Binnaz Abla

Firuze kahve mi tarot mu bakiyor canim? Bir de ne kadara bakiyo biliyo musun?

Bu kisiyi bende cok merak ediyorum hic musait yakalayamadim cevrim ici olmasiyla hemen 4 5 kisi oluyir sirada. ☹ Baktiranlar varsa yorum yapar insallah
Ben beğenmedim de hakkına girmeyim diye puan vermedim daha bi kişi daha olumsuz yaparsa 1 puan vereceğim soru odaklı cevaplar söyledi bana ve tatmin edici şeyler duyamadım malesef falın olumsuz olmasından ziyade hani şu dopru diyebileceğim vir şey yok sanki ikimiz kafeye gitmişiz de sen bana taktik vermişsin gibi bir faldı

Bende de eskiden Binnazda olan Deniz Devrim bir kac kez düsünclerimi, aklimdan gecenleri bana söylüyordu, sok oluyordum. Anda o da cok iyidi, ama sonuc hala dedigi gibi olmadi, bir kac sene gecmesine ragmen. Yani bazen anda iyi oldugunda, gelecekle dedikleride dogrudur diye insan düsünüyor,ama tutmayabiliyor. O yüzden ben artik daha cok an icin baktiriyorum, gelecegi fazla kafama takmiyorum. Ani iyi anlamak ve ona göre kendi yorumumu yapmak bana iyi geliyor.

çok teşekkürler cevabınız için. müsait yakalayacağım diye bayağı uğraştım :) kredisi uygun oda yeni sanırım o yüzden .. :)

çok teşekkürler cevabınız için. müsait yakalayacağım diye bayağı uğraştım :) kredisi uygun oda yeni sanırım o yüzden .. :)
Atma canım atma beğenmedim diyorum klişe şeyler ucuz diye atmış yeni gelenler yani düz kart yorumu tavsiye akıl verme fallık bir olay yok Gözde Ay da 49 kredi onu deneyebilirsin

Sanirim binnazdaki falcilarimi buldum Biray ve Ares sozlesmisler gibi ayni seyleri soylediler.Ikiside anlik durumda muhtesem gelecek icinde ayni paralelde konusuyorlar sadece Biray daha detayli.Digerlerinden sadece civan ilhan ufak birset bildi birazda doga gecmis fallaronda ufak tefek.Zümra ,Zisan beklemede.

Önermediğim baktırmayın dediğim patlayan falcılar asla baktırmamanız kişiler:
  1. Sahver Kalender (Berbat Ötesi)
  2. Sevilay Buyukcinar
  3. Deliz Candan
  4. Yildiz Ozsoy
  5. Aysen Gul (Berbat Ötesi)
  6. Mehmet Yildizsuren
  7. Hicran Yildiz
  8. Ceren Aydin
  9. Serap Emindag
  10. Zeynep Durukan
  11. Damla Ay
  12. Humeyra Tanyeri
  13. Almina Nur
  14. Aysun Kirdeniz (Berbat Ötesi)
  15. Dilara Soycan
  16. Sah Sultan
  17. Henna Vera
  18. Leyla Erdem
  19. Ece Gulener
  20. Ozlem Cinar
  21. Burcu Naz Abacioglu
  22. Zilan Su
  23. Burcu Ozsoy
  24. Ceren Aydin
Bunlar dışında Elif Hanzade var onun vadesini bekliyorum oda çıkmazsa onuda eklerim liste güncellenecektir.Bu kişilere atmayın paranız boşa gitmesin diye üşenmeden bakıp bakıp yazdım. Onlar oturduğu yerden para kazanıyor. Bazılarımız çalışıyor bazılarınız benim gibi öğrenci o yüzden boşa para vermek yok bundan sonra !

Sah Sultan bilemedi mi? Listede merak ettigim bir tek o var ama zaten az online oluyor

bende şah sultanı merak ediyordum ve kaç zamandır bekliyorum da online olmuyor.

Su ada ve bahar yagizda ayni. Cikmadi. Ve Mekselina ayaz kahvede bana cikmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…