Reklam yasak sayın şaşırtmayı başaran falcı hanım.Merhaba. Sana ankarada birini tavsiye edebilirim. Telefondan da bakıyor. Böyle şeylere meraklı biriyimdir :) bu kadın beni şaşırtmayı başarmişti
Bende Yesilcingene diyorumArkadaşlar yurtdışıyla, maddiyatla ilgili bir karar vermem gerekiyor böyle konularda baktırdığınız, çok memnun kaldığınız biri oldu mu? Sadece binnaz abla olmak zorunda değil fal sepeti, tellwede de baktırdıklarınızdan biri olabilir
Kesin bilgi aldığımda hemmmmen haber ediciiim efendim. Sosyal medya yeterli gelmedi bana şimdilik. Gerçi sevindirici bir durum da yok ortada. Umarım sizlerden güzel haberlerle gelenler olur :) Malum son günlerde forumun modu çoooook yüksek değil, haliyle.
Yesilcingene beni iki kere geri çevirmişti maalesef ama aşkla ilgili bir durumdu. Bu konuda da geri çevirme ihtimali olabilir belkiBende Yesilcingene diyorum
"Ooooooo fal çıktııııı!" dedirten bir durum da değil... "Çıkmadı, patladı" desem, o da değil... Neyse yine de şöyle özetleyeyim: Ares, Arnisa, Biray, Nil (Güneş), Eyüp, Zümra ve galiba Doğa (şuraya bak... Listeyi sayarken benim içim daraldı resmen. Ne uğruna attıysam onca falı...) uzun vade olarak "Şubat sonu" demişlerdi. İçlerinde "kış sonu/balık burcu dönemi" diyenler de olmuştu. Konu da şuydu: benim ex bey yeni ilişkisinden o tarihte ayrılıp yavaş yavaş bana doğru koşacakmış (bkz. Yeşilçam ağır çekim).
Dün (21 Şubat) söz konusu zat sosyal medyada ilişki durumunu silmiş, kız da hesabını kapatmış (bugün sapık gibi yeniden baktığımda kızın hesabı açılmıştı ama o da silmiş ilişki durumunu).
Karizmayı çizdirmemek için eşe dosta da sorup teyit edemiyorum ama galiba o cephede limoni ortamlar var. E şimdi mart, nisan... ekim, kasım vs. aylarında da olabilirdi bu olay. O anlamda "fallar çıktı" diyebiliriz :))))
Bu lüzumsuz konuyu bir tarafa bırakacak olursak, hemen hemen aynı isimler bana yine bu dönem için "yeni iş teklifleri alacaksın" demişlerdi. Ben de "tabii tabii, daha neler" demiştim. Ama gerçekten de şu an başka bir şehirde başlamak üzere olduğum 2 proje var :))
Neyse, ne diyelim. Hepimizin gönlünce olsun.
Hayırlısı be gülümmm
( Küçük Ceylan’ın eski kaset kapaklarına çok denk geliyorum bu ara / Hayret nasıl yaşıyorum vardı bir de)
Sana yazayım diye geldim..
Çok sık yorum almamamak, yorumları çok didikleyip çapraz sorguya tabi tutmamak, en önemlisi yorumlarla araya mesafe koymak enerjisel Anlamda daha hızlı sonuca götürüyor benim ve gözlemlediğim deneyimlere göre.
Evet yorumlar şeklinde ilerliyor sürecin sanırım.
vallahi yine de tutmuş işte baya baya. asıl önemli olan bakalım sana dogru bir hamle yapacak mı? onu da bekliyoruz madem türk filmi beraber izleyelim :)"Ooooooo fal çıktııııı!" dedirten bir durum da değil... "Çıkmadı, patladı" desem, o da değil... Neyse yine de şöyle özetleyeyim: Ares, Arnisa, Biray, Nil (Güneş), Eyüp, Zümra ve galiba Doğa (şuraya bak... Listeyi sayarken benim içim daraldı resmen. Ne uğruna attıysam onca falı...) uzun vade olarak "Şubat sonu" demişlerdi. İçlerinde "kış sonu/balık burcu dönemi" diyenler de olmuştu. Konu da şuydu: benim ex bey yeni ilişkisinden o tarihte ayrılıp yavaş yavaş bana doğru koşacakmış (bkz. Yeşilçam ağır çekim).
Dün (21 Şubat) söz konusu zat sosyal medyada ilişki durumunu silmiş, kız da hesabını kapatmış (bugün sapık gibi yeniden baktığımda kızın hesabı açılmıştı ama o da silmiş ilişki durumunu).
