Binnaz Abla

Bana da ters geliyor Zümra'nın ya da başka birinin sürekli "yeni" muhabbeti yapması. Zamanı gelince olur tabii, ama olmazsa da olmaz. Ne bu acele, bu koşullanmışlık, teselli ikramiyesi gibi... İstemiyoruz kardeşim. Yalnız kalamayan ve yalnız başına mutlu olmayı bilmeyen insanlar (ailenin, toplumun, modanın vs. baskısına direnerek hem de, evet) hayatta kimseyle mutlu olamaz. Bakkalda satılan kişisel gelişim (??? ) kitaplarında bile yazıyor bu artık, ama anlamamakta direniyorlar.

Kişiliksiz/ezik olmak matah, bekar/yalnız olmak suç. Ne bu canım.

Kızlar başka var mı elif hanzedeye baktıran deneyim kazanan çıkan çıkmayan?
Bana çok genel bir fal bakmıştı, net birşey soylemedi ama enerjimi indirmişti hatırlıyorum, falı uzatmıştı bir de ben de sonuna kadar dinlemeden iade almıştım. Bana hisleri varmış gibi gelmedi, kart okuyucusu gibi.

Kızlar fal sepeti senanur tan a fal baktıran var mı? Forumda geriye dönük arattım, yaz aylarında baktıran çok olmuş ama iyi diyen de var çıkmadı diyen de...
bu kadar zaman geçtikten sonra çıktı/çıkmadı diye yorum yapabilecek olan var mı acaba?
Teşekkürler:)

Bu zisan isiki yakalayabilen var mi ya? Ne zaman bildirim gelse tak 5 kisiylendoluo ve online 5 saniye bile olamdigi halde. Bi oyun var sanki bu sistemin içinde.

merhaba firuze çetin nerede bakıyor acaba
Slm Firuze Binnaz ablada bakıyor.Yalnız bir kaç gündür hesabı aktifte de pasifte de görünmüyor, fal atılmıyor niyeyse.Benim bazı arkadaşlar da fal gönderememiş.Merak ettim açıkçası , ne oldu acaba? Böyle olunca Siteden ayrılmış mı oluyor?

Kızlar byv toprak nasıldır moralimi bozdu gece gece ;( çıkan çıkmayan
Bana cikmisti daha dogrusu hayatima girecek abazayi 8 ay onceden bana soylemisti ne zaman girecegini tipini is durumunu fln anlatmisti onemsememistim. Halbuki genel sormystum ama cikmayan tarafi adamin hakkinda ve iliski hakkinda olumlu soylemesiydi

Puanınız düşünce reklamamı başladınız Ufuk bey
Ne alakası var o kişini reklama ihtiyacı yokki gerçi sitede ki kimsenin reklama ihtiyacı yok bence 2012 den beri kurulu bir site kurumsal gibi düşünün bana dibine kadar olumsuz söyledi iyiki onu dinlemişim biz insanlar pembe tabloyu seviyoruz yine yükselir puanı.

Elif Hanzade, Deniz Candan, Yıldız Özsoy, Ece Gülener, Hicran Yıldız, Mehmet Yıldızsüren, Zeynep Durulan, Serap Emindağ bunlara baktıran var mı hepsine baktırdım hangileri iyi..

Sah sultan hangi sitede bakiyor ismini cok duyar oldum profiline bakmak istiyorum bir ( sanirim kendimi kandiriyorum oyle diyip )

Ben de begendim ama basta olumlu dedigine sanki sonda olumlu dedi gibi geldi yani iki defa dinledim bir netlik oluşmadı tam. Ona bir kere daha baktırabilirim o yuzden.
Taliaya baktirdim,gecmis ve anda gercekten cok iyi,insan analizleride mukemmel ama ben bakim tarzindan hoslanmadim.Bir defa kasten kafa karistirip ucunu acikta birakarak bitiriyorki tekrar baktirilsin ama tekrar tekrar baktirdikca dahada dahada kafa karistiriyor.Birde soyle tabirleri durup dururken insanin aklina negatiflik getiriyor,ornegin bu adamla sizin iliskiniz bitmez,ancak ileride aldatırsa o zaman biter ve hooppp falı bitiriyor..ne demek simdi bu durup dururken??Iyi sey soyler gibi konusup tepki cekmeden bir yandanda insanin icine şüphe tohumları ekmek..Yada mesela,adam gelecek şunu yapacak bunu yapacak,sizin aşkınız daha bitmemiş..Oradaki “daha” olmasa ok ama böyle ince ince olumsuz sokuşturmalar falan..Söyleyince bana cevabi şu oldu,sizin aranızdaki yaşanmış onca olumsuzluğa rağmen aşkınız bitmemiş diyorum,evet güzel ama bunu ifade ederken o “daha” yı kullanmasa keşkede insanları aşağı çekmese..

Ben de dusundum acaba tekrar baktiralimdiye mi biraz karistiriyor diye acikcasi ama falucreti de cok dusuk, o fiyata uzun sayilabilecwk de bir fal bakmis sona belki tarzi boyledir diye dusundum. Hisleri kesinlikle var bos degil ama tam odaklanamiyor fala karisiyor o yuzden. Benim falimi da sak diye bitirmis oyle sanki belli bir ssure sonra kayit kesilecekmis gibi alelacele tamamlamis o kisim da garip gelmisti. Belki sonra tekrar deneyebilirim ama fali iyice azalttim, artik ayda bir Ares’e, 3-4 ayda bir de Elfin’e atmaya karar verdim. Ares bende tutarli gidiyor yakin gelecek de hep bildi simdiye kadar. Henuz gelecek dedikleri icin zaman var tutar mi bilmiyorum ama enerjisi iyi geliyor en azindan.

Fiyati tabiki binnazi dusununce cok uygun ona sozum yok ama tekrar tekrarda baktirsan sonuc ayni kafa karisikligi oluyor,ben o hatayi yaptim ondan biraz sinir oldum.Sen iyiki o gaza gelmemissin.Birde gitgide negatife dusmeye basladim soyledigim tarz ifadeleri sebebiyle..

Talia ya 3 defa fln baktirdim kisi analizi anlik durum gercekten cok iyi son baktirdigim fali gercekten cok begenmistim durum analizinden dolayi ve hic bilinmiycek bir konuyu bana soylemisti sasirtti beni o sozuyle acikcasi. Sah sultan a baktirdigini okumustum sanirim hangi sitede bakiyor o onu merak ettim bende acikcasi

Evet Talia ya haksizlik edemem anlik gecmis ve analiz super,gelecegi bilemem ama birde zaten yakin gelecek soyledi bana sadece.Sahsultan binnazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…