Binnaz Abla

Yesilcingene ilk falinda olumlu olumsuz goremedim birsey diye benim fali iade etmisti kahve faliydi. Ikinci falini sartli kabul etti olumsuz diye 3 falida bakti yani. Biraz olumsuz fallardaki tepkilerden de cekiniyolar sanirim. Ben hep olumsuza alisinca biraz olumlu ciktimi bende onu yadirgiyorum pembeci geliyor

Demek ki “sizden enerji alamadım”ın Türkçesi “falda sorduğun ve olmasını istediğin şey olmayacak”. Gerçeği söylerlerse düşük not veririz diye de iade ediyorlar...
Hepsi böyle değildir tabii de...

Selam kızlar bayadır girmiyodum foruma bi bakıyım dedim çıkan güzel haberler varmı diye ama yine aranan falcı bulunamamış :) herhalde en az 3 aydır fal baktırmıyorum ve hiç içimden gelmiyo çünkü çıkmıyor. En son zümra ve geysuya baktırmıştım ikiside çıkmadı anı bile tutturamadılar. Adamla yüzleşmemiz olmuştu sordum ona her şeyi o da anlattı geysunun zümranın dedikleriyle alakası yok güya düşünceyi okuyolardı. Ne zaman çok düşünmeyi uğraşmayı bırakıp hayatımıza odaklanırsak daha güzel fırsatlar çıkıyo karşımıza ben bunu yaşamaya başladım ve bunuda hiç bi falcı bilemedi güya eskisiyle evlenecektim. Umarım hepimiz bizi umursamayan adamlar yerine kendimize değer veririz ve şu umut tacirlerinden kurtuluruz. Sevgiler :)

Haklisin genelde gelecek degisken ben anlik ve yakin gelecek bilenleri tercih ediyorum artik, bunu bildiginden emin oldugum Ares Levi ve Elfin Demet var yani bana en azindan uyan, bunlardan memnunum.

Yoo yanlis anlasildim hani olumsuza bazen acik olunmuyor ya oyle kisiler tepki gosterebiliyor sanirim o yuzden sartli baktiklarini dusunuyorum ben cunku bana faliniz olumsuz kabul ediyormusunuz diye secenek geldi halbuki benim icin olumsuz degildi. Medyum fatima ya attim cok cok olumluydu o da bana garip geldi hani pembe diyeyim cunku cok kotu bir noktaya geldim ben fal baktirdigim konuda. Imkansizin olacagini soyledi gibi birsey

Nil gunese baktirdim ben bi iki dedigi seyler cikti ama burda bi arkadas demisti asil konu disinda garip bi sekilde baska nokta atislari yapiyo diye bende de oyle oldu asil konu degildi dedikleri ama yasadim soylediklerinden bazilarini
Nil Güneş konusunda bahsettiğiniz benim:)Bana da sorduğum konunun dışında söyledikleri gerçekleşti, ara da atarım nil e..sorumuz dışındaki konularda hani öylesine şeyler de değil.

Tarot kartlarindan anlayanlar varmi tarot attim bir yorumcuya cok cok olumluydu ama internetten baktigimda kartlar cok kotu anlamlari vardi yuzeysel oolarak iyimi kotumu bir baksa anlayan bana pembe tablomu cizildi dogrumu ogrenmek istiyorum

Kartların sadece bireysel anlamlarına baktıysan olumsuz gelebilir. Açılımdaki kartların arasındaki ilişki önemli, hatta kartlardaki sayıların bile diğer kartlarla bağlantısı var.
Tersi de geçerli. Örneğin düz Kupa Kraliçesi çıkınca insan ilk etapta zil takıp oynayabilir. Ama "eski sevgilim şimdiki ilişkisini bitirip bana döner mi?" gibi bir soruya o kart çıktıysa, anlamı acayip olumsuza dönebilir. vs. vs.

Walla cok haklısın. Hanı kolay da degıl acıkcası umutla,ıstekle bekledıgın bır konu ıcın sana "bu senı aldatyor,bundan hayır gelmez" laflarını duymak. Onun da ötesınde o yorumu aldıgında ınsan, eger kı o yorumun ıcerıgı hakkında en ufak 1 fıkre sahıp degılse...."yandın falcım sen" oluyor durumBunu gecen yıl ben yasadım.....Sımdı Cıngene azıcık olumlu seyler dese bıle "kesın artık arada bır yakınlık olustu,benı uzmemek ıcın sozlerı yumusatmaya calısıyor" dıyorum......dum.....O yuzden 4 ay önce farklı 3. bır hesapla fal gonderdıgmde benı de ters duz etmıstı.

Ahanda konusma metnının bır kısmı,bende nasılsa hersey ortada.... Ha bunun salaklık oldugunu da dusunmuyorum, Capella kım yahu,Sarı Cızmelı Mehmet Aga....Yolda yanınızdan gecsem tanımazsınız. Çok mu ünluyüm,çok mu tanınmısım...Yooo,kaldı kı burada yasadıklarımız 3 asagı 5 yukarı aynı,al bırını vur dıgerıne.....Buradakı kımlıgım,yazdıklarım........mılyon tane toz parcasından bırıyım,o yuzden ne yasadıklarım, uzuntulerım,hepınızden cok farklı ne de üstün ..... İsteyen ıstedıgını dusunsun,1 kısıye bıle fıkır verebıldıysem,verebılıyorsam yeter,gerısı umrumda bile değil...

A Ariman tatlım, Cıngenenın sana baktıgı 2 falı bana gondermıstn...Ilkınde de ılkbahar gıbı barısırsn ama bunun devamı gelmez demıstı, barıstıktan sonra attgn falda da pek umıt vermemıstı....Barısacaksın,yuzyuze geleceksın dıyenler.......e tamam oldu da sonrası.....Sankı o yorumu yapanlara gore hersey sonra cok olumlu olacak gıbı hıssedıyor ınsan degıl mı?....

Hahah sonrasini ne sen sor ne ben soyleyeyim olaylar olaylar bahar ayini dahi beklemiyorum artik oyle bir pis duruma dustum ki

Mert Gokturk iskambili 50 kredi yapmis sanirim bir nevi promosyon yapti ,hediye gunluk kredilerimle attim.Beles fal gibisi yok valla .Bakinca yorumumu yazarim.

Nil Güneş konusunda bahsettiğiniz benim:)Bana da sorduğum konunun dışında söyledikleri gerçekleşti, ara da atarım nil e..sorumuz dışındaki konularda hani öylesine şeyler de değil.
900 kredim var ares yada elfin e baktirayim diyordum ama nil gunes nasil biliyormu atsam mi

Nil güneşe ne attınız kızlar Tarot mu katına mi

sonunda hediye kredilerim 1003 olduğu için Ares’e baktırdım :)
Memnun kaldım açıkçası, gelecekle ilgili dediklerini bilemem tabii ki ama geçmiş ve an konusunda çok başarılıydı.

Farkli bir konu ile soru sordugum icin diger yorumculaela kiyaslamayacahim mert gokturku ama yorumu uzundu.

Simdi soyle bir durum var 50 kredi olmus ama ben fali iptal edersem 750 kredi yukleyeceklermis hesabima cunku 750 krediye cikmis yapsam dolandiricimi olurum ki 700 kredi bedavadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…