Aslında maalesef şöyle bir şey var, ne zaman beklemeyi bırakırsak istediğimiz şey o zaman oluyor.evet gercekten cok üzücü. yani neyi yanlıs yapıyoruz veya yapıyorlar? enerji okunan birsey evet gidisatı mı degistiyioruz beklentiye girip yatayda mı kalıyoruz işin bir uzmanı da cıksın şundan dolayı şöyle şöyle desin. her seyin bilimin tıbbın çaresi bilmemnesi ilerlemişken bunun da bir izahı olmalı. arkadaş seninki çıkmıycak şundan dolayı veya çıkacak bundan dolayı desin çaresine bakalım. şimdi enerjiler görünmeyen birşey evet ama ölçülmeyen birşey değil. fizik kuralları gereği enerji belirlenen birşey. bunun ileri gelmişleri okumuşları alimleri yok mu bir kitap yazılsın bir tv de yayın yapılsın arkadaş neye göre bekliycez neye göre olmayacak bilelim haybeye fal baktırıyoruz. sonuç sıfır.
Talianin anlik nasildi hani gelecek degilde yani olan olaylari karsi tarafi anlatmasi ben begenmistim bana farkli bilemiycegi birsey soylemisti tabiki anlik durumda gelecekle alakali degildeevet gercekten cok üzücü. yani neyi yanlıs yapıyoruz veya yapıyorlar? enerji okunan birsey evet gidisatı mı degistiyioruz beklentiye girip yatayda mı kalıyoruz işin bir uzmanı da cıksın şundan dolayı şöyle şöyle desin. her seyin bilimin tıbbın çaresi bilmemnesi ilerlemişken bunun da bir izahı olmalı. arkadaş seninki çıkmıycak şundan dolayı veya çıkacak bundan dolayı desin çaresine bakalım. şimdi enerjiler görünmeyen birşey evet ama ölçülmeyen birşey değil. fizik kuralları gereği enerji belirlenen birşey. bunun ileri gelmişleri okumuşları alimleri yok mu bir kitap yazılsın bir tv de yayın yapılsın arkadaş neye göre bekliycez neye göre olmayacak bilelim haybeye fal baktırıyoruz. sonuç sıfır.
Baktırdığımda bende naktanın falından çok memnun kalmıştım. Anda muhteşemdi hobilerine kadar bilmişti. Ama ne yazık ki geleceğe yönelik verdiği 5 tarihten hiç biri tutmadı. Süreç bile dediği gibi ilerlemediKizlar burdan gordugum tavsiyelere bakarak naktaya fal baktirdim. Gercekten sahane. Sok icerisinde dinledim. Simdiye kadar bircok kisiye fal baktirdim ama nakta beni gercekten asiri tatmin etti ve soyledigi her sey birebir ayni. Karsi tarafin agzindan soyledigi cumleler bile ayni. Bir tarih verdi bakalim tarih cikacak mi bekliyorumm
Ben de baktirdim gecen gun Eyup'e, uzun zamandir aklimdaydi. Ben genel olarak begendim ve bana uzun bir vade vermis olabilecek seyler icin 1 seneye gecebilir diyor. Ares'le cok ortusuyor fali, genel olarak aynis seylerisoylediler. Pozitif ve enerjik bir yorumcu Eyup egrcekten, 16 dk.lik uzun bir fal gondermis detayliydi.Banada cikmadi eyup deniz
Neseli birisi sanirsam fali dinlemesi guzeldi ama cikan bisi yoktu
Olabilir baktirali 1 sene oldu olumsuz sonuclanacak konuya olumlu konustugu icin baktirmayi dusunmuyorum şu an baktirdigim kisi bile degisti yani.Ben de baktirdim gecen gun Eyup'e, uzun zamandir aklimdaydi. Ben genel olarak begendim ve bana uzun bir vade vermis olabilecek seyler icin 1 seneye gecebilir diyor. Ares'le cok ortusuyor fali, genel olarak aynis seylerisoylediler. Pozitif ve enerjik bir yorumcu Eyup egrcekten, 16 dk.lik uzun bir fal gondermis detayliydi.
