Binnaz Abla

Kurallarına göre yapar ve vazgeçmez devam edersen göreceğinden eminim.

Alcanzar canısı ben bu gece istiare yapacam ama annem ağzı kuranlıdır ona sordum gördüklerin renklermiş yüz az görülür dedi hayırlı mı diye yatcakmışız duası senin dediğin duaymış yüz görme varsa bende yapacam dedi annem babamdan ayrı yakında onuda alcam aramıza çok meraklandı:

Ben yaşadım hala yaşıyorum bu arada madam saludan uzak duruyorum artık iyi düşün iyi olsun demiş ablamda kırk kez söyleyelim olsuna geliyor dedi bu ne ya ben hepinize öle bakarım.

Ayy bişi daha sorsam:)) peki nesibenin verdiği tavsiyelere uyuyomusunuz yoksa hiçbişi yapmadan mı yaşıyosunuz dediklerini:))

Ayy bişi daha sorsam:)) peki nesibenin verdiği tavsiyelere uyuyomusunuz yoksa hiçbişi yapmadan mı yaşıyosunuz dediklerini:))

ben uyguluyorum bacım kulak veririm dediklerine biliyor o kadın ama okuyorum uyuşmak diyorlar ben uyuştum demekki

gece gece cok guldum su adamin tipine ve kendi hakkinda yazdiklarinsa

Yüz gòrme ne kız?Yasin ve Vakıa istiharesini diyosan canım o evleneceğin kişiyi görmek için.Evet diğer istiharelerde renkte giriyo işin içine ama ben genelde hep olay görmüşümdür istiharelerimde.Anneninde bildiği değişik istihareler varsa büyük bi zevkle deneyebilirim.İçinden hangi istihare geliyosa onu yap canım.Sormak istediğin ne varsa sor bana bu konuda,çok fazla istihare meraklısıyım tecrübemle elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Hadi bakalım güzel uykular,bol kocalı istihareler dilerim sana.Yarın yorumunu merakla beklicem.

Yok kuzucum bende çok sordum onu değilmiş,tellve Yiğitmiş bu.Dejavu Yiğit evlere şenlikti.

ya 6 kere gittik ona ya 3 sene içinde farklı arkadaşlarla ilk defa bu sene işim düştü. 2 kere baktırdım.sadece isim ve kafadan geçen numarayı biliyor. başka herşeyi patladı.

ya 6 kere gittik ona ya 3 sene içinde farklı arkadaşlarla ilk defa bu sene işim düştü. 2 kere baktırdım.sadece isim ve kafadan geçen numarayı biliyor. başka herşeyi patladı.

Ha bu yazdığın tellve yiğitmi?Hadi ya bak buna şaşırdım.İst topic Yiğit ve Burak tan çoğunlukla memnun kalmış.Yiğitle ilgili hayallerimizde suya düstü desene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…