Karizmayı çizdirmemek için eşe dosta da sorup teyit edemiyorum ama galiba o cephede limoni ortamlar var. E şimdi mart, nisan... ekim, kasım vs. aylarında da olabilirdi bu olay. O anlamda "fallar çıktı" diyebiliriz :))))
Bu lüzumsuz konuyu bir tarafa bırakacak olursak, hemen hemen aynı isimler bana yine bu dönem için "yeni iş teklifleri alacaksın" demişlerdi. Ben de "tabii tabii, daha neler" demiştim. Ama gerçekten de şu an başka bir şehirde başlamak üzere olduğum 2 proje var :))
Neyse, ne diyelim. Hepimizin gönlünce olsun.
cok sık aldıgım bir aydı aralık ve olmadı tabı. naptım bir bucuk ay sonra birkacına attım onları bekliyorum. çapraz da yapmadım düümmmmdüz bir fal aldım. bekliyoruzHayırlısı be gülümmm
( Küçük Ceylan’ın eski kaset kapaklarına çok denk geliyorum bu ara / Hayret nasıl yaşıyorum vardı bir de)
Sana yazayım diye geldim..
Çok sık yorum almamamak, yorumları çok didikleyip çapraz sorguya tabi tutmamak, en önemlisi yorumlarla araya mesafe koymak enerjisel Anlamda daha hızlı sonuca götürüyor benim ve gözlemlediğim deneyimlere göre.
Evet yorumlar şeklinde ilerliyor sürecin sanırım.
vallahi yine de tutmuş işte baya baya. asıl önemli olan bakalım sana dogru bir hamle yapacak mı? onu da bekliyoruz madem türk filmi beraber izleyelim :)
Öyle mi dersin :) Hamle konusunda çok emin değilim. Bir de burada birkaç kez yazmıştım "artık bitti gitti", "soğudum" vs. diye ama içten içe hala bir umut, hala güzel beklentiler vardı. Şimdiyse cidden soğumuşum galiba... Hamle yapıp beni zahmete sokmasa bari. Neyse ki ödlek bir şahsiyet kendisi. "Eyvah, şimdi geri dönerse onu reddetmekle uğraşırım, başıma ekstra iş çıkar" dedirtecek biri değil yani. Hem madem Türk filmi, en kötü "hafızamı kaybettim, siz de kimsiniz?" der geçerim.
Senin gelişmeleri de takip ediyor olacağız :) Şu baharla birlikte forumda herkes biraz olsun rahatlar umarım.
Burada “ bitti gitti, soğudum istemiyorum zaten, sadece dönsün de pişmanlığını göreyim “ kuyruğu ndayız
Bende “ ayrı dünyaların insanlarıyız demiştin giderken, işte ben o gün aşkını kalbime gömdüm kuzum “ demeyi planlamıştım ama “ ayhhh aman Allahım çokkkk mesudum “ cümlesi çıktı ağzımdan bir anda. Nasıl oldu anlayamadım...
Buraya ne yazıldığı mühim değil sen bizi dert etme..
ilk cümleden haberimiz olsun..
Böyle hissediyorsan şahane.. Darısı bekleyenlerin başınaNnayırrrr... Mübalağa ediyorsunnn... Ay güldürdün beni :))) Darısı başına :)) Büyük konuşmak istemem ama galiba bu kez ciddiyim sanırım. Şöyle ki, dün ortak tanıdığımız biriyle buluştum ve buluşmaya gitmeden önce "iyi bari, ona sorarım şu son durumları, belki haberi vardır" demiştim kendime... Ama buluşma sırasında aklımın ucundan bile geçmedi, unuttum gitti :))) Ben galiba nihayet iyileştim Zen Master
Böyle hissediyorsan şahane.. Darısı bekleyenlerin başına..
Kişileri, durumları, sebepleri bilmeden yapılan neşeli bir genellemeydi benim ki zaten..
Herkese şifa olsun..
Bitsin bu içimizdeki yarım kalmışlıklar:))
Bugra bana gecen Agustos sevgilimle ayriyken,gelecek temmuza dek totalde 9 defa goruseceksiniz gibi abuk subuk bir yorum yapmisti.Eylulde baristik ve ekimde tatile gittikBugraya 2 defa baktirdim ilkinde fena değil gibi gelmişti bu yüzden 2.yi atmıştım fakat çıkmadı dedikleri
Şah sultandan bahsetmistiniz falinin tamami cikmis miydi?Bugra bana gecen Agustos sevgilimle ayriyken,gelecek temmuza dek totalde 9 defa goruseceksiniz gibi abuk subuk bir yorum yapmisti.Eylulde baristik ve ekimde tatile gittik
Gelecek beklemede ama yakin sureclerde hep cikti,dedigi sekilde oldu ve ilerliyor.Şah sultandan bahsetmistiniz falinin tamami cikmis miydi?
Şah sultan sisteme girmiyor. Bende de baya bildiGelecek beklemede ama yakin sureclerde hep cikti,dedigi sekilde oldu ve ilerliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?