Binnaz Abla

Hımm ben de baktırayım o zaman denemelik. Tena sanırım baktırdığınız kişi?

Binnazda en fazla 650 krediye birini onerirmisiniz elfin i beklemekten gına geldi geri kalan 1000 krediyide arese baktiracagim zaten

Binnazda en fazla 650 krediye birini onerirmisiniz elfin i beklemekten gına geldi geri kalan 1000 krediyide arese baktiracagim zaten
Ben 650 kredilik birine yollamaktansa o 650yi 1000e tamamla oyle birine yolla derim. Cunku bence binnazdaki guvenilir yorumcularin hepsi en az 1000 kredi. Yani en azindan benim az kredili yorumcularla olan kendi tecrubelerim bunu gosterdi. Ama bu sadece benim kendi fikrim tabii

Söylediklerinin bir kısmı tuttu bir kısmı tutmadı. Bilemedim o yüzden.
Bana öyle bir şey söyledi ki sadece ben biliyorum o günden sonra zaten devam ettim. Canım zaten yüzde yüz ben diğerlerinde de görmedim. Önemli olan bazı önemli gördüklerimi bilmeleri ki hiçbiri kahin değil öngörüde bulunuyorlar. Zaten vadesi gelmeyen bir kaç olay da var. Ben anlık ve süreci izliyorum hepsinde. Ama hepsi benim için önemli birer olayı bildi ve paralel gidiyorlar.

Naktaya baktırdın mı peki?

Benim kredim 1650 elfin e gonderecektim aktif olmuyor 650 birine baktirip 1000 kredi ares e baktirayim diyordum kararsiz kaldim iyice

Kızlar çok olumsuz olduğumuz bir zamanda katina baktırsak o olumsuz ruh halimiz kartlara yansır mı?
Yaklaşık 2 hafta arayla katina baktırdım, ilk falda genel olarak güzel kartlar çıkarken ikinci falda aşırı olumsuz bir ruh haliyle seçtim kartları ve neredeyse hepsi kötü geldi. Dikkate almak gerekir mi?

Evet yansıdığını söylüyor genelde falcılar hatta sık açılım yaptırmak bile etkiliyor. Doğa bana geçen gün baktırdığımda çok fazla açılım mı yaptırdın kartlara yansımış diye defalarca söyledi

İlk falda sakin kafayla seçtim kartları, geneli iyiydi. İkinci falda da büyük bi korkuyla seçtim ve nerdeyse hepsi kötü ve ters geldi. :) ben de ona şaşırdım, çok dikkate almamak gerekiyor galiba :/

Kızlar dun aksam falsepetinde kalan 59 kredimi kullanmak icin hayatimin hatasini yapip fal attim.Taliadan baska begendigim kimse yok orada,kendisine attım her zamanki gibi..Daha oncede falsepetine mail atip Talia online olunca iletirmisiniz diye durumumla ilgili bilgileri atmistim,cunku kisa surede orada yazamiyorum ve artik surekli baktirip kendiyle arkadas gibi oldugumuzdan detay anlatmak durumundayim yoksa bir anlami yok atmamin.Bana tabi iletecegiz sorunuzu yazmislardi.Fali atarken sadece sesli fal isareti vardi,canli fal falan yazmiyordu.Atinca bana falci sizi arayacak diye msg cikti.Anlasildiki telefon fali bakilacak,neyse o da sorun degil,nasilsa 60 kredim var 20 dk ya yakin konusabilirim dedim.Ama tuhaf olan,30 kredilik fal sectim,59 kredinin tumu bir anda sifirlandi.Talia aradi,ben nasilsa sorumu ilettiler diye hicbir aciklama yazmamistim,cunku iletecegiz demislerdi,10 dk boyunca Talia toplamda 3 dk ancak konusmustur,ne oldu ne bitti vs diyene kadar zank diye kesildi.59 kredim cekildi ama 10 dk ya surdu ya surmedi ondada zaman resmen benim konusmamla harcandi gitti,ve 1 dk once uyaridada bulunmadi sistem.Tek soru soramadim,hicbir bilgi alamadim,konusma ses kaydi falan da yok ortada ve krediyide iade etmediler bu saat oldu..Bu kadar rezalet bir sistemi resmen kobay gibi uzerimde denediler.Sonrasinda ise ukala ukala bana telefon sistemini anlatan bir mail attilar sikayet edince..Sanki kendilerinde gorduk tlf la fal sistemini ilk defa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…