Binnaz Abla

Senin yazını sabah okudum ama sonra ses çıkmayınca düzeldiğini ummuştum.
Fal Sepeti’nin müşteri hizmetleri ilgili aslında ben eski falımı istediğimde silinmişti sistemden 24 saat geçmeden falcı ile iletişime geçip yollamışlardı. Bir mail yine atsana bence çözerler bu sorunu neticede burayı gözetlediklerini hepimiz çok iyi biliyoruz :)

Ben de yazdım siteye,size destek amaçlı

Cnm dun gece olay sonrasi kisacik yazip bir soyledim,sabah ve bugunku yazismalari yolluyorum isimleri silip,milyon kere yazmakmi lazim bunlara..zaten kredisinide gectim,29 kredi neki,neler harcamisim ben..sorun sitenin umursmazligi,birde burdan arkadas yazinca bize ulasmadi,dakikalar icinde cözülür diye örtpasa çalışıyorlar..Tum yazismalarimiz buyrun bakin,nasil bildirilmemis..Sabahtan beri saat gecenin kaci olmus ne bakilan falin ses kaydi var ortada ne resmen yuttuklari extra krediler..

Eklentiler

• A6CC861F-8980-4414-9DF4-F14B139AE052.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 68
  • 84626948-BEFC-4FE8-8DB5-FBB3D5FE4484.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 80
  • EB1177C0-4E48-4DD3-8B58-5E9130AE4B2F.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 74
  • EF725E85-CBD3-437E-A845-3DD252A88229.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 73
  • BA51BE39-C725-4F52-9DD2-727B8EEF9B1F.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 71
  • 604C9727-B86B-4EC7-B182-7A6E667ADCEB.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 73
  • A7793ABD-EBFE-40C9-95D2-F1D7036DE9DD.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 69
Arkadaslar desteginiz icin cok tesekkurler ama benim amacim kredi vermeleri degildi,zaten bu negatiflikle fal da atmam orada,amacim yaptiklarini burada duyurmaktı..Herkes görsün yaptıkları saygısız tavrı..baska bir niyetim yok umarim sizlerin basina gelmez

Ay okudukça sinirlendim. Bunlar çok değişmiş valla bende mail atacağım çirkeflik yaptıkları gerçekten

Anlasilan kimsenin umrunda degil,yazdim burada kimse sallamadi,bir yorum bile yazmadi..Bundan sonra kimse bana birsey sormasin..burayada en ufak birsey yazmayacagim..iyi fal baktirmalar hepinize!!
Ben fal sepetini bilmiyorum bile, ama bu saatten sonra da ogrenmem gereksiz siteymis anlasildi bende tepkimi boyle gosteririm, gecmis olsun

Çok şaşırdım açıkçası falsepeti nde bunları yaşadığınıza. Ben hiç telefonda fal denemedim, daha önce bende 1-2 ufak problem yaşamıştım ama hemen anında yardımcı olmuşlardı, beni kazanmışlardı o zamanlar.
Benim orada kazandığım baya bir kredim var onlarla denemek istedim şimdi telefonda falı (hataları düzelttiklerini umarak) ama şu anda sistemdeki falcıların hiçbiri açmamış telefonda fal özelliğini sanırım. Akşam falan mı açıyorlar acaba ?

Fal sepeti ozur dileyip 100 kredi yuklemis..Biraz gec kaldilar ve keske bu tavri sergilememis olsalardi..Bu kadar sinir bozduktan sonra..Sizlere tesekkur etmek istedim desteginiz icin @RANA32,@benpapatya,@bahane32,@dodude,@capella79,@bkjbjk06

Rica ederim sevindim,aksam mail attigimda konuyla yakından ilgilendiklerini gerekli işlemleri yapacaklarini paylaşmışlardı.olsun,geçte olsa çözüldü.neden kredi geri istemeyesiniz ki,güle güle kullanın

Rica ederim sevindim,aksam mail attigimda konuyla yakından ilgilendiklerini gerekli işlemleri yapacaklarini paylaşmışlardı.olsun,geçte olsa çözüldü.neden kredi geri istemeyesiniz ki,güle güle kullanın
Cok tesekkurler destekleriniz icin arkadaslar tekrar..Mısırlı Talia gelirse kullanabilirim sonucta tepkim site yonetiminin uslup ve tavrınaydı,falcıların bununla bir ilgisi ve kabahati yok..

