Binnaz Abla

ocak ayından bu zamana kadar baktırdığım fallari okudum tavsiye edebileceğim fikir olsun size de firuze ahu tanyel , melisa asya diye birine baktirmistim bu kız bana karşı tarafın ses tonunu çalıştığı iş durumunu falan söylemişti şaşırmıştım ilginç bakımı var başarılı, baran umut kahve de iyi bence zumra ya baktirdim iki gün sonra yaşadım dediğini bu hafta en son olarak da engin gümüş diyebilirim eylül ayında ilk baktığı fal birden çıkması mümkün değil tabi de çoğunu söylemiş bana olacakları ne kadar zaman ne yaşayacağima varana kadar şimdilik bu kadar malum bizim fal maceramiz bitmez baktirdikca fikirlerimi yazarım

vaay engın gumus cıkmıs mı olduu. bende begendım baya cıkar mı kı zamanları ?

vaay engın gumus cıkmıs mı olduu. bende begendım baya cıkar mı kı zamanları ?
şöyle diyim ilk fali eylül ayında baktirdim bana bu sene içinde neler olacağını söyledi uzun fal di sonrası 2 kere daha baktirdim sık aralıkla ilk fali çıktı bana demek ki ilk faldan sonra baktirmamam gerekiyormuş gitti 200 tl

Ya onu ben cok seviyorum ben cok ust uste baktirdim fallarim corba oldu ona atayim olmazsa

Firuze Ahu tanyel ana konuyu gidişatı bildirim mi?

Firuze Ahu tanyel ana konuyu gidişatı bildirim mi?
kesin ifadeler kullanarak bakıyor firuze ışte asla küs kalmayacaksiniz aranızda ki sorunları yavaş yavaş halledeceksiniz falan demişti bana sert bi üslubu var kadının kendinden emin iyi ama güzel bakiyor süslemeden

Kızlar selam, siteye uzun zamandıe girmiyordum dolayısıyla beni hatırlar mısınız bilmiyorum? Site de baya değişmiş açıkçası çok adapte olamadım. Bir kaç yıldır fal baktırmıyorum, ama şu sıralar baya duygu durumum karışık, ancak spesifik bir sorum yok, yani ben kartları çekiyim o genel yorumlasın istiyorum, sanki yüzyüze baktırıyormuşum gibi. Var mı aklınızdq böyle birileri?

Bu arada madem geldim, sormazsam olmaz, meşhur sorumu da sorayım, SELENEYA ULAŞABİLEN VAR MI? Kadın yer yarıldı içine girdi sanki ya

Canım merhaba, soesifik bir soru sormadan genel yorumlamasını istesem firuzeden bakar mı acaba bir de hangi sitede?

Anladım bana da sorduğum konuyla ilgili Mart sonu demiş ama bakalımm teşekkür ederim

Merhaba hoş geldin

Zümraya en son kasımda fal atmışım. Çıkmadı diye de aylarca fal atmadım ama bu sabah aklıma düştü dinledim. Kadın genel hatlarıyla gayette bilmiş. Benim bilmedi çıkmadı dediğim yerler işte yakın zamanda mesajlaşma olucak hesaplaşma olacak vs kısımlarıymış. Mesajlaşmayı falan hatırlamıyorum da hesaplaşma çok sonra oldu ama diğer genel şeyleri bilmiş. Tekrar çıkanları yazarsak ki top one’ım doğadır, doğa zümra elfin şah sultan tellwede ayevi. Çingenede ara ara bilir de çok yorum yapıyor artık ki herkesin yakındığı şey bu galiba.

ben de seviyorum yesilcinegeyi de dediği bazı durumları da yaşarım ama çok olumsuz konuşuyor olumlu dediği durumları bile ille sonunu olumsuza bağlıyor baktirdiktan bir süre enerjim düşüyor o yüzden artık uzun aralıklarla baktiriyorum 5 ay önce baktirdim bir zaman daha da baktırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…