ol alcanzarcım senin tavsiyelerin iyi çıkıyor.
Özgecim birazdan da sana dün bahsettiğim Tuğçe ışınsu kitabından olan istihareyide yazıcam.Kitap dün yanımda değilde,dua etme bölümünüde eksiksiz yazmak istedim,o yüzden bekledim kitabı.Peygamber efendimizin tavsiye ettiği istiharenin aynısı ama duasında değişiklikler var.
Bu kişiye şu an hislerim olduğunu söyleyemem.Ama bundan 3 yıl kadar önce vardı canım.Onunda bana olduğunu biliyorum.Ama yaşanan bi duygusallık,bi birliktelik asla olmadı.Sadece birbirimize ilgimiz,hislerimiz ,içten içe yakınlığımız vardı.Şu an onun duygusal hayatıyla ilgili hiçbi bilgimde yok.Ben bu istihareyi ilk geçen yıl mart ayında yaptım,ara ara hep yaptım ve en son dün gece iki kez .Ve hep bu insan.Vallahi bilemedim canım benimde kafam karışık.Hayır bide bu insanla hiçbi bağlantım yok iki iki buçuk yıldır.
İnşallah canım hayırlı güzel ruyalar görürsün.canım Rabbimin işine akıl ermez insanların hayatları bi anda değişiyor....inşallah gönlündeki olsun...bakarsın bi anda görüşmeye başlamışınız:))))
walla süper alcanzarcım bugünde Peygamber efendimizin (s.a.v) istiharesini deneyelim sabırsızlıkla bekliyorum...
kizlar yiğite fal baktırıcam ama maddiyat kötü bu ay geçen ay yüklenmekten.. benim çocuklarla oturduk idda oynamışlarbende para verdim onlara tutarsa yiğite koşucam ay bu adam beni kumarbaz da etti sonunda yaaaa
Zeus 'tanda Hale 'den de memnun kaldım.Yalnız son dönemdeki en iyi falı bana Taha baktı.Fal=$irk, kumar, sirada ne var palamut cugum, bu herifler yuzunden cehenneme on kapidan giricez gorunuyor!!
Ben Defne ye 3 kere baktirdim, 1 ve 2 yi begenmisim ama 3. yu begenmedim.
Zeus, Hale ikilisine bakicam. Melis Durkan i da deneyebilirsiniz derim, bence fena degildi.
Zeus 'tanda Hale 'den de memnun kaldım.Yalnız son dönemdeki en iyi falı bana Taha baktı.
Ben Taha nin sallamasyon baktigini dusunuyorumAnda nasildi hatirlamiyorum, ama gelecekle ilgili dedigi hiiiiiiiiiiiiiicbir sey cikmadi.
Fal=$irk, kumar, sirada ne var palamut cugum, bu herifler yuzunden cehenneme on kapidan giricez gorunuyor!! Ben online a para vermeyi biraktim, 4 kere online baktirip yalan yanlis seyler dinleyecegimize 1 kere adam gibi Burak veya Yigit e para vermek bence daha dogru.
Ben Defne ye 3 kere baktirdim, 1 ve 2 yi begenmisim ama 3. yu begenmedim.
Zeus, Hale ikilisine bakicam. Melis Durkan i da deneyebilirsiniz derim, bence fena degildi.
sezen boztepeye de yazık ya 7/24 açık. bir fal ya alıyo ya almıyor dükkanı kapatıyor..uyanık arkadaş birde tüm gece açık tutuyor gececilerin fallarını topluyor ama yorumu sabah atıyor.ilk zaman toyken düşmüştüm tongaya:d
Sezen cok kotu.
Baris Can Yuzel i begenenler var, neden olmasin dene derim kuzum ama Sezen denene gitme.
Kizlar binnaz da haleh online tarotta ben kahve istiyordum gerçi ama tatot baktırsam mi nasıldır ki bu kadın acep?
Haleh iyidir kahvesini bilmem ama tarotunu tavsiye ederim.Ben karar verene kadar haleh 5 kişi olmuş fal almıyo dahabi daha da zor yakalarım artık
Haleh iyidir kahvesini bilmem ama tarotunu tavsiye ederim.
Ben Barış a bi kez tarot baktırdım.Öyle olağanüstü değil ama ben her soruma cevap aldım.Bence deneyebilirsin.haleh kaçtı hale girmeyecek nesibe de yok barış can yücele mi atsam krediyi nasıl kızlar baktıran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?