Binnaz Abla

Ares hakkında olumsuz konuşmak istemiyordum ama yeniden deneyeyim istiyordum. Fal çeviren kim olursa olsun artık göndermem

Nasil yani iade almadan mi bakmadi, redilerin bosa mi gitti?

Ben de 3 aylık tarot katina serüvenimi paylaşayım. Astrotürk de Tena hanım ne söylüyorsa yaşadım yaşayacak olanlara vade var daha..tarot ve kahve bakıyor ama ben tarot baktırdım. Astrocenter da Burak ve Işık onlarda hep paralel. Onlinefalcılar da da var onların vadesi az kaldı yazıcam. Binnaz da Doğa 1. Sırada Zümra ve Elfin. Umarım siz de iyi geri dönüşümler alırsınız

Sonucta kredilerin geri yuklenmedi mi? Yuklendiyse yeniden Ares'e gonderip sorunda aciklayabilirsin

Ares hakkında olumsuz konuşmak istemiyordum ama yeniden deneyeyim istiyordum. Fal çeviren kim olursa olsun artık göndermem
Fal çevirmek değil aslında bu. Banada aynısı oldu geçen. Kartların hepsi olumsuz, falın çok olumsuz devam etmemi istersen ederim ama bence kredin boşa gitmesin diyerek benden müsaade isteyerek iade etti. Bence düşünceli Bi hareket. Çünkü benim sorum zaten cevabı olumlu yada olumsuz olan bi soruydu. Olumsuz deyince devam etmek istemedim ve iade aldım

Bilmiyorum benim kartlarım son dönem olumsuz hep zaten yaşadıklarım da olumsuz hiçbiri bakamayız demedi. Belki prensibi öyledir bir şey diyemem. Mantıklı gelmedi yine de

Binnaz’da çok aktif olmasada iyi bir geçmişim var diyebilirim. Yakın zamanda çıkanlardan Zeynep Aksu ve Mihrace Atalay oldu diyebilirim. Bir buluşmamız oldu bakalım kalan süreçde dedikleri gibi ilerleyecek mi?

dodude cnm mihrace Atalay ve Zeynep aksu ya ne baktirdin gelecek tamamen hepsi çıktı mi

Mihracenin yorumlarına baktım şimdi binnazda cnm bir iki kişi hiç beğenmemiş sana durumları olayı iyi bilmiş miydi dodude

15 gün önce işe başlamiştim bir iki tane falim vardi biray demir ayni iş yerinde kalacagimiz yoneticilerin çıkışlari olucagini sasiracagimi soyledim sasirma konusunda hakli cikti beni isten cikartmak istediler mecburen işimden istifa ederek ayrildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…