- 28 Nisan 2013
- 529
- 408
- 303
Zumra ve dogadan a baktirdiklarimi pek hatirlayamiyorum uzun zaman oldu net olarak hepsinin ortak noktasi bu adamla gorusmeniz olcak demisti oldu ben surekli ares e baktiriyorum ama ona baktirda diyemem cunku gercekten enerji uyumu bu sanirim. Benim.en sevdiklerim ares engin gumus dogadan zumra ve elfinGeçen sene Doğa Dana baktırmıştım daha öncede söylemiştim burada, kimsenin asla söylemediği benim de ihtimal vermediğim küçük bi detay çıkmıştı, şimdi bir yanım doğaya atmak istiyor diğer yanım ares ve zümrayı denemek istiyor.
Doğa Ares Zümra arasında seçim yapacak olursanız gelecek öngörüsü sizin için en çok çıkan hangisiydi?
Kredileri çok yüksek olduğu için seçimimi birisinden yana yapmalıyımZumra ve dogadan a baktirdiklarimi pek hatirlayamiyorum uzun zaman oldu net olarak hepsinin ortak noktasi bu adamla gorusmeniz olcak demisti oldu ben surekli ares e baktiriyorum ama ona baktirda diyemem cunku gercekten enerji uyumu bu sanirim. Benim.en sevdiklerim ares engin gumus dogadan zumra ve elfin
Bunlardan Zümra ile başla derim, sesli ve detaylı bakar ve ilk falında ozellikle çok iyiKredileri çok yüksek olduğu için seçimimi birisinden yana yapmalıyımaslında zümra daha çok içime siniyor gibi ama bilemiyorum
Baska biri varsa onu gormeleri lazım çünkü var olan bir enerji soz konusu. Sorduğun kişinin diğer kişiye duygusal hissi ve bağı bile yoksa yine de bir kadın enerjisi yansımalı yorumcuya. Emin misin peki başka biri olduğuna?Aresden iade alınca bende biraydan yorum aldım. Baya detaylı bir anlatımı var. An süreç ve gelecek konusunda Elfin le tamamen aynı şeyleri söyledi. Ve o da Elfin gibi adamın hayatında duygusal anlamda kimse yok diyerek çok kesin konuştu ama hayatında birisi olduğuna eminim.Karakter analizi konusunda müthişler ona lafım yok, gelecek zaten beklemede. Ama Hayatında birisi olduğunu nasıl bilmiyorlar anlamış değilim. Anda iyi olan biri bunu göremez mi sizce?
Kesinlikle eminim. Ve bu kadar kesin konuşup yok demelerine hayret ediyorum.Başka kadın enerjisinden bahseden sadece eyüp denizdiBaska biri varsa onu gormeleri lazım çünkü var olan bir enerji soz konusu. Sorduğun kişinin diğer kişiye duygusal hissi ve bağı bile yoksa yine de bir kadın enerjisi yansımalı yorumcuya. Emin misin peki başka biri olduğuna?
Geçen sene Doğa Dana baktırmıştım daha öncede söylemiştim burada, kimsenin asla söylemediği benim de ihtimal vermediğim küçük bi detay çıkmıştı, şimdi bir yanım doğaya atmak istiyor diğer yanım ares ve zümrayı denemek istiyor.
Doğa Ares Zümra arasında seçim yapacak olursanız gelecek öngörüsü sizin için en çok çıkan hangisiydi?
