Binnaz Abla

ya o sureler cok uzun ve okuması zor ya ben dun gece denedım okuyamadım sonra 9 tanelı olanı okudum bu aksam bende okumaya calısıyım o zaman

Peki hiç nesibenin dediklerinden yaşadıklarınız oldu mu şuanki durumu iyi biliyo bence halehte güzel yorumladı aslında ama biraz pembe tablo gibiydi

nesibe ilk güzel falında bana ocaktan sonra sana adımı olacak demiş. ikinci falında bir ay sonrasında demiş ki yılbaşı gelmeden barışacaksınız. o patladı ikincide patlar herhalde.

ya o sureler cok uzun ve okuması zor ya ben dun gece denedım okuyamadım sonra 9 tanelı olanı okudum bu aksam bende okumaya calısıyım o zaman

ben yasin suresini sık okuduğumdan alışkınım vakıa suresi de hemen hemen aynı uzunlukta ama kısa ayetler.
okuyalım ya ben şikayet etmiyorum hiç nesibeye fal atıcam diye kilometre yol yürüyüp kartıma para yatırdığımı bilirim. oturduğum herden hem sevap kazanıp allahtan istemeye hiç üşenmem

yok bende üşenmıyorum ama dılım pek donmuyo zorlanıyorum ama okuycam bende

Bunların içinde bence en iyi Haleh.

Ben sadece Ya Müheymin de görmedim.Onda da yine ruya gördüm ama hangi duayı okumam gerektiğini görmedim.Diğer istiharelerin hepsinde net gördüm.

Ben rezzan ablayi pek severim :))))

Kurallarına göre yapar ve vazgeçmez devam edersen göreceğinden eminim.

alcanzaaarrrrrrrr ben yine sonradan olayada dan diye düşüyorum ama biraz okudum geçmiş sayfalardan ama 9 defa okunacak olan dua ne için:26: 1000 kere okunacak olanla başlıycam bakalım ne durumda insalla görmek nasip olurda şaka bir yana..bana kısa bir özett yapar mısınnn

Son düzenleme:
Kızlar fal krizim tuttu falaleme giremedim yine bende binnazdan hülya diye bi kadına baktırdım hep 4-5 kişi baktıran oluyordu ne zaman görsem bende bi deniyim dedim güzel şeyler söylemiş şubat ayında benimkiyle görüşecekmişiz inşallah dediği gibi olur içinizde hülyaya baktıran var mı acaba nasıl sizce şu haleh'in de epeydir peşindeyim bi türlü yakalayamadım kadını

canımmm umudunu kırmak istemem ama hülya biraz toz pembecidir..ona göre herşey güzel,herşey iyiii...sonlar hep mutluu keder,sıkıntıı gelip geçici ama pek de öyle olmuyoo..yani anlayacağın çıkmıyoor yada bana

banada biraz öyle geldi aslında hiç olumsuz bi şey söylememiş he şey çok güzel olucak senin için fln demiş offfff ya şu falcılardan birinin defiği de çıksa dişimi kıracam yani

Peki hiç nesibenin dediklerinden yaşadıklarınız oldu mu şuanki durumu iyi biliyo bence halehte güzel yorumladı aslında ama biraz pembe tablo gibiydi

Ben yaşadım hala yaşıyorum bu arada madam saludan uzak duruyorum artık iyi düşün iyi olsun demiş ablamda kırk kez söyleyelim olsuna geliyor dedi bu ne ya ben hepinize öle bakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…