Ben geçenlerde hepsini hediye kredilerle biriktirip Ares’e baktırdım. Yalnız 1000 kredinin birikmesi 2 ay sürdü. :)Acil fal baktırayım diye bir derdim yok zaten. Biriksin krediler. Tamamını hediye kredilerden baktırabiliyor muyuz falların?
Memnun kaldın mı peki :)Ben geçenlerde hepsini hediye kredilerle biriktirip Ares’e baktırdım. Yalnız 1000 kredinin birikmesi 2 ay sürdü. :)
Evet memnun kaldım :) tek sıkıntı 10 dakika dolunca telefonun çat diye kapanması :) onun dışında iyiydi benceMemnun kaldın mı peki :)
Karakter analizi falan iyi yapıyor mu? Yaa ben gelecek istemiyorum an ve geçmiş istiyorum aslında.Evet memnun kaldım :) tek sıkıntı 10 dakika dolunca telefonun çat diye kapanması :) onun dışında iyiydi bence
Evet evet karakter analizi çok iyiydi. Geçmiş ve anda da saçmaladığı, ‘yok öyle değil’ dediğim hiçbir şey olmadı. Özellikle kişilik analizi kısmı tam beklediğim gibiydi.Karakter analizi falan iyi yapıyor mu? Yaa ben gelecek istemiyorum an ve geçmiş istiyorum aslında.
Wayyy o zaman ben biraz bekleyip biraz da kendim koyup baktırayım bu adamaEvet evet karakter analizi çok iyiydi. Geçmiş ve anda da saçmaladığı, ‘yok öyle değil’ dediğim hiçbir şey olmadı. Özellikle kişilik analizi kısmı tam beklediğim gibiydi.
Tabii kesinlikle baktırın diyemem ama bende iyiydi gerçekten :)Wayyy o zaman ben biraz bekleyip biraz da kendim koyup baktırayım bu adama
Acayip merak ettim
Bana karşı hislerini de söyler herhalde
10 dakika ne anlattı o kadar da soru soramadın? Çok sorum yok benim. Beni seviyor muTabii kesinlikle baktırın diyemem ama bende iyiydi gerçekten :)
Söyler diye düşünüyorum, yalnız soru sormanıza pek fırsat kalmıyor
Kendisi çıkan kartlara göre hemen anlatmaya başlıyo zaten, son 2 dakika kala bi soru sorabildim onu da cevaplarken süre bitti telefon kapandı10 dakika ne anlattı o kadar da soru soramadın? Çok sorum yok benim. Beni seviyor mu
Tee 2014ten kalma yorum ama kimdir bu defne :) baktırıyor musun hala pampa?
Yenilerde baktırdığın biri var mı peki?O hatun çoktan tarih olmuştur kız
Defne Babür diye bir hatundu.
Yenilerde baktırdığın biri var mı peki?
Sanirim bende elfin e baktiracagim bu aralar denk getirebilirsem. Neden halen fala baktiriyorum onuda bilmiyorum amaBinnaz da Doğa Elfin ve Zümra dışında kimseye baktırmiyorum artık. Çünkü en önemli ayrıntıyı bu üçü bildi. Olumsuz ve kötü de olsa duymak istediklerimi değil olanı söylediler. Benim için önemli olan kartı görüp kafadan uyduranlar değil kartın enerjisi neyse onu söylemeleri önemli. Katina istiyorum özellikle çünkü olumsuz ne varsa onda çıkıyor
İyi hissedeceksen baktır tabiSanirim bende elfin e baktiracagim bu aralar denk getirebilirsem. Neden halen fala baktiriyorum onuda bilmiyorum ama
İyi hissedeceksen baktır tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?