Sizin yazdığınıza kötü bir şey diyen oldu mu?
Yok o yüzden değil. Diğerleri çok iyi de Ares kötü anlaşılmasın diye. Anı biliyordur belki bir çoğu bilmiyordur o değil konu. Kişilik analizi zaten sevgilin olacak adamı biliyorsun. Ayrılma sebepleri de bir çoğu benzer. Bu eleştirim aslında genel yorumculara süreci doğru bilmiyorsa niye ihtiyacım olsun ki oturup beklerim ya da bir şekilde sürece ben müdahale ederim.Sizin yazdığınıza kötü bir şey diyen oldu mu?
Aslında şöyle, bazen tanıdığını zannettiğin adamı aslında hiç tanıyamıyorsun. Anda, kişilik analizinde saçmalayan falcılar da vardır ya, bi keresinde adamı bana melek gibi anlatmıştı, ama adam ağır karaktersiz çıktı :)Yok o yüzden değil. Diğerleri çok iyi de Ares kötü anlaşılmasın diye. Anı biliyordur belki bir çoğu bilmiyordur o değil konu. Kişilik analizi zaten sevgilin olacak adamı biliyorsun. Ayrılma sebepleri de bir çoğu benzer. Bu eleştirim aslında genel yorumculara süreci doğru bilmiyorsa niye ihtiyacım olsun ki oturup beklerim ya da bir şekilde sürece ben müdahale ederim.
Aynen o yüzden çok da belirleyici olmuyor söyledikleri gidişatı bilmedikten sonra. Gidişatı bilen de oluyor çok nadir de olsa o iyi yorumcu işte. Vadeyi net veren de olmuyor pek zaten o konuda uyandılar tutturamayınca en iyisi 2 vade 3 vade demek :)Aslında şöyle, bazen tanıdığını zannettiğin adamı aslında hiç tanıyamıyorsun. Anda, kişilik analizinde saçmalayan falcılar da vardır ya, bi keresinde adamı bana melek gibi anlatmıştı, ama adam ağır karaktersiz çıktı :)
O yüzden anda, geçmişte ve kişilik analizinde iyi olan falcı bana göre biraz daha iyidir.
Aslına bakarsanız hepsi fazla şişirilmiş falcılar. Hatta fal olayı baştan aşağı saçma bir olay da işte insan o merak duygusunu yenemiyor. :) birisi hayatına şu tarihte, isminde şu harfler olan biri girecek der, diğeri çok farklı tarih ve harfler verir. Buradan bile belli ne kadar saçma olduğu :)
Çok ilginç. Utku İnanç yeni bir falcıysa bioda yazılanı kopyalamış olabilir.Arkadaşlar,ares levi falsepetinde utku inanc olabilirmi, profil yazısı aynı..eger oysa falsepetinde daha uygun fiyatlarda yorumu..
Yeni sayılır bir de sesli bakıyor oradan anlaşılabilir aslında o mu değil mi. Bana o olsa başka sitede anlaşılacağı için sesli yorum yapmaz gibi geliyor ama belki Binnaz’ın başka yerde yorumcu olamazsınız gibi bir yaptırımı yoksa yorumculara o olabilir.Arkadaşlar,ares levi falsepetinde utku inanc olabilirmi, profil yazısı aynı..eger oysa falsepetinde daha uygun fiyatlarda yorumu..
Ben sasirdim sesli bakiyorsa anlayabiliriz sesinden ama yazili bakiyorsa sanirim o da biraz zorArkadaşlar,ares levi falsepetinde utku inanc olabilirmi, profil yazısı aynı..eger oysa falsepetinde daha uygun fiyatlarda yorumu..
Tıpatıp aynısı,bu falcida 9 kişi bekliyordu geçen gün dikkatimi çekmişti.biraz önce inceledim profilini..yorum almış olsam sesinden benzetebilirdim ama ucuz da olsa yeni bir falcı denemiyorum...Çok ilginç. Utku İnanç yeni bir falcıysa bioda yazılanı kopyalamış olabilir.
Ben iyi tanirim onun sesini de birkac gun beklemem lazimTıpatıp aynısı,bu falcida 9 kişi bekliyordu geçen gün dikkatimi çekmişti.biraz önce inceledim profilini..yorum almış olsam sesinden benzetebilirdim ama ucuz da olsa yeni bir falcı denemiyorum...
Arkadaşlar,ares levi falsepetinde utku inanc olabilirmi, profil yazısı aynı..eger oysa falsepetinde daha uygun fiyatlarda yorumu..