Kesinlikle eminim. Ve bu kadar kesin konuşup yok demelerine hayret ediyorum.Başka kadın enerjisinden bahseden sadece eyüp denizdi
Hissedebilen insan herhangi bi gerekçe olmadan hisseder bence.Kesin bir dille hayatında birisi olduğunu bırak,bu adamın hayatında flört veya tanışma anlamında da herhangi bi kadın yok demeleri çok ironik :/Ben de hayret ediyordum bana yok diyenlere ve üzerine basa basa "yahu insanların çarşaf çarşaf fotosu var ortalıkta, televizyona bile çıktılar" diyordum. O zaman da "kalben yalnız" veya "bağ yok aralarında" diyenler oldu. Bağ mı gerekiyor acaba hissetmeleri için :))
Tee 2014ten kalma yorum ama kimdir bu defne :) baktırıyor musun hala pampa?Vallahi Defne hepsinden farklı, baktırmadan kapatma fal işini:2:
Bu kadar önemli bir konuyu bilemeyen an da nasıl iyi oluyor enteresan yani. Küçük bir detay değil ki bu konunun ana teması :))Ben de hayret ediyordum bana yok diyenlere ve üzerine basa basa "yahu insanların çarşaf çarşaf fotosu var ortalıkta, televizyona bile çıktılar" diyordum. O zaman da "kalben yalnız" veya "bağ yok aralarında" diyenler oldu. Bağ mı gerekiyor acaba hissetmeleri için :))
Anlik Ares Levi, Elfin DEmet ve Zumra Lal, bu siraya gore bende.Ya anlık durumları iyi söyleyebilecek biri var mı binnazda? Gelecek istemiyorum ben, anlık şeyler daha önemli
1000 kredi 100 lira yani. Değer mi o kadar vermeye? 2 gün önce indirim vardı almadım. İndirime giriyor mu böyle ara ara?Anlik Ares Levi, Elfin DEmet ve Zumra Lal, bu siraya gore bende.
Bu kadar önemli bir konuyu bilemeyen an da nasıl iyi oluyor enteresan yani. Küçük bir detay değil ki bu konunun ana teması :))
1000 kredi 100 lira yani. Değer mi o kadar vermeye? 2 gün önce indirim vardı almadım. İndirime giriyor mu böyle ara ara?
Bir de gizem sitare nasıl biri?
Gizem'e yillar once baktirdim bilemedi bende bilmiyorum baskalari ne dusunur. Indirime ozel gunlerde vyea 1-2 ayda bir giriyor. Binnaz abla aplikasyonu var yuklerseniz her girdiginiz gun bedava kredi veriyor, bu kredileri biriktirip yarisini bedavaya getirebilirsiniz falin. Ucreti dusuk falcilari pek onermiyorum Binnaz'da, bu saydiklarim disinda Biray Demir var sevdigim ama onun n disindakilerden pek memnun kalmadim. Hicbir online falci icin 100-150 tl degmez ama bu soylediklerim islerini bence en iyi yapanlar ve hisleri en kuvvetli olanlar.Hediye kredi ve indirimden alindiginda biraz daha uyguna geliyor ben de oyle baktiriyorum1000 kredi 100 lira yani. Değer mi o kadar vermeye? 2 gün önce indirim vardı almadım. İndirime giriyor mu böyle ara ara?
Bir de gizem sitare nasıl biri?
Teşekkür ederimOrtalama ayda 1 kez giriyor + "özel" günlerde. Bir de uygulama versiyonuna her gün çıkıp tekrar girildiğinde 5 ila 50 kredi veriyor, çarkıfelek çevirtip.
Acil fal baktırayım diye bir derdim yok zaten. Biriksin krediler. Tamamını hediye kredilerden baktırabiliyor muyuz falların?Gizem'e yillar once baktirdim bilemedi bende bilmiyorum baskalari ne dusunur. Indirime ozel gunlerde vyea 1-2 ayda bir giriyor. Binnaz abla aplikasyonu var yuklerseniz her girdiginiz gun bedava kredi veriyor, bu kredileri biriktirip yarisini bedavaya getirebilirsiniz falin. Ucreti dusuk falcilari pek onermiyorum Binnaz'da, bu saydiklarim disinda Biray Demir var sevdigim ama onun n disindakilerden pek memnun kalmadim. Hicbir online falci icin 100-150 tl degmez ama bu soylediklerim islerini bence en iyi yapanlar ve hisleri en kuvvetli olanlar.Hediye kredi ve indirimden alindiginda biraz daha uyguna geliyor ben de oyle baktiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?