- 25 Temmuz 2018
- 90
- 88
- 8
- 30
Binnazdakileri söylemek ister misiniz? Merak ettimBaktırılan fallar hakkında yorum yapmak istemiyordum ama son 3 aydır tarot ve astroloji işine ben de bulaştım. Hem öğrenmek hem de hayatımda bir türlü yolunda gitmeyen bazı konuları neden hep aynı yerlerde olumsuzluk yaşadığımı anlamak amacıyla. Önce şunu belirteyim kahve falı bakla su falı vs. türünde fallara hiç inanmıyorum çok üstün önsezisi ve karşıdaki insan ile telepati kurabilen biri olacak ki bilsin bu da milyonda bir yetenektir. Ben daha çok kartlar ve astroloji ile ilgiliyim onlar kehanette bulunmuyor yol rehberliği yapıyor önüne gelecekleri söylüyor nasıl yaşayacağın sana kalmış. O nedenle kartları iyi yorumlayan kombinasyonları birbiri ile yaptığı açıları iyi görenler üstüne bir de önsezilerini de koyabilenler iyi yorumcudur. Onlar zaten takır takır kartları anlatır ilerleyen zamanda yaşadıkça söyledikleri yerini bulur. Benim de bu anlamda 4 ayrı sitede beğendiğim yorumcular var. Binnazda sadece 2 kişi var bu işi iyi yapan. Tutması olayı ise 100 de kaç kişinin tuttuğunu bilirsek olumlarız. Bilimsel olarak doğru tespit ederiz. Ama siz bile sadece yorumundan kartlara ve açılımlara hakimiyetinden anlarsınız bu kişileri.
Söylemek uygun gelmiyor reklam benzeri ifadeler duydum burda. Sadece kartlara yoğunlaşanlar belli onlar üzerinden yorum yapan kişiler bunlar. İkisi de kadın.Binnazdakileri söylemek ister misiniz? Merak ettim
Söylemek uygun gelmiyor reklam benzeri ifadeler duydum burda. Sadece kartlara yoğunlaşanlar belli onlar üzerinden yorum yapan kişiler bunlar. İkisi de kadın.
Çok baktırdım. Hiçbirrrrrr fal çıkmadı. Gerçi genel olarak benim baktırdıklarım çıkmadı ya neyse. Astrocenter'ı tavsiye etmiyorum ayrıca yazılan yorumlar da fake :)Sizler kadar duayen üye değilim ama o kadar Yen'i de sayılmamNeyse , arkadaşlar astelcenter'dan kimseye fal baktıran oldu mu? Öneri yapabilecek kimse var mı?
Hmm haklisin belki ama merak ettim bende birikmis kredim var fal atayim istiyorum karar veremedim en azindan ozelden bilgilendirsen mesels ben elfin e yollayayim diyordum o dahil mi iki kisiyeSöylemek uygun gelmiyor reklam benzeri ifadeler duydum burda. Sadece kartlara yoğunlaşanlar belli onlar üzerinden yorum yapan kişiler bunlar. İkisi de kadın.
CanımBana çıkmadı bahar yağız diyerlerini bilmiyorum
cabnım ben dün zeynep aksuya baktırdım. Uzun uzun yanıtlamış yani3 soru sormuştum hepsini güzelce açıklamoş ama tabi gelecek için bişey diyemem. Analiz konusunda harika diyemem tabi ama dediği tarihler cıkarsa mutlaja yazcamKızlar Bahar Yağız, Nil Güneş, Zeynep Aksu, Karaca Duran bu dördünden hangisi sizce? Kahve falında tabii :)
Bende yeni üyeyim aslında. Evet daha önce de takip ettim burdaki yorumlara bakarak fal da baktırdım ama amacım asla kimseyi yerlemek kötülemek yüceltmek değil. Sadece baktırdıklarım arasında iyi kötü düşüncelermi yazmıştım. Bence diger arkadaşlar da böyledir diye düşünüyorum. Reklam amaclı yazılanlar hariç tabiki. Sonucta birsürü paralar veriliyor aslında enerji işi ama bazen gercekten bilmeyen yada bu işle ugrasmayan okadar cok insan falcı oluyor ki. Önemli olan birlikte paylaşımda bulunmak benceAslında çoğu yeni uye, uye olmadan burayı surekli dısarıdan takip etmis oluyor ve bu donemde fal baktırıyorlar o yuzden ilk mesajlarında cıkan cıkmayan falcıları listeleyerek yazmaya başlıyorlar. Cogu yeni uyenin ben objektif oldugunu, gercekten yardımcı olmak icin yazdıklarını dusunuyorum. Ozellikle belirli bir yorumcuyu karalamak amacıyla veya bir falcı reklamı yapmak icin uye olanlar belli oluyor cunku.
