daha önce baktirdim ikisine de elfin e deva akşin, asenat aklıma gelen diğerleri çıkmadı bana hiç biri maalesef sanırım kolay falı çıkan biri değilim geçen telefon da baktirdim kadın ünlülere bakıyormuş çok iyi dediler hiç bir dediği bana çıkmadı bana bilemiyorlar nedenseBaska bilen varmi doga zumra vesaire ?
Boyle erkekler mutlu olmasin resmen mutluluk emiciler umudunu söndürürler insanindaha önce baktirdim ikisine de elfin e deva akşin, asenat aklıma gelen diğerleri çıkmadı bana hiç biri maalesef sanırım kolay falı çıkan biri değilim geçen telefon da baktirdim kadın ünlülere bakıyormuş çok iyi dediler hiç bir dediği bana çıkmadı bana bilemiyorlar nedense
Üzuldum gercekten ama artik fallardanda medet beklemiyorum fallar yuzunden o kadar para harcadim ki halen toparlanmaya calisiyorum. Peki bu kadar ugrasa adam napiyor derseniz dengesiz abaza hayatina devam. Bugun konuyu bilenlerden birileri sahte hesaptan yazdi istememistim aslinda adam 21 yasindaki kizla gelecege yonelik florte basladi kendimi 38 yasinda hmm boyle bir insan kendimden igrendim ondan cokbu arada kızlar epeydir yoktum size çıkmayan fallarimi söyleyeyim herkesin ciddiye giden iliski diye baktığı ama erkek arkadaşımın biran da ayrılıp benden eski sevgilisine dönecegini engin gümüş, civan ılhan, baran umut, ares levi bilemedi . yeşilcinege biraz olsa bildi o da asla dönüş yok tamamen atmış kafasından eskiyi dönmez demişti o da bilemedi sadece kış ayına girince sorun olacak aranızda uzaklaşma var demişti neden olacağını bilemedi
Talia ya bende baktirdim anlık geçmiş çok nokta atışı vardi fakat gelecek patladı vadeleri tutmuyorGelecekle ilgili degil ama andaki bir durumu bilmesine mumkun olmayan birseyi soyledi
Bugraya 2 defa baktirdim ilkinde fena değil gibi gelmişti bu yüzden 2.yi atmıştım fakat çıkmadı dedikleriFal sepetinde bugraya baktiran anlik durum karsi tarafi bildi diyen veya gelecekle ilgili soyledikleri cikti diyen varmi ?? Cikmayanlarda tabiki
yok canım fal falan hikaye paraya da yazık bekleyiş içine giriyorsun olmayınca üzülüyorsun baktirmamak en iyisiÜzuldum gercekten ama artik fallardanda medet beklemiyorum fallar yuzunden o kadar para harcadim ki halen toparlanmaya calisiyorum. Peki bu kadar ugrasa adam napiyor derseniz dengesiz abaza hayatina devam. Bugun konuyu bilenlerden birileri sahte hesaptan yazdi istememistim aslinda adam 21 yasindaki kizla gelecege yonelik florte basladi kendimi 38 yasinda hmm boyle bir insan kendimden igrendim ondan cok
Maddi manevi sömürüyorlar sadeceyok canım fal falan hikaye paraya da yazık bekleyiş içine giriyorsun olmayınca üzülüyorsun baktirmamak en iyisi
Ben bu defa tamam diyorum adam nerdeyse kizi yasindaki birine dahi asilinca abazalikta level atladi:) baktirirsamda eglencesine ve uygun fiyata yada kredi biriktirip oyle paea harcaman artik o adam icin harcadigim her kurusa aciyorum simdiMaddi manevi sömürüyorlar sadece
Sadece binnaz değil temelli uzak kalmalı ama kendi adıma henüz o iradeye gelemedim
Bence hersey kendi degerimizi bilmemizle basliyor,karsimizdaki insana hakettiginden fazla deger verdigimizde kendi degerimizden gidiyor.En iyisini hakettigimizi bilerek kimseye hakettiginden fazlasini vermeden yola devam etmek gerekli bence.Bende baktirmicam bir sure cünkü sacma sapan gelmeye basladi ,beklentiye giriyorum fakat karsi taraf kendi havasinda .Ben bu defa tamam diyorum adam nerdeyse kizi yasindaki birine dahi asilinca abazalikta level atladi:) baktirirsamda eglencesine ve uygun fiyata yada kredi biriktirip oyle paea harcaman artik o adam icin harcadigim her kurusa aciyorum simdi
Bu cok dogru, en buyuk hatamiz hakettiklerinden fazla deger vermek.Bence hersey kendi degerimizi bilmemizle basliyor,karsimizdaki insana hakettiginden fazla deger verdigimizde kendi degerimizden gidiyor.En iyisini hakettigimizi bilerek kimseye hakettiginden fazlasini vermeden yola devam etmek gerekli bence.Bende baktirmicam bir sure cünkü sacma sapan gelmeye basladi ,beklentiye giriyorum fakat karsi taraf kendi havasinda .
zümraya bakırdığım falımda bir kopukluk olacak bir ters düşmeatım atamama demiştiaynısı oldu
merak ve ilgi ile bekliyoruz :)Arkadaşlar, son zamanlarda patlayan fal haberleri gündemde. Ben de özellikle son 2 haftadır en beğendiğim fallara bile "deli saçması" gözüyle bakar hale gelmiştim... Ama az önceki saha araştırmam şunu gösteriyor: Yakında size çıkan fal haberi verirsem şaşırmayın (ben de yarı şaşkınım şu an çünkü). Burada da yazmıştım, birkaç ay önce Binnaz'da beğendiğim kişilerin verdikleri bir vade vardı: Şubat sonu... ve şu an değişik bir hareketlenme var gibi. Gerçi şimdilik sadece sosyal medya üzerinden yaptığım bazı çıkarımlar var (çok güvenilir bir kaynak değil yani), ama hadi bakalım :)))))
Lizyaa için de özel bir teşekkür notu iliştireyim şuraya, kendisine daha sonra ayrıntılı dönüş yapmak üzere. Bu süreçteki desteğinin çok değerli olduğunu bilsin yani
Merhaba. Sana ankarada birini tavsiye edebilirim. Telefondan da bakıyor. Böyle şeylere meraklı biriyimdir :) bu kadın beni şaşırtmayı başarmiştiArkadaşlar yurtdışıyla, maddiyatla ilgili bir karar vermem gerekiyor böyle konularda baktırdığınız, çok memnun kaldığınız biri oldu mu? Sadece binnaz abla olmak zorunda değil fal sepeti, tellwede de baktırdıklarınızdan biri olabilir
Canım bi tane var. Telefonla konuşabilirsin tada ankaradaysan tanışabilirsin. Başka şehirlerden gelen olduğunu biliyorum bu kadına. Biraz farklı bi kadın. Seninle ilk temasında başlıyo anlatmaya. Dene derimKızlar bana falcı önerin aşk ile ilgili zümra Ares doğadan şevdar Elfin hangisi ya da başka bildiğiniz artık iyice karman çorman oldu kafam
Arkadaşlar yurtdışıyla, maddiyatla ilgili bir karar vermem gerekiyor böyle konularda baktırdığınız, çok memnun kaldığınız biri oldu mu? Sadece binnaz abla olmak zorunda değil fal sepeti, tellwede de baktırdıklarınızdan biri olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?