Binnaz Abla

asenadam tavsiye ettiğin için çok teşekkür ediyorum. Çevrimiçi yakalaması zor oldu ama. Sayende uygun fiyata içi dolu, saçma sapan olmayan bir yorum aldım. Gerçekten kaçırmayın kızlar.

Emre İnal'a fal baktırın derim fiyatı bi hafta içinde uçacak benden söylemesi bir haftayı doldurunca falcılar kalıcı oluyor.Fırsattan istifade edip 49 krediden 3 tane fal attım.

Canım Zümra gerçekten pembeci. Ona kalsaydı şimdiye ben ohoo çoktan barışmıştım ve güya kadın enerjisi hiiiç yoktu

asenadam tavsiye ettiğin için çok teşekkür ediyorum. Çevrimiçi yakalaması zor oldu ama. Sayende uygun fiyata içi dolu, saçma sapan olmayan bir yorum aldım. Gerçekten kaçırmayın kızlar.
Ya nasıl denk getirdin? Bende hep meşgul görünüyor. Kahve mi baktırdın tarot mu?

Ya nasıl denk getirdin? Bende hep meşgul görünüyor. Kahve mi baktırdın tarot mu?
Bende de öyleydi. Sırada 1 kişi var yazınca sayfasında bekledim. Çevrimiçi oldu bir anlık. Katina attım. Kartları da gelişi güzel seçtim, meşgule dönmeden atayım diye ona rağmen iyiydi.

Bende de öyleydi. Sırada 1 kişi var yazınca sayfasında bekledim. Çevrimiçi oldu bir anlık. Katina attım. Kartları da gelişi güzel seçtim, meşgule dönmeden atayım diye ona rağmen iyiydi.
Anlık durumda iyi miydi gerçekten? Bana anlık durum lazım. Katina ne oluyor tam olarak

Kizlar size bir sorum olucak, falsepetinde iade alinabiliyor mu veya nasil aliniyor bilen var mi? Cunku dun zeus’a bir fal yolladim yani sanki bedavaya bakilan fallar gibi rezalet otesi, genel konusmus tamamen, kisilik analizleri sifir beni bile bilememis, bir de size nasil konustu bilmiyorum ama bana tamamen pembeci geldi cunku o klişe “seninle evlenmeyi bile dusunuyor” lafini bile kullandi ne diyim

Ben buna kesinlikle katiliyorum, ben iki kez yorum aldim kendisinden basarisiz asla diyemem, ikinci falinda bazi kucuk seyleri onun soyledigi sirada olmasa da yasadim ki daha zamani gelmemis seyler var bakicaz, onun disinda ilginc bir sekilde ben mesela ilk falini oldugu gibi yasadim hatta yasamaya devam ediyorum.

Bir ben yakalayamadim heralde ya

Yakalaması güç cidden hemen doluyor. Benim yakalamam biraz deliliğimden oldu. İnat ettim sayfasında bekledim.

Anlık durumda iyi miydi gerçekten? Bana anlık durum lazım. Katina ne oluyor tam olarak

Evet anı kendi kartlarıyla da destekledi. Binnazda falcılara harikasın, 1 numarasın diye yorum yazanlar gibi olacak ama anda çok çok iyiydi. Katina bir nevi tarot gibi. Ama sadece aşk konulu fallar için açılıyor.

Nakta'yı bilmiyorum ama Yeşilçingene bende hiç pembeci değil. Ne görüyorsa pata küte söylüyor. Ama şöyle bir şey yaşıyorum onun fallarında an diye söyledikleri 1 ay önce yaşanmış oluyor.

Kafam gene karisti burda yaziliyor kafam karisiyor kime baktirayim diye simdi de zumra elfin arasinda kaldim Lizyaa sen iyi bilirsin hangisi diyorsun

Riza ederim hafta içi 11 17 arası aktif oluyor genelde dolandırıcılara karşı böyle birbirimizi desteklemeliyiz işini yapana baktırmalıyız

Kafam gene karisti burda yaziliyor kafam karisiyor kime baktirayim diye simdi de zumra elfin arasinda kaldim Lizyaa sen iyi bilirsin hangisi diyorsun
Canım ben geçen gün Zümraya baktırdım begendim Elfin’i de seviyorum neredeyse eşitler bende ama netlik icin Elfin diyorum, once ona baktır bence.

Ben de Demir'in yorumunu beğenmedim ilk defa baktırdığım halde tekrar hoşgeldiniz demiş sanki faladdine atmış da faladdinin cevabını kopyala yapıştır yapmış gibiydi. İade için mail attım fal id sordular ancak ilgilenmediler sonrasında.

Merhabaaa
Fal sepetinde sevgi dermana fal baktıran var mı ☺
Ben 8-9 ay öncesinde baktırmıştım hatta bir sene bile olabilir bana biraz pembeci gelmişti gidiş hat hakkında ama sorduğum soruya verdiği cevabı yaşadım sadece dediğim gibi gidiş hat çok pembeydi olacak gibi değildi olmadı zaten

Dayanamayıp doğa dan yorum aldım. Geçen sene ilk baktığı faldan çok çok daha şaşırtıcı ve iyiydi. Çok yakın zamanda hatta dün yaşadığım bi şeyi bile defalarca böyle bir şey hissediyorum diye ve gerçekten hissettiği şeyi ona fal atmadan bi gün önce yaşamıştım. Anı geçmişi karakter analizi her şeyi o kadar doğruydu ki 22 dakikalık falın her dakikasını şaşırarak dinlemiştim. Kendi kartlarıylada açılım yapmış üstüne teyit etmek için 3.defa kendi kartlarıyla sorularıma cevap verdi. Gelecek için çok fazla pembe konuştu gelecek için bir şey diyemiyorum ama geçmiş ve an fazla iyiydi. Nakta ve zümradan daha yakın bir vade verdi olaylardan biri için diğeri için 1 sene sonrasın söyledi, onun için de şimdilik bir şey diyemiyorum. Ama tek istediğim şuan imkansız gibi gözükse de doğa ve zümranın dediklerinin çıkması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…