Ben sana açıklayım şimdi bunun nedeneni çok iyi biliyorum ben;Ben bu bbinnazda falcılara yapılan abartili yorumları sistemden oldugunu dusunmeye basladim. Bu isin icinde bi strateji var ama ne. Ne yani bu ķadar insan her fali yasiyor da bi biz mi yaşamıyoruz
Ben sana açıklayım şimdi bunun nedeneni çok iyi biliyorum ben;
Yeni gelen falcının 49 krediden başlaması: Şimdi öncelikle yeni bir falcı girdiğinde sisteme 49 krediden başlıyor.Parasını arttırması için belli bir sayıda fal bakması gerekiyor.Bu iki durumu ortaya çıkarıyor; İlk durum eğer falcı iyiyse düzgün bakıp bi an önce 1000 krediye çıkarmak istiyor. Bu yüzden özeniyor yahut bu foruma hesap açıp veya hesabı olan arkadaşına yorum yazdırıyor.Hatta şu an bunu okuyor olabilir :). İkinci durum para vermeden kredi biriktiren yeni üyeler 49 kredi gelince hemen gönderiyorlar. Pembeci fallatr yazdıklarından yorumlarda övüyorlar.Ama düşününce 49 krediye 10 fal atacağına biriktirip iyi bir falcıya atıp düzgün yorum almak mantıklı
Soruma cevap vermeme korkusu: En büyük korkusu bir danışanın soru kısmında bir şeyler sorayım ona cevap versin geçiştirmesin diye genelde geçiştiriyorlar veya fal kısmında açıkladım yazıyorlar.Fal baktıran kimselerde benim soruma düzgün cevap versin diye 5 puan veriyor. Ben o yüzden sorumu cevaplatıyorum sonra puanı veriyorum.
Kötü yorumları sistemden çıkarmaları veya iade: Bazı fallar iade alınabiliyor. Ama incelektikten sonra falcının biri bana tehditkar mesaj atmıştı canlıda ben şikayet ettim geri yatırdılar. Belli bir limit var o sayının altındaki fallara atılan yorumlar gözükmüyor örneğin eski falcılara bakın en son aralık 2018 yorumları gözüküyor. Bu bir yazılım sahibi güç kimdeyse o yönetir.O yüzden ben farkettim benim bir yorumum silinmişti sistemden.
Benim tutmadı mesela üstünden 2 sene geçti öyle olan biten bi durumu da bilemedi nokta atışı yoktu hiç hep aynı şeyleri tekrarlamıştıkızlar ben de çok fal baktırdım 40 a yakın kişiyi denemişimdir son 2 ay da en çokta falsepetinden baktırdım hepsine yakınını denedim.. tellweden ve falalem dende denedim bi iki kişiyi.. sormak istediğiniz biri varsa sorun açıklarım ama bazılarının verdikleri vadeye daha var bazıları geçti .. ben falsepetinde duygu auraya attım mesela çok övülüyordu 3 hafta önce su falı attım bu adamdan sana ufacık bir titreşim bile yok seni kardeşi olarak görüyor hiçbir şekilde oluru yok önünü bak dedi 3 gün önce kahve falı attım biri niyetine kapamışsın bu adam sana dönük aklında sen varsın hatta sevinç gözyaşları görüyorum dedi 2 falında da farklı yorumlar yani su falını herkes bakamıyor bence .. sevgi derman fal sepeti yine çok övülmüyor ama kahve falı attım yine adamın 2 harfini bildi t ve r durumumuzu bildi baya bişiler daha bildi nokta atışlı çok sevdim kahve falını.. sonra olarak nesibeyi söyleyeceğim çünkü inanılmaz enerjimizin tuttuğunu düşünüyorum ama onun da dediklerinin olmasına az bi zaman kaldı hiç patlayan oldu mu nesibede ben çok hisli buluyorum nesibeyi çok seviyorum nedense en çok onu sevdim onca fal baktırdım dediklerinin çıkmasını istiyorum ama patlayan oldu mu hiç
engin gümüş binnaz da benim baran umutla beraber 4 kez fal baktirdigim falcı başka da yok diğerlerine bir kez baktirdim hepMerhaba. Benim de yorumları okuyup merak ettiğim bir falcı var : Engin Gümüş. Bayağı övülmüş o da. Ne diyorsunuz bu konuda bilgisi olan var mı ? Bende çok demedim ve kimsenin gelecek öngörüsü tutmadı.
