurmuş diye biliyorum ben yanılıyorsam söyleyin

yahu benim falımda dönüyor dönüüyor bi gitmiyor bi terslik var sitede.. yollyamayacam ben bu kıza fal hoş bugünde rağbet yok hiç

Bende de dün öyle oldu ama fal gitmiß oluyo o yanıltmasın seni.Dün burayı okuyan misafirleride biz gaza getirdik herhade.Bugün Defne iki kişiyle meşgulde...

Son düzenleme:
Doğru bende onu duymuştum ama burda zaten amaç kişi görmek ve bu normal ruya değil istihare ruyası farklı olur.

nesibe bir daha girmez herhalde..nesibe ya da hale kim gelirse tarotu o kapar zeusu okudum da beklerken yahu beni ne güzel tarih etmiş geçen falında şimdi bir daha hayret ettim..

Kızlar merhaba bende ilkay melih nesibe haleh ve rezzana fal baktırdım bunlar için yorumlarınız nelerdir melihi hiç beğenmedim ilkay bikaç falında olumlu konuşmuştu son falında olumsuz dedi haleh nesibe ve rezzan olumlu dediler ve aynı zamanı verdiler

nesibe bir daha girmez herhalde..nesibe ya da hale kim gelirse tarotu o kapar zeusu okudum da beklerken yahu beni ne güzel tarih etmiş geçen falında şimdi bir daha hayret ettim..

senın su yorumların benı benden alıyo sımdı ben bısey sorucam bu ıstıharde gorebılen kızlar hangısını yaptınız?ben goremıyorum ya yok goremıyorum yanı hangısını yapıyosanız soyleyın bende onu yapıyım ben 9 tane okunan ıstıhareyı yaptım dun gece..

rezzan iyidir ama son zamanlarda beğenilmiyor ben ne zamandır baktırmıyorum şimdi eski fallarını dinleyim bakalım patlamış mı.
ilkay çok atmasyon fal gönderdi bana çok rezildi.
melihe baktırmadım kart yorumu okuyor demişlerdi.
nesibe ilk falında insan üstü bir fal atmış ikinci falda biraz çuvallamış bana.
ah halehi bir yakalasam aylardır peşindeyim bir denk gelemedim

ben belli belirsiz bişeyler görüyorum iki gündür aralarda uyanmasam şüphelenmiyecem ama uykum bölününce istihare sakatlandı mı diye korkuyorum.

2 gece üst üste alcanzarın verdiği yasin + vakıa surelerini okudum. ikisinde de bi doktor gördüm uyandım uyudum benim eskiyi gördüm..

bugün yine deneyecem ama.. yasin kısmında doktor vakıa kısmında benim hayırsız çıkıyor bölünmemesi için araya bir sübhaneke mi eklesem ne yapsam..

Peki hiç nesibenin dediklerinden yaşadıklarınız oldu mu şuanki durumu iyi biliyo bence halehte güzel yorumladı aslında ama biraz pembe tablo gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…