Binnaz Abla

C
anım adı ne? İnstagram adı

Mert Göktürk ten iskambil falim geldi uzun yazmış bildiği noktalar var ama geleceğe yönelik şeyler söylemiş çoğunda

eklemeyi unuttum, Ares’e baktırırken sevmediğim tek şey kredi bitince telefonun çat diye kapanması. Cümlesini bitirememişti daha

eklemeyi unuttum, Ares’e baktırırken sevmediğim tek şey kredi bitince telefonun çat diye kapanması. Cümlesini bitirememişti daha
1 dakikaniz kaldi diyen bilmis kadin araya giriyor binnaz telefonda konusma suresini 15 dakika yapsin yetmiyor 10 dakika , en baba musterileri biziz sayemizde zengin oldular.:))))))

Herkese iyi geceler kızlar, eskilerden kim kaldı bilmiyorum ama beni hatırlayanlar mutlaka vardır, uçan kaçan herkese fal attyım 2014-17 arası şimdi her şey yolunda çok şükür falı bıraktıktan sonra zaten enerjim düzeldi de, güzel çıkan fincanla var, bu chitra, balta, thalia nerde daha doğrusu kime atsam bilemedim

Nakta demek istedim

1 dakikaniz kaldi diyen bilmis kadin araya giriyor binnaz telefonda konusma suresini 15 dakika yapsin yetmiyor 10 dakika , en baba musterileri biziz sayemizde zengin oldular.:))))))
Valla kadın 1 dakikanız kaldı derken Ares anlatıyordu, kadın yüzünden orayı da net duyamadım :) sonra çat diye suratıma kapandı zaten bence de en azından 15 dakika olmalı, böyle havada kaldı fal

sonunda hediye kredilerim 1003 olduğu için Ares’e baktırdım :)
Memnun kaldım açıkçası, gelecekle ilgili dediklerini bilemem tabii ki ama geçmiş ve an konusunda çok başarılıydı.
Ben surekli ondan yorum aliyorum memnunum an konusunda uzerine yok, yine anda merak ettigim bir seyi dogr oarak yorumladi spesifik bir seydi. Geleck benim yaz aylarinda baslayacak surec gelecek konusunda ben de emin degilim cikiyor mu fallari.

Hediye kredilerimle Toprak altaya attim gecmiste cok konusulmamis ama sordugum 3 kisinimde kisiligini iyi yorumlamis baktiran cikan cikmayan varmi?Yazili oldugu icin acaba dedim bir ama.

Hediye kredilerimle Toprak altaya attim gecmiste cok konusulmamis ama sordugum 3 kisinimde kisiligini iyi yorumlamis baktiran cikan cikmayan varmi?Yazili oldugu icin acaba dedim bir ama.
Ben baktırmıştım 2018'de siz bahsedince tekrar okudum. Evet karakter yapılarını iyi anlatmış. Fakat benimkinde ne karşı tarafın tavırları ne de vade tutmamış.

Merhabaa kızlar, 1060 kredim var ve fal baktırmak istiyorum. Ares ve Biray Demir arasında kaldım. Aslında uzun zamandır aresi düşünüyordum ama telefonla baktırmak istemiyorum pek. Bu ikisinden hangisini önerirsiniz? Yada 1000 kredilik önerebileceğiniz başka birisi var mı

Biray da iyidir birayi oneririm.

İkisine de baktırdım, ikisi de iyi bence. Geçmiş ve anda gayet iyilerdi.

Ben de ikisini de beğeniyorum ama Ares favorim. Telefonda falı hic sevmem ben de ama Ares ses kaydı gibi hızlı konuşup anlatıyor gorduklerini oyle sohbet havasında olmuyor fal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…