- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Hımm ben de baktırayım o zaman denemelik. Tena sanırım baktırdığınız kişi?Tabi memnunum Binnaz da beğendiğim yorumcularla aynı paralelde söyledikleri. Kötüye açık değil insanlar ben realist biriyim hayal kurmak istemediğim için baştan söylüyorum bana lütfen olumsuzu söyleyin ben açığım buna diyorum. İnanın yüzde 90 pembe ve oyalamadan para kazanıyor işin sırrı burda. Tutmazsa ona da bir kılıf buluyorlar. Bu saydığım kişiler net olarak olumsuzu söyledi. Hele Doğa dan dan söyledi incitmeden tabi. İkinci de hepsine teşekkür ettim bu yüzden.
Evet Tena. Umarım enerjiniz uyar.Hımm ben de baktırayım o zaman denemelik. Tena sanırım baktırdığınız kişi?
Söylediklerinin bir kısmı tuttu bir kısmı tutmadı. Bilemedim o yüzden.Evet Tena. Umarım enerjiniz uyar.
Ben 650 kredilik birine yollamaktansa o 650yi 1000e tamamla oyle birine yolla derim. Cunku bence binnazdaki guvenilir yorumcularin hepsi en az 1000 kredi. Yani en azindan benim az kredili yorumcularla olan kendi tecrubelerim bunu gosterdi. Ama bu sadece benim kendi fikrim tabiiBinnazda en fazla 650 krediye birini onerirmisiniz elfin i beklemekten gına geldi geri kalan 1000 krediyide arese baktiracagim zaten
Bana öyle bir şey söyledi ki sadece ben biliyorum o günden sonra zaten devam ettim. Canım zaten yüzde yüz ben diğerlerinde de görmedim. Önemli olan bazı önemli gördüklerimi bilmeleri ki hiçbiri kahin değil öngörüde bulunuyorlar. Zaten vadesi gelmeyen bir kaç olay da var. Ben anlık ve süreci izliyorum hepsinde. Ama hepsi benim için önemli birer olayı bildi ve paralel gidiyorlar.Söylediklerinin bir kısmı tuttu bir kısmı tutmadı. Bilemedim o yüzden.
Naktaya baktırdın mı peki?Bana öyle bir şey söyledi ki sadece ben biliyorum o günden sonra zaten devam ettim. Canım zaten yüzde yüz ben diğerlerinde de görmedim. Önemli olan bazı önemli gördüklerimi bilmeleri ki hiçbiri kahin değil öngörüde bulunuyorlar. Zaten vadesi gelmeyen bir kaç olay da var. Ben anlık ve süreci izliyorum hepsinde. Ama hepsi benim için önemli birer olayı bildi ve paralel gidiyorlar.
Benim kredim 1650 elfin e gonderecektim aktif olmuyor 650 birine baktirip 1000 kredi ares e baktirayim diyordum kararsiz kaldim iyiceBen 650 kredilik birine yollamaktansa o 650yi 1000e tamamla oyle birine yolla derim. Cunku bence binnazdaki guvenilir yorumcularin hepsi en az 1000 kredi. Yani en azindan benim az kredili yorumcularla olan kendi tecrubelerim bunu gosterdi. Ama bu sadece benim kendi fikrim tabii
bencede dursun o 650 kredi üstünü biriktir tekrar arese yada başka düzgün birine gönderBenim kredim 1650 elfin e gonderecektim aktif olmuyor 650 birine baktirip 1000 kredi ares e baktirayim diyordum kararsiz kaldim iyice
BaktırmadımNaktaya baktırdın mı peki?
Ben 2 kez denedim anlik durumda iyi allah icin ama gelecekte bilemedim waov diyemen biraz genel konusuyor.Ares i. Birayi tercih ederim.Civan ilhan nasil baktiranlar var mi biliyor mu yada fali cikan
Evet yansıdığını söylüyor genelde falcılar hatta sık açılım yaptırmak bile etkiliyor. Doğa bana geçen gün baktırdığımda çok fazla açılım mı yaptırdın kartlara yansımış diye defalarca söylediKızlar çok olumsuz olduğumuz bir zamanda katina baktırsak o olumsuz ruh halimiz kartlara yansır mı?
Yaklaşık 2 hafta arayla katina baktırdım, ilk falda genel olarak güzel kartlar çıkarken ikinci falda aşırı olumsuz bir ruh haliyle seçtim kartları ve neredeyse hepsi kötü geldi. Dikkate almak gerekir mi?
İlk falda sakin kafayla seçtim kartları, geneli iyiydi. İkinci falda da büyük bi korkuyla seçtim ve nerdeyse hepsi kötü ve ters geldi. :) ben de ona şaşırdım, çok dikkate almamak gerekiyor galiba :/Evet yansıdığını söylüyor genelde falcılar hatta sık açılım yaptırmak bile etkiliyor. Doğa bana geçen gün baktırdığımda çok fazla açılım mı yaptırdın kartlara yansımış diye defalarca söyledi
bennn baktırdim 2017 de.çok pozitif yorum yaptı vadelerde geçti lâkin dediği gibi olmadıKaraca duran a baktiranlar varmi nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?