Nesibe uzun zamandır fal sepetinin en popüler falcısı, bir dönem nerdeyse her ay baktırdım ona. Gelecek için dedikleri malesef gerçekleşmedi. Ama benim olayım biraz farklı ve karışık, yoksa anla ilgili yanıldığını pek düşünmüyorum. Bir de şu var ki, faldaki sürenin çoğunda çok soyut ifadeler kullanıyor, çok fazla tekrara düşüyor ve duraksıyor. Ama her falda bir veya iki tane gerçekten can alıcı cümlesi olur mutlaka.kızlar ben de çok fal baktırdım 40 a yakın kişiyi denemişimdir son 2 ay da en çokta falsepetinden baktırdım hepsine yakınını denedim.. tellweden ve falalem dende denedim bi iki kişiyi.. sormak istediğiniz biri varsa sorun açıklarım ama bazılarının verdikleri vadeye daha var bazıları geçti .. ben falsepetinde duygu auraya attım mesela çok övülüyordu 3 hafta önce su falı attım bu adamdan sana ufacık bir titreşim bile yok seni kardeşi olarak görüyor hiçbir şekilde oluru yok önünü bak dedi 3 gün önce kahve falı attım biri niyetine kapamışsın bu adam sana dönük aklında sen varsın hatta sevinç gözyaşları görüyorum dedi 2 falında da farklı yorumlar yani su falını herkes bakamıyor bence .. sevgi derman fal sepeti yine çok övülmüyor ama kahve falı attım yine adamın 2 harfini bildi t ve r durumumuzu bildi baya bişiler daha bildi nokta atışlı çok sevdim kahve falını.. sonra olarak nesibeyi söyleyeceğim çünkü inanılmaz enerjimizin tuttuğunu düşünüyorum ama onun da dediklerinin olmasına az bi zaman kaldı hiç patlayan oldu mu nesibede ben çok hisli buluyorum nesibeyi çok seviyorum nedense en çok onu sevdim onca fal baktırdım dediklerinin çıkmasını istiyorum ama patlayan oldu mu hiç
baktırdımengin beye asla bir ikincikez baktırmam .tavsiyede etmem tabi tercihsizin hanfendi .bende yorum ve övgülere dayanarak baktırdım hiç iletişim yok dediği insanla defalarca iletişim oldu .yenibirinitarif etti ne gelen var ne gidenMerhaba. Benim de yorumları okuyup merak ettiğim bir falcı var : Engin Gümüş. Bayağı övülmüş o da. Ne diyorsunuz bu konuda bilgisi olan var mı ? Bende çok demedim ve kimsenin gelecek öngörüsü tutmadı.
Elfin ne zaman aktif oluyor çogunluklaartık skisi gibi baktırmıyorum baktıramıyorumdesem sanırım daha doğru fallara .maddiyat olarak gerçekten beni zorladı onlarca fal baktırdım .üzerime bir bluz almaya çekinirken.şimdi daha gamsızım ama gerçekten bir bağımlılık hastalık .bu fal işi kartlarım ın limitleri dolmuştu artık.
ares anda iyi .zümra yaşayacağım detayı bile anlatmıştı .yeniden indirime girerse site zümraya ve elfin e gönderirim elfine başta çok kızmıştım ama birebir dediklerini yaşadım .en net anlatan oydu bana kişilik analizi gelecek öngörüsü .çıktı harfi harfine .
ares
zümra
elfin
bu üçü harici hepsi pembe tabloçizdi bende inandım.
sonra gerçeklerle yüzleşmek daha acı elzem bir durum halini alıyor .
Mısırlı talia son falı bana çok iyiydi.
yeniden baktırmayı düşünüyorum.
Ama zaman geçince anladım ki acıda olsa gerçekleri söyleyen elfin.
şimdi100/150 tl vermem fala çok harcadım zamanında indirime girerse
ve şunu anladım ki kızlar kimse bizden değerli değil
Elfin ne zaman aktif oluyor çogunlukla
artık skisi gibi baktırmıyorum baktıramıyorumdesem sanırım daha doğru fallara .maddiyat olarak gerçekten beni zorladı onlarca fal baktırdım .üzerime bir bluz almaya çekinirken.şimdi daha gamsızım ama gerçekten bir bağımlılık hastalık .bu fal işi kartlarım ın limitleri dolmuştu artık.
