Emre İnal'a fal baktırın derim fiyatı bi hafta içinde uçacak benden söylemesi bir haftayı doldurunca falcılar kalıcı oluyor.Fırsattan istifade edip 49 krediden 3 tane fal attım.
Canım Zümra gerçekten pembeci. Ona kalsaydı şimdiye ben ohoo çoktan barışmıştım ve güya kadın enerjisi hiiiç yoktuŞaşırdım Zümra kesinlikle pembeci değildir cunku oldukça olumsuza kayıyor hatta, bende genelde hafif olumsuz konusuyor. Vade yakınsa teyit edebilirsin kim doğru bilecek diye. Nakta bana hiç çıkmamıştı hatta soylediklerinin tersini yaşadım neredeyse
Ya nasıl denk getirdin? Bende hep meşgul görünüyor. Kahve mi baktırdın tarot mu?asenadam tavsiye ettiğin için çok teşekkür ediyorum. Çevrimiçi yakalaması zor oldu ama. Sayende uygun fiyata içi dolu, saçma sapan olmayan bir yorum aldım. Gerçekten kaçırmayın kızlar.
Bende de öyleydi. Sırada 1 kişi var yazınca sayfasında bekledim.Ya nasıl denk getirdin? Bende hep meşgul görünüyor. Kahve mi baktırdın tarot mu?
Bir ben yakalayamadim heralde yaasenadam tavsiye ettiğin için çok teşekkür ediyorum. Çevrimiçi yakalaması zor oldu ama. Sayende uygun fiyata içi dolu, saçma sapan olmayan bir yorum aldım. Gerçekten kaçırmayın kızlar.
Anlık durumda iyi miydi gerçekten? Bana anlık durum lazım. Katina ne oluyor tam olarakBende de öyleydi. Sırada 1 kişi var yazınca sayfasında bekledim.Çevrimiçi oldu bir anlık. Katina attım. Kartları da gelişi güzel seçtim, meşgule dönmeden atayım diye ona rağmen iyiydi.
Ben buna kesinlikle katiliyorum, ben iki kez yorum aldim kendisinden basarisiz asla diyemem, ikinci falinda bazi kucuk seyleri onun soyledigi sirada olmasa da yasadim ki daha zamani gelmemis seyler var bakicaz, onun disinda ilginc bir sekilde ben mesela ilk falini oldugu gibi yasadim hatta yasamaya devam ediyorum.Aslında en eski fallarından tekrar okudugumda Zumra bende bilmiş gordugum kadarıyla, bir kac kucuk sey olmamış sadece onlar da genel gidişatı etkilemeyen şeyler. En başından beri de sordugum ana konuyla ilgili genelde olumsuz konuşuyor bana, hatta biraz cekinerek fal atıyorum yine değişen bir şey yok diyecek diye. En son bir kaç gun once yorum aldı , kartlar 3-4 aylık evreyi verdi bu sefer ve tabi sordugum şey bu evrede yine belirsiz ve gelgitli olacak dedi ki yuksek ihtimal oyle olacak. Baska konularda bir kac sey hakkında olumluydu yorumu ve yaz aylarından bahsetti, cıkarsa yazarım onları. Zümra’da sevmedigim sadece bir iki sey var birincisi belki yurtdısında oldugu icindir, bazı seyleri tam anlatamıyor. Son iki seferdir sesli yorum alıyorum ondan ve seslide daha iyi anlıyorum ne demek istediğini, ikincisi de bazen gidişatı anlatırken karıştırması. Sanki ortaya olacakları soyluyor ama önce mi olacak soylediği sey sonra mı o tam anlaşılmıyor. Daha cok cevap almak ve yardımcı olmak için yapıyor ama bu belki fazla ek açılım yapmasından oluyordur bilmiyorum. Yine de Zümra’yı seviyorum. Ona sık baktırmamaya calısıyorum en az 3-4 ay veriyorum fal aralarında ama hislerinin kuvvetli oldugunu, online falcılarda işini en ozenerek yapanlardan oldugunu dusunuyorum. Bu arada o %1500’u bana da soylemis bir gorusme icin ve olmustu soyledigi gibi.
