Binnaz Abla

Geçen sene Doğa Dana baktırmıştım daha öncede söylemiştim burada, kimsenin asla söylemediği benim de ihtimal vermediğim küçük bi detay çıkmıştı, şimdi bir yanım doğaya atmak istiyor diğer yanım ares ve zümrayı denemek istiyor.
Doğa Ares Zümra arasında seçim yapacak olursanız gelecek öngörüsü sizin için en çok çıkan hangisiydi?

Zumra ve dogadan a baktirdiklarimi pek hatirlayamiyorum uzun zaman oldu net olarak hepsinin ortak noktasi bu adamla gorusmeniz olcak demisti oldu ben surekli ares e baktiriyorum ama ona baktirda diyemem cunku gercekten enerji uyumu bu sanirim. Benim.en sevdiklerim ares engin gumus dogadan zumra ve elfin

Kredileri çok yüksek olduğu için seçimimi birisinden yana yapmalıyım aslında zümra daha çok içime siniyor gibi ama bilemiyorum

Aresden iade alınca bende biraydan yorum aldım. Baya detaylı bir anlatımı var. An süreç ve gelecek konusunda Elfin le tamamen aynı şeyleri söyledi. Ve o da Elfin gibi adamın hayatında duygusal anlamda kimse yok diyerek çok kesin konuştu ama hayatında birisi olduğuna eminim.Karakter analizi konusunda müthişler ona lafım yok, gelecek zaten beklemede. Ama Hayatında birisi olduğunu nasıl bilmiyorlar anlamış değilim. Anda iyi olan biri bunu göremez mi sizce?

Kredileri çok yüksek olduğu için seçimimi birisinden yana yapmalıyım aslında zümra daha çok içime siniyor gibi ama bilemiyorum
Bunlardan Zümra ile başla derim, sesli ve detaylı bakar ve ilk falında ozellikle çok iyi
biliyor. Sık atılmaması gereken yorumculardan hisleri çok kuvvetli bence. Bu arada Ares’i de çok severim ama telefonda bakıyor olması eksi puan onun icin, bir de anlık durumlarda başarılı merak ettiğin anlık spesifik bir şey, karşı tarafın ne hissettiği bir şeyin iç yüzü gibi konular varsa oneririm onu ozellikle.

Baska biri varsa onu gormeleri lazım çünkü var olan bir enerji soz konusu. Sorduğun kişinin diğer kişiye duygusal hissi ve bağı bile yoksa yine de bir kadın enerjisi yansımalı yorumcuya. Emin misin peki başka biri olduğuna?

Kesinlikle eminim. Ve bu kadar kesin konuşup yok demelerine hayret ediyorum.Başka kadın enerjisinden bahseden sadece eyüp denizdi

Bende Zümra ve Ares. Zümra "3 vadeye kadar haber alacaksın" dediğinde 3 hafta sonra telefon gelmişti, Ares "o ilişki maksimum Şubat'a kadar sürer" dediğinde ise Şubat'ın son haftasında zatlarda ayrılık seferberliği başlamıştı.

Kesinlikle eminim. Ve bu kadar kesin konuşup yok demelerine hayret ediyorum.Başka kadın enerjisinden bahseden sadece eyüp denizdi

Ben de hayret ediyordum bana yok diyenlere ve üzerine basa basa "yahu insanların çarşaf çarşaf fotosu var ortalıkta, televizyona bile çıktılar" diyordum. O zaman da "kalben yalnız" veya "bağ yok aralarında" diyenler oldu. Bağ mı gerekiyor acaba hissetmeleri için :))

Hissedebilen insan herhangi bi gerekçe olmadan hisseder bence.Kesin bir dille hayatında birisi olduğunu bırak,bu adamın hayatında flört veya tanışma anlamında da herhangi bi kadın yok demeleri çok ironik :/

Ya anlık durumları iyi söyleyebilecek biri var mı binnazda? Gelecek istemiyorum ben, anlık şeyler daha önemli

Bu kadar önemli bir konuyu bilemeyen an da nasıl iyi oluyor enteresan yani. Küçük bir detay değil ki bu konunun ana teması :))

Anlik Ares Levi, Elfin DEmet ve Zumra Lal, bu siraya gore bende.
1000 kredi 100 lira yani. Değer mi o kadar vermeye? 2 gün önce indirim vardı almadım. İndirime giriyor mu böyle ara ara?
Bir de gizem sitare nasıl biri?

Bu kadar önemli bir konuyu bilemeyen an da nasıl iyi oluyor enteresan yani. Küçük bir detay değil ki bu konunun ana teması :))

Değil mi ama. Gerçi belki falda bile yansımayacak kadar silik kişilikler/kişiliksizler olabiliyor diyeceğim de... demesem daha iyi :))

1000 kredi 100 lira yani. Değer mi o kadar vermeye? 2 gün önce indirim vardı almadım. İndirime giriyor mu böyle ara ara?

Ortalama ayda 1 kez giriyor + "özel" günlerde. Bir de uygulama versiyonuna her gün çıkıp tekrar girildiğinde 5 ila 50 kredi veriyor, çarkıfelek çevirtip.

Gizem'e yillar once baktirdim bilemedi bende bilmiyorum baskalari ne dusunur. Indirime ozel gunlerde vyea 1-2 ayda bir giriyor. Binnaz abla aplikasyonu var yuklerseniz her girdiginiz gun bedava kredi veriyor, bu kredileri biriktirip yarisini bedavaya getirebilirsiniz falin. Ucreti dusuk falcilari pek onermiyorum Binnaz'da, bu saydiklarim disinda Biray Demir var sevdigim ama onun n disindakilerden pek memnun kalmadim. Hicbir online falci icin 100-150 tl degmez ama bu soylediklerim islerini bence en iyi yapanlar ve hisleri en kuvvetli olanlar.Hediye kredi ve indirimden alindiginda biraz daha uyguna geliyor ben de oyle baktiriyorum

Acil fal baktırayım diye bir derdim yok zaten. Biriksin krediler. Tamamını hediye kredilerden baktırabiliyor muyuz falların?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…