ares anda iyi .zümra yaşayacağım detayı bile anlatmıştı .yeniden indirime girerse site zümraya ve elfin e gönderirim elfine başta çok kızmıştım ama birebir dediklerini yaşadım .en net anlatan oydu bana kişilik analizi gelecek öngörüsü .çıktı harfi harfine .
ares
zümra
elfin
Aresle elfin bende taban tabana zit yorumlari mevcut. Ares olur diyorken elfin olmaz diyor. Ben kime gore hareket edeyim ki simdi?artık skisi gibi baktırmıyorum baktıramıyorumdesem sanırım daha doğru fallara .maddiyat olarak gerçekten beni zorladı onlarca fal baktırdım .üzerime bir bluz almaya çekinirken.şimdi daha gamsızım ama gerçekten bir bağımlılık hastalık .bu fal işi kartlarım ın limitleri dolmuştu artık.
ares
zümra
elfin
Bende kararsiz kaldim elfin mi ares mi ares surekli baktirdigim birisi son olacaklarida soyledi sonrasi facia ama ne diyebilirim adam dengesiz yorumcular napsin onlarda soyledi hep ani anina tutmuyor iletisim olacak martin 15 den sonra tekrar eklemeler olacak dediler engin ve ares oldu 4 gun sonra adam istek yok dedi. 4 gun onceye donersem beni kaybettigine hergun pismanlik duyuyordu benimle olmayi istiyordu onu affedebilir tum yaptiklarini unutabilirsemdi. Hata bende onlarca defa burda bitti tamam dedim ona yine inandim yine inandim. En son kavgayi ettik engellemeler fln fln. Burdan neden engellendigimide yazayim herkese. Sadece dusuncelerimi soylemistim onun aciklamasini yaptim kisaca ve aklinin eski nisanlisinda oldugunu yapabilirse kendisinin yapamazsa araya birini sokup barismasini ravsiye ettim. Ve hayatinda kimin duasini aldiysa karsisina benim ciktigini bunun icin engel yedim boyle dengesiz bir insan. Daha ne anlatabilirim ki bir yillik emegimin karsiligi. Gecede kendi gibi dengesiz sevgilisi eski diyeyim bana sapan sacma msj gonderdi defolun uzak durun dedim benim maceram burda bitti. Allah beni kaybetmenin pismanligini gostersin diye dua ediyorum suanda. Kusura bakmayin doldum sanirimBütün olay yazdığın son cümlede bitiyor da işte, arada unuttuğumuz için başkasından görmeyi umuyoruz o değeri. Yok bütünleşmek, yok tamamlanmak falan filan adına.
Sıkıntı yaşamana üzüldüm. Elfin ve Ares'in olumsuz konuşmalarına ise şaşırdım. Gerçi Ares'in ilk falı gerçekten şahaneydi ve bende vade tutturan kişilerden biriydi, ama yine de Elfin'le ikisi de durumumla ilgili o kadar umutlu ki, aklım almıyor. Dinledikçe gülüyorum "daha neler!" diye. Keşke söyledikleri olumsuzlukları yaşamamış olsaydın diyeceğim, ama bir yandan da gerçekçi konuştuklarını bilmek "rahatlatıcı" (?!)
Bende cıkmadı aresKızlar Ares Levinin bir dediği çıktı ikinciyi bekliyorum
Yeni uyelerin fallarini dokmesi garipYine Binnazda Zişan Işık ve Güven Tayfun Akyol'a tarot baktırdım.Genel olarak ikisini de beğendim.Daha çok Yen'i baktırdım öngörülerden emin değilim, ama durum tahlilleri güzeldi. Bu arada sevdiğim Binnaz yorumcularından Firuze Çetin Binnazdan ayrılmış , instagramdan firuzefal diye sayfası var, oradan yorum yapıyor artık.eski kocamın benden para sakladığını ve bu parayla bir araba alacağını, ailesiyle iş kuracağını , ama sonra batacaklarını söylemişti , bildi vallahi.ohhh canıma değsin , beter olsun...
Aslında çoğu yeni uye, uye olmadan burayı surekli dısarıdan takip etmis oluyor ve bu donemde fal baktırıyorlar o yuzden ilk mesajlarında cıkan cıkmayan falcıları listeleyerek yazmaya başlıyorlar. Cogu yeni uyenin ben objektif oldugunu, gercekten yardımcı olmak icin yazdıklarını dusunuyorum. Ozellikle belirli bir yorumcuyu karalamak amacıyla veya bir falcı reklamı yapmak icin uye olanlar belli oluyor cunku.Yeni uyelerin fallarini dokmesi garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?