Defne adında iki kişi var, ikisi de 49 kredi değil. Kimden bahsediyorsunuz tam olarak?Dafne diye bir hatuna fal baktrdım 49 kredi. Kesinlikle denemelisiniz. Kadın mide bulantıma kadar bilmiş, ben çook beğendim. Kesin kredisi artar zaten de ucuzken görürseniz kaçırmayın bence. Gidişatta pembiş tablolar çizmiyor çok etkilenmiş olabilirim
Defne değil dafne. Dafne saviDefne adında iki kişi var, ikisi de 49 kredi değil. Kimden bahsediyorsunuz tam olarak?
Ekran görüntüsü koymaya üşendim şuan. Siteye girip rastgele 3 yorumcu açın müşteri yorumlarına bakın hep aynı kişilerin 2-3 gün arayla aşşırı olumlu yorumlar yaptığını göreceksiniz. Derdim kimseyle çatışmak değil kimseye kötü bi şey dediğim yok. Sadece bu durum dikkatimi çekti. Astrocenter farklı bir tarifesi olan diğerlerine göre daha pahalı bir fal sitesi sürekli aynı kişilerin birkaç gün arayla farklı falcılara övgü dolu yorumlar yağdırması bana sitenin birer parçası olduğunu düşündürdü. Dediğim gibi kötü bi amacım yok fikrimi belirttim sadece. Şayet sizin çıkan fallarınız varsa ne mutlu size.Buna katılmıyorum hatta yorum hiçbir denetimden geçmeden olduğu gibi yayınlanıyor. Bence siz tarafsız değilsiniz. Hiç yorum yapmadıysanız nerden biliyorsunuz? Yaptıysanız bunu yazamazdınız eminim bundan. Açıkçası benim için bütün fal siteleri aynı amaçta para kazanmak sadece çalışma sistemleri farklı. Benim hoşuma gitmiyor bu tarz yorumlar bir ispatınız yoksa hiçbir site için yapmamalısınız. Varsa ispatlayın delil sunun herkes aydınlansın.
Elbette inanıyorum iyi niyetine. Ama bazı kişiler var sürekli baktırıp yorum yazıyor tüm fal sitelerinde oluyor öyle bir kaç kişi, böyle biri de olabilir. Fake hesap olduğunu bilemeyiz yine de. Fake den çok çoğunun gerçek tarotçu olmadığı konusu daha önemli. Her fal sitesinde 3 kişi varsa çoğunluğu öylesine bakıyor zaten gelip çıktı diye samimi yazan çok az onlaraEkran görüntüsü koymaya üşendim şuan. Siteye girip rastgele 3 yorumcu açın müşteri yorumlarına bakın hep aynı kişilerin 2-3 gün arayla aşşırı olumlu yorumlar yaptığını göreceksiniz. Derdim kimseyle çatışmak değil kimseye kötü bi şey dediğim yok. Sadece bu durum dikkatimi çekti. Astrocenter farklı bir tarifesi olan diğerlerine göre daha pahalı bir fal sitesi sürekli aynı kişilerin birkaç gün arayla farklı falcılara övgü dolu yorumlar yağdırması bana sitenin birer parçası olduğunu düşündürdü. Dediğim gibi kötü bi amacım yok fikrimi belirttim sadece. Şayet sizin çıkan fallarınız varsa ne mutlu size.
