Binnaz Abla

Kızlar benim falım iade etmiş istediğim falcı e ben onun için kredi almıştım resmen fiyasko

Falcılar neden iade ediyor ben acemiyim bu konuda da :)

Benim kredilerim hala ortada yok..Sesli fal falanda yok..30 kredilik 10 dk surecek fala resmen 60 kredi alip 10 dk da kestiler,şaka gibi...

Anlasilan kimsenin umrunda degil,yazdim burada kimse sallamadi,bir yorum bile yazmadi..Bundan sonra kimse bana birsey sormasin..burayada en ufak birsey yazmayacagim..iyi fal baktirmalar hepinize!!

Anlasilan kimsenin umrunda degil,yazdim burada kimse sallamadi,bir yorum bile yazmadi..Bundan sonra kimse bana birsey sormasin..burayada en ufak birsey yazmayacagim..iyi fal baktirmalar hepinize!!
Yazdigini okudum ben orda taliaya 3 defa fln baktirdim ama ilk defa telefonda baktigini senden okuyorum benim pek bir bilgim yok sanirim buna en iyi cevabi orda sıklıkla fal baktıranlar cvp verebilir oranin sistemini bilen.

Iade etmemişlerse anlattiginiz şekilde gerçeklesmisse olay,falsepeti daha duyarlı bu konularda diye biliyorum halbuki,telefonla hiç fal baktırmadım fal sepetinde yeni bir uygulama sanırım o sitede fakat sistem oturmadan bu şekilde size haksızlık yapılmış.tekrar değerlendirmelerini istedinizmi durumunuzu,iade almak istediğinize dair.ben fal sepetinde bir keresinde bir yorumu beğenmedim, ayışığın isimli falciydi.hiç bana uymadığını belirttim iade istedim,değerlendirip dönecez demişlerdi ertesi günü iade ettiler.

Selam. Tabii ki çok haklısınız. Geçenlerde benzer bir durum Binnaz'da benim başıma geldi. Binnaz da sorunu çözmeye hiç girişmedi bile. Online fal siteleri gayet laubali, anladığıma göre. Fark etmişsinizdir, falsepeti sitesinin işlevselliği de sıfır. Bir başıboşluk hissediyorum ben falsepetine'ne girdiğimde.
Aslında, özellikle sizinki gibi bir çeşit gasp örneği olan durumlarda ortak tepki göstermeliyiz. Mesela 1 hafta-10 gün gibi bir süre falsepeti'nde fal baktırmamak gibi...Üyelere böyle bir protesto çağrısı yaparsanız, ben varım.

Destek veren arkadaslarima tesekkur ediyorum, B benpapatya , R RANA32 ,@bahane32.Durum Talia ile ilgili kesinlikle degil,kendisini cok seviyor ve surekli baktiriyorum.Benim tepkim siteye,oturmayan bir sistemi acip magdur etmeleri,sonrada verdikleri cevapta insanla dalga gecer gibi.. tutmus telefonla fal sistemini anlatmislar.Dunden beride kredi iade edilmedi bu saat oldu.Yani iade etselerde orada baktırasım kalmadı.Telefonlu falmis,atarken bundan haberiniz dahi olmuyor,falcinin isminin altinda sadece sesli fal isareti var.Bu Forumdaki insanlarin yazdiklarima duyarsiz kalmasi ayri bir tuhaf..Isleri dusup falci yorumu almak isteyince hemen begenip yorum yapip soru sorarlar,en ufak bir sey bile yazilmadi o kadar elimi yorup yazdim anlattim..Yanilipda fal sitesinde ayni duruma dusulmesin diye,ben zaten kredi iadeside etseler artik baktirmayacagim.Destek olmak isteyen olursa mutlu olurum

Foruma sımdı gırdım hem yasadıklarına uzuldum hem de bunu paylastıgın halde kımsenın ıkı cumle de olsa sıkıntın ıcın bır sey yazmaması konusunda neler hıssettıgını cok cok ıyı anladım...Duvara konusmus gıbı hıssetmıssındır,yanlız bırakılmıs gıbı...Eskıden bırı boyle bır sey yazsa her taraftan bır seyler yazılırdı degıl mı? Hadi hadii...gel barışalım hım Şiştt hadi ama....Eskilerden kaç kişi kaldık kuzu burada...