Doğru tahmindir aslında 3 kadın var onlar da belli. Gidişat konusunda 3 de iyi. Ama ben de ikisi zamanla oturuyor diyeyimLizyaa nın da dediği gibi, özellikle birini yermek yada övmek için yazanlar, reklam yapanlar kendilerini belli ediyorlar zaten. Sizlik Bi sıkıntı yok aslında bence. Ama yinede siz bilirsiniz. Galiba tahmin ettim söylemek istediğiniz falcıları. Teşekkür ederim
Şu anda gidişat iyi. Ama vade dolmadı. Dolunca siteleri isimleri yazıcam. Kesinlikle yazarım emin olun.Doğru tahmindir aslında 3 kadın var onlar da belli. Gidişat konusunda 3 de iyi. Ama ben de ikisi zamanla oturuyor diyeyim
O 3. Sadece onda gidişatta farklı yorum var ama sonucu diğerleri ile aynı söyledi.Hmm haklisin belki ama merak ettim bende birikmis kredim var fal atayim istiyorum karar veremedim en azindan ozelden bilgilendirsen mesels ben elfin e yollayayim diyordum o dahil mi iki kisiye
Buna katılmıyorum hatta yorum hiçbir denetimden geçmeden olduğu gibi yayınlanıyor. Bence siz tarafsız değilsiniz. Hiç yorum yapmadıysanız nerden biliyorsunuz? Yaptıysanız bunu yazamazdınız eminim bundan. Açıkçası benim için bütün fal siteleri aynı amaçta para kazanmak sadece çalışma sistemleri farklı. Benim hoşuma gitmiyor bu tarz yorumlar bir ispatınız yoksa hiçbir site için yapmamalısınız. Varsa ispatlayın delil sunun herkes aydınlansın.Çok baktırdım. Hiçbirrrrrr fal çıkmadı. Gerçi genel olarak benim baktırdıklarım çıkmadı ya neyse. Astrocenter'ı tavsiye etmiyorum ayrıca yazılan yorumlar da fake :)
Çok baktırdım. Hiçbirrrrrr fal çıkmadı. Gerçi genel olarak benim baktırdıklarım çıkmadı ya neyse. Astrocenter'ı tavsiye etmiyorum ayrıca yazılan yorumlar da fake :)
Sevgili Sahradan,aslındaBuna katılmıyorum hatta yorum hiçbir denetimden geçmeden olduğu gibi yayınlanıyor. Bence siz tarafsız değilsiniz. Hiç yorum yapmadıysanız nerden biliyorsunuz? Yaptıysanız bunu yazamazdınız eminim bundan. Açıkçası benim için bütün fal siteleri aynı amaçta para kazanmak sadece çalışma sistemleri farklı. Benim hoşuma gitmiyor bu tarz yorumlar bir ispatınız yoksa hiçbir site için yapmamalısınız. Varsa ispatlayın delil sunun herkes aydınlansın.