1-2 gün arayla baktırmaları ve aşırı övgü dolu yorum yazdırmaları benim kafamı karıştırdı bir de pahalı site olduğunu düşünürsek. Her gün en az 60-70 astro center'da fal baktırmaya harcıyorlar denektir bir de bana söyledikleri hiçbirrrrr şey çıkmazken bunlara söylenilen her şey çıkıyormuş (güya) çok garip ciddenElbette inanıyorum iyi niyetine. Ama bazı kişiler var sürekli baktırıp yorum yazıyor tüm fal sitelerinde oluyor öyle bir kaç kişi, böyle biri de olabilir. Fake hesap olduğunu bilemeyiz yine de. Fake den çok çoğunun gerçek tarotçu olmadığı konusu daha önemli. Her fal sitesinde 3 kişi varsa çoğunluğu öylesine bakıyor zaten gelip çıktı diye samimi yazan çok az onlara
Bende binnazda yorumların abartıldığını düşünüyorum geçen bir falcinin siteye yeni üye olmuş fiyat 49 tl sayı olarak 30 kişiyi geçmemiş ama yazılan yorumda sürekli size danışıyorum fallarınız çıkıyor ve bu nedemek? Zaten 49 tl falı yakalamak mümkün değil bu kisi surekli yakalamış birde hiç boş geçmemiş fallari çıkmış tuhaflık var1-2 gün arayla baktırmaları ve aşırı övgü dolu yorum yazdırmaları benim kafamı karıştırdı bir de pahalı site olduğunu düşünürsek. Her gün en az 60-70 astro center'da fal baktırmaya harcıyorlar denektir bir de bana söyledikleri hiçbirrrrr şey çıkmazken bunlara söylenilen her şey çıkıyormuş (güya) çok garip cidden
Eşi dostu yakın çevresine yorum yaptırıyorlar muhtemelen.Bende binnazda yorumların abartıldığını düşünüyorum geçen bir falcinin siteye yeni üye olmuş fiyat 49 tl sayı olarak 30 kişiyi geçmemiş ama yazılan yorumda sürekli size danışıyorum fallarınız çıkıyor ve bu nedemek? Zaten 49 tl falı yakalamak mümkün değil bu kisi surekli yakalamış birde hiç boş geçmemiş fallari çıkmış tuhaflık var
"Her fal sitesinde 3 kişi varsa çoğunluğu öylesine bakıyor zaten gelip çıktı diye samimi yazan çok az onlara" Bak bu tesbitine sonuna dek katılıyorum. Burada fark ettıgım bırkac ısım oldu kı fark edebılmem ıcın de yıne az bucuk bırseyler yazmıs olmaları gerekyor....Mesela çok önceden bır uye Yesılcıngene ıcın erkek arkadası,burada yazan uye ıcın fal baktrmıs,bunu yazdı ve begenmedıgını,erkek arkadasına cıngenenın gonderdıgı falda onun ıcın olumsz yormlar yaptgını soylemıstı..... Bu Allah degıl ya,en nıtekım ınsan,kımı falı cıkar kımı cıkmaz.....Aradan bayagı zaman gectı o uye yıne cıngeneye fal gonderdıgını yazmıs,ertesı gun de burada yaptıgı yorum "ıgrenctı".......idi......Elbette inanıyorum iyi niyetine. Ama bazı kişiler var sürekli baktırıp yorum yazıyor tüm fal sitelerinde oluyor öyle bir kaç kişi, böyle biri de olabilir. Fake hesap olduğunu bilemeyiz yine de. Fake den çok çoğunun gerçek tarotçu olmadığı konusu daha önemli. Her fal sitesinde 3 kişi varsa çoğunluğu öylesine bakıyor zaten gelip çıktı diye samimi yazan çok az onlara
Pr'ın hasını yapanlar var....Ama oylesının tek derdı para....ben binnazda, tellwe veya başka yerde de falcı olsam, amacım piyar yapıp vergisiz para kazanmak olursa bu işi ilmek ilmek hesaplarım. puanımı yükseltmek için, yüksek fal alımı yapmak içinn başka açtığım hesaptan kendime fal atar ardından da yorumlarım. çok zor değil yani puan yükseltip meşgul gözüküp kendine yorum yazmak. sonuçta para yine benim cebime gidiyor. gece düşürürüm fal ücretini kendim girerim sonra da sabah herkes ''oovv harika nasıl baktın aman tanrım boyle fal görmedim hic '' yorumlarını görüp bana fal gönderir. veee ondan sonrada gelsin paralar. malesef durum bu
"Her fal sitesinde 3 kişi varsa çoğunluğu öylesine bakıyor zaten gelip çıktı diye samimi yazan çok az onlara" Bak bu tesbitine sonuna dek katılıyorum. Burada fark ettıgım bırkac ısım oldu kı fark edebılmem ıcın de yıne az bucuk bırseyler yazmıs olmaları gerekyor....Mesela çok önceden bır uye Yesılcıngene ıcın erkek arkadası,burada yazan uye ıcın fal baktrmıs,bunu yazdı ve begenmedıgını,erkek arkadasına cıngenenın gonderdıgı falda onun ıcın olumsz yormlar yaptgını soylemıstı..... Bu Allah degıl ya,en nıtekım ınsan,kımı falı cıkar kımı cıkmaz.....Aradan bayagı zaman gectı o uye yıne cıngeneye fal gonderdıgını yazmıs,ertesı gun de burada yaptıgı yorum "ıgrenctı".......idi......
