- 28 Nisan 2013
- 529
- 408
- 303
Ayy bende elfin e baktirayim diyordum acaba dogadan a mi baktirsam bilemedim.simdiDoğa dışında önerdiğiniz biri var mı? Cidden gelecek tahminlerine güvendiğiniz? Anlıktan çok gelecek tahminlerinin yüksek oranda tuttuğu birine ihtiyacım var. Elfine baktırmıştım daha önce bana sadece kart yorumlamıştı ve dediklerinin hiçbiri olmadı maalesef o yüzden elfin dışında birini önerir misiniz?
Doğanın falı çıktıysa neden başkasına baktırmak istiyosun ki? Falı çıkan kişiye baktırman daha az riskli ve güvenilr değil mi:)Dayanamayıp Arese attım ve enerji uyumsuzluğu nedeniyle iade etti falımı. Arese baktırmayı çok istemiştim ama doğaya geri dönüş yapıcam artık. Doğaya geçen sene baktırmıştım umarım ilk falı gibi dedikleri çıkar
Zümra mutlaka denemelisin hiç baktırdın mı bilmiyorum, ilk falı ozellikle cok iyidir.Doğa dışında önerdiğiniz biri var mı? Cidden gelecek tahminlerine güvendiğiniz? Anlıktan çok gelecek tahminlerinin yüksek oranda tuttuğu birine ihtiyacım var. Elfine baktırmıştım daha önce bana sadece kart yorumlamıştı ve dediklerinin hiçbiri olmadı maalesef o yüzden elfin dışında birini önerir misiniz?
Zümraya baktırdım bugün ama aşırı pembeci geldi geçen hafta naktaya baktırdığımla tam tersi şeyler söyledi. Aynı konuda nakta olumsuzken zümra aşırı olumlu konuşunca kafam karıştı çünkü o kadar olumlu olması biraz zor bir olayZümra mutlaka denemelisin hiç baktırdın mı bilmiyorum, ilk falı ozellikle cok iyidir.
Doğanın falı tamamen çıkmadı sadece küçük ama benim için çok büyük ve şaşırtıcı bi detay çıkmıştı aslında ama yine de kararsız kaldımDoğanın falı çıktıysa neden başkasına baktırmak istiyosun ki? Falı çıkan kişiye baktırman daha az riskli ve güvenilr değil mi:)
Sadece verdikleri vade çok yakında ama nakta sadece düşünecek başka olay yok dediği şeye zümra kesinlikle olacak dedi çok emin konuştuZümraya baktırdım bugün ama aşırı pembeci geldi geçen hafta naktaya baktırdığımla tam tersi şeyler söyledi. Aynı konuda nakta olumsuzken zümra aşırı olumlu konuşunca kafam karıştı çünkü o kadar olumlu olması biraz zor bir olay
Kahve mi baktırdın, tarot mu? Anda iyi miydi sence?Emre İnal'a fal baktırın derim fiyatı bi hafta içinde uçacak benden söylemesi bir haftayı doldurunca falcılar kalıcı oluyor.Fırsattan istifade edip 49 krediden 3 tane fal attım.
Şaşırdım Zümra kesinlikle pembeci değildir cunku oldukça olumsuza kayıyor hatta, bende genelde hafif olumsuz konusuyor. Vade yakınsa teyit edebilirsin kim doğru bilecek diye. Nakta bana hiç çıkmamıştı hatta soylediklerinin tersini yaşadım neredeyseSadece verdikleri vade çok yakında ama nakta sadece düşünecek başka olay yok dediği şeye zümra kesinlikle olacak dedi çok emin konuştu
Vadeler yakın sayılır hatta zümranın verdiği vade bi tık daha yakın. Hangisi olursa yazarım buraya yineŞaşırdım Zümra kesinlikle pembeci değildir cunku oldukça olumsuza kayıyor hatta, bende genelde hafif olumsuz konusuyor. Vade yakınsa teyit edebilirsin kim doğru bilecek diye. Nakta bana hiç çıkmamıştı hatta soylediklerinin tersini yaşadım neredeyse
Dün Lizya, Zumra'yı önerdiğinde içimden "nerde yuzde 1500'cüler......" dedim.....Burada paylaşılanlara bakınca Zumra,eskı Zumra mı sızce? Sımdı o da dıyebılır kı "olumlu dedım kızdılar,olumsuz dedım kızdılar,ben ne yapayım"....Yorum, sıze kalmıs....Sadece verdikleri vade çok yakında ama nakta sadece düşünecek başka olay yok dediği şeye zümra kesinlikle olacak dedi çok emin konuştu
Kart ve burç yorumu yapmıştı.Bunlara ek olarak enteresan bir şekilde adamın hayatında bir kadın olduğundan(bunu söyleyen 3 kişiden biri) ama ayrılma aşamasında olduğundan bahsedip, mart ayında bize dair güzel gelişmeler yaşanacağı söylemişti.Ama yaşanmadı tabikihanımlar merhaba binnaz da melisa asya'ya baktırmış olanlardan fikir alabilir miyim?
