Cok onceden arkadasim baktirmisti kotuyduKaraca duran a baktiranlar varmi nasil
Talia anlik ve kisi analizinde iyi bencetalia nın falı cıkan var mı?
Binnazda talia isimli birini bulamadım ben?Talia anlik ve kisi analizinde iyi bence
Benim kredilerim hala ortada yok..Sesli fal falanda yok..30 kredilik 10 dk surecek fala resmen 60 kredi alip 10 dk da kestiler,şaka gibi...Kızlar dun aksam falsepetinde kalan 59 kredimi kullanmak icin hayatimin hatasini yapip fal attim.Taliadan baska begendigim kimse yok orada,kendisine attım her zamanki gibi..Daha oncede falsepetine mail atip Talia online olunca iletirmisiniz diye durumumla ilgili bilgileri atmistim,cunku kisa surede orada yazamiyorum ve artik surekli baktirip kendiyle arkadas gibi oldugumuzdan detay anlatmak durumundayim yoksa bir anlami yok atmamin.Bana tabi iletecegiz sorunuzu yazmislardi.Fali atarken sadece sesli fal isareti vardi,canli fal falan yazmiyordu.Atinca bana falci sizi arayacak diye msg cikti.Anlasildiki telefon fali bakilacak,neyse o da sorun degil,nasilsa 60 kredim var 20 dk ya yakin konusabilirim dedim.Ama tuhaf olan,30 kredilik fal sectim,59 kredinin tumu bir anda sifirlandi.Talia aradi,ben nasilsa sorumu ilettiler diye hicbir aciklama yazmamistim,cunku iletecegiz demislerdi,10 dk boyunca Talia toplamda 3 dk ancak konusmustur,ne oldu ne bitti vs diyene kadar zank diye kesildi.59 kredim cekildi ama 10 dk ya surdu ya surmedi ondada zaman resmen benim konusmamla harcandi gitti,ve 1 dk once uyaridada bulunmadi sistem.Tek soru soramadim,hicbir bilgi alamadim,konusma ses kaydi falan da yok ortada ve krediyide iade etmediler bu saat oldu..Bu kadar rezalet bir sistemi resmen kobay gibi uzerimde denediler.Sonrasinda ise ukala ukala bana telefon sistemini anlatan bir mail attilar sikayet edince..Sanki kendilerinde gorduk tlf la fal sistemini ilk defa..
Yazdigini okudum ben orda taliaya 3 defa fln baktirdim ama ilk defa telefonda baktigini senden okuyorum benim pek bir bilgim yok sanirim buna en iyi cevabi orda sıklıkla fal baktıranlar cvp verebilir oranin sistemini bilen.Anlasilan kimsenin umrunda degil,yazdim burada kimse sallamadi,bir yorum bile yazmadi..Bundan sonra kimse bana birsey sormasin..burayada en ufak birsey yazmayacagim..iyi fal baktirmalar hepinize!!
Iade etmemişlerse anlattiginiz şekilde gerçeklesmisse olay,falsepeti daha duyarlı bu konularda diye biliyorum halbuki,telefonla hiç fal baktırmadım fal sepetinde yeni bir uygulama sanırım o sitede fakat sistem oturmadan bu şekilde size haksızlık yapılmış.tekrar değerlendirmelerini istedinizmi durumunuzu,iade almak istediğinize dair.ben fal sepetinde bir keresinde bir yorumu beğenmedim, ayışığın isimli falciydi.hiç bana uymadığını belirttim iade istedim,değerlendirip dönecez demişlerdi ertesi günü iade ettiler.Anlasilan kimsenin umrunda degil,yazdim burada kimse sallamadi,bir yorum bile yazmadi..Bundan sonra kimse bana birsey sormasin..burayada en ufak birsey yazmayacagim..iyi fal baktirmalar hepinize!!
Selam. Tabii ki çok haklısınız. Geçenlerde benzer bir durum Binnaz'da benim başıma geldi. Binnaz da sorunu çözmeye hiç girişmedi bile. Online fal siteleri gayet laubali, anladığıma göre. Fark etmişsinizdir, falsepeti sitesinin işlevselliği de sıfır. Bir başıboşluk hissediyorum ben falsepetine'ne girdiğimde.Anlasilan kimsenin umrunda degil,yazdim burada kimse sallamadi,bir yorum bile yazmadi..Bundan sonra kimse bana birsey sormasin..burayada en ufak birsey yazmayacagim..iyi fal baktirmalar hepinize!!
Foruma sımdı gırdım hem yasadıklarına uzuldum hem de bunu paylastıgın halde kımsenın ıkı cumle de olsa sıkıntın ıcın bır sey yazmaması konusunda neler hıssettıgını cok cok ıyı anladım...Duvara konusmus gıbı hıssetmıssındır,yanlız bırakılmıs gıbı...Eskıden bırı boyle bır sey yazsa her taraftan bır seyler yazılırdı degıl mı? Hadi hadii...gel barışalım hımAnlasilan kimsenin umrunda degil,yazdim burada kimse sallamadi,bir yorum bile yazmadi..Bundan sonra kimse bana birsey sormasin..burayada en ufak birsey yazmayacagim..iyi fal baktirmalar hepinize!!
