Gelecek için söylediklerine daha var, o yüzden o konuda yorum yapamıyorum.Gelecek çıkmadı mı peki?
Ikisinede baktirdim biray a iki defa ares e sayisini unuttum favorim ares biray bana nisan ikinci haftasi vade verdi ares yaz icin vade verdiMerhabaa kızlar, 1060 kredim var ve fal baktırmak istiyorum. Ares ve Biray Demir arasında kaldım. Aslında uzun zamandır aresi düşünüyordum ama telefonla baktırmak istemiyorum pek. Bu ikisinden hangisini önerirsiniz? Yada 1000 kredilik önerebileceğiniz başka birisi var mı
Biray da iyidir birayi oneririm.
Umut fakirin ekmeği :))Hiç birinin tutmadığını zamanla görürsünüz. Dönüp okuyun eski falları.
Biray sesli falı kısa bakmıyor değil mi?Biray da iyidir birayi oneririm.
Benimki yaklaşık 9 dakika sürmüş.Biray sesli falı kısa bakmıyor değil mi?
Tamamdır teşekkür ederim, herkese :)Benimki yaklaşık 9 dakika sürmüş.
3 gün içinde 1500 krediye çıkarmak nedir iyice kafayı yemiş bunlar. Burda zişan da çok konuşulmuştu yeni katıldığında. Kredisini çok kısa bi zaman içinde o da yükseltmişti ve söylediği herşey patladı. İlk katıldıklarında 49 krediyle başlayıp, "49" krediye göre insanları tatmin edip güzel yorumlar alınca birden hooopp 1000 ler 1500 ler.Daha 56 fal bakmış. Bu neyin özgüveni acabaLiya diye bi yorjmcu katilmis 1 nisanda kredisi 1500. Cok iddiali bi profil yazisi var ve her zamanki gibi sisirilmis yorumlar var altinda. Deneyen var mi ki?
Ben boyle yapanlara hic baktirmak istemiyorum, Zisan'a da bu yuzden asla baktirmam dedim baktirmiyorum da. Itici oluyolar boyle, bu Liya da 97 puana dusmus simdiden ve 1500 kredi, komik oluyorlar.3 gün içinde 1500 krediye çıkarmak nedir iyice kafayı yemiş bunlar. Burda zişan da çok konuşulmuştu yeni katıldığında. Kredisini çok kısa bi zaman içinde o da yükseltmişti ve söylediği herşey patladı. İlk katıldıklarında 49 krediyle başlayıp, "49" krediye göre insanları tatmin edip güzel yorumlar alınca birden hooopp 1000 ler 1500 ler.Daha 56 fal bakmış. Bu neyin özgüveni acaba
Ben boyle yapanlara hic baktirmak istemiyorum, Zisan'a da bu yuzden asla baktirmam dedim baktirmiyorum da. Itici oluyolar boyle, bu Liya da 97 puana dusmus simdiden ve 1500 kredi, komik oluyorlar.
Olumsuz soylemiyormuymusFalımı arese attım, falınızla ilgili söyleyebileceğim olumlu hiç birşey yok krediniz boşa gitmesin diye iade etti
Krediniz boşa gitmesin isterseniz çünkü pek bişey göremedim iade edeyim bence dedi. Bende iade aldımOlumsuz soylemiyormuymus
NeyseAnı bilen, karşı tarafın düşüncelerini bilen falcı bana göre iyi bi falcıdır. Geleceği zaten bilen yok ama an konusunda bile o kadar çok saçmalayan gördüm ki Ares bu konuda tutarlı geldi o yüzden bana. Tabii ki bu benim fikrim ve benim fallardan beklentim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?