Nasil yani iade almadan mi bakmadi, redilerin bosa mi gitti?Merhaba ares leviye kAtina attım kartlar kötü diye yorumlamadi 3 dk lik konuştu olumlu konuşamam dedi bende üzüldüm sonra baktım da ben soruyu yanlış yazmışım ara vermek isteyen benim sevgilim sanmış yine de olumsuz mudur klavye hatası oldu ya
Nasil yani iade almadan mi bakmadi, redilerin bosa mi gitti?
[/QUOTE
İstersen kredilerin boşa gitmesin dedi bende olumsuza açığım sorun değil dedim ona rağmen devam etmek istemedi biraz kartlari yorumladı sabır lazım dedi ya üzüldüğum şey soruyu yanlış yazdım ben ara vermek istedim klavye yüzünden sevgilim ara vermek istedi diye yazmışım
Fal çevirmek değil aslında bu. Banada aynısı oldu geçen. Kartların hepsi olumsuz, falın çok olumsuz devam etmemi istersen ederim ama bence kredin boşa gitmesin diyerek benden müsaade isteyerek iade etti. Bence düşünceli Bi hareket. Çünkü benim sorum zaten cevabı olumlu yada olumsuz olan bi soruydu. Olumsuz deyince devam etmek istemedim ve iade aldımAres hakkında olumsuz konuşmak istemiyordum ama yeniden deneyeyim istiyordum. Fal çeviren kim olursa olsun artık göndermem
Bilmiyorum benim kartlarım son dönem olumsuz hep zaten yaşadıklarım da olumsuz hiçbiri bakamayız demedi. Belki prensibi öyledir bir şey diyemem. Mantıklı gelmedi yine deFal çevirmek değil aslında bu. Banada aynısı oldu geçen. Kartların hepsi olumsuz, falın çok olumsuz devam etmemi istersen ederim ama bence kredin boşa gitmesin diyerek benden müsaade isteyerek iade etti. Bence düşünceli Bi hareket. Çünkü benim sorum zaten cevabı olumlu yada olumsuz olan bi soruydu. Olumsuz deyince devam etmek istemedim ve iade aldım
Canim ben sana atayim baktirdiklarimiBir Yolun Var’da 350 kredim kalmış önerebileceğiniz birileri var mı?
Cherry’m buradan da yazda bizde nasiplenelimVar kız özele gel
Hayır 250 kredim gittiSonucta kredilerin geri yuklenmedi mi? Yuklendiyse yeniden Ares'e gonderip sorunda aciklayabilirsin
Desteğe yazın, iade ediyorlar hemenHayır 250 kredim gitti
Ben onu genelde sabah erken saatlerde goruyorumElfin ne zaman aktif oluyor bilen varmi ya
İade aldım şimdi SağolsunlarDesteğe yazın, iade ediyorlar hemen
Mihrace’ye tarot, Zeynep’e kahve. Henüz değil canım mart bitmeden buluşma var demişlerdi şu an o oldudodude cnm mihrace Atalay ve Zeynep aksu ya ne baktirdin gelecek tamamen hepsi çıktı mi
Hic bildirim gelmiyor yalniz banaBen onu genelde sabah erken saatlerde goruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?