Ben Falsepeti'ne İletişim kısmından selena80 nickli üye arkadaşımızın şikayetin en kısa giderilmesini .....diye şikayet mesajı gönderdim. Aslında iyi bir sitede, gönderim görünürdü. Ama falsepeti'nde gönderdiğim mesaj bile görünmüyor. Olsaydı buraya görüntüsünü ekleyecektim.Destek veren arkadaslarima tesekkur ediyorum, B benpapatya , R RANA32 ,@bahane32.Durum Talia ile ilgili kesinlikle degil,kendisini cok seviyor ve surekli baktiriyorum.Benim tepkim siteye,oturmayan bir sistemi acip magdur etmeleri,sonrada verdikleri cevapta insanla dalga gecer gibi.. tutmus telefonla fal sistemini anlatmislar.Dunden beride kredi iade edilmedi bu saat oldu.Yani iade etselerde orada baktırasım kalmadı.Telefonlu falmis,atarken bundan haberiniz dahi olmuyor,falcinin isminin altinda sadece sesli fal isareti var.Bu Forumdaki insanlarin yazdiklarima duyarsiz kalmasi ayri bir tuhaf..Isleri dusup falci yorumu almak isteyince hemen begenip yorum yapip soru sorarlar,en ufak bir sey bile yazilmadi o kadar elimi yorup yazdim anlattim..Yanilipda fal sitesinde ayni duruma dusulmesin diye,ben zaten kredi iadeside etseler artik baktirmayacagim.Destek olmak isteyen olursa mutlu olurum
Nick iniz aynı demi sitede de..ben de gönderiyorumBen Falsepeti'ne İletişim kısmından selena80 nickli üye arkadaşımızın şikayetin en kısa giderilmesini .....diye şikayet mesajı gönderdim. Aslında iyi bir sitede, gönderim görünürdü. Ama falsepeti'nde gönderdiğim mesaj bile görünmüyor. Olsaydı buraya görüntüsünü ekleyecektim.
Cok tesekkurlerSelena80, falsepetine e-maille de hatırlatma yazısı gönderdim. Yanıt gelirse, buraya yazarım.
falsepetine dünyalar kadar paralar döküp de, böyle bir "yok sayma" tavırlarına maruz kalmak çok üzücü. Bence falsepeti, size yaşattığı mağduriyetten dolayı hediye kredi vermeli.
Selam tekrar. E mail ile yanıt gönderdiler. ismimin burada görünmemesi için word'e kopyalayıp sildim. ID istiyorlarmış.
Gönderdikleri mail şu şekilde;
info@falsepeti.com Bugün saat 23:48
Kime
Mesaj gövdesi
Sayın….. Hanım
İlettiğiniz durum yönetimimize iletilmiştir. Bahsi geçen şikayet ile ilgili bir bilgi tarafımıza ulaşmamıştır. Sitede sorun yaşadığını belirten her müşterimizin sorunları dakikalar içerisinde giderilmektedir.
İlettiğiniz durumun tespit edilip incelenebilmesi için öncelikle sorun olduğu iddia edilen falın fal id sini bize iletmenizi rica ederiz. Durum tespit edildikten sonra inceleme yapılabilecektir. İlginize teşekkür ederiz.
Saygılar
FalSepeti Ekibi
23:41, 10 Nisan 2019, "
Sayın Yetkili,
Siteniz üzerinden saat 23:35 itibariyle, hatalı uygulamalarınız hakkında bir şikayet bildiriminde bulundum.
İvedilikle, şikayet konusunun çözüme kavuşturulmasını umuyoruz.
Saygılarımla,
Bana özelden mail adresinizi yazar mısınız, id numarasını yazdığımda sizi de CC yapayımYok o sitede nickim bu degil ama direkt mail uzerinden kac defa yazistik cok komik,demek dakikalar icinde cozuluyormusFal id si verebilirim,235075.
Sagolun arkadaslar,yuttular resmen ya falıda krediyide,fal bakılmış güya,o 10 dk lik ses kaydida yok,hoş olsada sırf ben anlattım...dun geceden beri çözmüyorlar,dakikalar icinde çözülürmüş demek...
Ben bir talia ya baktirdim o sitede tekrar dusundum ama oyle bir sey yaparsaniz desteklerim hani talianin analizlerini seviyorum ama sitenin kendine bir ceki düzen vermesi adına gerekli olana destek veririm. Kimse baktirmasin gibi bir şey yapilacaksa.Destek veren arkadaslarima tesekkur ediyorum, B benpapatya , R RANA32 ,@bahane32.Durum Talia ile ilgili kesinlikle degil,kendisini cok seviyor ve surekli baktiriyorum.Benim tepkim siteye,oturmayan bir sistemi acip magdur etmeleri,sonrada verdikleri cevapta insanla dalga gecer gibi.. tutmus telefonla fal sistemini anlatmislar.Dunden beride kredi iade edilmedi bu saat oldu.Yani iade etselerde orada baktırasım kalmadı.Telefonlu falmis,atarken bundan haberiniz dahi olmuyor,falcinin isminin altinda sadece sesli fal isareti var.Bu Forumdaki insanlarin yazdiklarima duyarsiz kalmasi ayri bir tuhaf..Isleri dusup falci yorumu almak isteyince hemen begenip yorum yapip soru sorarlar,en ufak bir sey bile yazilmadi o kadar elimi yorup yazdim anlattim..Yanilipda fal sitesinde ayni duruma dusulmesin diye,ben zaten kredi iadeside etseler artik baktirmayacagim.Destek olmak isteyen olursa mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?