Falsepeti mevzusuna gelınce...Çoktandır ıletısım kısmı ıle ıletısıme gecmedım ama gecen yıl ılgılı ıdıler kabul....Senın yazını okuduktan sonra baktım Talıa'nın sayfasında sadece seslı fal alımı açık....Bır kere falsepetının EN BASTA BU YAPTIGI ayıp...Sadece seslı fal alımı acıkken pat dıye telefona mecbur bırakıp orada da surecı dogru ısletmemelerı ve sonra da hata kabul etmemelerı....Dılersen destek kısmına bız de yazalım mı kı yazmalıyız da zaten,hadı ben alakayı kestm falsepetyle ama bugun sana yapan yarın baskasına da YAPACAK....Herseyı gectm olayı senın dedıgn kadarıyla bılıyorm ama "seslı fal secenegınden baska secenek konmamısken bu yaptıklarına ne denır,hadı ben demeyeyım sız deyın ne denır?"

Bır de fal sepetı, bu yıl sankı "pazar sepetı" gıbı olmus...Aynı Bınnaz Abla konseptı,yol gecen hanı..Adamlar akıllı, bılıyorlar fal bagımlılıgının dogasını...Şu falcı baktı yenısı gelmıs acaba o ner...O boyle dedı pekı bu ne der.....Ama elde 5 tane falcı varsa "ona da baktrmstm..buna da............Ben baska sıtelere bır bakıym der kanatlanır gıdersın"....

Ben Falsepeti'ne İletişim kısmından selena80 nickli üye arkadaşımızın şikayetin en kısa giderilmesini .....diye şikayet mesajı gönderdim. Aslında iyi bir sitede, gönderim görünürdü. Ama falsepeti'nde gönderdiğim mesaj bile görünmüyor. Olsaydı buraya görüntüsünü ekleyecektim.

Selena80, falsepetine e-maille de hatırlatma yazısı gönderdim. Yanıt gelirse, buraya yazarım.
falsepetine dünyalar kadar paralar döküp de, böyle bir "yok sayma" tavırlarına maruz kalmak çok üzücü. Bence falsepeti, size yaşattığı mağduriyetten dolayı hediye kredi vermeli.

Selam tekrar. E mail ile yanıt gönderdiler. ismimin burada görünmemesi için word'e kopyalayıp sildim. ID istiyorlarmış.
Gönderdikleri mail şu şekilde;

info@falsepeti.com Bugün saat 23:48

Kime

Mesaj gövdesi

Sayın….. Hanım

İlettiğiniz durum yönetimimize iletilmiştir. Bahsi geçen şikayet ile ilgili bir bilgi tarafımıza ulaşmamıştır. Sitede sorun yaşadığını belirten her müşterimizin sorunları dakikalar içerisinde giderilmektedir.

İlettiğiniz durumun tespit edilip incelenebilmesi için öncelikle sorun olduğu iddia edilen falın fal id sini bize iletmenizi rica ederiz. Durum tespit edildikten sonra inceleme yapılabilecektir. İlginize teşekkür ederiz.

Saygılar

FalSepeti Ekibi

23:41, 10 Nisan 2019, "

Sayın Yetkili,

Siteniz üzerinden saat 23:35 itibariyle, hatalı uygulamalarınız hakkında bir şikayet bildiriminde bulundum.

İvedilikle, şikayet konusunun çözüme kavuşturulmasını umuyoruz.

Saygılarımla,

Nick iniz aynı demi sitede de..ben de gönderiyorum

Cok tesekkurler Ya hediye krediyi gectim kendi 29 kredimi verse dahi baktirmak icimden gelmiyor artik Fal atiyorsun enayi yerine koyuyorlar...Salak gibi 10 dk kendimi anlatmaya 60 kredi verip cikacagim,birde iki gundur sinirimin bozuldugu cabasi..Hayır kredisinde de degilim,binnaza falan ne paralar döktüm ama böyle bir tavır,bu kadar alt yapisiz sistemlerinin magduriyetini yasatip uzerinede derhal çözelim özür dileriz diyip,krediyi derhal iade eden bir tutum icinde olmayislari iyice soguttu..

Yok o sitede nickim bu degil ama direkt mail uzerinden kac defa yazistik cok komik,demek dakikalar icinde cozuluyormus Fal id si verebilirim,235075.
Sagolun arkadaslar,yuttular resmen ya falıda krediyide,fal bakılmış güya,o 10 dk lik ses kaydida yok,hoş olsada sırf ben anlattım...dun geceden beri çözmüyorlar,dakikalar icinde çözülürmüş demek...

Bana özelden mail adresinizi yazar mısınız, id numarasını yazdığımda sizi de CC yapayım

Ben bir talia ya baktirdim o sitede tekrar dusundum ama oyle bir sey yaparsaniz desteklerim hani talianin analizlerini seviyorum ama sitenin kendine bir ceki düzen vermesi adına gerekli olana destek veririm. Kimse baktirmasin gibi bir şey yapilacaksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…