Bir ben yakalayamadim heralde ya
Anlık durumda iyi miydi gerçekten? Bana anlık durum lazım. Katina ne oluyor tam olarak
Nakta'yı bilmiyorum ama Yeşilçingene bende hiç pembeci değil. Ne görüyorsa pata küte söylüyor. Ama şöyle bir şey yaşıyorum onun fallarında an diye söyledikleri 1 ay önce yaşanmış oluyor.Nakta banada çok ağır konuştu ben yığıldım kaldım.Daha öncedende baktırmıştım kendisine o kadar olumsuz konuşmamıştı.Sanki bildiği şeyler var ama çok net şeyler bilemiyor gibi.Tekrar şans vermek istedim.Bu arada yeşilçingene ne kadar olumlu konuştuysa o,o kadar batırdı diyebilirim.Yeşilçingenenin olumlu yorumlarınada mutlaka yanılma payı bırakıyorum kişiler için ama naktayı dinleyince bu kadar mı rezil bu insanlar dedim.Ya da çingene çok mu pembeci herkese mi böyle bilemedim.
Riza ederim hafta içi 11 17 arası aktif oluyor genelde dolandırıcılara karşı böyle birbirimizi desteklemeliyiz işini yapana baktırmalıyızasenadam tavsiye ettiğin için çok teşekkür ediyorum. Çevrimiçi yakalaması zor oldu ama. Sayende uygun fiyata içi dolu, saçma sapan olmayan bir yorum aldım. Gerçekten kaçırmayın kızlar.
Canım ben geçen gün Zümraya baktırdım begendim Elfin’i de seviyorum neredeyse eşitler bende ama netlik icin Elfin diyorum, once ona baktır bence.Kafam gene karisti burda yaziliyor kafam karisiyor kime baktirayim diye simdi de zumra elfin arasinda kaldimLizyaa sen iyi bilirsin hangisi diyorsun
Peki sen katina mı tavsiye edersin tarot mu?Riza ederim hafta içi 11 17 arası aktif oluyor genelde dolandırıcılara karşı böyle birbirimizi desteklemeliyiz işini yapana baktırmalıyız
Ben de Demir'in yorumunu beğenmedim ilk defa baktırdığım halde tekrar hoşgeldiniz demiş sanki faladdine atmış da faladdinin cevabını kopyala yapıştır yapmış gibiydi. İade için mail attım fal id sordular ancak ilgilenmediler sonrasında.Kizlar size bir sorum olucak, falsepetinde iade alinabiliyor mu veya nasil aliniyor bilen var mi? Cunku dun zeus’a bir fal yolladim yani sanki bedavaya bakilan fallar gibi rezalet otesi, genel konusmus tamamen, kisilik analizleri sifir beni bile bilememis, bir de size nasil konustu bilmiyorum ama bana tamamen pembeci geldi cunku o klişe “seninle evlenmeyi bile dusunuyor” lafini bile kullandi ne diyim
Ben baktirmıştim bir ara tarot.kartların tüm anlamını saymisti bana..Merhabaaa
Fal sepetinde sevgi dermana fal baktıran var mı ☺
Sonuçta söyledikleri çıktı mı peki? Belirsiz bir fal mı olmuştu öyle yapıncaBen baktirmıştim bir ara tarot.kartların tüm anlamını saymisti bana..
Ben 8-9 ay öncesinde baktırmıştım hatta bir sene bile olabilir bana biraz pembeci gelmişti gidiş hat hakkında ama sorduğum soruya verdiği cevabı yaşadım sadece dediğim gibi gidiş hat çok pembeydi olacak gibi değildi olmadı zatenMerhabaaa
Fal sepetinde sevgi dermana fal baktıran var mı ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?