Her gün girseymişim keşke kredi geliyormuş. 32 kredim varValla 100 tl’ye fal çok pahalı geliyor bana. İnsanlar arka arkaya 1000-1500 kredili falları nasıl baktırıyorlar anlamıyorum ben de
Hediye kredilerle 2 ayda 1000 kredi biriktirebildiğim için anca o şekilde baktırabiliyorum.
Hahahah evet, her gün bakınca günlük hediye kredi veriyor. Arada 50 kredi geliyo meselaHer gün girseymişim keşke kredi geliyormuş. 32 kredim var
Tek Nil’e baktırdım içlerinde. Mart sonu dediği kucuk bir sey vardı o olmadı, diğer verdigi vade Yaz ayları oldugu icin bilemiyorum henuz cıkar mı.Kızlar mısra ışık zeynep aksu nil güneş bunlara baktıran oldu mu? Çıkıyor mu dedikleri. Bana üçü de kısa vade için yorum yaptılr ama bilemedim
Nil Güneşe atmıştım sorularım karışık geldi sanırım iade etmiş sonrA bir baktım fiyat yükselmiş bende Gülçin beyaza attım gayette memnun kaldım hatta iyi ki dedim sonrAKızlar mısra ışık zeynep aksu nil güneş bunlara baktıran oldu mu? Çıkıyor mu dedikleri. Bana üçü de kısa vade için yorum yaptılr ama bilemedim
Ben hepsinede baktirdim. Bilemiyorum kime atacagimi dogadan veya elfin diyorum.ozellikke elfin ama onuda denk getiremedimnBinnaz da ismi sayılan bir çok kişiyi denedim. Hepsi çırak konumunda gerçekten ben daha iyi yorumlarım o kartları. Kombinasyonları ve yaptığı açıları bile bilmiyorlar. Siz ipucu vermezseniz ilerlemiyorlar evli iseniz bekar, bekar iseniz evli diyen bile var. Bu üç kadın Doğa başta olmak üzere Zümra ve Elfin ipucu vermeden kartlarda görebilen kartın enerjisine odaklanan kişiler. Doğa hayır o kadar kötü de olmaz dediğim bir şeyi üzmeden söyledi ve maalesef oldu. Zümra çocuk enerjisi hissetti bildi. Elfin görüp şok olacaksın dedi bildi. Doğa ile özellikle nerdeyse birebir ilerliyoruz. Ama önemli olan bir olayın vadesi var o yüzden sadece an ve süreç için iyiler diyorum.
Canım bu konuda sen o an içinden kime enerji hissediyorsan ona fal et derim ben. Hislerine göre davran bence.Ben hepsinede baktirdim. Bilemiyorum kime atacagimi dogadan veya elfin diyorum.ozellikke elfin ama onuda denk getiremedimn
Sen diyene dek, ben aslında aynı siteden bahsedildiğini zannediyordum....Sonra kk'da arattım Astrotürk meger, sitede yeni yeni yazılmaya baslanan bir siteymiş. İlk bahseden de Lila adında bir üye imiş ki bayagı veto yemiş reklam yapıyorsun diye...Sonra birden dank etti,gecenlerde Burçlar-Tarot-Astroloji baslıgında, tas catlasın on gun ıcınde bır baslık acılmıstı, (kı yonetım sıldı o baslıgı sonradan) adını ekstradan azmayacagım kı reklamlarına alet olmayayım yıne bu yenı sıteden bır falcı acmıs superrr dıye...Hatta merak edıp bu kım dıye sayfaya bakmısım,danısanların fal sonrası yaptıgı yorumların gecmısıne bakınca sıte gecmısının de aslında bır kac aylık oldugunu gorup kapamısım................................Astrocenter, Astrotürk kusura bakmayın ama hepsi aynı şeyin laciverti. Astrocenter’ı es kaza denedim. Hemde iyi olduğu söylenenlerdi denediklerim sonuç ne tırt.
Murathan her konuştuğumuzda haftaya, haftaya diye diye üç ay geçirtti bana. Simon yaza tatil var, Hale yıl bitmeden vs.. diğer baktırdıklsrımıda not aldığım defteri bulursam yazarım. Peki sonuç ne oldu yüklü bir euro hesaplı kredi kartıaklı olan herkese madem bu işe bulaştınız bari bu iki siteden uzak durun derim ben.