Cok tesekkurler destekleriniz icin arkadaslar tekrar..Mısırlı Talia gelirse kullanabilirim sonucta tepkim site yonetiminin uslup ve tavrınaydı,falcıların bununla bir ilgisi ve kabahati yok..
Gecmis olsun selena:) talia'nin cikanlari fazlaca oldu mu sende? Ben de baktirsam mi diye dusunuyorum.

Rahatladım valla. Diyorum ya buradaki negatif yorumların büyümesini göze alamıyorlar birde nerede yazarsanız yazın demişler baktılar tepkiler büyüyor hemen yola gelmişler :)

Rahatladım valla. Diyorum ya buradaki negatif yorumların büyümesini göze alamıyorlar birde nerede yazarsanız yazın demişler baktılar tepkiler büyüyor hemen yola gelmişler :)

Evet aynen cok komik :) sagolun kizlar

Gecmis olsun selena:) talia'nin cikanlari fazlaca oldu mu sende? Ben de baktirsam mi diye dusunuyorum.
Canim Talia evet cok cok iyiydi hep,söylediği ve tahmin olmasi imkansiz seyleri adamin agzindan duyup şoklar geçirdim kaç kere..Tarih falanda tutuyor ama yakın dönem söylüyor bana çok attığım için belkide..

Canim Talia evet cok cok iyiydi hep,söylediği ve tahmin olmasi imkansiz seyleri adamin agzindan duyup şoklar geçirdim kaç kere..Tarih falanda tutuyor ama yakın dönem söylüyor bana çok attığım için belkide..
Talia ne zaman giriyor genelde? ben goremedim online belki bir fal daha baktırırım ona, bende iyi sayılırdı ama basta baska sonda baska konusmus biraz karisti kafam.

Anlasilan kimsenin umrunda degil,yazdim burada kimse sallamadi,bir yorum bile yazmadi..Bundan sonra kimse bana birsey sormasin..burayada en ufak birsey yazmayacagim..iyi fal baktirmalar hepinize!!
Garip tepki vermissin biz nereden bilelim ve sana yardımcı olalım ki? Bu falsepetinin cozecegi bir sey, ben de orada telefonla bakıldıgını ilk defa duyuyorum. Soyle yapabiliriz vaah gitti kredilerin felaket cok kotu vah, cok yazık olmuss diye bir tepki verebilirim belki rahatlatır??

Son düzenleme:
Canım elfin sende olumlu mu? Zümra olumsuz diyor ama hani biliyor süreci vs dedin ya merak ettim. Ares çıkmadığı için bana sormadım:)
Aslında Elfin bir onceki falından farklı bir tarafı olmayan bir fal gondemis, bir iki gelismeden bahsetmis somut olarak ki ben 3 aya yakın ara vermistimona fal atmadan konular biriksin diye. Ortak nokta su an Yaz aylarında baslayacak iyi yonde gelismeler olacak. Zümra bana genelde olumsuzdur ama bu falında bira tık daha olumlu bir yorum yapmıs. Onun falı daha ayrıntılıydı ve Agustos ayını vermis tarih olarak genelde paraleller. Zümra daha fazla yorum yapmıs daha fazla sey soylemis hatta tasvir etmis iste soyle bri ortamda bir konusmanız olacak sana soyle hissettirecek bu konusma gibi detaylara girmis. O yuzden onun falı daha cok hosuma gitti ilk defa, normalde olumsuz diye korkarak atarım cunku :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…