Binnaz Abla

Bir işin hayırlı olup olmadığını öğrenmek sonuca dair bilgi veya hisse kavuşmak isterseniz bu çalışma sizin için:İki rekât namaz kılın.İlk rekatta fatihadan sonra kâfirun okuyun.İkinci rekatta fatifa dan sonra ihlas okuyun.Namaz sonrası ,aşağıda özel istihare duasını okuyun:
"Allah ım senin ilminden hayır istemek için bu gece niyete girdim.Büyük ihsanını benden esirgeme.Sen büyük ve herşeye kâdir olansın.Ben bilmem sen bilirsin.Bu dilediğim konu bana hayırlı ise bana bu konuda yol aç ve işaret gönder.Meleklerin ile bana ışık yolla.Beni güçlü kıl,yolumu kolaylaştır.Bu konuyu bana mübarek hale getir.Hayrıma değil ise bu gece ruyamda bunu anlamama izin ver.Senden gelecek herşeye razıyım,hayırlısı olsun bana yeter.Sana ve meleklerine sonsuz teşekkürler."Abdestli yüzünüz kıbleye dönük tabiki konuşmadan uyuyun.Ruyada kırmızı siyah şer,yeşil beyaz renkler ve bunlarla ilgili semboller hayırdır.Bu çalışmadan önce başmelek isimleride söylenebilir.Mikail,Cebrail,israfil,Azrail.Bu Peygamber efendimizin tavsiye ettiği istihareye büyük ölçüde benziyor.Dua bölümünde farklılıklar var.Herkese kolay gelsin.

canım Rabbimin işine akıl ermez insanların hayatları bi anda değişiyor....inşallah gönlündeki olsun...bakarsın bi anda görüşmeye başlamışınız:))))

walla süper alcanzarcım bugünde Peygamber efendimizin (s.a.v) istiharesini deneyelim sabırsızlıkla bekliyorum...

İnşallah canım hayırlı güzel ruyalar görürsün.

kizlar yiğite fal baktırıcam ama maddiyat kötü bu ay geçen ay yüklenmekten.. benim çocuklarla oturduk idda oynamışlar bende para verdim onlara tutarsa yiğite koşucam ay bu adam beni kumarbaz da etti sonunda yaaaa

kizlar yiğite fal baktırıcam ama maddiyat kötü bu ay geçen ay yüklenmekten.. benim çocuklarla oturduk idda oynamışlar bende para verdim onlara tutarsa yiğite koşucam ay bu adam beni kumarbaz da etti sonunda yaaaa

Fal=$irk, kumar, sirada ne var palamut cugum, bu herifler yuzunden cehenneme on kapidan giricez gorunuyor!! Ben online a para vermeyi biraktim, 4 kere online baktirip yalan yanlis seyler dinleyecegimize 1 kere adam gibi Burak veya Yigit e para vermek bence daha dogru.

Ben Defne ye 3 kere baktirdim, 1 ve 2 yi begenmisim ama 3. yu begenmedim.

Zeus, Hale ikilisine bakicam. Melis Durkan i da deneyebilirsiniz derim, bence fena degildi.

Son düzenleme:
Zeus 'tanda Hale 'den de memnun kaldım.Yalnız son dönemdeki en iyi falı bana Taha baktı.

Kizlar binnaz da haleh online tarotta ben kahve istiyordum gerçi ama tatot baktırsam mi nasıldır ki bu kadın acep?

Ben karar verene kadar haleh 5 kişi olmuş fal almıyo daha bi daha da zor yakalarım artık

valla cherry düşündürttü yazdıkların derdinden içirdi, fal baktırdı, kumar oynattı, babamın telefonundan gizlice baktırdım falları sayarsak çaldırdı, e onla olan zamanları da zorlasak zinaya sokarız , fal yüzünden aileye bol bol yalan söyletti, en son cinayet kaldı kısmetse o da kendisiyle son bulacak.cehennemde kavuşucaz onunla artık

haleh kaçtı hale girmeyecek nesibe de yok barış can yücele mi atsam krediyi nasıl kızlar baktıran var mı?

sezen boztepeye de yazık ya 7/24 açık. bir fal ya alıyo ya almıyor dükkanı kapatıyor..uyanık arkadaş birde tüm gece açık tutuyor gececilerin fallarını topluyor ama yorumu sabah atıyor.ilk zaman toyken düşmüştüm tongaya:d

Sezen cok kotu.

Baris Can Yuzel i begenenler var, neden olmasin dene derim kuzum ama Sezen denene gitme.

haleh kaçtı hale girmeyecek nesibe de yok barış can yücele mi atsam krediyi nasıl kızlar baktıran var mı?
Ben Barış a bi kez tarot baktırdım.Öyle olağanüstü değil ama ben her soruma cevap aldım.Bence deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…