Söyle yazacaktım:,Çok baktırdım. Hiçbirrrrrr fal çıkmadı. Gerçi genel olarak benim baktırdıklarım çıkmadı ya neyse. Astrocenter'ı tavsiye etmiyorum ayrıca yazılan yorumlar da fake :)
Ben yorum yazdım o siteye en az 3 kere biri çok olumsuzdu yazdığım anda 3 yorumumu da gördüm. Bizzat kendim bunu yaşadığım için o yorumu yapıyorum. Yoksa banane onlar para kazanıyor ben değil ki. Aksi bir durum olsa onu da yazarım yorum yazdım sildiler diye hangi fal sitesi olursa olsun bu. Burdaki insanlar daha önemli benim için hayale para vermesin kimse isterim. Ama kesinlikle yaşamadan emin olmadan ne özel kişi ne de bir tüzel kişi hakkında öyledir böyledir diye yorum yapılmasını doğru bulmuyorum. Günlük yaşamda bunlar hepimizin başına geliyor gelmiştir. Dikkat edilmeli. Şuna asla karşı değilim ki bu forumun geçmiş kayıtlarında var bizzat yaşamış insanlar kopyala yapıştır, fake hesap, yorumcularının isimleri bilgileri birbirine vermesi gibi durumlar. Bunları tabi teşhir edicez uyarıcaz burda insanları ki salak yerine konmayalım. Adı geçen sitede bu olsun ben açıkça yazarım başıma geleni isimleri ile bu kadar da netimSevgili Sahradan,aslındaSessizMeleq 'in bu yorumu uzerıne yarı şaka-yarı cıddı 1 yorum yazayım dedım sonra vazgecım...
Söyle yazacaktım:,
"Bır sus,agzını topla sevgılı melek sonra bır yerden bırılerı cıkıp carpar senı: ISPATLAAAA,İSPATLA FAKE oldugunu yoksa senı MAHKEMEYE VERIRIM...dıye.....Yetınmezler bır de senı Kk Yönetımıne sıkayet edıp banlatıp,yazdıklarını sıldırırler...
A benım kucugum, elınde üstün teknolojık tespıt vs. imkanların yoksa fake make derken çarpılır,haksız ve magdur duruma dusebılırsın alımallah......"
Sonra baktım senın alıntıladıgım yorumuna....Öncelıkle derdım kavga cıkarıp,ortamı germek degıl ınan. Senin gibi olgun,bırıkımlı bır ınsanın da konusmamı bu sevıyeden görmeyecegını bılsemde, istemeden sözlerım sıvrı gelıp de senı ıncıtebılme ıhtımalı yuzunden yıne de 1 parantez acıp bunu belırtme geregı gorup.........hoppppp dıye senın yorumunu gorup, konuya balıklama dalma nedenıme geceyım (anam hep der,bunun dılını kessen yıne de ne yapar eder konusur dıye ıste o hesap:)
@SessizMeleq'e demişsin ya "Hiç yorum yapmadıysanız nerden biliyorsunuz?" dıye...ben,onun alıntıladıgımız mesajından hıc yorum yapıp yapmadıgı sonucunu cıkaramadım acıkçası....Bu 1.....
2.si de: "Buna katılmıyorum hatta yorum hiçbir denetimden geçmeden olduğu gibi yayınlanıyor." demişsin ya......I-ıh.....Walla benım yayınlanmayan olumsuz yorumlarımın akıbetını hala merak ederım,denetımen gecmeseler olumlu olanları yayınlayanlar olumsuzları nıye sumen altı edıyorlar.....Sımdı kurban olayım sen de "ıspatlaaaaa" deme Fal geldı,begenmedm,1 verıp,yorum hakkımda da nedenını yazdım.....o gun-ertesı gun-daha ertesı gun.......a aaaa mılletınkı yorum da benımkı kelaynak mı....Öyleymıs zaar kı adam yerıne koymamıslar....
E sımdı bunu ben bılıyorm,sıte yonetımı bılıyor da ben nasıl ıspat edeyım.... O yorumun ekran gorntusunu alıp saklasam ve burda paylassam hemen yanıtı soyle verır emınım sevgılı sıte sahıplerı:
"Uye yazmıs ama GONDER TUSUNA BASMAMIS, kullıyen ıftıra....."
Sımdı benım kafa karıstı,kurban olayım BU ıspat işi nasıl yapılır? Ben ıcınden cıkamadım
İspat işi basit neymiş o fake hesaplar isim isim yazarak. Ben bunu fark edersem kesinlikle yazarım yazılmalı. Açıkca sitenin kendi hesabında yazarım şu fake isimler kim yorum yapıyor diye veya birbirinden isim alanları anladıysam falda şu şu yorumcular bunu yapıyor diye açıkça ifşa ederim ki bir daha yapılmasın. Orda herkes olumlu yorum yazıp burda bunlar fake hesap deyince ben inanamam. Açıklayıcı olmuştur umarım yazdıklarımSevgili Sahradan,aslındaSessizMeleq 'in bu yorumu uzerıne yarı şaka-yarı cıddı 1 yorum yazayım dedım sonra vazgecım...
