Binnaz Abla

Acil fal baktırayım diye bir derdim yok zaten. Biriksin krediler. Tamamını hediye kredilerden baktırabiliyor muyuz falların?
Ben geçenlerde hepsini hediye kredilerle biriktirip Ares’e baktırdım. Yalnız 1000 kredinin birikmesi 2 ay sürdü. :)

Evet memnun kaldım :) tek sıkıntı 10 dakika dolunca telefonun çat diye kapanması :) onun dışında iyiydi bence
Karakter analizi falan iyi yapıyor mu? Yaa ben gelecek istemiyorum an ve geçmiş istiyorum aslında.

Karakter analizi falan iyi yapıyor mu? Yaa ben gelecek istemiyorum an ve geçmiş istiyorum aslında.
Evet evet karakter analizi çok iyiydi. Geçmiş ve anda da saçmaladığı, ‘yok öyle değil’ dediğim hiçbir şey olmadı. Özellikle kişilik analizi kısmı tam beklediğim gibiydi.

Evet evet karakter analizi çok iyiydi. Geçmiş ve anda da saçmaladığı, ‘yok öyle değil’ dediğim hiçbir şey olmadı. Özellikle kişilik analizi kısmı tam beklediğim gibiydi.
Wayyy o zaman ben biraz bekleyip biraz da kendim koyup baktırayım bu adama
Acayip merak ettim
Bana karşı hislerini de söyler herhalde

Wayyy o zaman ben biraz bekleyip biraz da kendim koyup baktırayım bu adama
Acayip merak ettim
Bana karşı hislerini de söyler herhalde
Tabii kesinlikle baktırın diyemem ama bende iyiydi gerçekten :)
Söyler diye düşünüyorum, yalnız soru sormanıza pek fırsat kalmıyor

Tabii kesinlikle baktırın diyemem ama bende iyiydi gerçekten :)
Söyler diye düşünüyorum, yalnız soru sormanıza pek fırsat kalmıyor
10 dakika ne anlattı o kadar da soru soramadın? Çok sorum yok benim. Beni seviyor mu

10 dakika ne anlattı o kadar da soru soramadın? Çok sorum yok benim. Beni seviyor mu
Kendisi çıkan kartlara göre hemen anlatmaya başlıyo zaten, son 2 dakika kala bi soru sorabildim onu da cevaplarken süre bitti telefon kapandı

Binnaz da Doğa Elfin ve Zümra dışında kimseye baktırmiyorum artık. Çünkü en önemli ayrıntıyı bu üçü bildi. Olumsuz ve kötü de olsa duymak istediklerimi değil olanı söylediler. Benim için önemli olan kartı görüp kafadan uyduranlar değil kartın enerjisi neyse onu söylemeleri önemli. Katina istiyorum özellikle çünkü olumsuz ne varsa onda çıkıyor

Bu forumda eskiden yazanları okuyunca insan hayrete düşürüyor. İnsanları yıllarca oyalıyorlar fal baktıran kişi de beynini öyle kodlayarak hep olmayacak birini bekleyerek hayatında yaşanma olasılığı olan çok daha güzel şeyleri yaşayamıyor, belki de karşısına çıkan çok daha iyi fırsatları kaçırıyor. Terapi için psikologlar var gerçekten de işinde çok iyi olanlar var içlerinde. Fal o anlık iyi geliyor belki ama reel yaşamdan alıkoyuyor. Ez cümle evet baktırın ama artık birini seçmiş nerdeyse evlenecek o kişiden çocuk sahibi olacak duruma gelmiş erkek için hala gelecek diyenlere de inanmayın. Kısa vade de dönecek olan zaten dönüyor, 1 yıl sonra döneni zaten ne yapacaksınız ki...

Sanirim bende elfin e baktiracagim bu aralar denk getirebilirsem. Neden halen fala baktiriyorum onuda bilmiyorum ama

Merhaba ares leviye kAtina attım kartlar kötü diye yorumlamadi 3 dk lik konuştu olumlu konuşamam dedi bende üzüldüm sonra baktım da ben soruyu yanlış yazmışım ara vermek isteyen benim sevgilim sanmış yine de olumsuz mudur klavye hatası oldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…