Binnaz Abla

Yaklasmis ama tam degil hayirlisi olsun canim daha iyi isler olsun.

Bir arkadaşım falsepetinden Çiğdem atlıya fal göndermişti bir ay önce, o zaman yorumunu beğenmemiştik bugün tekrar görüştüğümüzde falının çıktığını söyledi. Eski erkek arkadaşının 1 hafta sonra arayacağını söylemiş ve dediği gibi de olmuş

Hayirlisi olsun. Ama tam anlayamadim Biray ne demisti bu isyeriiyle ilgili, hangi kismi bildi tam anlamadim?

Elfin ortada yok bana oneride bulunsaniz ona baktirmayi cok istiyorum ama yokta

Zümra Lal’a baktırdım bir saat önce naktayla çok yakın vade verdi ama şöyle bir şey var nakta konu hakkında çok olumsuz konuşmuştu ama zümra aynı konu hakkında çok fazla pembe şeyler söyledi. Kafam çok karıştı

Naktaya güven derim gercekcidir ,zümra anlik iyi ama fazla olumlu ona kalsa simdi iliskim kesin olmustu aylardir adam yok.

Emre İnal'a fal baktırın derim fiyatı bi hafta içinde uçacak benden söylemesi bir haftayı doldurunca falcılar kalıcı oluyor.Fırsattan istifade edip 49 krediden 3 tane fal attım.

Emre İnal'a fal baktırın derim fiyatı bi hafta içinde uçacak benden söylemesi bir haftayı doldurunca falcılar kalıcı oluyor.Fırsattan istifade edip 49 krediden 3 tane fal attım.
o kadar sık atınca falın anlattıkları tutarlı oluyor muymuş ? Benim bildiğim iki kart falı arasına 10, 15 gün bırakılmalı.

o kadar sık atınca falın anlattıkları tutarlı oluyor muymuş ? Benim bildiğim iki kart falı arasına 10, 15 gün bırakılmalı.
aynı fal için soru ekledim 1000 karakter olunca iki soru falan sordum diğer falda iki soru daha sordum diyeri sohbet amaçlı attım

Dayanamayıp Arese attım ve enerji uyumsuzluğu nedeniyle iade etti falımı. Arese baktırmayı çok istemiştim ama doğaya geri dönüş yapıcam artık. Doğaya geçen sene baktırmıştım umarım ilk falı gibi dedikleri çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…