Suna da karsıyım,1 yorumcuya fal gonderırsn belkı ılk falı olmaz ama 2. falı cıkabılır harıka bır sekılde kı ben yasadım bunu....Ama yukarıda anlattgm durumu anlayamam....belkı de benım yasadıgm durum da ustte anlattıgım durum gıbıdır,kımbılır. Kendı penceremden gorunce olayları tabıkı kendı tarafımı tutacagım:) Burda bır yorumcuyu kotuleyıp sonra farklı bır ısımle ona tekrar gıdıp,karsımdakını salak yerıne koymayı da anlamıyorum....
Burada yıllardır konusulan bellı ısımler var....Ama altını cızıyorum "yıllardır"....Bunu basarmak çok da kolay olmasa gerek,fotokopı gıbı sureklı yenı fal sıtelerının ve falcıyım dıye ortaya cıkanların ıcınde......Onlara da kımı ıyı dıyor,kımı kotu,kımı göge cıkarıp kımı yerın dıbıne sokuyor..... Yorumculların ıse acık,acık kendılerını savunma hakları da yok burada,aslında ılk elden durum "çamur at,izi kalsın" gıbı olsa da bunu yapan da cok fazla uye oldugunu sanmıyorm burada. Ha varsada varsın olsun.... Kım hayatta herkese yaranabılmıs ve sevılebılmıs kı,gerek de yok...Yıllardır adını kazıyabılmıssen bır yerlere o özguven yeter de artar bıle bence....
Bıraz da ıgneyı kendımıze sokarsam.....cok sevıyoruz cok....bızı tatlı hayallere surukleyenlerı.....Ama olumsuz seyler soyleyenlere de dudak bukuyoruz.....Bu durumda falcı da ıkılemde kalıyor ya hep kara tablo cızyeımkı gercekcı gorunsn dıyor kı BU TAYFAYI ZATEN GEC kı muhakkak anlasılıyorlar da zaten......Hazır yerı gelmısken bunlardan bır tanesını burada paylasayım.....Olumsuz ama zırnık alakası yok...... Kımbılır aynı yorum kımlere de gıttı, ev almayı dusnyormusuz,gebe haberı varmıs daha da ne masallar......1 cumle tek 1 cumlesı bıle benım yasadıklarımla alakası yok,şimdı ne dıyeyım ben bu falcıya; falınız cok kotu,uymadı....Anında yanıt gelır ıade ıstyorsn,emegımı somryorsn bla bla......Aslında ıstemedgımı en basta belırtyorum,istyorum kı o yorum orada kalsın,okuyanlara fıkır olsun....Ama hoppp yorumum sılınsn dıye falım ıade edılıyor.....
Eki Görüntüle 2252413
Veya zaten olan-bıten neyse tum cıplaklıgıyla anlatıyor.......Bu durumda önce "vurun kahpeye" dıyorz....Sonra cıktı dıye akıllanıyormuyuz?.....Bılemem..... Ama hıslerı guclu olup da dogruya dogru-egrıye egrı dıyebılecek cok fazla yorumcu olmadıgını da bılıyorum....Altın camuıra da dusse yıne altındır ama kısı de her zaman herseyde en ıyı olacagım ve kesınlıkle oyleyım dıye de dusunmemelı bence.....Beser şaşar.....Olur mu olur nıye olmasın.....
Bu iş elbette para ıcın yapılan bır ıs ama yorumcu herseyden once AMA herseyden once karsısındakı ınsana durustce,vıcdanı rahat bır sekılde yardım etmeye gönullu degılse..........Fal gonderenın yuzune"canım canım-tatlm bla bla" deyıp,danısanın arkasından gulebılıyorsa......Hadi falcıyı gectım doktor,avukat,ögretmen....meslegı her ne olursa olsun tek amacı daha cok para ise zaten söylenecek ne kalıyor gerıye. Evet kımse kımsenın derdını dınlemek,onun ıcın zaman-emek harcamak ıstemez bunun ıcın bır motıvasyon kaynagı olmalı kı o da para AMA işte ama....Bu lafın sonu gelmez,uzar da uzar.... Yetti yahu,ben sıkıldım kendımden,kestim bu kadar bu kelamın sonu.....
Pr'ın hasını yapanlar var....Ama oylesının tek derdı para....
Nil gunese baktirdim ben bi iki dedigi seyler cikti ama burda bi arkadas demisti asil konu disinda garip bi sekilde baska nokta atislari yapiyo diye bende de oyle oldu asil konu degildi dedikleri ama yasadim soylediklerinden bazilariniHasibe Doğan’a baktıran var mı? Onun fiyatı da uygun gibi, ama burada fazla yorum yapılmamış...
Yalena Aydan, Derin Akarsu ya da Nil Güneş nasıldır acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?