Binnaz Abla

Merhaba kızlar yotum yazmak için siteye üye oldum. Binnaz'da Elif Hanzade'ye baktırdım 3 aydır kredi birektirerek 1000 krediye biri ile iletişimim kesilmişti neden kesildiği ve gelecek ilgili şeyler sordum. Benim ile ilgili söylediği şeyler tamamen doğru idi hatta arkadaşıma dinlettim oda aynını söyledi. Daha önceki başka falcılardan iyi geldi bana. Elif Hanzade'ye baktıran ve gerçekleşen fallar var mı? Benim derdim olumlu olması değil falın her zaman ama kafamda ki boşlukları doldurdu ve inanmak istiyorum. Bu falcıya atıp dedikleri çıkan geçmiş veya gelecekteki deneyim yaşayan kişiler yazabilir mi? İnanmalı mıyım?

Yuh artık ya binnaza ilk başladığında üç yorum aldım dediği hicbir şey çıkmadı
Aynen binnaza ilk geldiğinde benim manyak gibi fal baktırdığım zamanlardı baktırmıştım hatta ilk başlarda tellwedeydi oradan da yorum almıştım hayatımdaki en saçma yorumlardı bol laf kalabalığı pohpohlama gazlama

Merhaba. Ben yaz aylarında 1 kez işle ilgili baktırmıştım ve tarzı çok karışık gelmişti, doğru dürüst anlamamıştım. O dönemde işi bırakıp bambaşka bir alana yönelmek niyetindeydim. "İstesen de bırakamayacaksın işini. İşyeri değiştirsen bile aynı sektörde kalacaksın, kurtuluş yok" gibi bir şey dediğini hatırlıyorum. Eğer doğru anladıysam tabii!

Aslında dediği gibi de oldu sayılır. İşyerimi kapattım ve kaçak moda geçtim. Ama ne hikmetse birden işlerim çoğaldı. Çok da istemediğim projelerin içinde buldum kendimi. İşte de kanun aynı galiba, yani kaçan kovalanır olayı.

Elif Hanzede eski bir Ankara'lı falcıymış diyorlar. Anlağım kadarıyla sizde çıkmış umarım bende de çıkar.

Arkadaşlar Binnazablanın fiyatları çok uçmuş. Hem uygun hem de hissiyatli yorumcu bulmak gerçekten zor. Birsen Yıldıza baktıranınıza yok mu kadının adı aramalarda bile çıkmıyor ama fiyatı uygun geldi .Deneyen varsa yorumlarınızı yazar mısınız? Onun dışında beğendiğiniz yorumcuları da yazarsanız biz de boşuna kredilerimize yazık etmeyelim

Canlar ,
Elimdeki proje yoğunluğundan ve onlara odaklanmam gerektiğinden bir müddet hesabımı dondurma kararı aldım.
Ne zaman tekrar dönerim. Dönmez miyim ? Bilmiyorum. Aralarda sizi mutlaka okurum. Güzel haberler yazın.. Herşey gönlünüzce olsun inşallah..

Giderayak son falcı kritiğimi yapayım.
3 yıl kadar evvel baktırmıştım. Bana en uzun vadeyi veren yorumcudur kendisi. Beğenmediğimi yazmıştım burada da hatta.. Ayıp etmişim.
Gel gelelim 11 ay dediği şey 16 ay sonra gerçekleşti. Ben çoktan bile vazgeçmiştim...
Ama vazgeçmemişim oldu sonra :)) Anladınız işte..

Neyse ki paralel evrenlerde seni sıtolkluyor ve hatta pokluyor olacağım Zen Master'cığım. Günümüzde senin gibi bilge insan bulmak, samanlıkta misina aramak gibi bir şey çünkü. Senin de gönlüne göre olsun her şey.

Zümra bana eski sevgilin ile olmayacak yeni biri var dedi yeni biri geldi bu sefer de başka yeni biri var diyor sürekli yeni biri var döngüsü bitmiyor artık ona fal baktırmak içimden gelmiyor. İlk baktırdığımda da iş ile söylediği şeyler olmamıştı teselli eder gibi konuşuyor artık sanırım enerjimiz uyuşmuyor

Kısmen çıkan fallarım var arkadaşlar. Nil Güneş elime geçecek bir miktar parayı miktarına kadar bildi, hiç beklemediğin ümidi kestiğin bir zamanda gelecek dedi, o Ocak dedi Şubwtta geldi ama olsun aynı dediği miktarlarda ve tarihte geldi. Belgin Yıldız : eski sevgilimin hayatında birden çok kadın olduğunu, onu onunla onu onunla aldattığını , ama birinden de fena kazık yiyeceğini , aile ile de arasının kötü olduğunu söylemişti.Hakkaten biri varmış hayatında , bunu iliğine kadar sömürmüş , sonra da başkasına geçmiş.Yani yerime koydukları ona k.... Ortak bir arkadaşımız anlattı.Babası ile de arası açılmış, ayrıca maddi manevi bitik haldeymiş. Firuze Çetin: 5 gün içinde karşılaşacaksınız , adam kötü halde göreceksin sen de bunu, hatta sana söyle bir bakacak, arkandan çok kötü olacak , bu adamla ilgili kötü olduğu ile ilgili şeyler duyacaksın, birileri aracılığı ile seni araştırdığını öğreneceksin dedi. Beşinci günün akşamüstüsü karşılaştık, ben gayet iyiydim o ise çökmüş haldeydi, arkadaşlar vardı yanında , benden sonra fenalaşmış , maddi manevi zorda olduğunu anlatanlar oldu ve bir erkek arkadaşının benimle ilgili sorular sorduğunu öğrendim etrafa.Şimdilik haberlerim bu kadar.

merhaba firuze çetin nerede bakıyor acaba

vallahi adamda sanki buyu etkisi varmıs gibi. hicbirisi rast gitmiyor fln cokmus cok eslilik belirtileriymis gibi geldi. ama bilemem yazdıklarınızdan ole cıkardım

peki iletiism kurcak mıymıs? bakalım neler olacak

vallahi adamda sanki buyu etkisi varmıs gibi. hicbirisi rast gitmiyor fln cokmus cok eslilik belirtileriymis gibi geldi. ama bilemem yazdıklarınızdan ole cıkardım

peki iletiism kurcak mıymıs? bakalım neler olacak
Bir yerde okumustum cok eslililik erkegin bereketini bitirirmis.Yani eslerini sevgililerini aldatan her erkek sonunda meteliksiz kalmaya islerinin bozulmasina mahkum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…