Binnaz Abla

Evet Talia ya haksizlik edemem anlik gecmis ve analiz super,gelecegi bilemem ama birde zaten yakin gelecek soyledi bana sadece.Sahsultan binnazda
Taliaya'ya bi kere baktırdım sorduğum kişinin yakın zamanda seyahate gideceğini söyledi 1-2 hafta sonra adamın cidden şehirdışına çıktığını öğrendim. Genel olarak da tutarlıydı diğer söylediklerinin çıkmasına var. Kısa ve öz bulmuştum bakımını, dediğin gibi falı ortada kesiyor daha devamı gelecek diye beklerken bi baktım fal bitmiş:)

Sürecin geneline baktigimda en iyileri Ares ve biraz da Biraymis (kisilik analizi ).Sadece bu ikisine baktiracagim artik.Bu arara gozume Arnisa Bahadir takiliyor onu nasildir bilen varmi?

Arkadaşlar taliaya 3 kez attım 2. Fal ile 3. Fal arasında 1 hafta var ya da yoktu ilk falında bu adamın hayatına giren en doğru insan olduğunu düşünüyor birden aklına geliyorsun bağlanmaktan korkuyor şuan başka sıkıntıları da var konuştuğu kimse yok felan demişti 2. Falda bir kızla konuşuyor onu beğeniyor duyguları var ama kız bunu istemeyecek sana gelecek ama hislerim olmadan öylesine sonra sevecek dedi 3. Falda sana baya bağlı seni düşünüyor yüzyüze görüşünce frekanslarınız daha da değişecek seni özlüyor başka biri yok dedi tekrar dün de buluştuk o kadar fal baktırdım ki kimi biri var hayatında dedi kimi yok sonra ben biraz ağzını aradım arkadaşız bir şey çıkmadı gayet güzel geçti

Kafa bulandirmaktan baska biisi yok akişinda yaşa bacim bisi varsa ortaya cikar

Seni iyice karistirmis yaaa uzuldum bir kere baktirip birakmak gerek demekki

Merhaba ben de talia yorumu yapicaktim sizin yorumu gordum. Cok begendik yeri geldi burda ama inan hicbi dedigi olmadi. Ani teyit edemedigim icin o an oyle olmasi hosuma gitti ama anda tutmamis kisacasi cikmadi bana talia. Cikan varsa helal derim!

Şimdi okudum falımı, çıkmamış.

Merhaba ben de talia yorumu yapicaktim sizin yorumu gordum. Cok begendik yeri geldi burda ama inan hicbi dedigi olmadi. Ani teyit edemedigim icin o an oyle olmasi hosuma gitti ama anda tutmamis kisacasi cikmadi bana talia. Cikan varsa helal derim!

Ben falını çok beğenmiştim. Hayatımla ilgili önemli bir kaç şeyi bildi beni çok şaşırtan ki fal atarken kesinlikle detay vermem. Falı da çıkar gibi oldu şaşırdım hatta ama sonuç onun söylediğinden farklı oldu. Yine de gelecekle alakalı dediklerinden ufak bir şeyi sonucu doğru bilemese de tutturdu diyebilirim. Bir kaç ay sonra tekrar deneyebilirim o yüzden fiyatları uçmazsa.

Merhaba arkadaslar bende maalesef bekledigim bir konudan dolayi bu ara fallara cok fena sardim oyle boyle degil binnaz abla da epey kisiye baktirdim . Acikcasi en begendigim gulcin beyaz oldu onunla enerjimiz bayagi uyustu. Daha baktirdigim cok kisi var ama hespi vadesini bekliyorum subat ayi icin biraz yaklastilar :)ama mart nisani da beklemem gerekiyor. Daha sonra uzun uzun diger falcilar hakkinda da yorum yaparim fikir olmasi acisindan... telve de rezzaneablaydi sanirim ondan memnun kaldim falnsepetinde talia yi begendim aslinda ama biraz celiskili geldi falin basi ile sonu arasinda.. sevgi derkan ani cok Iyi bilmisti bende. Daha sonra uzun uzun hepsi hk yorumlarimi yapacagim ama bu fal merakimdan en kisa surede kopmam lazim ki ben asla fal baktirmam ne sacma sey derdim buyuk konusmamak lazim iste

aa ilk defa gulcin beyaz yazan oldu zannedersem. benim hic dikkatımı cekmemıstı. kacıncı kez baktırdınız acaba?

Sürecin geneline baktigimda en iyileri Ares ve biraz da Biraymis (kisilik analizi ).Sadece bu ikisine baktiracagim artik.Bu arara gozume Arnisa Bahadir takiliyor onu nasildir bilen varmi?

Arnisa Bahadır'ı ben beğenmiştim (2 kez baktırdım). Ares ve Biray'ın söyledikleriyle uyumlu yorumlar yapmıştı (+ birkaç isim daha). Bu isimlerin verdikleri vade tuttu. Öngördükleri olayların henüz hepsi yaşanmamış olsa da (zaten öyle pat diye olacak bir şey değil), 21 Şubat'da bir şeyler olmaya başladı. Hepsi "şubat sonu/kış sonu" demişti. "Külliyen palavra" diyemiyorum o yüzden :) Arnisa'nın kişilik ve mevcut durum analizleri de gayet net ve doğruydu bende.

aa ilk defa gulcin beyaz yazan oldu zannedersem. benim hic dikkatımı cekmemıstı. kacıncı kez baktırdınız acaba?
Gülçin beyazı bende denedim gayet iyi olumsuzda söyledi gormedigim şeyleri yansıttı olabilir ya dedirtti ki bence bu his iyi birşey cunki bazen konunun içinde olsakta göremediğimiz şeyler olabiliyor. Daha sonra elif hanzedeye de baktirdim oda iyiydi ama en favorim ufuk kutluk lena banu bahram ve gülçin oldu gayet yakindilar birbirlerine

Seni iyice karistirmis yaaa uzuldum bir kere baktirip birakmak gerek demekki
Yani aslında ben o kadar çok kişiye baktırdım o dönem baya kötüydü iyice kafam karıştı biri diyor adım at biri diyor kendini geri çek biri diyor başkasını seviyor biri diyor sende kalbi biri diyor başkası var ama sende aklı biri diyor sen boş yere umutlanmışsın seni arkadaş olarak görüyor iyice mala bağladım en son
Şuan aramız süper eskisi gibi mi tabiki de değil ama söylenenlerden bazılarının gerçek olmadığını öğrendim en azından olan parama oldu ne kadar çok para harcadım sırf buna

Ben sormustum nasil bakiyorsunuz diye ruhani varliklarla dedi onlar ne oluyor acikcasi bilmiyorum ama hakikaten anlik durumda cok begeniyorum ben

Ya benim hic bilinmiycek birseyi soyledi o yuzden hic hisleri yok bilemiyor diyemem anlik dogru dedigim seylerde var ama gelecek bilemem zaten artik dinlemiyorum adamida geride biraktim abazayi

Ya benim hic bilinmiycek birseyi soyledi o yuzden hic hisleri yok bilemiyor diyemem anlik dogru dedigim seylerde var ama gelecek bilemem zaten artik dinlemiyorum adamida geride biraktim abazayi
Anlik iyi bence de banada subat dedi mesela dedigi vade de olmadi dedikleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…