Binnaz Abla

Baska bilen varmi doga zumra vesaire ?
daha önce baktirdim ikisine de elfin e deva akşin, asenat aklıma gelen diğerleri çıkmadı bana hiç biri maalesef sanırım kolay falı çıkan biri değilim geçen telefon da baktirdim kadın ünlülere bakıyormuş çok iyi dediler hiç bir dediği bana çıkmadı bana bilemiyorlar nedense

Boyle erkekler mutlu olmasin resmen mutluluk emiciler umudunu söndürürler insanin

Üzuldum gercekten ama artik fallardanda medet beklemiyorum fallar yuzunden o kadar para harcadim ki halen toparlanmaya calisiyorum. Peki bu kadar ugrasa adam napiyor derseniz dengesiz abaza hayatina devam. Bugun konuyu bilenlerden birileri sahte hesaptan yazdi istememistim aslinda adam 21 yasindaki kizla gelecege yonelik florte basladi kendimi 38 yasinda hmm boyle bir insan kendimden igrendim ondan cok

yok canım fal falan hikaye paraya da yazık bekleyiş içine giriyorsun olmayınca üzülüyorsun baktirmamak en iyisi

yok canım fal falan hikaye paraya da yazık bekleyiş içine giriyorsun olmayınca üzülüyorsun baktirmamak en iyisi
Maddi manevi sömürüyorlar sadece
Sadece binnaz değil temelli uzak kalmalı ama kendi adıma henüz o iradeye gelemedim

Maddi manevi sömürüyorlar sadece
Sadece binnaz değil temelli uzak kalmalı ama kendi adıma henüz o iradeye gelemedim
Ben bu defa tamam diyorum adam nerdeyse kizi yasindaki birine dahi asilinca abazalikta level atladi:) baktirirsamda eglencesine ve uygun fiyata yada kredi biriktirip oyle paea harcaman artik o adam icin harcadigim her kurusa aciyorum simdi

Ben bu defa tamam diyorum adam nerdeyse kizi yasindaki birine dahi asilinca abazalikta level atladi:) baktirirsamda eglencesine ve uygun fiyata yada kredi biriktirip oyle paea harcaman artik o adam icin harcadigim her kurusa aciyorum simdi
Bence hersey kendi degerimizi bilmemizle basliyor,karsimizdaki insana hakettiginden fazla deger verdigimizde kendi degerimizden gidiyor.En iyisini hakettigimizi bilerek kimseye hakettiginden fazlasini vermeden yola devam etmek gerekli bence.Bende baktirmicam bir sure cünkü sacma sapan gelmeye basladi ,beklentiye giriyorum fakat karsi taraf kendi havasinda .

Bu cok dogru, en buyuk hatamiz hakettiklerinden fazla deger vermek.

zümraya bakırdığım falımda bir kopukluk olacak bir ters düşmeatım atamama demiştiaynısı oldu

Zumra bi haber alacaksın dedi aldim. Baska biri hayatina girmeye calisacak renkli gozlu.olacak dedi oldu. Sadece bekledigim seyle ilgili dedigi gerceklesmedi o da belki ilerde olir bilmiyorim vade vermedi çünkü. Bir de bi yola gideceksin dedi o da olmadi. Zaten ben bi falin tamamen cikmasini beklemiyorum bu akla mantiga da aykiri bi durum zaten fal bu yani. Kanun degil bilimsel bisey degil. Ama zumra hisli oni anladim hissederek bakiyor yani kart okumuyor sadece

Fal sepetindeki butun yorumculari denedim haddinden fazla para harcadim. Ani bilenler oldu ama gelecekte hepsi patladi nesibe kismen bildi. Baktiricaksaniz nesibeden baska kimseye baktirmayin paranizi harcamayin

binnaz da birikmiş kredim var di mihrace atalay a tarot baktirdim daha önce baktiran var mı yorum yapabilecek

Arkadaşlar, son zamanlarda patlayan fal haberleri gündemde. Ben de özellikle son 2 haftadır en beğendiğim fallara bile "deli saçması" gözüyle bakar hale gelmiştim... Ama az önceki saha araştırmam şunu gösteriyor: Yakında size çıkan fal haberi verirsem şaşırmayın (ben de yarı şaşkınım şu an çünkü). Burada da yazmıştım, birkaç ay önce Binnaz'da beğendiğim kişilerin verdikleri bir vade vardı: Şubat sonu... ve şu an değişik bir hareketlenme var gibi. Gerçi şimdilik sadece sosyal medya üzerinden yaptığım bazı çıkarımlar var (çok güvenilir bir kaynak değil yani), ama hadi bakalım :)))))

Lizyaa için de özel bir teşekkür notu iliştireyim şuraya, kendisine daha sonra ayrıntılı dönüş yapmak üzere. Bu süreçteki desteğinin çok değerli olduğunu bilsin yani

merak ve ilgi ile bekliyoruz :)

Arkadaşlar yurtdışıyla, maddiyatla ilgili bir karar vermem gerekiyor böyle konularda baktırdığınız, çok memnun kaldığınız biri oldu mu? Sadece binnaz abla olmak zorunda değil fal sepeti, tellwede de baktırdıklarınızdan biri olabilir

Merhaba. Sana ankarada birini tavsiye edebilirim. Telefondan da bakıyor. Böyle şeylere meraklı biriyimdir :) bu kadın beni şaşırtmayı başarmişti

Kızlar bana falcı önerin aşk ile ilgili zümra Ares doğadan şevdar Elfin hangisi ya da başka bildiğiniz artık iyice karman çorman oldu kafam
Canım bi tane var. Telefonla konuşabilirsin tada ankaradaysan tanışabilirsin. Başka şehirlerden gelen olduğunu biliyorum bu kadına. Biraz farklı bi kadın. Seninle ilk temasında başlıyo anlatmaya. Dene derim

Basirly Can ve Renan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…