Binnaz Abla

Canlarimmmmm ben istihare' ye.....iyi geceler.
Allah rahatlik versin

Rezzan ablanın dediklerini yaşadınız mı peki ?

Bi kısmını yasadim canim. Bi kismi beklemede. Begenmeyen de cok begenende. Ancak ben kendisini cok cok seviyorum pembe tablo cizmedi bana belkide bu yüzden seviyorum

canlarım günaydın....
dün geceki istihare çalışmalarım sonucunda rüyamda lisedeki arkadaşlarımı gördüm ( lise biteli benim 7-8 yıl oldu hiç biriyle iletişimim kalmadı) ayy 2 gündür üstüste eski arkadaşlarımı görüyorum ...birde yanında Basbakanımızı ve Mustafa Kemal Atatürk'ü gördüm :)))
birde yeşil bir örtü üzerinde arapça seyler yazıyordu sanırım kurandan aytelerdi...ay çok etkilendim ama yine bişey anlamadım

Hayır olsun diyelim özgecim işte böyle insanı etkileyen ruyalara sağlam ruya yorumcuları gerek.Hangi istihareyi yaptın canım sen?Bende dün yasin ve vakıa sureli olanı yaptım.Ben bunu6-7keredir yapıyorum
.Her defasında net bir şekilde aynı kişiyi gördüm.Dün gece okuyup yattım o kişiyi gördüm,sabah namazından sonra yine sureleri okudum iki saatlik bir uykuya yattım ve yine aynı kişiyi gördüm.Yani bi gecede iki kez aynı istihareyi yapmış oldum ve aynı insanı yine apaçık şekilde gördüm.İçinde olduğum durum itibariyle hiç ama hiç ihtimal vermediğim,iki yılı aşkın süredir hiç görmediğim biri.Allah bilir tabi ama yani 7 defa aynı kişiyede evleneceğin insan olarakgörünce ve bu kişide bekâr olunca insanın kafasında bi soru işareti olmuyo değil.
Ve günaydın canıımmmm.

Son düzenleme:

canımm bende Yasin ve Vakıa surelleri ile olanı yaptım.....
bence alcanzarcım çok şanslısın çünkü gerçekten her yaptığında net bi şekilde görüyorsun...en iyisini Allah'ım bilir ama tesadüf olduğuna inanmıyorum senin rüyalarının... yalnız canım bişey merak ettim özel değilse..gördüğün bu kişiye karşı hislerin var mı???

Bu kişiye şu an hislerim olduğunu söyleyemem.Ama bundan 3 yıl kadar önce vardı canım.Onunda bana olduğunu biliyorum.Ama yaşanan bi duygusallık,bi birliktelik asla olmadı.Sadece birbirimize ilgimiz,hislerimiz ,içten içe yakınlığımız vardı.Şu an onun duygusal hayatıyla ilgili hiçbi bilgimde yok.Ben bu istihareyi ilk geçen yıl mart ayında yaptım,ara ara hep yaptım ve en son dün gece iki kez .Ve hep bu insan.Vallahi bilemedim canım benimde kafam karışık.Hayır bide bu insanla hiçbi bağlantım yok iki iki buçuk yıldır.

Son düzenleme:
Özgecim birazdan da sana dün bahsettiğim Tuğçe ışınsu kitabından olan istihareyide yazıcam.Kitap dün yanımda değilde,dua etme bölümünüde eksiksiz yazmak istedim,o yüzden bekledim kitabı.Peygamber efendimizin tavsiye ettiği istiharenin aynısı ama duasında değişiklikler var.

Selam kızlar ..
Falsepetindeki Didem nasıl? Tarot kredisi aldım Nesibe için ama 20sine kadar kullanmamız gerekiyormuş sanırım , şu günlerde de pek evde olamıyorum . Nesibe'yi yakalayamazsam ona baktırayım diyorum ,baktıran var mı nasıl? Beğendiniz mi?

Yasin ve Vakıa'yı evleneceğiniz kişiyi görmek için mi okuyorsunuz kızlar?
Bende istihare delisiyimdir , çok kez yaptım ve devam ediyorum hala Evleneceğiniz kişiyi görmek için bir de Yusuf Suresi var onu da deneyin. Biraz uzun ama... Ben yaptığımda kendinden önce sülalesini gördüm
2 kezde sarışın birini gördüm ama sarışın sevmem Eskiden seviyordum, benimki yağız delikanlı Çok önceden yapmıştım ,yapmaya çekiniyorum ya başkasını görürsem diye İstihareden ziyade gelecekten haber alabilmek için evleneceğiniz kişi ya da başka bir niyet için farketmez Ya Zahir esmasını gece yatarken 1106 defa okuyun... Ben sonuç aldım.

Vallahi dun gece yasin + vakia yaptim ama hicbir sey gormedim yine. Siz full HD ruyalari nasil goruyorsunuz kardesler

Bu arada Defne ye bir onceki baktirdigimda soyledigi tarih dun itibariyle gecti, dedigi olmadi.

kızlar 1000 ya habir ya vedudu yaptım. çok karışıktı hiç bişey görmedim gibi. ama 1000 sayısını geçmiş olabilirim sayı önemliyse.
yatarken okudum aralarında daldım.saydım mı saymadım mı diye çift saydıklarım oldu 2 okuyup bir saydığım oldu. uyuyakalır gibi olup ya hasip ya bedük gibi saçmaladıklarım oldu herhalde ondan olmadı..keşke yasin+vakıaya ara vermeseydim.

bu arada defnenin falına baktım muazzam bir falmış çıkar mı bilmem ama 20 dakika fal ilk defa gördüm.

Yasin ve vakıa suresini evleneceğin kişiyi görmek için tavsiye ederim,benim bu konudaki favori istiharemdir.Yusuf suresini mutlaka deneyeceğim.Biliyorum canım biraz uzun, sadece bi kezmi okumak gerek?Ya Zahir i uzun zaman önce yapmıştım ama bişey görememiştim.Sen nasılsın ffreya cım en son güzel haberlerle ayrılmıştın burdan,mutluluğun daim olsun.Falsepetinden Haleyi tavsiye ederim sana,Didem i bilmiyorum canım.

Son düzenleme:

bu arada defnenin falına baktım muazzam bir falmış çıkar mı bilmem ama 20 dakika fal ilk defa gördüm.

Palamutum karıştırdığın için olmamıstır ,usulunce yapıldığında inanki net gòrülüyo.Defne banada 16 dk 80 sn bakmıştı.Ama burç yorumu falan gereksiz detaylarda vardı o sürenin icinde.

Vallahi dun gece yasin + vakia yaptim ama hicbir sey gormedim yine. Siz full HD ruyalari nasil goruyorsunuz kardesler

Bu arada Defne ye bir onceki baktirdigimda soyledigi tarih dun itibariyle gecti, dedigi olmadi.
O zaman hepimize Defne konusunda geçmiş olsun.

kredim de dürtüyor resmen nesibe ve hale arasında kararsızım yau halenin var mı noktalaması imlası ugga dışında noktalı falcı bulamadım hiç onun da vadeleri geçti

kredim de dürtüyor resmen nesibe ve hale arasında kararsızım yau halenin var mı noktalaması imlası ugga dışında noktalı falcı bulamadım hiç onun da vadeleri geçti
Hale iyi bence,her konuya değinip yorumluyo,ama yinede sen bilirsin,sebep olmuş olmayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…