Binnaz Abla

Aslında maalesef şöyle bir şey var, ne zaman beklemeyi bırakırsak istediğimiz şey o zaman oluyor.
Bir de isteğimizi yanlış şekilde dile getiriyor olabiliriz. Bu aralar okuduğum bi kitaptan bi bölüm paylaşmak istedim sizinle, belki aradığınız cevap bu satırlarda saklıdır. :)

‘İsteğimizin gerçekleşeceğine gerçekten inanmadan imgeleme yaparsak veya bir şeylerin hayalini kurarsak, sadece beynimiz elektromanyetik dalgalar yayarken, duygularımızın gerçek merkezi olan kalbimiz beş bin kat daha büyük bir kuvvetle, genellikle tereddüt ve korku içeren asıl inancımızı dünyaya yayar. Bundan apaçık şu gerçeğe ulaşırız: Hayatımızda sadece kalbimizin derinliklerinde gerçekleşeceğine inandığımız şey gerçekleşecektir.’

Ben hep falları dinlerken ya da bi şeyi isterken altta yatan ‘ya olmazsa’ korkumun önüne geçemedim, o yüzden korktuğum şeylerle karşılaştım. İstemenin ve beklemenin de bi yolu varmış aslında.

Talianin anlik nasildi hani gelecek degilde yani olan olaylari karsi tarafi anlatmasi ben begenmistim bana farkli bilemiycegi birsey soylemisti tabiki anlik durumda gelecekle alakali degilde

Baktırdığımda bende naktanın falından çok memnun kalmıştım. Anda muhteşemdi hobilerine kadar bilmişti. Ama ne yazık ki geleceğe yönelik verdiği 5 tarihten hiç biri tutmadı. Süreç bile dediği gibi ilerlemedi

1 hafta öncesine kadar böyle sitelerden haberim dahi yoktu
Astrocenterda 3 kişiye ve biryolunvar medyum ramon'a baktırdım merak eden olursa detayları ekleyebilirim şunu söyleyeyim ki ramonun falı bende tutarsız ve alakasızdı adamı gömmüş de gömmüş yani
Ancakkk bunlar da beni kesmedi
Bu tarz yabancı siteler de illa ki vardır diye düşündüm bir tane buldum reklam hesabı sanılmasın diye isim vermeyeceğim.
Yabancı bi çocuğa baktırdım,sanırım hint kökenliydi kendisi zaten sitede pek çok Hint kökenli okuyucu dikkatimi çekti.
Baktırdığım konuyla alakalı en fazla detay veren buydu,genel olarak olumluydu, ben beğendim aşağı yukarı astrocenterda baktırdıkladıma benzer konuştu.

Bir de site cidden berbat. Zar zor kaydoldum telefon numarası e mail kabul etmiyor, kaydoldum fal baktırdım konuşma geçmişini tekrar okuyacaktım ki İngilizce olduğu için anlık olarak çok iyi anlayamadım. Adamlar üyeliğimi bloke etmiş, mail atıyorum hiçbir şekilde cevap verilmiyor bu kadar sorumsuz müşteri hizmetleri görmedim daha

Kızlar,bu ilk mesajım olduğu için lütfen reklam yaptığımı düşünmeyin bu beni üzer gerçekten. Allah hepinizin gönlüne göre versin sevgiler.

Banada cikmadi eyup deniz
Neseli birisi sanirsam fali dinlemesi guzeldi ama cikan bisi yoktu
Ben de baktirdim gecen gun Eyup'e, uzun zamandir aklimdaydi. Ben genel olarak begendim ve bana uzun bir vade vermis olabilecek seyler icin 1 seneye gecebilir diyor. Ares'le cok ortusuyor fali, genel olarak aynis seylerisoylediler. Pozitif ve enerjik bir yorumcu Eyup egrcekten, 16 dk.lik uzun bir fal gondermis detayliydi.

Son düzenleme:
Olabilir baktirali 1 sene oldu olumsuz sonuclanacak konuya olumlu konustugu icin baktirmayi dusunmuyorum şu an baktirdigim kisi bile degisti yani.

Olabilir baktirali 1 sene oldu olumsuz sonuclanacak konuya olumlu konustugu icin baktirmayi dusunmuyorum şu an baktirdigim kisi bile degisti yani.
Pembeci olabilir tabi gerci benim durumum icin biraz zor olur sabir gerekiyor dedi. Ben de tekrar baktiracagimi cok sanmiyorum, cok etkilenmesem de genel olarak memnun kaldim.

binnaz kredi alma fiyatlarını mı arttırmış 5 tl kredi için 30 tl ödeme diyor 6 tl idi önceden 50 tl lik kredi alıp fal baktirmak için 3oo tl lik kredi almak gerekiyor kafayı yemiş sanırım binnaz yönetimi

Bence app ta hata var sacma fiyatlar cunku, web sitesinden girersen normal orada fiyatlar.

Uygulama kafayi yemiş :)

bu arada kızlar epeydir yoktum size çıkmayan fallarimi söyleyeyim herkesin ciddiye giden iliski diye baktığı ama erkek arkadaşımın biran da ayrılıp benden eski sevgilisine dönecegini engin gümüş, civan ılhan, baran umut, ares levi bilemedi . yeşilcinege biraz olsa bildi o da asla dönüş yok tamamen atmış kafasından eskiyi dönmez demişti o da bilemedi sadece kış ayına girince sorun olacak aranızda uzaklaşma var demişti neden olacağını bilemedi

uzucu olmus eskisine donmesi. Neden seninle bir seylere baslamis o zaman? Gercekten can sikici bu davranislari erkeklerin, sadece kendilerini dusunuyorlar birinin kalbini kirar miyim diye dusunmek yok.

Yalniz Ares'in bilememesine uzuldum, anlik bende en iyi o gerci gelecek cikmiyor demislerdi onun falalri icin.

peki bilen hiç yok mu?

ares anlık iyi evet ama öyle vade beklersen bende çıkmadı ona kalsa herşey çok iyi ilerleyecekti falan klasik falcı yorumu ışte

Baska bilen varmi doga zumra vesaire ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…