Olay şu aslında çok parası olup dökmek isteyene saygım sonsuz benim yerimede döksün hattaSen diyene dek, ben aslında aynı siteden bahsedildiğini zannediyordum....Sonra kk'da arattım Astrotürk meger, sitede yeni yeni yazılmaya baslanan bir siteymiş. İlk bahseden de Lila adında bir üye imiş ki bayagı veto yemiş reklam yapıyorsun diye...Sonra birden dank etti,gecenlerde Burçlar-Tarot-Astroloji baslıgında, tas catlasın on gun ıcınde bır baslık acılmıstı, (kı yonetım sıldı o baslıgı sonradan) adını ekstradan azmayacagım kı reklamlarına alet olmayayım yıne bu yenı sıteden bır falcı acmıs superrr dıye...Hatta merak edıp bu kım dıye sayfaya bakmısım,danısanların fal sonrası yaptıgı yorumların gecmısıne bakınca sıte gecmısının de aslında bır kac aylık oldugunu gorup kapamısım................................
Ne cok nokta nokta koydum yıne.....Anlamını cok sevıyorum..................
Bence hepsi aynı sadece iyi yorumcu kötü yorumcu var. Hepsinde bir kaç iyi yorumcu var.Astrocenter, Astrotürk kusura bakmayın ama hepsi aynı şeyin laciverti. Astrocenter’ı es kaza denedim. Hemde iyi olduğu söylenenlerdi denediklerim sonuç ne tırt.
Murathan her konuştuğumuzda haftaya, haftaya diye diye üç ay geçirtti bana. Simon yaza tatil var, Hale yıl bitmeden vs.. diğer baktırdıklsrımıda not aldığım defteri bulursam yazarım. Peki sonuç ne oldu yüklü bir euro hesaplı kredi kartıaklı olan herkese madem bu işe bulaştınız bari bu iki siteden uzak durun derim ben.
Siz astrotürkte baktırdığınız faldan memnun musunuz? Anı iyi değerlendirdi mi sizce?Bence hepsi aynı sadece iyi yorumcu kötü yorumcu var. Hepsinde bir kaç iyi yorumcu var.
Aryamira telwe deki en dolandırıcı üçkağıtçı falcı o kadın beni dolandırdı telwe ye şikayet ettim söyledikleri çıkmıyor birde millete canlı fal daveti yapıp orda boş boş konuşup kelime başı para alıyor değmez başka siteye geçse bile çok nefret ediyorum ondan 50 kredi yüklemiştim bir tane cingene ardındn kalanında başkasına atayım diye paramın hepsi o karıya gittiOlay şu aslında çok parası olup dökmek isteyene saygım sonsuz benim yerimede döksün hattaama şimdi yine baktımda Murathan Astrotürk’tede var, Aryamira var yine kendisi Tellwe ve Falajna’da da var. Hatta o iki yerde daha uygun :) bu sitede soru sorup Binnaz’daki gibi yollamıyorsunuz direkt arıyor telefonda konuşuyorsunuz ve çoğunlukla o sizi konuşturuyor ben yüz yüze olan fallarımda bile konuşmam yönlendirme olmasın diye bu yüzden falcılar çok sessizsin derlerdi benim ağzımdan laf alıp bana satacaksa niye baktırayım yani.
Bunlar göz önüne alınınca birde ödenen ücret euro olunca bence Binnaz’da 100, 150₺’lık fal baktırmak daha akıllıca.
Tabi memnunum Binnaz da beğendiğim yorumcularla aynı paralelde söyledikleri. Kötüye açık değil insanlar ben realist biriyim hayal kurmak istemediğim için baştan söylüyorum bana lütfen olumsuzu söyleyin ben açığım buna diyorum. İnanın yüzde 90 pembe ve oyalamadan para kazanıyor işin sırrı burda. Tutmazsa ona da bir kılıf buluyorlar. Bu saydığım kişiler net olarak olumsuzu söyledi. Hele Doğa dan dan söyledi incitmeden tabi. İkinci de hepsine teşekkür ettim bu yüzden.Siz astrotürkte baktırdığınız faldan memnun musunuz? Anı iyi değerlendirdi mi sizce?
Ya şu Binnaz ve diğerlerinde beni 2 ay önce evlendirenler oldu ki hiç öyle bir niyetim bile yoktu. Bakın konuşmalarında kullandıkları kelimelere dikkat edin 10 kelimeyle aynı şeyleri söyleyip duruyorlar. Biraz kültürü olanın kelime haznesi geniş olur burdan bile anlaşılır.Tabi memnunum Binnaz da beğendiğim yorumcularla aynı paralelde söyledikleri. Kötüye açık değil insanlar ben realist biriyim hayal kurmak istemediğim için baştan söylüyorum bana lütfen olumsuzu söyleyin ben açığım buna diyorum. İnanın yüzde 90 pembe ve oyalamadan para kazanıyor işin sırrı burda. Tutmazsa ona da bir kılıf buluyorlar. Bu saydığım kişiler net olarak olumsuzu söyledi. Hele Doğa dan dan söyledi incitmeden tabi. İkinci de hepsine teşekkür ettim bu yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?