iş dediği bazı şeyler evet benim için önemli olan diğeri de kafam karıştı dün gece ışte iki ay sonra bitti derken şimdi diyorum acaba dediği gibi mi olacak diyeGelecege yonelik dedikleri oldumu yani baktirsam mi ki
vaay engın gumus cıkmıs mı olduu. bende begendım baya cıkar mı kı zamanları ?ocak ayından bu zamana kadar baktırdığım fallari okudum tavsiye edebileceğim fikir olsun size de firuze ahu tanyel , melisa asya diye birine baktirmistim bu kız bana karşı tarafın ses tonunu çalıştığı iş durumunu falan söylemişti şaşırmıştım ilginç bakımı var başarılı, baran umut kahve de iyi bence zumra ya baktirdim iki gün sonra yaşadım dediğini bu hafta en son olarak da engin gümüş diyebilirim eylül ayında ilk baktığı fal birden çıkması mümkün değil tabi de çoğunu söylemiş bana olacakları ne kadar zaman ne yaşayacağima varana kadar şimdilik bu kadar malum bizim fal maceramiz bitmez baktirdikca fikirlerimi yazarım
şöyle diyim ilk fali eylül ayında baktirdim bana bu sene içinde neler olacağını söyledi uzun fal di sonrası 2 kere daha baktirdim sık aralıkla ilk fali çıktı bana demek ki ilk faldan sonra baktirmamam gerekiyormuş gitti 200 tlvaay engın gumus cıkmıs mı olduu. bende begendım baya cıkar mı kı zamanları ?
Ya onu ben cok seviyorum ben cok ust uste baktirdim fallarim corba oldu ona atayim olmazsaşöyle diyim ilk fali eylül ayında baktirdim bana bu sene içinde neler olacağını söyledi uzun fal di sonrası 2 kere daha baktirdim sık aralıkla ilk fali çıktı bana demek ki ilk faldan sonra baktirmamam gerekiyormuş gitti 200 tl
Firuze Ahu tanyel ana konuyu gidişatı bildirim mi?ocak ayından bu zamana kadar baktırdığım fallari okudum tavsiye edebileceğim fikir olsun size de firuze ahu tanyel , melisa asya diye birine baktirmistim bu kız bana karşı tarafın ses tonunu çalıştığı iş durumunu falan söylemişti şaşırmıştım ilginç bakımı var başarılı, baran umut kahve de iyi bence zumra ya baktirdim iki gün sonra yaşadım dediğini bu hafta en son olarak da engin gümüş diyebilirim eylül ayında ilk baktığı fal birden çıkması mümkün değil tabi de çoğunu söylemiş bana olacakları ne kadar zaman ne yaşayacağima varana kadar şimdilik bu kadar malum bizim fal maceramiz bitmez baktirdikca fikirlerimi yazarım
kesin ifadeler kullanarak bakıyor firuze ışte asla küs kalmayacaksiniz aranızda ki sorunları yavaş yavaş halledeceksiniz falan demişti bana sert bi üslubu var kadının kendinden emin iyi ama güzel bakiyor süslemedenFiruze Ahu tanyel ana konuyu gidişatı bildirim mi?
Canım merhaba, soesifik bir soru sormadan genel yorumlamasını istesem firuzeden bakar mı acaba bir de hangi sitede?kesin ifadeler kullanarak bakıyor firuze ışte asla küs kalmayacaksiniz aranızda ki sorunları yavaş yavaş halledeceksiniz falan demişti bana sert bi üslubu var kadının kendinden emin iyi ama güzel bakiyor süslemeden
Merhaba ankaradaki kişiyi bana da söyler misiniz ben de ankaradayım daMerhaba. Sana ankarada birini tavsiye edebilirim. Telefondan da bakıyor. Böyle şeylere meraklı biriyimdir :) bu kadın beni şaşırtmayı başarmişti
Anladım bana da sorduğum konuyla ilgili Mart sonu demiş ama bakalımm teşekkür ederimkesin ifadeler kullanarak bakıyor firuze ışte asla küs kalmayacaksiniz aranızda ki sorunları yavaş yavaş halledeceksiniz falan demişti bana sert bi üslubu var kadının kendinden emin iyi ama güzel bakiyor süslemeden
binnaz abla da hiç fikrim yok bakarmi sitede bulunca hakkında kisminda yazıyordur belkiCanım merhaba, soesifik bir soru sormadan genel yorumlamasını istesem firuzeden bakar mı acaba bir de hangi sitede?
ahahah sağolun, binnazdaysa bakmaz muhtemelen:) zaten ester kiraya attım fal alemde Online görüncebinnaz abla da hiç fikrim yok bakarmi sitede bulunca hakkında kisminda yazıyordur belki
bende açıkçası buradan okuyarak baktirdim biri yazmıştı pişmanda olmadım hani baktırdığımaahahah sağolun, binnazdaysa bakmaz muhtemelen:) zaten ester kiraya attım fal alemde Online görünce
Merhaba hoş geldinKızlar selam, siteye uzun zamandıe girmiyordum dolayısıyla beni hatırlar mısınız bilmiyorum? Site de baya değişmiş açıkçası çok adapte olamadım. Bir kaç yıldır fal baktırmıyorum, ama şu sıralar baya duygu durumum karışık, ancak spesifik bir sorum yok, yani ben kartları çekiyim o genel yorumlasın istiyorum, sanki yüzyüze baktırıyormuşum gibi. Var mı aklınızdq böyle birileri?
Bu arada madem geldim, sormazsam olmaz, meşhur sorumu da sorayım, SELENEYA ULAŞABİLEN VAR MI?Kadın yer yarıldı içine girdi sanki ya
Ares bana da cikti ufak tefek ileri gelecek icin ben de beklemedeyim.Enerjin tuttuysa cikar umarim.Ares levi gelecekte çıkan var mı? Söylediklerinin çıkmasını çok istiyorum
Yaa umarıım.. inşallah çıkar yakın bir vade aslında verdiği çıkarsa mutlaka yazarım elfin de aynı tarihleri verdi hemen hemenAres bana da cikti ufak tefek ileri gelecek icin ben de beklemedeyim.Enerjin tuttuysa cikar umarim.
ben de seviyorum yesilcinegeyi de dediği bazı durumları da yaşarım ama çok olumsuz konuşuyor olumlu dediği durumları bile ille sonunu olumsuza bağlıyor baktirdiktan bir süre enerjim düşüyor o yüzden artık uzun aralıklarla baktiriyorum 5 ay önce baktirdim bir zaman daha da baktırmamZümraya en son kasımda fal atmışım. Çıkmadı diye de aylarca fal atmadım ama bu sabah aklıma düştü dinledim. Kadın genel hatlarıyla gayette bilmiş. Benim bilmedi çıkmadı dediğim yerler işte yakın zamanda mesajlaşma olucak hesaplaşma olacak vs kısımlarıymış. Mesajlaşmayı falan hatırlamıyorum da hesaplaşma çok sonra oldu ama diğer genel şeyleri bilmiş. Tekrar çıkanları yazarsak ki top one’ım doğadır, doğa zümra elfin şah sultan tellwede ayevi. Çingenede ara ara bilir de çok yorum yapıyor artık ki herkesin yakındığı şey bu galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?