Söyle yazacaktım:,
"Bır sus,agzını topla sevgılı melek sonra bır yerden bırılerı cıkıp carpar senı: ISPATLAAAA,İSPATLA FAKE oldugunu yoksa senı MAHKEMEYE VERIRIM...dıye.....Yetınmezler bır de senı Kk Yönetımıne sıkayet edıp banlatıp,yazdıklarını sıldırırler...
A benım kucugum, elınde üstün teknolojık tespıt vs. imkanların yoksa fake make derken çarpılır,haksız ve magdur duruma dusebılırsın alımallah......"
Sonra baktım senın alıntıladıgım yorumuna....Öncelıkle derdım kavga cıkarıp,ortamı germek degıl ınan. Senin gibi olgun,bırıkımlı bır ınsanın da konusmamı bu sevıyeden görmeyecegını bılsemde, istemeden sözlerım sıvrı gelıp de senı ıncıtebılme ıhtımalı yuzunden yıne de 1 parantez acıp bunu belırtme geregı gorup.........hoppppp dıye senın yorumunu gorup, konuya balıklama dalma nedenıme geceyım (anam hep der,bunun dılını kessen yıne de ne yapar eder konusur dıye ıste o hesap:)
@SessizMeleq'e demişsin ya "Hiç yorum yapmadıysanız nerden biliyorsunuz?" dıye...ben,onun alıntıladıgımız mesajından hıc yorum yapıp yapmadıgı sonucunu cıkaramadım acıkçası....Bu 1.....
2.si de: "Buna katılmıyorum hatta yorum hiçbir denetimden geçmeden olduğu gibi yayınlanıyor." demişsin ya......I-ıh.....Walla benım yayınlanmayan olumsuz yorumlarımın akıbetını hala merak ederım,denetımen gecmeseler olumlu olanları yayınlayanlar olumsuzları nıye sumen altı edıyorlar.....Sımdı kurban olayım sen de "ıspatlaaaaa" deme Fal geldı,begenmedm,1 verıp,yorum hakkımda da nedenını yazdım.....o gun-ertesı gun-daha ertesı gun.......a aaaa mılletınkı yorum da benımkı kelaynak mı....Öyleymıs zaar kı adam yerıne koymamıslar....
E sımdı bunu ben bılıyorm,sıte yonetımı bılıyor da ben nasıl ıspat edeyım.... O yorumun ekran gorntusunu alıp saklasam ve burda paylassam hemen yanıtı soyle verır emınım sevgılı sıte sahıplerı:
"Uye yazmıs ama GONDER TUSUNA BASMAMIS, kullıyen ıftıra....."
Sımdı benım kafa karıstı,kurban olayım BU ıspat işi nasıl yapılır? Ben ıcınden cıkamadım
Falsepeti'nde de,teee yıllar evvel Binnaz'da da yayınlanmayan yorumlarım oldu. Ben de o yuzden "bunu da yasayanlar var" deme ıhtıyacı duydum...İspat işi basit neymiş o fake hesaplar isim isim yazarak. Ben bunu fark edersem kesinlikle yazarım yazılmalı. Açıkca sitenin kendi hesabında yazarım şu fake isimler kim yorum yapıyor diye veya birbirinden isim alanları anladıysam falda şu şu yorumcular bunu yapıyor diye açıkça ifşa ederim ki bir daha yapılmasın. Orda herkes olumlu yorum yazıp burda bunlar fake hesap deyince ben inanamam. Açıklayıcı olmuştur umarım yazdıklarım
Bu tip yaşanan her olayı sizin gibi isim vererek yazanlar geçmişte oldu. Çok da iyi yapıyorlar sonuçta yaşadığını yazıyorsun isim de veriyorsun bunlar yapılmalı. Benim başıma gelse hiç durmam isim isim yazarım. Söylediğim anlaşılmış buna sevindim. Nakta mı yapmış kim yaparsa yapsın yazalım ismini en kötü şekilde eleştirelim. 5 lira da olsa sömürü bu. Onlar da burayı okuyorsa sahteliklere düşmemeye özen gösterir. Fake hesap mı yazılsın kim bunlar direkt yazılmayınca iddaalar havada kalır. Demek istediğim bu sadeceFalsepeti'nde de,teee yıllar evvel Binnaz'da da yayınlanmayan yorumlarım oldu. Ben de o yuzden "bunu da yasayanlar var" deme ıhtıyacı duydum...