Benim, o mesajımda bahsettıgım FALCI da aynen oydu. Ama bunu fark eden ben degılım,artık forumda yazmasa da ozelden görustugum bır arkadasım. Gercı o,yazı kaldırıldı demıstı,yıne konmus tanıtıma demek kı.. Ben, ne Ares'e ne de dıgerıne hıc bulasmadıgım ıcın..kı sanırım ıkısı de seslı yorum yapıyor....Kım kımdır yorum yapamayacagım, ıkısınden de yorum alanlar cenk meydanına cıksın lutfen....2 gun,yemın edıyorum 2 gun önce 1 arkadasım falsepetınde 1 falcının tanıtım yazısının,baska 1 sıtede çok tanınmıs 1 falcının tanıtım yazısı ıle aynı oldugunu fark etmıs,sıteye yazmıs ve anında o yazı degıstırılmıs.....Sımdı benım aklıma takılan soru su: Bu söz konusu falcı, dıger sıtedekı falcı ıle aynı kısı mı yoksa farklı bırı onun tanıtım yazısını mı kullanmıs? Allah askına sımdı bu sorumun yanıtını nasıl ıspatlayıp,cevaplayabılırım.......Gel de cık ısın ıcınden degıl mı S Sahradan :) Bu da,olayın benım acımdan gorunen seklı ıste....Hadi şimdi sen al sazı eline, çok sevdım ben bu sohbeti:)
Ben aresin sesini cok iyi taniyorum ama bu kisiyi ilk defa gordum fal yollamam icinde fatura kesim tarihini beklemem o kisiye hicmi yok baktiran yaBenim, o mesajımda bahsettıgım FALCI da aynen oydu. Ama bunu fark eden ben degılım,artık forumda yazmasa da ozelden görustugum bır arkadasım. Gercı o,yazı kaldırıldı demıstı,yıne konmus tanıtıma demek kı.. Ben, ne Ares'e ne de dıgerıne hıc bulasmadıgım ıcın..kı sanırım ıkısı de seslı yorum yapıyor....Kım kımdır yorum yapamayacagım, ıkısınden de yorum alanlar cenk meydanına cıksın lutfen....
Yalniz areste kahve yok bildigim karariyla bu kiside kahve falida varBenim, o mesajımda bahsettıgım FALCI da aynen oydu. Ama bunu fark eden ben degılım,artık forumda yazmasa da ozelden görustugum bır arkadasım. Gercı o,yazı kaldırıldı demıstı,yıne konmus tanıtıma demek kı.. Ben, ne Ares'e ne de dıgerıne hıc bulasmadıgım ıcın..kı sanırım ıkısı de seslı yorum yapıyor....Kım kımdır yorum yapamayacagım, ıkısınden de yorum alanlar cenk meydanına cıksın lutfen....
Bende ares denemek isteyenler beğenenler rastladığım için uyarma gereği duydum.bir yerde 100,diğer sitede 25,30 lira larda çünkü. Neden daha fazla paralar dökelim ki,para kazanmak kolay değil..çok zengin insanlar değiliz hiçbirimiz,her birimiz bir şekilde bir umut fallara sarıyoruz zaman zaman..Benim, o mesajımda bahsettıgım FALCI da aynen oydu. Ama bunu fark eden ben degılım,artık forumda yazmasa da ozelden görustugum bır arkadasım. Gercı o,yazı kaldırıldı demıstı,yıne konmus tanıtıma demek kı.. Ben, ne Ares'e ne de dıgerıne hıc bulasmadıgım ıcın..kı sanırım ıkısı de seslı yorum yapıyor....Kım kımdır yorum yapamayacagım, ıkısınden de yorum alanlar cenk meydanına cıksın lutfen....
Yalniz areste kahve yok bildigim karariyla bu kiside kahve falida var
kızlar ben de tanıyorum Ares’in sesini kendimi feda edip attım Utku’yaBenim, o mesajımda bahsettıgım FALCI da aynen oydu. Ama bunu fark eden ben degılım,artık forumda yazmasa da ozelden görustugum bır arkadasım. Gercı o,yazı kaldırıldı demıstı,yıne konmus tanıtıma demek kı.. Ben, ne Ares'e ne de dıgerıne hıc bulasmadıgım ıcın..kı sanırım ıkısı de seslı yorum yapıyor....Kım kımdır yorum yapamayacagım, ıkısınden de yorum alanlar cenk meydanına cıksın lutfen....
Bence degildir ne bileyim mantiken orda bekleyip 25 tl ye 9 fal alacagina binnazda 100 tl ye 4 fal alsa ikiye katlar yari kafa yormuş olur tabi bu da benim düşüncemkızlar ben de tanıyorum Ares’in sesini kendimi feda edip attım Utku’yaki fal baktırmayacaktım bir sure. Fal gelsin size bilgi veririm o mu degil mi diye.
Bence de degil ama merak ettim bir kere. En kotusu yeni bir falcı denemiş olurum, limitimi aştım bu ay ama ozel bir durum olustu :))Bence degildir ne bileyim mantiken orda bekleyip 25 tl ye 9 fal alacagina binnazda 100 tl ye 4 fal alsa ikiye katlar yari kafa yormuş olur tabi bu da benim düşüncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?