Binnaz Abla

Ikisinede baktirdim biray a iki defa ares e sayisini unuttum favorim ares biray bana nisan ikinci haftasi vade verdi ares yaz icin vade verdi

Biray da iyidir birayi oneririm.

Aresin bana tarot falinda hic bir dedigi cikmadi. Gecmisi ve ani bildi sadece. Baska biriyle birlikte olacaktim sonra evlenecektik sonra baska ise girecektim soyledigine göre. Ama hic biri olmadi. Sadece katina falinda bana ilkinde yine gecmisi ve ani bildi. Gelecek olmadi. Digerinde de sureci bildi yine gelecek olmadi. Ama anlik hisleri bana da iyi geliyor laf kalabaligi yapmıyor sistematik bi sekilde sırayla anlatıyor hizli hizli hisleri bana daha ayrintili geliyor.

Liya diye bi yorjmcu katilmis 1 nisanda kredisi 1500. Cok iddiali bi profil yazisi var ve her zamanki gibi sisirilmis yorumlar var altinda. Deneyen var mi ki?

Liya diye bi yorjmcu katilmis 1 nisanda kredisi 1500. Cok iddiali bi profil yazisi var ve her zamanki gibi sisirilmis yorumlar var altinda. Deneyen var mi ki?
3 gün içinde 1500 krediye çıkarmak nedir iyice kafayı yemiş bunlar. Burda zişan da çok konuşulmuştu yeni katıldığında. Kredisini çok kısa bi zaman içinde o da yükseltmişti ve söylediği herşey patladı. İlk katıldıklarında 49 krediyle başlayıp, "49" krediye göre insanları tatmin edip güzel yorumlar alınca birden hooopp 1000 ler 1500 ler.Daha 56 fal bakmış. Bu neyin özgüveni acaba

Ben boyle yapanlara hic baktirmak istemiyorum, Zisan'a da bu yuzden asla baktirmam dedim baktirmiyorum da. Itici oluyolar boyle, bu Liya da 97 puana dusmus simdiden ve 1500 kredi, komik oluyorlar.

Ben boyle yapanlara hic baktirmak istemiyorum, Zisan'a da bu yuzden asla baktirmam dedim baktirmiyorum da. Itici oluyolar boyle, bu Liya da 97 puana dusmus simdiden ve 1500 kredi, komik oluyorlar.

Siteye katılma tarihinden belli... "Şaka gibi". En azından Zişan gibi önce kibarlık numarası yapıp (o kibarlığa kananlardanım \o/ 49 kredi döneminde. Hey gidi...) sonradan üslup değiştirmemiş, doğrudan paldır küldür yazmış. Akşama forumda gerginlik çıkmasa bari... :d

Merhaba arkadalar Liya Deniz sayfasina baktim da 56 tane falin 50sini kendisi atmistir yuzde yuz :) sanirim o kadar fal atinca yemiyor insan. Keske tum yorumlarda her seyi bitisik yazacagina bazilarinda ayri yazsaydi. Kimse ayin 1inde girip 56 tane fal bakamaz. Zaten yorumlar 1 gun sonrasinda yayinlaniyor...

Falımı arese attım, falınızla ilgili söyleyebileceğim olumlu hiç birşey yok krediniz boşa gitmesin diye iade etti

Aresi burda fazla şişirdiniz bence anı biliyor diye. An değil süreç önemli bence sonucu yani vadeyi zaten tam budur diyemez kimse. Çünkü kartlarda şu tarih diye bir şey yok iki vade üç vade denilebilir.

Anı bilen, karşı tarafın düşüncelerini bilen falcı bana göre iyi bi falcıdır. Geleceği zaten bilen yok ama an konusunda bile o kadar çok saçmalayan gördüm ki Ares bu konuda tutarlı geldi o yüzden bana. Tabii ki bu benim fikrim ve benim fallardan beklentim :)

Neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…