Pembeci olabilir tabi gerci benim durumum icin biraz zor olur sabir gerekiyor dedi. Ben de tekrar baktiracagimi cok sanmiyorum, cok etkilenmesem de genel olarak memnun kaldim.Olabilir baktirali 1 sene oldu olumsuz sonuclanacak konuya olumlu konustugu icin baktirmayi dusunmuyorum şu an baktirdigim kisi bile degisti yani.
Bence app ta hata var sacma fiyatlar cunku, web sitesinden girersen normal orada fiyatlar.binnaz kredi alma fiyatlarını mı arttırmış 5 tl kredi için 30 tl ödeme diyor 6 tl idi önceden 50 tl lik kredi alıp fal baktirmak için 3oo tl lik kredi almak gerekiyor kafayı yemiş sanırım binnaz yönetimi
Uygulama kafayi yemiş :)binnaz kredi alma fiyatlarını mı arttırmış 5 tl kredi için 30 tl ödeme diyor 6 tl idi önceden 50 tl lik kredi alıp fal baktirmak için 3oo tl lik kredi almak gerekiyor kafayı yemiş sanırım binnaz yönetimi
bende anlamadim normal uygulamayı indirmistim fiyatları görünce şok oldumBence app ta hata var sacma fiyatlar cunku, web sitesinden girersen normal orada fiyatlar.
bence de başka açıklama aklıma gelmediUygulama kafayi yemiş :)
uzucu olmus eskisine donmesi. Neden seninle bir seylere baslamis o zaman? Gercekten can sikici bu davranislari erkeklerin, sadece kendilerini dusunuyorlar birinin kalbini kirar miyim diye dusunmek yok.bu arada kızlar epeydir yoktum size çıkmayan fallarimi söyleyeyim herkesin ciddiye giden iliski diye baktığı ama erkek arkadaşımın biran da ayrılıp benden eski sevgilisine dönecegini engin gümüş, civan ılhan, baran umut, ares levi bilemedi . yeşilcinege biraz olsa bildi o da asla dönüş yok tamamen atmış kafasından eskiyi dönmez demişti o da bilemedi sadece kış ayına girince sorun olacak aranızda uzaklaşma var demişti neden olacağını bilemedi
peki bilen hiç yok mu?bu arada kızlar epeydir yoktum size çıkmayan fallarimi söyleyeyim herkesin ciddiye giden iliski diye baktığı ama erkek arkadaşımın biran da ayrılıp benden eski sevgilisine dönecegini engin gümüş, civan ılhan, baran umut, ares levi bilemedi . yeşilcinege biraz olsa bildi o da asla dönüş yok tamamen atmış kafasından eskiyi dönmez demişti o da bilemedi sadece kış ayına girince sorun olacak aranızda uzaklaşma var demişti neden olacağını bilemedi
yeşilcinege sadece kış ayına girince aranızda sorun ve darginlik olacak demişti ama o da asla başkası yok sadece sen varsın dedi barışma geriye dönme söz konusu değil dedi o durumu bilemedi ayrılığı bildipeki bilen hiç yok mu?
ares anlık iyi evet ama öyle vade beklersen bende çıkmadı ona kalsa herşey çok iyi ilerleyecekti falan klasik falcı yorumu ışteuzucu olmus eskisine donmesi. Neden seninle bir seylere baslamis o zaman? Gercekten can sikici bu davranislari erkeklerin, sadece kendilerini dusunuyorlar birinin kalbini kirar miyim diye dusunmek yok.
Yalniz Ares'in bilememesine uzuldum, anlik bende en iyi o gerci gelecek cikmiyor demislerdi onun falalri icin.
Baska bilen varmi doga zumra vesaire ?bu arada kızlar epeydir yoktum size çıkmayan fallarimi söyleyeyim herkesin ciddiye giden iliski diye baktığı ama erkek arkadaşımın biran da ayrılıp benden eski sevgilisine dönecegini engin gümüş, civan ılhan, baran umut, ares levi bilemedi . yeşilcinege biraz olsa bildi o da asla dönüş yok tamamen atmış kafasından eskiyi dönmez demişti o da bilemedi sadece kış ayına girince sorun olacak aranızda uzaklaşma var demişti neden olacağını bilemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?