Nakta da aşırı olumsuz konuşan birisi ya, ona gönderdiğimde gelen falımı yarıda kesip ağlamaya başlamıştım. Diğer yarısına sonra devam edebildim. O kadar şey söyledi, 3-4 tane vade verdi. Hepsi patladıZümraya baktırdım bugün ama aşırı pembeci geldi geçen hafta naktaya baktırdığımla tam tersi şeyler söyledi. Aynı konuda nakta olumsuzken zümra aşırı olumlu konuşunca kafam karıştı çünkü o kadar olumlu olması biraz zor bir olay
teşekkürlerKart ve burç yorumu yapmıştı.Bunlara ek olarak enteresan bir şekilde adamın hayatında bir kadın olduğundan(bunu söyleyen 3 kişiden biri) ama ayrılma aşamasında olduğundan bahsedip, mart ayında bize dair güzel gelişmeler yaşanacağı söylemişti.Ama yaşanmadı tabiki
Nakta banada çok ağır konuştu ben yığıldım kaldım.Daha öncedende baktırmıştım kendisine o kadar olumsuz konuşmamıştı.Sanki bildiği şeyler var ama çok net şeyler bilemiyor gibi.Tekrar şans vermek istedim.Bu arada yeşilçingene ne kadar olumlu konuştuysa o,o kadar batırdı diyebilirim.Yeşilçingenenin olumlu yorumlarınada mutlaka yanılma payı bırakıyorum kişiler için ama naktayı dinleyince bu kadar mı rezil bu insanlar dedim.Ya da çingene çok mu pembeci herkese mi böyle bilemedim.Nakta da aşırı olumsuz konuşan birisi ya, ona gönderdiğimde gelen falımı yarıda kesip ağlamaya başlamıştım. Diğer yarısına sonra devam edebildim. O kadar şey söyledi, 3-4 tane vade verdi. Hepsi patladı
Aksine çingene de olumsuz yorumlarıyla dikkat çeken bi isimdir. Ben 4 bakım yaptırdım kendisine 4 ü de tutarlıydı. Çizgisini bozmadı.Hatta ilk falında, ben adamın hayatında birisi yok diye ısrarla belirtirken, isminin içinde şu şu harfler olan şu boylarda, saçları omuzlarında ve dalgalı olan Bi kızla henüz adı konmamış Bi şeyler yaşanıyor dediğinde ciddiye almamıştım. Aradan 2 ay geçmeden, adam instagramda tak diye fotoğraf paylaştı hem de çingenenin tarif ettiği kızlaNakta banada çok ağır konuştu ben yığıldım kaldım.Daha öncedende baktırmıştım kendisine o kadar olumsuz konuşmamıştı.Sanki bildiği şeyler var ama çok net şeyler bilemiyor gibi.Tekrar şans vermek istedim.Bu arada yeşilçingene ne kadar olumlu konuştuysa o,o kadar batırdı diyebilirim.Yeşilçingenenin olumlu yorumlarınada mutlaka yanılma payı bırakıyorum kişiler için ama naktayı dinleyince bu kadar mı rezil bu insanlar dedim.Ya da çingene çok mu pembeci herkese mi böyle bilemedim.
Aslında en eski fallarından tekrar okudugumda Zumra bende bilmiş gordugum kadarıyla, bir kac kucuk sey olmamış sadece onlar da genel gidişatı etkilemeyen şeyler. En başından beri de sordugum ana konuyla ilgili genelde olumsuz konuşuyor bana, hatta biraz cekinerek fal atıyorum yine değişen bir şey yok diyecek diye. En son bir kaç gun once yorum aldı , kartlar 3-4 aylık evreyi verdi bu sefer ve tabi sordugum şey bu evrede yine belirsiz ve gelgitli olacak dedi ki yuksek ihtimal oyle olacak. Baska konularda bir kac sey hakkında olumluydu yorumu ve yaz aylarından bahsetti, cıkarsa yazarım onları. Zümra’da sevmedigim sadece bir iki sey var birincisi belki yurtdısında oldugu icindir, bazı seyleri tam anlatamıyor. Son iki seferdir sesli yorum alıyorum ondan ve seslide daha iyi anlıyorum ne demek istediğini, ikincisi de bazen gidişatı anlatırken karıştırması. Sanki ortaya olacakları soyluyor ama önce mi olacak soylediği sey sonra mı o tam anlaşılmıyor. Daha cok cevap almak ve yardımcı olmak için yapıyor ama bu belki fazla ek açılım yapmasından oluyordur bilmiyorum. Yine de Zümra’yı seviyorum. Ona sık baktırmamaya calısıyorum en az 3-4 ay veriyorum fal aralarında ama hislerinin kuvvetli oldugunu, online falcılarda işini en ozenerek yapanlardan oldugunu dusunuyorum. Bu arada o %1500’u bana da soylemis bir gorusme icin ve olmustu soyledigi gibi.Dün Lizya, Zumra'yı önerdiğinde içimden "nerde yuzde 1500'cüler......" dedim.....Burada paylaşılanlara bakınca Zumra,eskı Zumra mı sızce? Sımdı o da dıyebılır kı "olumlu dedım kızdılar,olumsuz dedım kızdılar,ben ne yapayım"....Yorum, sıze kalmıs....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?