Genel olarak bahsettim takip etmiyorum ama gordugum saatler o zamanlar oluyoHic bildirim gelmiyor yalniz bana
Yaklasmis ama tam degil hayirlisi olsun canim daha iyi isler olsun.15 gün önce işe başlamiştim bir iki tane falim vardi biray demir ayni iş yerinde kalacagimiz yoneticilerin çıkışlari olucagini sasiracagimi soyledim sasirma konusunda hakli cikti beni isten cikartmak istediler mecburen işimden istifa ederek ayrildim
Sagolasin canim rabbim hepimize hayirlisini versinYaklasmis ama tam degil hayirlisi olsun canim daha iyi isler olsun.
Hayirlisi olsun. Ama tam anlayamadim Biray ne demisti bu isyeriiyle ilgili, hangi kismi bildi tam anlamadim?15 gün önce işe başlamiştim bir iki tane falim vardi biray demir ayni iş yerinde kalacagimiz yoneticilerin çıkışlari olucagini sasiracagimi soyledim sasirma konusunda hakli cikti beni isten cikartmak istediler mecburen işimden istifa ederek ayrildim
Bilememis kiHayirlisi olsun. Ama tam anlayamadim Biray ne demisti bu isyeriiyle ilgili, hangi kismi bildi tam anlamadim?
Evet yok ara verdi herhalde bekle bence Elfin’i girer onumuzdeki hafta falan ya da siteye sorabilirsin girecek mi haberiniz var mı diye.Elfin ortada yok bana oneride bulunsaniz ona baktirmayi cok istiyorum ama yokta
Naktaya güven derim gercekcidir ,zümra anlik iyi ama fazla olumlu ona kalsa simdi iliskim kesin olmustu aylardir adam yok.Zümra Lal’a baktırdım bir saat önce naktayla çok yakın vade verdi ama şöyle bir şey var nakta konu hakkında çok olumsuz konuşmuştu ama zümra aynı konu hakkında çok fazla pembe şeyler söyledi. Kafam çok karıştı
Işten yöneticilerin ayrilacak dedi ben ayrildim bildigi bisi olmadiHayirlisi olsun. Ama tam anlayamadim Biray ne demisti bu isyeriiyle ilgili, hangi kismi bildi tam anlamadim?
Dusundum ama binnaz da genelde gecistiriyorlar oyle birkac defa yazmistim. Ne zaman girecekEvet yok ara verdi herhalde bekle bence Elfin’i girer onumuzdeki hafta falan ya da siteye sorabilirsin girecek mi haberiniz var mı diye.
Bende bugun fark ettim onu ama yakalayamadimEmre İnal'a fal baktırın derim fiyatı bi hafta içinde uçacak benden söylemesi bir haftayı doldurunca falcılar kalıcı oluyor.Fırsattan istifade edip 49 krediden 3 tane fal attım.
Yazinca cikmiyor yalnizBende bugun fark ettim onu ama yakalayamadim
Simdi tekrar kontrol ettim cikiyorYazinca cikmiyor yalniz
o kadar sık atınca falın anlattıkları tutarlı oluyor muymuş ? Benim bildiğim iki kart falı arasına 10, 15 gün bırakılmalı.Emre İnal'a fal baktırın derim fiyatı bi hafta içinde uçacak benden söylemesi bir haftayı doldurunca falcılar kalıcı oluyor.Fırsattan istifade edip 49 krediden 3 tane fal attım.
aynı fal için soru ekledim 1000 karakter olunca iki soru falan sordum diğer falda iki soru daha sordum diyeri sohbet amaçlı attımo kadar sık atınca falın anlattıkları tutarlı oluyor muymuş ? Benim bildiğim iki kart falı arasına 10, 15 gün bırakılmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?