Binnaz Abla

Ay bu Doğa’ya bir şans daha mı versem? Biriksinde kredim daha 400’lerde yolun başındayım

Sonuçta söyledikleri çıktı mı peki? Belirsiz bir fal mı olmuştu öyle yapınca ☹
Hiç üzerinde durmadım falın, ben ilişki açılımı göndermistim ama o kartın birçok anlamını sayarak yorumladı falımı..internetten baksam bulabilecegim çok genel bir faldı.

Bu saydığın 3 isimde pembeci değildir normalde, olumluysa falın olur inşallah canım o zaman

Emre inal di galiba kimler baktirmisti 1000 kredi olmus o krediye gore nasil

Simdi farkettim bende daha 1 saat onve 175ti yuh ya yeni birini denemek icin de 1000 krediyi feda edemiyorum risk alip. Hangisine baktirsam ares mi zumra mi acaba ya kararsiz kaldim cok fazla.

burada iyi sayılan doğa zümra elifin sadece katina bakıyor benim şu an aşkla işim yok bana iş konusunda bakabilecek falcı lazım :))) önerilerinize çok açığımm

Kizlar bu emre inala baktiranlar Aresle bi kıyaslayabilir mi acaba? Msela anlik his konusunda ares gibi sanki onlari izliyormus gibi fazla ayrintiya girebiliyormu?? Ne konuda farkli mesela bbaktiran biri anlatabilir mi? Benim 100p krdiye az kaldi da

burada iyi sayılan doğa zümra elifin sadece katina bakıyor benim şu an aşkla işim yok bana iş konusunda bakabilecek falcı lazım :))) önerilerinize çok açığımm
İşle alakalı Ares’e tarot atabilirsin, aşk dışındaki bir kaç sorumu bilmişti. gelecek Haziran icin soylediği bir sey var aşk dışında bir konuda sorduklarım icin tarot karti seçmişti, tarot falı bakıyor ayrıca.

Simdi farkettim bende daha 1 saat onve 175ti yuh ya yeni birini denemek icin de 1000 krediyi feda edemiyorum risk alip. Hangisine baktirsam ares mi zumra mi acaba ya kararsiz kaldim cok fazla.
Deneyecektim Emre’yi de eliyorum daha Bismillah 50 fal olmamış baktığı, geleli 2 gün olmuş 1000 kredi, pes.

Ben de o konuda Ares'i önerebilirim. Yarı eğitim/yarı iş bir durumum vardı, olağan koşullarda sadece olumlu veya olumsuz sonuçlanabilecek bir durum. 4357 tane seçeneğin olmadığı bir şeydi yani.
Ares "Olumlu olacak, ama yine de bir ertelenme de var işin içinde" demişti. Nitekim onun falından 4-5 gün sonra dediği gibi gelişti.

Buraya fal sepeti yazmasanız olur mu? Çünkü giriyorum tanımadığım sitede olmayan yorumcular onun başlığı ayrı binnazda gelip fl sepeti yazıyorsunuz hoş değil

Buraya fal sepeti yazmasanız olur mu? Çünkü giriyorum tanımadığım sitede olmayan yorumcular onun başlığı ayrı binnazda gelip fl sepeti yazıyorsunuz hoş değil
Binnaz abla baslıgı basladıgından berı kaç sayfa olmus.....12448....Bu sayalar boyunca,konu basladıgından beri, konu konuyu acınca baska fal sıtelerı ve falcılardan bahsedılmıs hep....Kımse de kımseye kızmamıs,azarlamamıs veya en hafıf deyımle sert ıfadeler kullanmamıs.....En cok kullanılan baslık bu oldugundan kullanıcılar da fal mevzu acıldıgında dıger deneyımlerını de yazmıs.....Format fal olunca kımse yemek tarıfı vermemıs,kımse bır derdım vara cevırmemıs burayı....
Farklı sıteler adı altında baslıklar olsa da asıl toplanılan yer burası olmus ve kımse de kımseye kızmamıs bugune dek.

Sonucta ansıklopedık baslık nıtelıgınde kategorıze edılmesı zorunlu olan bır alanda yazmıyoruz...Konu fal olunca, kahve ıctıgın fıncanın kırmızı veya beyaz olması pek onem arz etmıyor....Bılen bılır kı,bu ıllete bulasan asla bır tanesıyle yetınmez, yetınmıyor da...

Kizlar, tarot ve katinadan anlayanlara bir sorum olacak. Simdi ben karsi tarafin benimle alakasiz gelecek planlariyla alakali bir seyi merak ediyorum cunku bu sey olursa biz kopariz, yani tek sorum bu olmayacak tabii ki genel olarak bizim iliskimiz ile ilgili de sorucam ama bunu da ogrenmek istiyorum. Sanki tarot daha dogru bir secenek gibi geliyor ama binnazda butun guvendigim ve benim enerjimin tuttugu yorumcular katina bakiyor. Sizce katina da az bucuk da olsa bu dedigim seyi gosterir mi biliyor musunuz?

Katina aşk içindir zaten. Bence katina atın dediğiniz şeylere gayet uygun

Binnazda ne zaman fal baktırmaya kalksam vazgeçiyorum. Yorumları iyi olanlar 1000 krediden aşağıya bakmıyor. E bu da 100 ₺ demek. Nasıl baktırıyorsunuz kızlar bu kadar çok fal bu kadar pahalıya kredi kazanmanın başka yolu falan mı var

Valla 100 tl’ye fal çok pahalı geliyor bana. İnsanlar arka arkaya 1000-1500 kredili falları nasıl baktırıyorlar anlamıyorum ben de
Hediye kredilerle 2 ayda 1000 kredi biriktirebildiğim için anca o şekilde baktırabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…