- 27 Mart 2019
- 68
- 58
- 3
- 35
anım adı ne? İnstagram adıselam evet gerçekten nakta ben instagramdan yorum alıyorum ve telweden daha rahat ve iyi bence net soru sorup yanıt alabiliyor insan mesaj atıldığında gördüğü anda yanıt veriyor ben memnunum genel olarak 2 ayda bir yorum alıyorum diyebilirim..
1 dakikaniz kaldi diyen bilmis kadin araya giriyor binnaz telefonda konusma suresini 15 dakika yapsin yetmiyor 10 dakika , en baba musterileri biziz sayemizde zengin oldular.:))))))eklemeyi unuttum, Ares’e baktırırken sevmediğim tek şey kredi bitince telefonun çat diye kapanması. Cümlesini bitirememişti daha
Sen bilirsin canım,istiyorsan at ben kahve atıyorum genelde900 kredim var ares yada elfin e baktirayim diyordum ama nil gunes nasil biliyormu atsam mi
Ben genelde kahve atıyorum,katina da attığım olduNil güneşe ne attınız kızlar Tarot mu katına mi
Valla bugün fal gönderdim bende. Analizini cok begendim. Bir iki tane nokta atışı var. Kosa vadeli bir olay söyledi olursa yazcam kızlar. Ay inşallah da olur yaBen de katılıyorum. Kinder Sürpriz'dir Nil Güneş.
Valla kadın 1 dakikanız kaldı derken Ares anlatıyordu, kadın yüzünden orayı da net duyamadım :) sonra çat diye suratıma kapandı zaten1 dakikaniz kaldi diyen bilmis kadin araya giriyor binnaz telefonda konusma suresini 15 dakika yapsin yetmiyor 10 dakika , en baba musterileri biziz sayemizde zengin oldular.:))))))
Ben surekli ondan yorum aliyorum memnunum an konusunda uzerine yok, yine anda merak ettigim bir seyi dogr oarak yorumladi spesifik bir seydi. Geleck benim yaz aylarinda baslayacak surec gelecek konusunda ben de emin degilim cikiyor mu fallari.sonunda hediye kredilerim 1003 olduğu için Ares’e baktırdım :)
Memnun kaldım açıkçası, gelecekle ilgili dediklerini bilemem tabii ki ama geçmiş ve an konusunda çok başarılıydı.
Ben baktırmıştım 2018'de siz bahsedince tekrar okudum. Evet karakter yapılarını iyi anlatmış. Fakat benimkinde ne karşı tarafın tavırları ne de vade tutmamış.Hediye kredilerimle Toprak altaya attim gecmiste cok konusulmamis ama sordugum 3 kisinimde kisiligini iyi yorumlamis baktiran cikan cikmayan varmi?Yazili oldugu icin acaba dedim bir ama.
Vade tutmadi sonuctami patlamis?Ben baktırmıştım 2018'de siz bahsedince tekrar okudum. Evet karakter yapılarını iyi anlatmış. Fakat benimkinde ne karşı tarafın tavırları ne de vade tutmamış.
Evet maalesef hiç tutmadı. Hatta yazdıkları komiğime bile gitti. Çünkü sonrasında zıt şeyler yaşamışım. Ama yorumları olumluysa sizin açınızdan umarım size tutar.Vade tutmadi sonuctami patlamis?
Biray da iyidir birayi oneririm.Merhabaa kızlar, 1060 kredim var ve fal baktırmak istiyorum. Ares ve Biray Demir arasında kaldım. Aslında uzun zamandır aresi düşünüyordum ama telefonla baktırmak istemiyorum pek. Bu ikisinden hangisini önerirsiniz? Yada 1000 kredilik önerebileceğiniz başka birisi var mı
İkisine de baktırdım, ikisi de iyi bence. Geçmiş ve anda gayet iyilerdi.Merhabaa kızlar, 1060 kredim var ve fal baktırmak istiyorum. Ares ve Biray Demir arasında kaldım. Aslında uzun zamandır aresi düşünüyordum ama telefonla baktırmak istemiyorum pek. Bu ikisinden hangisini önerirsiniz? Yada 1000 kredilik önerebileceğiniz başka birisi var mı
Gelecek çıkmadı mı peki?İkisine de baktırdım, ikisi de iyi bence. Geçmiş ve anda gayet iyilerdi.
Ben de ikisini de beğeniyorum ama Ares favorim. Telefonda falı hic sevmem ben de ama Ares ses kaydı gibi hızlı konuşup anlatıyor gorduklerini oyle sohbet havasında olmuyor fal.Merhabaa kızlar, 1060 kredim var ve fal baktırmak istiyorum. Ares ve Biray Demir arasında kaldım. Aslında uzun zamandır aresi düşünüyordum ama telefonla baktırmak istemiyorum pek. Bu ikisinden hangisini önerirsiniz? Yada 1000 kredilik önerebileceğiniz başka birisi var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?