- 14 Mart 2019
- 60
- 95
- 18
Firuze kahve mi tarot mu bakiyor canim? Bir de ne kadara bakiyo biliyo musun?Yine Binnazda Zişan Işık ve Güven Tayfun Akyol'a tarot baktırdım.Genel olarak ikisini de beğendim.Daha çok Yen'i baktırdım öngörülerden emin değilim, ama durum tahlilleri güzeldi. Bu arada sevdiğim Binnaz yorumcularından Firuze Çetin Binnazdan ayrılmış , instagramdan firuzefal diye sayfası var, oradan yorum yapıyor artık.eski kocamın benden para sakladığını ve bu parayla bir araba alacağını, ailesiyle iş kuracağını , ama sonra batacaklarını söylemişti , bildi vallahi.ohhh canıma değsin , beter olsun...
Firuze kahve mi tarot mu bakiyor canim? Bir de ne kadara bakiyo biliyo musun?
Sahver Kalender hakkında görüşleriniz nelerdir?
Ben beğenmedim de hakkına girmeyim diye puan vermedim daha bi kişi daha olumsuz yaparsa 1 puan vereceğim soru odaklı cevaplar söyledi bana ve tatmin edici şeyler duyamadım malesef falın olumsuz olmasından ziyade hani şu dopru diyebileceğim vir şey yok sanki ikimiz kafeye gitmişiz de sen bana taktik vermişsin gibi bir faldıBu kisiyi bende cok merak ediyorum hic musait yakalayamadim cevrim ici olmasiyla hemen 4 5 kisi oluyir sirada. ☹ Baktiranlar varsa yorum yapar insallah
Bende de eskiden Binnazda olan Deniz Devrim bir kac kez düsünclerimi, aklimdan gecenleri bana söylüyordu, sok oluyordum. Anda o da cok iyidi, ama sonuc hala dedigi gibi olmadi, bir kac sene gecmesine ragmen. Yani bazen anda iyi oldugunda, gelecekle dedikleride dogrudur diye insan düsünüyor,ama tutmayabiliyor. O yüzden ben artik daha cok an icin baktiriyorum, gelecegi fazla kafama takmiyorum. Ani iyi anlamak ve ona göre kendi yorumumu yapmak bana iyi geliyor.Ayda bir yorum alıyorum soylediği yonde ilerliyor. Anda birebir biliyor bana zaten, hatta dusuncelerimi bile soyluyor. Mesela icimden gecirdigim bir sey vardi endiselerimi gordu ve bunu soyledi ve merakimi da giderdi endisemle alakali. Kasım başından beri de Mart-Mayısta başlayacak yıl sonuna kadar uzanan bir surec veriyor ana konu için, tutarli yorumlari hep ayni seyi soyluyor. Bakalim, olursa buradayazmak icin sabirsizlaniyorum ben de :)
Ben beğenmedim de hakkına girmeyim diye puan vermedim daha bi kişi daha olumsuz yaparsa 1 puan vereceğim soru odaklı cevaplar söyledi bana ve tatmin edici şeyler duyamadım malesef falın olumsuz olmasından ziyade hani şu dopru diyebileceğim vir şey yok sanki ikimiz kafeye gitmişiz de sen bana taktik vermişsin gibi bir faldı
Atma canım atma beğenmedim diyorum klişe şeyler ucuz diye atmış yeni gelenler yani düz kart yorumu tavsiye akıl verme fallık bir olay yok Gözde Ay da 49 kredi onu deneyebilirsinçok teşekkürler cevabınız için. müsait yakalayacağım diye bayağı uğraştım :) kredisi uygun oda yeni sanırım o yüzden .. :)
Atma canım atma beğenmedim diyorum klişe şeyler ucuz diye atmış yeni gelenler yani düz kart yorumu tavsiye akıl verme fallık bir olay yok Gözde Ay da 49 kredi onu deneyebilirsin
Atma canım atma beğenmedim diyorum klişe şeyler ucuz diye atmış yeni gelenler yani düz kart yorumu tavsiye akıl verme fallık bir olay yok Gözde Ay da 49 kredi onu deneyebilirsin
Ucuz olunca deneyeyim dedim, bedava da olsa kredime yazık ettim. Tek tek kartların anlamlarını okudu geçti onu bende yaparım.Sahver Kalender hakkında görüşleriniz nelerdir?
bendede aynısını yaptı balımUcuz olunca deneyeyim dedim, bedava da olsa kredime yazık ettim. Tek tek kartların anlamlarını okudu geçti onu bende yaparım.