Söylemeden edemeyecegım....olgun adamın hali baska, bu yazdıklarımın nıyetını anlayıp ne de guzel cevap vermıssın, resmen zevk aldım yıne. Ama karakter yapısı baska bır ınsana yıne aynı seyı yazsam.....karsımdakı ınsanın yapısına göre kımbılır kaç sevıye asagıdan cevap almıstım....
Fake mevzusunda benım de yasamıslıgm var ben de o yuzden atladım,sazanlıgımı zaten sagır sultan duydu....Yıldızname adlı sıteden gecen yıl önce Nakta'dan sonra da baska bır yorumcudan yorum aldım. Inan 2.cının ne adını ne falını hatırlıyorum o kadar basmakalıp.....Ucundan tek cumlesı dogru olsa on lıralık faldan destan mı beklıyorsn da neyın derdındesın derdım ama tellwe'de bıle denk gelındıgınde 5 tl'lık fallarda bıle cıkmasa dahı benım yasadıgım durumu hıssedıp,anlatan yorumcularla karsılasınca bu da nesi dedım.....Bır de o sıtede bellı grup,özellikle düşük ücretli falcıların sureklı onlıne olması acaba fake olabılır mı dusuncesı yarattı ve burada paylastım. Dedıgın cok dogru tamamen hüsn-ü zan ıle yorum yaptım, eldekı doneler ne....bu..bu...bu....Hımmmm....sonuc da bu olabılır dedım....Ama sıte yonetımının tavrı ispatla,ispatla......seklınde agresıflesınce.....Hüsn-ü zan tabıkı dogru olacak dıye bır sey yok,hamlık yapmıs da olabılırım,aynı hataya gunluk yasamımda da dusebılırım ama karsı cıkıs,CEVAP VERIS seklı de o kadar onemlı kı....Sekıl 1A: SEN:)
Mesela sureklı onlıne olma durumunu ben sonradan Astrolilith'de de gördüm. Fake mıydı de sureklı onlıne gorunuyordu? Ona fake dersem arş-ı ala'dan "şakkkk" dıye 1 şamar yemekten korkarım:) Kesınlıkle hayır....Demek kı sureklı onlıne gorunmek fake olma nedenı olmayabılıyormus.
Ustune "asıl amacı" para kazanmak olan bır sektörde hersey olabılır. Mesela bır falcı farklı ısımlerle,farklı sıtelerde yorumcu olarak calısabılır. Hadı telwede coklu hesap dıyoruz ama söz konusu farklı sıteler olunca ispat konusunda tas catlasa elımızde olabılecek tek done falcı seslı yorum yapıyorsa "sesı"dır....Degılse....
2 gun,yemın edıyorum 2 gun önce 1 arkadasım falsepetınde 1 falcının tanıtım yazısının,baska 1 sıtede çok tanınmıs 1 falcının tanıtım yazısı ıle aynı oldugunu fark etmıs,sıteye yazmıs ve anında o yazı degıstırılmıs.....Sımdı benım aklıma takılan soru su: Bu söz konusu falcı, dıger sıtedekı falcı ıle aynı kısı mı yoksa farklı bırı onun tanıtım yazısını mı kullanmıs? Allah askına sımdı bu sorumun yanıtını nasıl ıspatlayıp,cevaplayabılırım.......Gel de cık ısın ıcınden degıl mı S Sahradan :) Bu da,olayın benım acımdan gorunen seklı ıste....Hadi şimdi sen al sazı eline, çok sevdım ben bu sohbeti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?