ben belli belirsiz bişeyler görüyorum iki gündür aralarda uyanmasam şüphelenmiyecem ama uykum bölününce istihare sakatlandı mı diye korkuyorum.
2 gece üst üste alcanzarın verdiği yasin + vakıa surelerini okudum. ikisinde de bi doktor gördüm uyandım uyudum benim eskiyi gördüm..
bugün yine deneyecem ama.. yasin kısmında doktor vakıa kısmında benim hayırsız çıkıyorbölünmemesi için araya bir sübhaneke mi eklesem ne yapsam..
Peki hiç nesibenin dediklerinden yaşadıklarınız oldu mu şuanki durumu iyi biliyo bence halehte güzel yorumladı aslında ama biraz pembe tablo gibiydi
ya o sureler cok uzun ve okuması zor ya ben dun gece denedım okuyamadım sonra 9 tanelı olanı okudum bu aksam bende okumaya calısıyım o zaman
ben yasin suresini sık okuduğumdan alışkınım vakıa suresi de hemen hemen aynı uzunlukta ama kısa ayetler.
okuyalım ya ben şikayet etmiyorum hiç nesibeye fal atıcam diye kilometre yol yürüyüp kartıma para yatırdığımı bilirim. oturduğum herden hem sevap kazanıp allahtan istemeye hiç üşenmem
Okuya okuya alışıyo insan ,bi süre sonra iki sureyi on dakikada bitirir hale geliyosun.yok bende üşenmıyorum ama dılım pek donmuyo zorlanıyorum ama okuycam bende
Kızlar merhaba bende ilkay melih nesibe haleh ve rezzana fal baktırdım bunlar için yorumlarınız nelerdir melihi hiç beğenmedim ilkay bikaç falında olumlu konuşmuştu son falında olumsuz dedi haleh nesibe ve rezzan olumlu dediler ve aynı zamanı verdiler
Ben sadece Ya Müheymin de görmedim.Onda da yine ruya gördüm ama hangi duayı okumam gerektiğini görmedim.Diğer istiharelerin hepsinde net gördüm.senın su yorumların benı benden alıyosımdı ben bısey sorucam bu ıstıharde gorebılen kızlar hangısını yaptınız?ben goremıyorum ya yok goremıyorum yanı hangısını yapıyosanız soyleyın bende onu yapıyım ben 9 tane okunan ıstıhareyı yaptım dun gece..
Ben sadece Ya Müheymin de görmedim.Onda da yine ruya gördüm ama hangi duayı okumam gerektiğini görmedim.Diğer istiharelerin hepsinde net gördüm.
Bunların içinde bence en iyi Haleh.
Kızlar merhaba bende ilkay melih nesibe haleh ve rezzana fal baktırdım bunlar için yorumlarınız nelerdir melihi hiç beğenmedim ilkay bikaç falında olumlu konuşmuştu son falında olumsuz dedi haleh nesibe ve rezzan olumlu dediler ve aynı zamanı verdiler
Halehin dedikleri çıktı mı size?
kızlar haleyi feci şekilde meraktayım.bu saatten sonra girer mi acaba? girmez bence
Kurallarına göre yapar ve vazgeçmez devam edersen göreceğinden eminim.offf bende gorsem daha ne ısterımkı ya denemeye devam
Kurallarına göre yapar ve vazgeçmez devam edersen göreceğinden eminim.
Kızlar fal krizim tuttu falaleme giremedim yine bende binnazdan hülya diye bi kadına baktırdım hep 4-5 kişi baktıran oluyordu ne zaman görsem bende bi deniyim dedim güzel şeyler söylemiş şubat ayında benimkiyle görüşecekmişizinşallah dediği gibi olur içinizde hülyaya baktıran var mı acaba nasıl sizce şu haleh'in de epeydir peşindeyim bi türlü yakalayamadım kadını
canımmm umudunu kırmak istemem ama hülya biraz toz pembecidir..ona göre herşey güzel,herşey iyiii...sonlar hep mutluu keder,sıkıntıı gelip geçici ama pek de öyle olmuyoo..yani anlayacağın çıkmıyoor yada bana
Ben rezzan ablayi pek severim :))))
Peki hiç nesibenin dediklerinden yaşadıklarınız oldu mu şuanki durumu iyi biliyo bence halehte güzel yorumladı aslında ama biraz pembe tablo gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?