Sah Sultan bilemedi mi? Listede merak ettigim bir tek o var ama zaten az online oluyorÖnermediğim baktırmayın dediğim patlayan falcılar asla baktırmamanız kişiler:
Bunlar dışında Elif Hanzade var onun vadesini bekliyorum oda çıkmazsa onuda eklerim liste güncellenecektir.Bu kişilere atmayın paranız boşa gitmesin diye üşenmeden bakıp bakıp yazdım. Onlar oturduğu yerden para kazanıyor. Bazılarımız çalışıyor bazılarınız benim gibi öğrenci o yüzden boşa para vermek yok bundan sonra !
- Sahver Kalender (Berbat Ötesi)
- Sevilay Buyukcinar
- Deliz Candan
- Yildiz Ozsoy
- Aysen Gul (Berbat Ötesi)
- Mehmet Yildizsuren
- Hicran Yildiz
- Ceren Aydin
- Serap Emindag
- Zeynep Durukan
- Damla Ay
- Humeyra Tanyeri
- Almina Nur
- Aysun Kirdeniz (Berbat Ötesi)
- Dilara Soycan
- Sah Sultan
- Henna Vera
- Leyla Erdem
- Ece Gulener
- Ozlem Cinar
- Burcu Naz Abacioglu
- Zilan Su
- Burcu Ozsoy
- Ceren Aydin
Canlı fal bakmıştı bana yeni geldiği zamanlardı bilemedi şu an nasıl bilmiyorum bi 6 ay olmuş ona atalıSah Sultan bilemedi mi? Listede merak ettigim bir tek o var ama zaten az online oluyor
bende şah sultanı merak ediyordum ve kaç zamandır bekliyorum da online olmuyor.Önermediğim baktırmayın dediğim patlayan falcılar asla baktırmamanız kişiler:
Bunlar dışında Elif Hanzade var onun vadesini bekliyorum oda çıkmazsa onuda eklerim liste güncellenecektir.Bu kişilere atmayın paranız boşa gitmesin diye üşenmeden bakıp bakıp yazdım. Onlar oturduğu yerden para kazanıyor. Bazılarımız çalışıyor bazılarınız benim gibi öğrenci o yüzden boşa para vermek yok bundan sonra !
- Sevilay Buyukcinar
- Deliz Candan
- Yildiz Ozsoy
- Mehmet Yildizsuren
- Hicran Yildiz
- Ceren Aydin
- Serap Emindag
- Zeynep Durukan
- Damla Ay
- Humeyra Tanyeri
- Almina Nur
- Dilara Soycan
- Sah Sultan
- Henna Vera
- Leyla Erdem
- Ece Gulener
- Ozlem Cinar
- Burcu Naz Abacioglu
- Zilan Su
- Burcu Ozsoy
- Ceren Aydin
Su ada ve bahar yagizda ayni. Cikmadi. Ve Mekselina ayaz kahvede bana cikmadi.Önermediğim baktırmayın dediğim patlayan falcılar asla baktırmamanız kişiler:
- Sevilay Buyukcinar
- Deliz Candan
- Yildiz Ozsoy
- Mehmet Yildizsuren
- Hicran Yildiz
- Ceren Aydin
- Serap Emindag
- Zeynep Durukan
- Damla Ay
- Humeyra Tanyeri
- Almina Nur
- Dilara Soycan
- Sah Sultan
- Henna Vera
- Leyla Erdem
- Ece Gulener
- Ozlem Cinar
- Burcu Naz Abacioglu
- Zilan Su
- Burcu Ozsoy
- Ceren Aydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?